Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sayfada herbalife lafı geçti ya hemen reklam yapışmış aman konuştuklarınıza dikkat edin don kilot demeyin
Kilo verenler var ama geride alınıyormuş bende sağlıklı bulmuyorum böyle ürünleri
Ellerine sağlık canım benim

kızlar başlangıcı yaptım 1 mil Leslie yaptım ardından düşümü da aldım yenice yatağa oturdum ama oğlum inatla uyumuyor hıçkırık tuttu hamileyken de çok hıçkırırdi saolsun
kuzum yerim onun hickiriginu sipaaa. Ya ben 1 aydir gormuyorum o sipayi yaa.

Sporda sahane canim
haklisin abla da merak kotu sey
aynen oyle canim.
Rabbim herkesin karsisina sevip sevilecegi kisileri cikartsin
ay ayni benim evimi anlatmissin
Kinamayiz bacim niye kinayalim zaten daginiklik var iyicene daginik falan olurum ne me lazim
kizlar gobegimdeki kizariklari doktora gosterdim.benexol ile antibiyotikli pomad verdi.buyurse gecmezse cildiyeye gidicekmisim.oraya yurudum ordan ciktim baya baya yurudum geldm:))
Eki Görüntüle 2690696
faydasi olur ins canim. Gecmis olsun
bıraz daha ıyıyım sankı dun nefes almadan bıraz zorlanıyordum bugun sankı daha ıyı gıbı ama dunden bugune 1 kılo vermısım iyi mi kötü mü bilemedim
bisey yemediysen o yuzden bu kadar eksilmissindir canim.
İyi olmana sevindim daha da iyi olursun ins

Allah kolaylık versin temizlik yapmayı severim aslında ama çoluk çocuk derken yoruluyorum zaten kendimi paralamak istemiyorum hiç

O kadar haklısın ki
Bende çocuk yok kedi var, hep diyorum ki yapmayacağım
Bir kaç kez yardımcı alma denemem oldu ama iyisine denk gelemedim sanırım, iş yapmıyorlar ya, hep üstten üstten
O yüzden hergün bir oda şeklinde kendim yapıyorum, yardımcı alınca hem param gidiyor, hem bütün helak oluyorum hem de sinirlerim bozuluyor, güzel yapanına denk gelsem seninl hemfikirim

Bizim evde de beleş hiç bilmiyorum canım bedavaya çalışıyorum
bıraz daha ıyıyım sankı dun nefes almadan bıraz zorlanıyordum bugun sankı daha ıyı gıbı ama dunden bugune 1 kılo vermısım iyi mi kötü mü bilemedim
Tartı için iyi de ishal mi etti seni virüs acaba diye düşünmedim değil
Eki Görüntüle 2690745
Bana revamı bu simdisen iste eve sutlayalim diyoben aldığım kilolari sutlayamiyorum daha
100 kilo iken diyet öncesi bulduğum her fırsatta yerdim diyete başladığımda bildiğin internetten menülerin resmine bakıp ağzım sulanıyordu şimdi en son ne zaman yediğimi bile hatırlamıyorum

kardeşim kesin gibi sınavda bulaştı galiba diyor teste gidecek ama teste gitmekte ayrı dert çok dolu değilsen bile orda olursun
her temizlkkte ata ata bitiremiyorum ama sanki Nasrettin hoca fıkrası gibi kazan doğuruyor
Makarnanin ikinci gündü çöpe gitmesine kıyamadım kıymalı sarımsaklı mantı gibiydi inanirmisin mecburiyetten yedim anliycam
ye bacim ye
Gunaydın kızlar ustalar biraz gec gelicekmis bende oglana kahvalti yaptiricam smdi sonra kendm biseyler yerim
kolay gelsin canım
9-21 arasiydi ama altımdakilee taşındı yanımdaki filanda yap sen birşey olmaz bebeğin var ne zaman olursa yap diyorlar supurgemde sessiz zaten
kizlar gobegimdeki kizariklari doktora gosterdim.benexol ile antibiyotikli pomad verdi.buyurse gecmezse cildiyeye gidicekmisim.oraya yurudum ordan ciktim baya baya yurudum geldm:))
Eki Görüntüle 2690696
geçmiş olsun canım baya kalori yakmissin
senin kv rekorlar kitabına girecek galiba kız kaç oldu
Sayfada herbalife lafı geçti ya hemen reklam yapışmış aman konuştuklarınıza dikkat edin don kilot demeyin
operayi indirim oradan girin reklamlarida ayarlardan kapatın çıkmaz reklam sayfa daha düzenli oluyor reklamsiz
dur bende deniycem ne deseemm.. vücut çorabıııııı
biri beni durttu
yarım gün 100 canım
geçmiş olsun canım

Çok değil ama bı yerden başlayın cnm dün gece yatmadan 1 mil Leslie yaptım 45 puan
Guzel cnm zaman buldukca yap :)

Sagol cnm

İnşaallah diyelim, çok ümitli değilim
Ödem suyu iç. Dükan birası ben de çok işe yarardı
2 yk yeşil çay
Hazırsa 3 sallama paketi kaynat
1 limon 1 Maden suyu ekle
Çay soğuyunca limonu ve maden suyunu ekle
1 lt ye tamamlansın gün boyu iç
10 gün yapabiliyorsun
Ben de acaip işe yarardı
Hamile kaldığından beri yapmıyorum
Emzirmeyi bırakınca yapcam inş

kuzum yerim onun hickiriginu sipaaa. Ya ben 1 aydir gormuyorum o sipayi yaa.

Sporda sahane canim
aynen insAllah iyi olunda görüşelim özledik vala tşkler
Bende bugün buzdolabıni temizledim mutfakta üstü ekmeklik olan çekmeceli dolabı Sildim iç örtülerini degistirdim

Yarinda 4 cami sileceğim erken kalkıp
MaşAllah kız mutfaği ben hep üstten yapıyorum dipli temizlik yapılacak
Aksama kendime menemen ayran düşünüyorum
Biraz önce yeşil çay yarim elma yedim

3gibide kahve icerim
afiyet olsun canım
iş hiç bitmiyor ki kolay gelsin canım
9-21 arasiydi ama altımdakilee taşındı yanımdaki filanda yap sen birşey olmaz bebeğin var ne zaman olursa yap diyorlar supurgemde sessiz zaten
alışık canım en güzeli erken yapabilmek aslında Süpürgende sessizse Süper
Guzel cnm zaman buldukca yap :)
insAllah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…