- 8 Mart 2020
- 5.883
- 28.358
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.561
Kilo verenler var ama geride alınıyormuş bende sağlıklı bulmuyorum böyle ürünleriSayfada herbalife lafı geçti ya hemen reklam yapışmış aman konuştuklarınıza dikkat edin don kilot demeyin
Ellerine sağlık canım benim__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Beyazkugu 70 + 120 + 228 + 70 + -- + -- + --
Yaşamakguzel123 -- + 90 + -- + 120 + -- + -- + --
Maygirl59 -- + 360 + -- + -- + -- + -- + --
88prenses22 -- + 180 + -- + -- + -- + -- + --
Attraente -- + 150 + -- + 418 + -- + -- + --
Namaria 30 + 30 + 30 + 20 + -- + -- + --
Tekrardene -- + 120 + 128 + -- + -- + -- + --
Mmmerveee -- + -- + 120 + -- + --+ -- + --
Tacsızprenses -- + -- + 240 + -- + -- + -- + --
Ponibon -- + -- + 120 + -- + -- + -- + --
Pnrr20 -- + -- + -- + 60 + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Listenin günçel hali eksik varsa yazın kızlar.
Eki Görüntüle 2690734
kuzum yerim onun hickiriginu sipaaa. Ya ben 1 aydir gormuyorum o sipayi yaa.kızlar başlangıcı yaptım 1 mil Leslie yaptım ardından düşümü da aldım yenice yatağa oturdum ama oğlum inatla uyumuyor hıçkırık tuttu hamileyken de çok hıçkırırdi saolsun
haklisin abla da merak kotu seyohhh iyi yapıyor kardeşim izletmesin :)
ben tv bile açmam haberlere bile bakmam ama günün özetini yazan instagramda bir yer var gece onu okurum ülkeden dünyadan az da olsa haberim olsun diye o kadar
zaten bir sürü sorun hastalığın için de olan moralimizi de müge anlıya kırmızı oda neyse işte ona mı harcıyalım yazı daaa bize:)
aynen oyle canim.@Furha63 Rabbim hakkında hayırlısı neyse o kapıları açsın inşallah sana..Kaynimin oğlu bir kizi sevdi evlendi ikiz çocukları oldu biz birbirine deli gibi aşık zannettigimiz bu kişiler bı duyduk boşanmak istiyorlar. Boşanma olmasın aralarını düzeltelim ne dertleri ogrenrlim diye biraraya gelip konuştuğumuzda şok olmustuk .Cinsel hayatları yokmuş kız cocuklari bile ben kendim yaptım diyordu tüp bebekmis .Kızın sitemi içimi parçalamisti seninle aynı durumdaydı açıkçası .Oğlan bir sorun olmadığını kızın abarttigini söyleyip tedavi yoluna gitmediği için mücadele etmediği için kız boşadı çünkü cinsellikten gectin sevdiğini bile hissettirmiyor kendimi arkadaşı gibi hissediyorum diyodu kiz ... ben çok isterim hayatına biri girsin sevsin sevilsin ..kesinlikle biz sevgisiz kalınca soluyoruz tukeniyoruz
ay ayni benim evimi anlatmissinGünaydın minnoşlar az yiyin bol yakın erisin gitsin yağlar göbekler basenler
Bugün temizlikçi abla var o yoruluyor ben de yoruluyorum imanım gevriyor. Evim de çok dağınık çok eşya var azalt azalt bitmedi bebelerden iflahım kesiliyor iş güç de yapasım gelmiyor çok tembelim pasaklıyım
İçimi döktüm rahatladım herkes kınasın beni
faydasi olur ins canim. Gecmis olsunkizlar gobegimdeki kizariklari doktora gosterdim.benexol ile antibiyotikli pomad verdi.buyurse gecmezse cildiyeye gidicekmisim.oraya yurudum ordan ciktim baya baya yurudum geldm:))
Eki Görüntüle 2690696
bisey yemediysen o yuzden bu kadar eksilmissindir canim.bıraz daha ıyıyım sankı dun nefes almadan bıraz zorlanıyordum bugun sankı daha ıyı gıbı ama dunden bugune 1 kılo vermısım iyi mi kötü mü bilemedim
Allah kolaylık versin temizlik yapmayı severim aslında ama çoluk çocuk derken yoruluyorum zaten kendimi paralamak istemiyorum hiç
Bizim evde de beleş hiç bilmiyorum canım bedavaya çalışıyorumYav kızlar temizliğe gelen kadınlar kaç alıyor sizin orda ?
200 TL idi 250 TL yapmış la havleee serbest piyasa kadın altından hızlı değerleniyor haayyy maşalllah Alltın tozuyla siliyor evi ellaaaaam
Yolun kediyi yolun
Tartı için iyi de ishal mi etti seni virüs acaba diye düşünmedim değilbıraz daha ıyıyım sankı dun nefes almadan bıraz zorlanıyordum bugun sankı daha ıyı gıbı ama dunden bugune 1 kılo vermısım iyi mi kötü mü bilemedim
100 kilo iken diyet öncesi bulduğum her fırsatta yerdim diyete başladığımda bildiğin internetten menülerin resmine bakıp ağzım sulanıyordu şimdi en son ne zaman yediğimi bile hatırlamıyorumEki Görüntüle 2690745
Bana revamı bu simdisen iste eve sutlayalim diyo ben aldığım kilolari sutlayamiyorum daha
yemek dıyınce mıdem bulanıyorNapıyon kız
ishal yok canım ama delı gıbı mıde bulantısı varTartı için iyi de ishal mi etti seni virüs acaba diye düşünmedim değil
Limonlu felan mı içsen acaba canımyemek dıyınce mıdem bulanıyor
Dikkat et canım kendineishal yok canım ama delı gıbı mıde bulantısı var
kardeşim kesin gibi sınavda bulaştı galiba diyor teste gidecek ama teste gitmekte ayrı dert çok dolu değilsen bile orda olursunGünaydın canım bugün nasılsın ?
Hadi inşallah
Ben de tembelim evi b.k götürecek ki totom yerden kalkacak ama yaptım mı iyi yaparım çok temizlemem ama genelde düzenliyimdir
Allah şifa versin canım covid değildir inşallah ya
her temizlkkte ata ata bitiremiyorum ama sanki Nasrettin hoca fıkrası gibi kazan doğuruyorKorona tekrar hortlayınca bizim temizlik tamamen bana kaldı. Evde biri bebek 3 kişiyiz ve benim işim hiç bitmiyoranlayabilmiş değilim arkadaş Evde gereksiz hiçbir şey almayım dedim her yer ağzına kadar dolu. Bu işte bi yanlışlık var da ben çözemedim İyi ki geç evlenmişim valla. O özgürlük günlerim ne güzelmiş boş gezenin boş kalfasıymışım valla
ye bacim yeMakarnanin ikinci gündü çöpe gitmesine kıyamadım kıymalı sarımsaklı mantı gibiydi inanirmisinmecburiyetten yedim anliycam
kolay gelsin canımGunaydın kızlar ustalar biraz gec gelicekmis bende oglana kahvalti yaptiricam smdi sonra kendm biseyler yerim
9-21 arasiydi ama altımdakilee taşındı yanımdaki filanda yap sen birşey olmaz bebeğin var ne zaman olursa yap diyorlar supurgemde sessiz zatenkimi kim kinasa acababenim evi bı görseniz giriştim bı yerden artık salonda dikiş malzemeleri dolu mutfagi hallettim çamaşır attım makineye bı de evleri süpür sil yapıp camasr katlayıp yerestrcem daha sonrasında fırsat olursa ebeveyn banyomu yikiycam küçücük banyo ama bı fırsat bulup temizleyenmiyorum resmen çok birikmesin okuyacaklarim diye ara ara bakicam buraya simdi bı ara öğün yapicam yoğurt meyve olarak
MaşAllah cnm ben erken saatte süpürge calistiramiyorum komşular rahatsız olmasın diye siiznkiler sıkıntı yapmıyor mu
Afiyet olsun kuzucuğa da sana da cnm
geçmiş olsun canım baya kalori yakmissinkizlar gobegimdeki kizariklari doktora gosterdim.benexol ile antibiyotikli pomad verdi.buyurse gecmezse cildiyeye gidicekmisim.oraya yurudum ordan ciktim baya baya yurudum geldm:))
Eki Görüntüle 2690696
Anam hepimizmi pasakliyiz hiç mi titiz yok içimizdeHergun ama hergun süpürgeyi açıyorum akşama kadar evi toparlama halindeyim mutfağı topluyorum salonu dagitmislar salon topluyorum banyoda kız sacini taramış tarak bitarafta havlu yerde oğlan desen bilgisayar masasinin üstünü mutfağı taşır resmen milyon kez söylüyorum sert çıkıyorum yok anam olmuyor içinde olmiyinca demekki..Kocayı kaynanayi saymıyorum bile . Hayattan beklediğim korona bitsin çocuklar sabah gitsin okula akşam gelsin küçük büyüsün kreşe gitsin kayinvalde eltime gitsinkocamda akşam gelince yemek yemesin
operayi indirim oradan girin reklamlarida ayarlardan kapatın çıkmaz reklam sayfa daha düzenli oluyor reklamsizSayfada herbalife lafı geçti ya hemen reklam yapışmış aman konuştuklarınıza dikkat edin don kilot demeyin
biri beni durttudur bende deniycem ne deseemm.. vücut çorabıııııı
yarım gün 100 canımYav kızlar temizliğe gelen kadınlar kaç alıyor sizin orda ?
200 TL idi 250 TL yapmış la havleee serbest piyasa kadın altından hızlı değerleniyor haayyy maşalllah Alltın tozuyla siliyor evi ellaaaaam
Yolun kediyi yolun
geçmiş olsun canımbıraz daha ıyıyım sankı dun nefes almadan bıraz zorlanıyordum bugun sankı daha ıyı gıbı ama dunden bugune 1 kılo vermısım iyi mi kötü mü bilemedim
Maalesef özellikle Ankara baya kötüymüşkardeşim kesin gibi sınavda bulaştı galiba diyor teste gidecek ama teste gitmekte ayrı dert çok dolu değilsen bile orda olursun
İnşaallah diyelim, çok ümitli değilimBu menü sana sağlam eksi getirir kaptan.
Guzel cnm zaman buldukca yap :)Çok değil ama bı yerden başlayın cnm dün gece yatmadan 1 mil Leslie yaptım 45 puan
kardeşim kesin gibi sınavda bulaştı galiba diyor teste gidecek ama teste gitmekte ayrı dert çok dolu değilsen bile orda olursun
her temizlkkte ata ata bitiremiyorum ama sanki Nasrettin hoca fıkrası gibi kazan doğuruyor
ye bacim ye
kolay gelsin canım
9-21 arasiydi ama altımdakilee taşındı yanımdaki filanda yap sen birşey olmaz bebeğin var ne zaman olursa yap diyorlar supurgemde sessiz zaten
geçmiş olsun canım baya kalori yakmissin
senin kv rekorlar kitabına girecek galiba kız kaç oldu
operayi indirim oradan girin reklamlarida ayarlardan kapatın çıkmaz reklam sayfa daha düzenli oluyor reklamsiz
biri beni durttu
yarım gün 100 canım
geçmiş olsun canım
Ödem suyu iç. Dükan birası ben de çok işe yarardıİnşaallah diyelim, çok ümitli değilim
aynen insAllah iyi olunda görüşelim özledik vala tşklerkuzum yerim onun hickiriginu sipaaa. Ya ben 1 aydir gormuyorum o sipayi yaa.
Sporda sahane canim
MaşAllah kız mutfaği ben hep üstten yapıyorum dipli temizlik yapılacakBende bugün buzdolabıni temizledim mutfakta üstü ekmeklik olan çekmeceli dolabı Sildim iç örtülerini degistirdim
Yarinda 4 cami sileceğim erken kalkıp
afiyet olsun canımAksama kendime menemen ayran düşünüyorum
Biraz önce yeşil çay yarim elma yedim
3gibide kahve icerim
iş hiç bitmiyor ki kolay gelsin canımKütüphanenin işi bitti, duşumu aldım yeşil çay molasındayım perde makinadan çıkana kadar, sonra ütüsünü yapıp asarım, evi yine bir süpürürüm, sonra ne yemek yapacağım derdi var, yıldım yaaa yemekten
alışık canım en güzeli erken yapabilmek aslında Süpürgende sessizse Süper9-21 arasiydi ama altımdakilee taşındı yanımdaki filanda yap sen birşey olmaz bebeğin var ne zaman olursa yap diyorlar supurgemde sessiz zaten
insAllah canımGuzel cnm zaman buldukca yap :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?