- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.581
Ben de oluyor mu. Dur ben de diyeyim erkek çocuk hırkalarıGeldi yine benimkiEki Görüntüle 2690822
Aleyküm selam. Hoşgeldin benim oğlan uyumuyor onunla uğraşmaktan bir iş bile yapamadımSelamm kızlar okuldan yeni geldim çok yoruldum ya bugün. Bi geçmiş yapıyım
Senin memelerine oluyor mu bu tarz sütyenler bakiiimGeldi yine benimkiEki Görüntüle 2690822
Al benden de o kadar. Hergün tartılmam lazım beni motive ediyorKızlar tartilmadan durabiliyo muusnz siz ben ben illa her gün tartiliyorum
Tok karna bile eksi görmek beni baya mutlu etti başlarda biraz hızlı gitse güzel olacak geec yatmadan spor yapmak hoşuma gitti geçen sene de diyete başladığımda ilk geceleri yapmıştım dışarı yürüyüşe çıkamıyorum ama çok gunduz cok sıcak oluyor akşam da kocam geç geliyor yemek çay derken cikilmiyor en iyisi evde devam etmek bu ay sonuna kadar 80lere düşerim insAllah ❤ buraya düzenli gelmeye bı alışayim menü yazma yorumlama olayını da oturtacm insAllah
Hahaha ayy ne guldum nasil oldu oyle soyledin geldi resmenGeldi yine benimkiEki Görüntüle 2690822
Aynenn baya masumca olduBen de oluyor mu. Dur ben de diyeyim erkek çocuk hırkalarıçok masumane oldu
limon reflumden dolayı tuketemıyorum canım azıcık bırseyler tıktı annem agzımaLimonlu felan mı içsen acaba canım
Cocuk larım ve ailem için bosanmK istemiyorum.@Furha63 canım böyle bir evliliği neden sürdürüyorsun sadece çocuk için mi ? Yoksa hala sevgin mi çok diri ? Önce kendine sorular hazırlayıp cevaplamalisin hatta mümkünse bir yardım al . Benim kuzenim var o kadar sevdiler evlendiler aynı şekilde sadece ev arkadaşı gibiler enişte tatillerde kendi başına gezmedig8 yer yok bunlar kızıyla evde çocuğuda isteyerek yapmadı kuzenim çocuk istediği için zoraki gibi birşey. Baksan disardann bize karşı insan olarak çok iyi ama maalesef iyi bir eş ve baba degil . Neymiş özgürlüğü varmış erken evlenmiş (28yasinda) birşeyleri hep eksik kalmış . Bir iki kez kuzenim boşanmak isteyince gitme bırakma diye ağlıyor sızlıyor ama hiç değişen birşey olmuyor. Tüm akrabalar bosanmadigi için içten içe kiziyoruz kuzenime çünkü ömrünü içini çürütüyor bence önce sen piskolojin için bu hizmetciyim modundan çıkmak için destek al sonra ne yapacağına karar ver bazen yalniz degilizdir ama yalnız hissederiz
Evet cnm araştırıyorum.Evlilik terapistinide iyce arastir işin ehli birine gidin ..Bizim bı aile dostumuz sorunlu evlilikleri var erkek sinirli bir yapıya sahip lakin kadında tahrik etmek için elinden geleni yapıyor bence bitmesi gereken bir evlilik saygı sevgi yok ama işte çocuklar için sürdürüyorlar evlilik terapisi adamın öfke kontrolunun olmadigini karar verip ilaç vermişBukadar basit değil çözüm bana ilginç gelmisti
sagol cnm. Bazı konularda isteyemiyorum. Bazı konular da da çok iyiyim.
Bende cok özledim canım hepınızıÖzledik seni gel artık
Ben Bayadır kullanıyorum onu cnaım cocukların camasırlarin da super oluyor vazgeçilmezim oldu benimKızlar sitede sitede Vanish anketini doldurmuştum, sürekli ekranda çıkıyor doldurayım da bir daha gelmesin dedim:)) ürünü yollamışlar ya :))) iki tane yemek lekeli örtümde denedim, güzelmiş, çıktı lekeler
Hayırdır canım ne ustasıUyuz oldumya okadar bekledim ustalar yarın gelceklermis
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şafi ismiyle şifa versinlimon reflumden dolayı tuketemıyorum canım azıcık bırseyler tıktı annem agzıma
aleyküm selam hg cnmSelamm kızlar okuldan yeni geldim çok yoruldum ya bugün. Bi geçmiş yapıyım
aynen cnmAl benden de o kadar. Hergün tartılmam lazım beni motive ediyor
ya öyle olunca da insan sinir olur ciddenUyuz oldumya okadar bekledim ustalar yarın gelceklermis
Yaaa geliyormuymus cidden sasirdm ben hiç cesaret edip doldurmadimKızlar sitede sitede Vanish anketini doldurmuştum, sürekli ekranda çıkıyor doldurayım da bir daha gelmesin dedim:)) ürünü yollamışlar ya :))) iki tane yemek lekeli örtümde denedim, güzelmiş, çıktı lekeler
Ben de oluyor mu. Dur ben de diyeyim erkek çocuk hırkalarıçok masumane oldu
Kız şişmanlıktan kalma alışkanlık hala toparlayıcı giyiyorumSenin memelerine oluyor mu bu tarz sütyenler bakiiim
Bana da sekslü mekslü şeyler çıkıyor reklam YouTube dan falan
Bu arada opera indir ordan gir kk ya reklamsız giriyorum buraya, iyi oluyor daha rahat ,
sayfadaki konuya göre çıkıyor penti sütyen dedim çıktıHahaha ayy ne guldum nasil oldu oyle soyledin geldi resmen
Yatak örtüme kızım ruj sürmüştü vanish çıkardı sadece ama çıplak eline değdirme derimi soydu benim resmenKızlar sitede sitede Vanish anketini doldurmuştum, sürekli ekranda çıkıyor doldurayım da bir daha gelmesin dedim:)) ürünü yollamışlar ya :))) iki tane yemek lekeli örtümde denedim, güzelmiş, çıktı lekeler
döndün mü canım ? Nasılsın ?Bende cok özledim canım hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?