- 22 Şubat 2020
- 717
- 3.325
- 43
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.601
Yok canım daha donmedim sımdılık bir Sinop bir kutahya yapıyoruz bakalım donmeye niyetlendıkce erteleniyor donus ama elhamdülillah iyiyim biraz kilo aldım sanırım bir an once donup duzenıme devam etmek istiyorum artıkD
döndün mü canım ? Nasılsın ?
Bende de Kpss reklamı cıkıyorEki Görüntüle 2690880 bana bu reklam var ama şu ana kadar hiç lafı geçmedi
Keşke ben de de çıksa en azından ilham olurduBende de Kpss reklamı cıkıyor
@nanekekikle süpürge mevzusu oldu direk olmasa da süpürge sessiz lafı geçtiEki Görüntüle 2690880 bana bu reklam var ama şu ana kadar hiç lafı geçmedi
Yeniden mi Sinop 'a gittinizYok canım daha donmedim sımdılık bir Sinop bir kutahya yapıyoruz bakalım donmeye niyetlendıkce erteleniyor donus ama elhamdülillah iyiyim biraz kilo aldım sanırım bir an once donup duzenıme devam etmek istiyorum artıksen nasılsın
Yemek resmi paylaşmıyorduk canım
Bana da ürüne yorum yapın diye mesaj gelmiş ama gelen giden birşey yokKızlar sitede sitede Vanish anketini doldurmuştum, sürekli ekranda çıkıyor doldurayım da bir daha gelmesin dedim:)) ürünü yollamışlar ya :))) iki tane yemek lekeli örtümde denedim, güzelmiş, çıktı lekeler
Tamam kaptanım daha olmazYemek resmi paylaşmıyorduk canım
afiyet olsun cnm
yasak mii kaptanımYemek resmi paylaşmıyorduk canım
Aaaaa gerçekten mi ben adını anmadım yine de geliyor muydu@nanekekikle süpürge mevzusu oldu direk olmasa da süpürge sessiz lafı geçti
Evet bende bugün farkettim kız yok ortalıkta
Olanları değil olmayanları seçiyor gözümEvet bende bugün farkettim kız yok ortalıkta
Bugün etiket yapacaktım unuttum dün akşam üzeri yazmış en sonOlanları değil olmayanları seçiyor gözüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?