- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.061
ok yarın başlıyoruz o zaman yarın herkes başlangıç kilosunu bildirir birde 15 eylülde ara bildirim yaparız.... bir de 30 eylülde olma mııı... Cumaları zaten bildirim yapılıyor..... ya aslında hedef koymak iyidir... 3 olmaz iki olur bir ayda verilmiyecek bir rakam değil gibi görünüyor. dişimizi sıkmamız lazım.... gördüğünüz üzre ben fena gaza gelmiş durumdayım, sizide gazlamaya çalışıyom, malum yalnız başına açlık çekilmiyo :)))
cnm sımdı fadıme abla 96 kılo ben 85 nagıs 63 sımdı sence fadıme ablayla benmı daha kolay 3 kılo verırız nagısmı...Ama % olarak hesapladıgımızda herkes kılosunun %sını verıyor.Anlatabılmısımdı umarımYanı fadıme ablanın verdıgı 3 kılo nagısın 1 kılo vermesı demek...
hımmm anadım ama bu durumda nagiş üç kilo vercekken fadimeciğimin 9 kilo vermesi gerekiyo :))) hiç adil değil yani.... ayy ben kısa dever oldum gene heheheeee sende bundan bahsetişin zaten sanırım... iyi o zaman o hesapları sen yapçan demektir bu :))))
ekime kadar yarışalım o zaman :))) bu akşam bütün çıtır hatunların resimlerini duvarıma yapıştırcam..... sabahın köründe göriiimde amacımdan sapmıyayım.... artık kurtulcam koca gobeğemden.....
göbek möbek işin hikaye kısmı biz sülalecek şişkoyuz, iki teyzem de de şeker çıktı ve iç organlarda yağlanma.... dizlerde kireçlenme oldu.... yani genetik oluyor bu tür şeyler.... açıkçası boğazına bu kar düşkün iki teyzemde şu an mecburi diyetteler ve yediklerinde hayati tehlike oluşturuyor.... ve çok mutsuzlar... her gün bende yaşlandığıma göre yol yakınken kiloları atmalı.... daha konforlu bir hayat için.... seksüü olmakta madalyonun diğer yüzü tabiki... bunun içine diğer gacıları çatlatmak girer ne biliiim şıkır şıkır giyinip cillop gibi görünmek gireer bla bla... :))))
1 ayda üç kilo verme yarışması yapalım mı? ne dersiniz?
cnm sımdı fadıme abla 96 kılo ben 85 nagıs 63 sımdı sence fadıme ablayla benmı daha kolay 3 kılo verırız nagısmı...Ama % olarak hesapladıgımızda herkes kılosunun %sını verıyor.Anlatabılmısımdı umarımYanı fadıme ablanın verdıgı 3 kılo nagısın 1 kılo vermesı demek...
Vira bismilllahh....
Ahaliiiii yarışma başlamıştır.... Duyduuuk duymadıık demeyiiin çok yeme yiyip popoyu büyütmeyiiiin..... gümbede güm güümm.... Bundan sonra yediklerinizi içtiklerinizi kendi lokmanızı sayınız.....
Benim başlangıç kilom an itibariyle 67
Günaydın arkadaşlar..
2 gündür tartılamadım. Kilo verip vermediğimi bilmiyorum.
Bende 5 ekimde izne çıkıyorum. 30 ekime kadar yokum ( yani işte yokum ). 10 kilo verme yarışına başlama kararı aldım kendim kendim
Vira bismilllahh....
Ahaliiiii yarışma başlamıştır.... Duyduuuk duymadıık demeyiiin çok yeme yiyip popoyu büyütmeyiiiin..... gümbede güm güümm.... Bundan sonra yediklerinizi içtiklerinizi kendi lokmanızı sayınız.....
Günaydın arkadaşlar..
2 gündür tartılamadım. Kilo verip vermediğimi bilmiyorum.
Bende 5 ekimde izne çıkıyorum. 30 ekime kadar yokum ( yani işte yokum ). 10 kilo verme yarışına başlama kararı aldım kendim kendim
AYY GAZA GELDİM HAA BENİDE YAZINN 63 KG olmam lazım, tartılmayı unuttum sabah yine, okadar ara vermişimki diyete 2 aydır tartılmıyorum bileVira bismilllahh....
10 deme buketçim sende bizimle 30 eylüle kadar 3 kg ile başla kolay hedefler insana azim verir
hadi demleyin yeşilçayları sohbete devam
hadi bismillah kuzum yaz benide 64,5 la ama siz 3 verirseniz ben ancak 1,5 çünkü 15 gün tatilde olucamyarışmada yokum diyipte hepten salmamak adına benim için iyi olur ok
Günaydınnnnn kızlar hep 79 küsür çıkıyordum bu sabah 78,5 çıktım sevindim..
Taçsız Prenses ancakkkk kendine gelebildi..Gelsin keyifler neşeleeeeeeeeeeeer gitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn kilolar
Haydi sallayalım dünyayı şıkı şıkı yapalım kilolar için
kızlaar uzuun bir aradan sonra ilk defa midem guruldadı sevindim vallaa... O kadar uzun zamandır fırsat vermiyordum ki bboş kalmasına....
Bugünkü menüm,
sabah:
1 domates
2 çerliston biber
1 salatalık
bol semiz otu çiğ kütür kütür yedim
bir parça light peynir
5 zeytin
bunları salata haline getirip yağsız tuzsuz yedim.....
11:00 ara : 3 kayısı, 1 elma
13:00 öğle : 1 haşlanmış yumurta, yoğurtlu semiz otu
15:00 ara : 1 şeftali --- ayy iki gündür bir türlü yiyemedim şeftali çatlıcam ayol
17:00 akşam : Canım haşlama tavuk istiyor... Iş yerinde nasıl olcaksa artık... Ayarlamaya çalışçam...
hazır kızarmışlardan al yagsız gögüs bölümünü ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?