Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eki Görüntüle 2690880 bana bu reklam var ama şu ana kadar hiç lafı geçmedi
Bana da geliyor o canım senin yazmana gerek yok girdiğin sayfalarda alakalı muhabbet varsa da çıkıyor
Çok şükür ben de iyiyim canım Kütahya’dan bana tahinli pide yolla diyeceğim de yağı gelene kadar ortalığı mahveder gelecek yaz kendi arabamızla gidersek İzmir’e Kütahya’ya da uğrayacağız belki senle de denk geliriz gerçi eşimin ablası kocaelinde oturuyor İstanbul’da akrabaları da var onlara da uğramak birkaç gün İstanbul’da gezmek de var planlarımızda bakalım nasip
Bende de Kpss reklamı cıkıyor
Bunu ciddiye almalısın dostum

Keşke ben de de çıksa en azından ilham olurdu
seninde mi Kpss dusuncelerın var
Eki Görüntüle 2690893
Yarım dilim ekmekle yedim akşam yemeğim
afiyet olsun bol eksi getırsın
bol bol yedim tahinli pide tabi bana kilo olarak dondu super olur denk gelirsek İstanbula duserse yolun o zamanda gorusuruz canım super olur kardesımınfe tayini cıktı kocaeljne
Bunu ciddiye almalısın dostum
alıyorum canım doneyım ınsallah baslıcam Kpss ye hazırlanmaya

1.yedim ama sporumu yaptım 2. Seksenüç yaşında iken saymayı bıraktım kaç bilmiyorum Ya normalde yaşamayan bilmez bu yaşlar ne büyük yaslar bı nefes kalmıştır diyosun ama valla dipcik gibi İşi gücü kocasi anlata anlata bitiremedi doyamamis garibim

Kv senı bile gomecek cinsten diyorsun yani

bol bol yedim tahinli pide tabi bana kilo olarak dondu super olur denk gelirsek İstanbula duserse yolun o zamanda gorusuruz canım super olur kardesımınfe tayini cıktı kocaeljne
Kandıra’da görümcemler canım yolum düşerse kabul ederse görüşmek istediğim birçok kişi var takımda tabi sen de
alıyorum canım doneyım ınsallah baslıcam Kpss ye hazırlanmaya
İnşallah canım Hayırlısıyla olur ataması mümkün güzel bir bölümün var üstelik

ben bıraktım o aliskanligimi çok şükür çünkü bı yerden sonra tok eksi gelmiyorsun hatta açken gelmrdigin zamanlar oluyor buda demorilize olup diyet konsantreni bozuyor ..Ben Pazartesi Perşembe cuma tartiliyorum
kinayacak kimse yok aramızda seni bütün pasaklilar biraraya toplanim 9.takimi olusturmusuz resmen
Temizlik ücretine gelince bana gelen kadın saatli alıyor saati 25 ne iş istersen yapıyor geneldede 6 saat kalıyor 150 veriyorum bence çok iyi denk geldi bana
Kayinvaldendemi oldu seninbenimde bir arkadaş olmuş ogluyla iylesiyormuslar ..Hepimiz biran önce olsakra bitse artık pisikoleji kalmadı kimsede
Sabah cocuklar uyurken evi süpürdüm şimdi toz almak ve wcller var onlarıda uyuyunca halledecegim artık kahve molasında gelirim
inanirmisin salonu supurucem dahauyurken yapamıyorum makinem iyi sesli uyanıkken de korkuyor genelde ablamiz ben supurken odadan cikmazlardi oda anneannede oyuzden bu saate kaldı ..Sen uyurken iyi yapmissin
Yemek değilde ev işinden yildim huniyi takmama az kaldı

Sagol cnm. Peki ne yaptın. Boşandın mı

Aaaaa gerçekten mi ben adını anmadım yine de geliyor muydu
ne bilim vala nette aramalara göre önüme reklam çıkar Instagram'da face de ama burda da oluyor mu bilmiyorum
ben bıraktım o aliskanligimi çok şükür çünkü bı yerden sonra tok eksi gelmiyorsun hatta açken gelmrdigin zamanlar oluyor buda demorilize olup diyet konsantreni bozuyor ..Ben Pazartesi Perşembe cuma tartiliyorum
ben birakamadm daha önceki diyet zamanımda da ayniydim iflah olmam ben
Hangi uygulama bu bende indirsem
Fatsecret cnm

ne bilim vala nette aramalara göre önüme reklam çıkar Instagram'da face de ama burda da oluyor mu bilmiyorum
ben birakamadm daha önceki diyet zamanımda da ayniydim iflah olmam ben

Fatsecret cnm

Teşekkür ederim
Günlük kalorimi 2500 hesapladı çok değil miki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…