- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.621
Kaptandan izni kaptı ya görünmez artıkBugün etiket yapacaktım unuttum dün akşam üzeri yazmış en son
Bana da geliyor o canım senin yazmana gerek yok girdiğin sayfalarda alakalı muhabbet varsa da çıkıyorEki Görüntüle 2690880 bana bu reklam var ama şu ana kadar hiç lafı geçmedi
Çok şükür ben de iyiyim canım Kütahya’dan bana tahinli pide yolla diyeceğim de yağı gelene kadar ortalığı mahveder gelecek yaz kendi arabamızla gidersek İzmir’e Kütahya’ya da uğrayacağız belki senle de denk gelirizYok canım daha donmedim sımdılık bir Sinop bir kutahya yapıyoruz bakalım donmeye niyetlendıkce erteleniyor donus ama elhamdülillah iyiyim biraz kilo aldım sanırım bir an once donup duzenıme devam etmek istiyorum artıksen nasılsın
Bunu ciddiye almalısın dostumBende de Kpss reklamı cıkıyor
evet canım hafta sonunda kutahyaya gecıcez izinde batı Karadenizi gezdik oradan buraya gectık buradan simdi kutahyaya gecıp İstanbula gecıcez ınsallahYeniden mi Sinop 'a gittiniz
Ayy evet izne çıkarken güzel bir eksiyle izne ayrilirsa ne güzel olurKaptandan izni kaptı ya görünmez artıkBari cuma eksi geleydi bu kıyağın hakkını vereydi
seninde mi Kpss dusuncelerın varKeşke ben de de çıksa en azından ilham olurdu
afiyet olsun bol eksi getırsın
bol bol yedim tahinli pideÇok şükür ben de iyiyim canım Kütahya’dan bana tahinli pide yolla diyeceğim de yağı gelene kadar ortalığı mahveder gelecek yaz kendi arabamızla gidersek İzmir’e Kütahya’ya da uğrayacağız belki senle de denk gelirizgerçi eşimin ablası kocaelinde oturuyor İstanbul’da akrabaları da var onlara da uğramak birkaç gün İstanbul’da gezmek de var planlarımızda bakalım nasip
alıyorum canım doneyım ınsallah baslıcam Kpss ye hazırlanmayaBunu ciddiye almalısın dostum
1.yedim ama sporumu yaptım 2. Seksenüç yaşında iken saymayı bıraktım kaç bilmiyorumkardeşim kesin gibi sınavda bulaştı galiba diyor teste gidecek ama teste gitmekte ayrı dert çok dolu değilsen bile orda olursun
her temizlkkte ata ata bitiremiyorum ama sanki Nasrettin hoca fıkrası gibi kazan doğuruyor
ye bacim ye
kolay gelsin canım
9-21 arasiydi ama altımdakilee taşındı yanımdaki filanda yap sen birşey olmaz bebeğin var ne zaman olursa yap diyorlar supurgemde sessiz zaten
geçmiş olsun canım baya kalori yakmissin
senin kv rekorlar kitabına girecek galiba kız kaç oldu
operayi indirim oradan girin reklamlarida ayarlardan kapatın çıkmaz reklam sayfa daha düzenli oluyor reklamsiz
biri beni durttu
yarım gün 100 canım
geçmiş olsun canım
1.yedim ama sporumu yaptım 2. Seksenüç yaşında iken saymayı bıraktım kaç bilmiyorumYa normalde yaşamayan bilmez bu yaşlar ne büyük yaslar bı nefes kalmıştır diyosun ama valla dipcik gibi İşi gücü kocasi anlata anlata bitiremedi doyamamis garibim
Sus kız agzindan yel alsın Rabbim sıralı ölüm versinKv senı bile gomecek cinsten diyorsun yani
Amin kuzum olumun her turu agırda genc yasta olumlerde daha bir uzuluyor insanSus kız agzindan yel alsın Rabbim sıralı ölüm versin
AminSus kız agzindan yel alsın Rabbim sıralı ölüm versin
Kandıra’da görümcemler canım yolum düşerse kabul ederse görüşmek istediğim birçok kişi var takımdabol bol yedim tahinli pidetabi bana kilo olarak dondu super olur denk gelirsek İstanbula duserse yolun o zamanda gorusuruz canım super olur kardesımınfe tayini cıktı kocaeljne
İnşallah canımalıyorum canım doneyım ınsallah baslıcam Kpss ye hazırlanmaya
ben bıraktım o aliskanligimi çok şükür çünkü bı yerden sonra tok eksi gelmiyorsun hatta açken gelmrdigin zamanlar oluyor buda demorilize olup diyet konsantreni bozuyor ..Ben Pazartesi Perşembe cuma tartiliyorumKızlar tartilmadan durabiliyo muusnz siz ben ben illa her gün tartiliyorum
Tok karna bile eksi görmek beni baya mutlu etti başlarda biraz hızlı gitse güzel olacak geec yatmadan spor yapmak hoşuma gitti geçen sene de diyete başladığımda ilk geceleri yapmıştım dışarı yürüyüşe çıkamıyorum ama çok gunduz cok sıcak oluyor akşam da kocam geç geliyor yemek çay derken cikilmiyor en iyisi evde devam etmek bu ay sonuna kadar 80lere düşerim insAllahburaya düzenli gelmeye bı alışayim menü yazma yorumlama olayını da oturtacm insAllah
kinayacak kimse yok aramızda seni bütün pasaklilar biraraya toplanim 9.takimi olusturmusuz resmenGünaydın minnoşlar az yiyin bol yakın erisin gitsin yağlar göbekler basenler
Bugün temizlikçi abla var o yoruluyor ben de yoruluyorum imanım gevriyor. Evim de çok dağınık çok eşya var azalt azalt bitmedi bebelerden iflahım kesiliyor iş güç de yapasım gelmiyor çok tembelim pasaklıyım
İçimi döktüm rahatladım herkes kınasın beni
Kayinvaldendemi oldu seninDün öğleden sonra baş ağrısı mide bulantisi başladı önceki günde hafif vardi ama bugünde var tirsak olduk iyice coviddenama onun baş ağrısı baya yoğun oluyormuş kayınvalidem basımı sanki köpek ısırıyor gibiydi diye anlatıyor
inanirmisin salonu supurucem dahaSabah cocuklar uyurken evi süpürdüm şimdi toz almak ve wcller var onlarıda uyuyunca halledecegim artık kahve molasında gelirim
Yemek değilde ev işinden yildim huniyi takmama az kaldıKütüphanenin işi bitti, duşumu aldım yeşil çay molasındayım perde makinadan çıkana kadar, sonra ütüsünü yapıp asarım, evi yine bir süpürürüm, sonra ne yemek yapacağım derdi var, yıldım yaaa yemekten
DünHandandandan attığına göre 1350-1360 mi ne almam gerekiyor uygulamaya göre daha 1800 kalorilik beslenme gerek hangisi doğru acaba
Sagol cnm. Peki ne yaptın. Boşandın mıAzıcık gecmıse daldımda
@Elif yildizz canım cok gecmıs olsun ınsallah tez zamanda ıyılesırsınız Rabbım sıfa versin
@Furha63 canım esinle sıkıntılar var sanırım ınsallah hallolur o sancılı donemi bende gecırdım konu ne bilmiyorum ama sesinı cıkarmayıp susunca isler dahada sarpasarıyor duzelır diye beklemek en buyuk hatammıs
ne bilim valaAaaaa gerçekten mi ben adını anmadım yine de geliyor muydu
ben birakamadm daha önceki diyet zamanımda da ayniydim iflah olmam benben bıraktım o aliskanligimi çok şükür çünkü bı yerden sonra tok eksi gelmiyorsun hatta açken gelmrdigin zamanlar oluyor buda demorilize olup diyet konsantreni bozuyor ..Ben Pazartesi Perşembe cuma tartiliyorum
Fatsecret cnmHangi uygulama bu bende indirsem
ne bilim valanette aramalara göre önüme reklam çıkar Instagram'da face de ama burda da oluyor mu bilmiyorum
ben birakamadm daha önceki diyet zamanımda da ayniydim iflah olmam ben
Fatsecret cnm
Kütahya'ya gitmediniz mi dahaevet canım hafta sonunda kutahyaya gecıcez izinde batı Karadenizi gezdik oradan buraya gectık buradan simdi kutahyaya gecıp İstanbula gecıcez ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?