Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

[
ınsallah canım bende cok isterim gorysmeyı calısabılırsem atanırom diye dusunuyorum bende ınsallah
Kayinvaldendemi oldu seninbenimde bir arkadaş olmuş ogluyla iylesiyormuslar ..Hepimiz biran önce olsakra bitse artık pisikoleji kalmadı kimsede
sorma canım hepimiz yakalanmadan bitmeyecek bu korku
Sagol cnm. Peki ne yaptın. Boşandın mı
yok canım bosanmadım butun ıcımızdekıleri doktuk herkes eteğindeki tasları doktu
Kütahya'ya gitmediniz mi daha
Gitmez olur muyum kız gittim tabi batı Karadenize kutahyadan gectım daha kalacaktım kutahya da kardeşimin tayın ısı cıktı o yyzden tatil yapıp buraya geldik simdi buradan yine gecıcez annemlere

Gitmez olur muyum kız gittim tabi batı Karadenize kutahyadan gectım daha kalacaktım kutahya da kardeşimin tayın ısı cıktı o yyzden tatil yapıp buraya geldik simdi buradan yine gecıcez annemlere
Ne bileyim, beklerim senden, fazla mülayimsin çünkü.
Senle ben iki ayrı uçtayız

seninde mi Kpss dusuncelerın var
Evet canım. Bu sene boşuna girdim. Ama seneye için sıkı çalışmam gerek
TRT1 de masumlar isimli dizi başladı güzel aslinda ama sanki bozuk pisikolejimizi bu seneki diziler iyce bozacak
2 yıldır doğru dürüst dizi izlemiyorum. Çok duygusalım. Bu gözleri başka kötü şeye alet etmek istemiyorum canım. Sen de izleme

Hayırlı geceler hanımlar. Benim oğlan 3 gündür huysuz.5 aylık ama neden böyle atak haftası mı bilmiyorum. Regl olacağım galiba ağrılar ve sinirlilik var. Pnrrr-12 spor sorumlu hocam regl olduğumuz da hangi sporlar yapalım zumba ağır geliyor.

Prof. Dr. Osman Müftüoğludan; Mevlânâ, Yunus Emre, veya Buda’dan aldığı kısa notlarla 100 maddelik Hayat Anayasası.

ALTINCI 10 MADDE
İLAÇLARDAN UZAK DUR!
1- Tedbiri elden bırakma, emniyet kemeri tak, kask kullan.
2- Sağlık kontrollerini ihmal etme.
3- Gereksiz ilaç kullanma.
4- Manevi şifaya zaman ayır.
5- Sıkıntılarını paylaşabileceğin insanlarla dost, arkadaş ol.
6- Doğaya dokun; rüzgârı yüzünde, güneşi teninde hisset.
7- Yaşlanmaktan korkma, yaşlılıkla kavga etme.
8- Mutlak sonu kabullen.
9- Genetik mirasını öğren, ona göre tedbir al.

10- Sadece sevince değil kedere de ortak ol.

Arkası yarın....

1800 ü az önce indirdiğim program hesapladı
Geçen yıl gittiğim diyetisyen günde 2000 kalori hesapladı
Ama benim menülerim günde ortalama 1400-1500 kalori civarı oluyor, yine de gitmiyor meret
Demek ki aldığın kaloriden daha fazla kalori harcaman lazım. Ya ekstra spor yapman ya da 1000 kaloriyi aşmaman gerek canım. 2000 kalori normal bi kadının alması gereken kalori diye biliyorum. Kilolular için çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…