- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.661
ınsallah canım bende cok isterim gorysmeyı calısabılırsem atanırom diye dusunuyorum bende ınsallahKandıra’da görümcemler canım yolum düşerse kabul ederse görüşmek istediğim birçok kişi var takımdatabi sen de
İnşallah canımHayırlısıyla olur ataması mümkün güzel bir bölümün var üstelik
sorma canım hepimiz yakalanmadan bitmeyecek bu korkuKayinvaldendemi oldu seninbenimde bir arkadaş olmuş ogluyla iylesiyormuslar ..Hepimiz biran önce olsakra bitse artık pisikoleji kalmadı kimsede
yok canım bosanmadım butun ıcımızdekıleri doktuk herkes eteğindeki tasları doktuSagol cnm. Peki ne yaptın. Boşandın mı
Gitmez olur muyum kız gittim tabi batı Karadenize kutahyadan gectım daha kalacaktım kutahya da kardeşimin tayın ısı cıktı o yyzden tatil yapıp buraya geldik simdi buradan yine gecıcez annemlereKütahya'ya gitmediniz mi daha
Bende bakiyorum rezaletlerCidden mi ? Ben bugün masterchefe bakıyorum
Eskisi kadar sarmadı beni sımdı birde hep studyodalarBende bakiyorum rezaletleryeni kizda Anca savunmada
Ne bileyim, beklerim senden, fazla mülayimsin çünkü.Gitmez olur muyum kız gittim tabi batı Karadenize kutahyadan gectım daha kalacaktım kutahya da kardeşimin tayın ısı cıktı o yyzden tatil yapıp buraya geldik simdi buradan yine gecıcez annemlere
Bazen farkli yerdede oluyorlar Ama gercekten sarmiyor.. kurgu bana göre herseyEskisi kadar sarmadı beni sımdı birde hep studyodalar
Yok canım o kadar da uzun boylu degil kutahyaya gidene kadar ne cektıgımı cok iyi biliyorum daha aynı hataya dusmemNe bileyim, beklerim senden, fazla mülayimsin çünkü.
Senle ben iki ayrı uçtayız
Bencede suanda bellidir bile kanacak olanBazen farkli yerdede oluyorlar Ama gercekten sarmiyor.. kurgu bana göre hersey
Bende bakiyorum rezaletleryeni kizda Anca savunmada
Evet canım. Bu sene boşuna girdim. Ama seneye için sıkı çalışmam gerekseninde mi Kpss dusuncelerın var
2 yıldır doğru dürüst dizi izlemiyorum. Çok duygusalım. Bu gözleri başka kötü şeye alet etmek istemiyorum canım. Sen de izlemeTRT1 de masumlar isimli dizi başladı güzel aslinda ama sanki bozuk pisikolejimizi bu seneki diziler iyce bozacak
Senin boy kilo yaş kaç cnmTeşekkür ederim
Günlük kalorimi 2500 hesapladı çok değil miki
Virüs çıkmadan önce diyetisyene gitmistim bakayım kac kalorilikmisKilo verebilmek için bazal metabolizmamız için gereken kaloriyi almamız lazım, 500 fazlası sabit kalmayı sağlar.
Senin boy kilo yaş kaç cnm
salatalık domates söğüş doğra bari limon sıkıp :))Yapmaya üşeniyorum kız
Demek ki aldığın kaloriden daha fazla kalori harcaman lazım. Ya ekstra spor yapman ya da 1000 kaloriyi aşmaman gerek canım. 2000 kalori normal bi kadının alması gereken kalori diye biliyorum. Kilolular için çok fazla1800 ü az önce indirdiğim program hesapladı
Geçen yıl gittiğim diyetisyen günde 2000 kalori hesapladı
Ama benim menülerim günde ortalama 1400-1500 kalori civarı oluyor, yine de gitmiyor meret
Nasıl buldun apartmandn mıydı :)Yürüyüşümü yaptım ve geldim.
Bi yürüyüş arkadaşı buldum, eşime minnetim kalmadı şükürler olsun
Hergün akşam ile yatsı arasında yürüyeceğiz İnşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?