Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Demek ki aldığın kaloriden daha fazla kalori harcaman lazım. Ya ekstra spor yapman ya da 1000 kaloriyi aşmaman gerek canım. 2000 kalori normal bi kadının alması gereken kalori diye biliyorum. Kilolular için çok fazla
Canım 1000 kalori ile kilolu bir vücut kıtlık yaşar . Bazal metabolizma hızı neyse onu almalı benim bazalim 1250 çıkıyor ki çok kötüymüş çok yavasmis her diyetisyen öyle diyor yavaş verme sebebim 1000 le sağlıklı vermek olmaz yanlış mı yazdın

aleyküm selam hg cnm
aynen cnm
ya öyle olunca da insan sinir olur cidden

Yaaa geliyormuymus cidden sasirdm ben hiç cesaret edip doldurmadim

Aynen ama geldiler sonunda haloldu sukur
Eki Görüntüle 2690880 bana bu reklam var ama şu ana kadar hiç lafı geçmedi
Bu bendede cikip duruyor bu ara

Siteden, aynı zamanda eski mesai arkadaşım
Yağmur çamur demez hergün düzenli yürür.
Super olmus sevindim senin adına cnm puan eklememissin bugzn icin

Kahveye ekledim canm şekersiz içemiyorum.

Bence kırmalisin bunu diyet yapan biri basl sekerli kahve icer :)

Pnrrr-12 canim ben iki menude de yanlis kisiyi etiketmisim kimse biseyde soylememis iki menumun yuruyus sporu
Bende farketmemisim cnm ekledm smdi bidhakine hesaplayp yazarmisn ilk sayfadan

Hanımlar ben yatıyorum. Oğlan huysuzluğa başlamadan dinleneyim hayırlı geceler
Anladı m cnm atak haftasidir belki kiyamam yavrucak anlatamiyorlarki derdni bizde oyleydk bazen hic uyumak istemezdi geceleri aglayrk uyanirdi yada oyun icin falan bu ara azaldi cok sukur buyuyor artık tabi ama kucukken zorluyorlar gercekten cok Allah sabır versin iyi uykular insallah guzel uyur dinlenirsini ikinizde

Tatlim mutlaka torunu annen icinde cok önemlidir ama belki onun kafasi cok doluydu, canı sikkindi vs.
O an kaçırmış olabilir
İçine atacagina deseydin keske

Persembede tartilabilirsin o günü nasıl geçireceğine karar verir cumaya eksi görürsün

Teşekkür ederim canım benim . Sana da hayırlı geceler. Bazen diyorum küçük kalsınlar sonra kızıma bakıyorum 4 yaşında hemencecik büyüsünler diyorum. Ama her yaşın ayrı güzelliği var. Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah canım

Bende öyleyim cok etkiliyor motivasyonumu bi ara eşime saklattim baskulu ama icim icimi yiyordu ver diyp duruyodm oda bidha karismam dedi sonunda hala tartilip dururm gunde en az 5 kez :)

Evet ya masallah bende bakiyorm ne ara bukadar buyudu diyorm kucukluk videolarni gorunce eski halini ozluyorum ama bu halide daha minicik aslında ve cok sevimli. Allah korusun melek onlar ya :) ne guzel seninkilern yaşlarıda yakın seviyormu kardeşini kızın yoksa kıskanclık varmı. Kucuk erkekmi cnm

3 yaştan sonra miss gibi ev arkadaşı bazısı 1 yaş ama benim oğlum çok atarliydi 2 yaş sendromu 1 yıl sürdü rezillikti Allah sabır veriyor işte yoksa çekilmez . Kiziminda atari gideri var şimdiden daha 3 aylık olmadı demek ki anasına çekmişler :)

Bende diz izlemiyorum hatta televizyon izlemiyorum kızı dogurdugumdan beri doğru düzgün spor yaparken bakıyorum telde yada mutfakta iş yaparken işte..
Hamileyken ama nekadar boş zamanım varmışher akşam bir dizim vardı çay piskivit çekirdek keyfi yapardım

Sadece sabah kahvaltısında Mastersef e bakıyorum akşamları benim kızın çıldırma saatleri olduğu için ailecek ayaktayız

Sadece sabah kahvaltısında Mastersef e bakıyorum akşamları benim kızın çıldırma saatleri olduğu için ailecek ayaktayız
Çoğu gitmiş azı kalmış baharcigim 6 aya kalmadan geçer sıkıntısı mülayim bir kız oluverir Allah'ın izniyle

Bende öyleyim cok etkiliyor motivasyonumu bi ara eşime saklattim baskulu ama icim icimi yiyordu ver diyp duruyodm oda bidha karismam dedi sonunda hala tartilip dururm gunde en az 5 kez :)
Ben de ilk kez tartılmamayı deneyeceğim bakalım başarabilecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…