- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.701
Canım 1000 kalori ile kilolu bir vücut kıtlık yaşar . Bazal metabolizma hızı neyse onu almalı benim bazalim 1250 çıkıyor ki çok kötüymüş çok yavasmis her diyetisyen öyle diyor yavaş verme sebebim 1000 le sağlıklı vermek olmaz yanlış mı yazdınDemek ki aldığın kaloriden daha fazla kalori harcaman lazım. Ya ekstra spor yapman ya da 1000 kaloriyi aşmaman gerek canım. 2000 kalori normal bi kadının alması gereken kalori diye biliyorum. Kilolular için çok fazla
aleyküm selam hg cnm
aynen cnm
ya öyle olunca da insan sinir olur cidden
Yaaa geliyormuymus cidden sasirdm ben hiç cesaret edip doldurmadim
Bu bendede cikip duruyor bu araEki Görüntüle 2690880 bana bu reklam var ama şu ana kadar hiç lafı geçmedi
Super olmus sevindim senin adına cnm puan eklememissin bugzn icinSiteden, aynı zamanda eski mesai arkadaşım
Yağmur çamur demez hergün düzenli yürür.
Kahveye ekledim canm şekersiz içemiyorum.
Bende farketmemisim cnm ekledm smdi bidhakine hesaplayp yazarmisn ilk sayfadanPnrrr-12 canim ben iki menude de yanlis kisiyi etiketmisim kimse biseyde soylememis iki menumun yuruyus sporu
Teşekkür ederim canım. Tahin süt yapıyor ve tadını çok seviyorum tatlı krizini bastırıyor tarçını sevmiyorum ve çarpıntı yapıyor
Kızım 7 aylıkken patladı. 2 elini ağızda sürekli ısırma hali var ama diş için bir belirti yok
Diş değildir 3 gündür çığlıkla uyanıyor ve gündüz uykusu yok denecek kadar az. 10 uyuyor sonra uyanıyor. 5 aylıkken atak haftası varmıydı kızımda hatırlamıyorum.
Anladı m cnm atak haftasidir belki kiyamam yavrucak anlatamiyorlarki derdni bizde oyleydk bazen hic uyumak istemezdi geceleri aglayrk uyanirdi yada oyun icin falan bu ara azaldi cok sukur buyuyor artık tabi ama kucukken zorluyorlar gercekten cok Allah sabır versin iyi uykular insallah guzel uyur dinlenirsini ikinizdeHanımlar ben yatıyorum. Oğlan huysuzluğa başlamadan dinleneyimhayırlı geceler
Tatlim mutlaka torunu annen icinde cok önemlidir ama belki onun kafasi cok doluydu, canı sikkindi vs.benim en hassas noktam geçen gün eşimin ve benim de aynı gün sınav görevimiz vardı kızkardeşim gelip bakacaktı bizimkine o da işe girince ortada kaldık bi nevi annem de durumu biliyordu ve ben o gün bekar bi arkadaşıma bıraktım sağolsun ve annem sormadı bile çocuğu ne yaptınız diye çok içerledim çok üzüldüm insan merak etmez mi ?
Persembede tartilabilirsin o günü nasıl geçireceğine karar verir cumaya eksi görürsünKızlar ben hergün tartılırım. Bir kere de değil her baskülü gördüğümde.... Dün açlıktan ölüyordum bugün artı görünce moralim çok bozuldu. Artık sadece pazartesi ve Cuma tartılmaya karar verdim. Umarım başarırım
Teşekkür ederim canım benimAynen ama geldiler sonunda haloldu sukur
Bu bendede cikip duruyor bu ara
Super olmus sevindim senin adına cnm puan eklememissin bugzn icin
Bence kırmalisin bunu diyet yapan biri basl sekerli kahve icer :)
Bende farketmemisim cnm ekledm smdi bidhakine hesaplayp yazarmisn ilk sayfadan
Anladı m cnm atak haftasidir belki kiyamam yavrucak anlatamiyorlarki derdni bizde oyleydk bazen hic uyumak istemezdi geceleri aglayrk uyanirdi yada oyun icin falan bu ara azaldi cok sukur buyuyor artık tabi ama kucukken zorluyorlar gercekten cok Allah sabır versin iyi uykular insallah guzel uyur dinlenirsini ikinizde
Bende öyleyim cok etkiliyor motivasyonumu bi ara eşime saklattim baskulu ama icim icimi yiyordu ver diyp duruyodm oda bidha karismam dedi sonunda hala tartilip dururm gunde en az 5 kez :)Kızlar ben hergün tartılırım. Bir kere de değil her baskülü gördüğümde.... Dün açlıktan ölüyordum bugün artı görünce moralim çok bozuldu. Artık sadece pazartesi ve Cuma tartılmaya karar verdim. Umarım başarırım
Hepsi atlattimi cnm, iyilermi simdiKayınvalidem
Kayinpederim
Yeğenler
Görümcem
Eltim
Kaynım
Halalar
Daha bir sürü yani bütün köy
Teşekkür ederim canım benim. Sana da hayırlı geceler. Bazen diyorum küçük kalsınlar sonra kızıma bakıyorum 4 yaşında hemencecik büyüsünler diyorum. Ama her yaşın ayrı güzelliği var. Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah canım ☺
3 yaştan sonra miss gibi ev arkadaşı bazısı 1 yaş ama benim oğlum çok atarliydi 2 yaş sendromu 1 yıl sürdüTeşekkür ederim canım benim. Sana da hayırlı geceler. Bazen diyorum küçük kalsınlar sonra kızıma bakıyorum 4 yaşında hemencecik büyüsünler diyorum. Ama her yaşın ayrı güzelliği var. Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah canım ☺
Bende diz izlemiyorum hatta televizyon izlemiyorum kızı dogurdugumdan beri doğru düzgünEvet canım. Bu sene boşuna girdim. Ama seneye için sıkı çalışmam gerek
2 yıldır doğru dürüst dizi izlemiyorum. Çok duygusalım. Bu gözleri başka kötü şeye alet etmek istemiyorum canım. Sen de izleme
Evet abla çok şükür , eltim biraz daha ağır geçirdi ama oda iyi kimsede sıkıntı olmadı .tabi ki köyden vefatlar oldu ama birinci derece yakınlarımız değildiHepsi atlattimi cnm, iyilermi simdi
Sadece sabah kahvaltısında Mastersef e bakıyorum akşamları benim kızın çıldırma saatleri olduğu için ailecek ayaktayızBende diz izlemiyorum hatta televizyon izlemiyorum kızı dogurdugumdan beri doğru düzgünspor yaparken bakıyorum telde yada mutfakta iş yaparken işte..
Hamileyken ama nekadar boş zamanım varmışher akşam bir dizim vardı çay piskivit çekirdek keyfi yapardım
Kendimi tutabilirsem tartılmayıp her perşembe az yerimPersembede tartilabilirsin o günü nasıl geçireceğine karar verir cumaya eksi görürsün
Çoğu gitmiş azı kalmış baharcigim 6 aya kalmadan geçer sıkıntısı mülayim bir kız oluverir Allah'ın izniyleSadece sabah kahvaltısında Mastersef e bakıyorum akşamları benim kızın çıldırma saatleri olduğu için ailecek ayaktayız
Ben de ilk kez tartılmamayı deneyeceğim bakalım başarabilecek miyimBende öyleyim cok etkiliyor motivasyonumu bi ara eşime saklattim baskulu ama icim icimi yiyordu ver diyp duruyodm oda bidha karismam dedi sonunda hala tartilip dururm gunde en az 5 kez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?