Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kizlar ancak girdim yataga. cocuklarla ama bayiliyolar yatak odasinda yatmaya. Muhabbet guzel hayallerini anlatiyor oglum cizgi film senaryosu gibi. Gecmise goz attim mevzular derinmis. Sevin kendinizi kizlar icinizdeki devrimciyi serbest birakin. Biz kendimizi sevmezsek kimse sevmiyor. Kirik cam sendromunu duymussunuzdur. Kiriklarinizi gostermeyin. İstemekten cekinmeyin. Hayat gercekten cok kisa. Ote yandanda herseyin mukemmel olmasini beklemeyin. Sukretmeyide bilin. Psikolojik durumunuzu analiz etmeden tepki vermeyin ki bu pire icin yorgan yakmaya gider. Uzulen siz olursunuz. Cok sukur cok mutlu bir yuvam var harika bir esim var diyebilirim hatta diyorumda. Fidanligi var muhendis kendisi aksama kadar dunyanin en keyifli isini yapmasina toprakla bitkilerle ugrasmasina bagliyorum bazen. Sinirleri aliniyor elektrigini atiyor ondan galiba. Ama ben hep gerginim isyerim muthis stresli ve ben asla haksizliga susamiyorum. Evde belli etmemek icin cok ugrasiyorum ama hep bi bezginlik var ustumde. Hersey mukemmel olsun istiyorum. Mukemmel muhasebeci , es , anne , ev hanimi , evlat ,arkadas. Bu yuzden mutlu olmayi zorlastiriyorum. Esimse anlayisla karsilar hep eser gurlerim o cay demler iceriz. Yani karsinizdakinin hayatina yuklerine bakin kizmadan once belki cay demlemenizi bekliyordur. Cok yazdim kaptan 10 mesaj sayabilirsek

Kalori kısmak doğru bir yöntem ama sen dr Now'a bakma, 1000 kalorilik diyeti bundan on yıl önce yapıp 20kg verdim, sağlıklı yediğimi düşünüyordum, protein, sebze falan, ardından 26 gün hastanede yattım, vücut direncim çöktü, lenfoma sandılar o kadar kötüydüm. Hastalıkla bir 7 kg da hastanede verdim, ateşten kapandı iştahım, tahlil tetkik derken beslenme uzmanına yönlendirler, 8 ayda anca normale döndüm. Aman diyeyim az gitsin öz gitsin acele edip sağlıktan olma. 1000 kalori alışkın olmayan bünye için tehlikeli olabilir. Beslenme uzmanı bana o zaman 2,5 ayda 20 kg vermişsin hiç mi izanın yok diye fırça attı oysa zaman konusu elimde değildi kendi kendine gitti. O zaman öğrenmiştim ayda maksimum 4 kg fazlası olmaz demişti.

senmi kendine bakmiyormuşun. Kilo veriyon spor yapiyon işte daha nasil bakican
Gece geç yatiyosun dinlenemiyosun anan olsam çok kızardım ben sana
Dün 10 da yattim 1 i geciyordu uyuduğum
Son zamanlarda erken yatixom ama uyuyamıyorum

Arkadasim sana naptilar. Bende bugun bildigin cinnet gecirdim is yerinde. Anlatayim icimi dokeyimnistiyorum ama hangi birini anlatayim. İsimle ilgili hic bir diyecekleri yok cekemiyorlar rakip goruyorlar ve saldiriyorlar. Tek doneleride sosyal olmamammis. 9 erkek bir bayan benim ekipte nasil bir sosyallik bekliyolar anlamiyorum. Diyecek bisey bulamadikca bunu one suruyorlar. Cildiricam.

Tatlim mutlaka torunu annen icinde cok önemlidir ama belki onun kafasi cok doluydu, canı sikkindi vs.
O an kaçırmış olabilir
İçine atacagina deseydin keske
Annem de benim gibidir üzülür diye söylemedim ama uzaktayım ya gözden de gönülden de ırağım galiba
Kızlar iyi geceler.
İki gündür migrenin tuttu çok kötü oldum.
Ancak ufak ufak toparladım.
Yarından itibaren inşallah daha çok buralarda olacağım.
Allah şifa versin canım bekliyoruz

Annem de benim gibidir üzülür diye söylemedim ama uzaktayım ya gözden de gönülden de ırağım galiba
Yok sakin öyle düşünme aksine uzakta olan daha kiymetli olur
Şakaya vurdurup soyleseydin, hic torununu merak etmedin falan diye
Ama inan bilincli degildir

Yok sakin öyle düşünme aksine uzakta olan daha kiymetli olur
Şakaya vurdurup soyleseydin, hic torununu merak etmedin falan diye
Ama inan bilincli degildir
Kesinlikle bilinçli değil buna eminim ama yani insan annesi tarafından düşünülüp hatırlanmıyorsa çok yalnız hissediyor kendini

Bende öyleyim cok etkiliyor motivasyonumu bi ara eşime saklattim baskulu ama icim icimi yiyordu ver diyp duruyodm oda bidha karismam dedi sonunda hala tartilip dururm gunde en az 5 kez :)
İlk zamanlar olur oyle geciyor sonra. Diyette yapilan yanlislardandir surekli tartilmak. Bunye hergun yag yakmaz biyolojik saat haftada 1 kez atar yaglari herkesin farkli gunleri vardir. Bunj diyetin ilk zamanlarinda surekli tartilarak tespit etmistim ben. Pazartesileri eksi cikardim hep ben hafta sonu kolo veriyorum derdim. Sonra biyolojik saat ile ilgili bu konuda bi makale okumustum. Su an sadece tarti gunlerinde kilonu gormen en dogrusu.

Geçmiş gitmiş şükür ki canım 2.5 ayda 20 kilo ha nasıl bi bünyen var analiz edilmen gerek

Kesinlikle bilinçli değil buna eminim ama yani insan annesi tarafından düşünülüp hatırlanmıyorsa çok yalnız hissediyor kendini
Zehram daha beterleri var (mesela ben) bunu düşün yıpratma kendini. Annenle de konuş güzel bi dille içinde kaldıkça daha da üzüleceksin böyle

Mutlaka düşünüyordur
Ama bazen hayat telasi baska dertler vs. nedeniyle yakinlarimiza gerekli ilgiliyi gosteremeyebiliyoruz cnm

Mesela bende düşünürüm ama bazen inan tel acip konusmaya halim olmaz
Hele moralim bozuksa kimseyle konusmak istemem

Moralini bozuyorsa tartilma cnm
Öyle yapacağım
En dogrusu canim ben pazartesi takim bildirimi olmasa haftada bir tartilacagim cunku gunluk alis verisler miral bozabiliyor ya da gecici sevincler yasatiyor en guzeli diyetine uyup haftada bir tartilarak azalmayi gormek
Haklısın canım
Kızlar iyi geceler.
İki gündür migrenin tuttu çok kötü oldum.
Ancak ufak ufak toparladım.
Yarından itibaren inşallah daha çok buralarda olacağım.
Geçmis olsun canım .Ah o migren yok mu neler çektiriyor insana
Moralini bozuyorsa tarılma canm uyarsın inşaallah
İnşallah canım öyle yapayım

Geçmiş gitmiş şükür ki canım 2.5 ayda 20 kilo ha nasıl bi bünyen var analiz edilmen gerek

Yaşım 32 idi o zaman, sporu bırakalı bir iki yıl olmuştu, sağlam kaslar ve hareketli bir hayatım vardı. Sporu bırakınca 55kg dan 73 e çıktım, o zamanlar sporcu bir sevgilim vardı, antrenörlüğe başladı, bir gün beni öğrencileriyle tanıştırdı, kendisine yavşayan kızlardan biri hocam sevgilinizde şişmanmış bize şampiyon demiştiniz ağır siklette mi dedi, hayatımda bir daha hiç öyle yıkılmadım, yaşadığım şoku anlatamam, cahillik işte hırs yaptım, işten sonraya antremanlar aldım, yeniden eski kiloma dönmek için paraladım kendimi, hastaneden çıktığımda 46 kiloydum, aynaya bakınca nefret ettim kendimden, çok kötü bir tecrübeydi. Genel olarak yemediğim zaman hemen veren bir yapım var, kasım şu anda bile çok, diyetisyen geçen yıl erkek diyeti verdi ama o zaman ekstra çok yüklendim. İşin kötüsü versemde alsam da bir daha vücudumu sevemedim

Bir patavatsız insan vakası daha

Kizlarin patavatsizligi

Neden sevmedinki

O söz yıllardır kulaklarımda çınlıyor abla her aynaya bakışımda, insanın hayatında bir kırılma anı vardır ya takılır kalır oraya öyle oldu galiba. Ben iri yapılı bir kadınım, sporcuyken bile incecik zarif kızlardan olmadım ama hep güzeldim, o söz benim kendimle ilgili güzellik algımı bozdu sanırım. Normalde dışımdan hiç belli olmaz, hep çok özgüvenliyimdir ama içimde kendimle barışmayan birşeyler kaldı, şükür ki eşim bu durumu bayağı tamir etti ama yine de takılıyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…