Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi geceler kızlar bende menümü yazıp gidiyorum çok şükür uyudu inşallah gecemiz güzel geçer
Hadi gözün aydın iyi geceler cnm bende kaçarım şimdi pek konusasim yok koca kişisi ile kavga edicem daha gelince

Moralini bozuyorsa tartilma cnm

En dogrusu canim ben pazartesi takim bildirimi olmasa haftada bir tartilacagim cunku gunluk alis verisler miral bozabiliyor ya da gecici sevincler yasatiyor en guzeli diyetine uyup haftada bir tartilarak azalmayi gormek

afiyet olsun canim
KENDIME NOT: o yuruyusun uzerine 45 dk leslie yapilir mi heryerin agrir sonra kalkamazsin... KENDIME CEVAP: canim bunu keske onceden soyleseydinn..(hala saga sola sallaniyorum)
afiyet olsun canim cok iyi
miss gibi menu hemde ekmeksiz..afiyet olsun
15.09.2020

12:30
1 dilim xavdar ekmegı
1 haslanmıs yumurta
2 dılım salam
2 yemek kasıgı asure

19:00
7 yk ıspanak ustune sarımsaklı yogurt
domateslı bıberlı doganlı salatalık faln salata

su 2 lt

spor yok
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim guzel menun
afiyet olsun
15 Eylül menüsü
09.00
1 yumurta
2 kaşık menemen
Peynir
D

13.00
2 tb ekmeğine tost

16.00
yarım elma

17.00
1 porsiyon döner
Salata
Turşu
Ayran

Su:2 lt

Spor:15 dk tempolu yürüyüş=45 puan @Pnrrr-20
begendim menunu canim afiyet olsun
afiyet olsun canim
MENUM:

10:30 kahve yanına, 1 kurukayısı, 1 lokma peynirli ekmek

13:00 1 bardak süt ile yulaf, 10 fındık, 2 ceviz

16:00 kahve

18:00 2 yk taze fasulye yemegi, 4tane köfte, 1 kase cacık ve Salata

2.5 lt Su
Spor yok
masallah bugun kuruyemis gunu mu yaptiniz asagi dogru indikce ya findik ya badem ya cevizben hakkimi cevizden kullanmisim farkinda olmadan afiyet olsun guzel menu canim
15 Eylül Salı

11:30=== 2 kase salata
2 çatal tereyağında yumurta
5-6 adet yeşil zeytin
El kadar ekmek

17:30=== 2 lahmacun
3 kepçe tarhana çorbası
3-4 tane salatalık

Su=== 2 lt

Spor=== yok
zeytin yaginda da enfes oluo canim yumurta ben diyete basladigimdan beri herseye zeytinyagi koyar oldum.afiyet olsun
cok guzel afiyet olsun
menunde sporunda yine cok guzel canim afiyet olsun

afiyet olsun canim cok guzel menun. sende erken kapatmissin mutfagi bugun guzel olmus

emziriryorsun canım şimdi 1350 senin için çok düşük 1500 un altina zaten düşme 1800 vermişti bana diyetisyen
1800 u uygulycam insAllah bende bklm nasıl olacak
Aynen ama geldiler sonunda haloldu sukur
iyi sevindim cnm gözün aydn
Kızlar iyi geceler.
İki gündür migrenin tuttu çok kötü oldum.
Ancak ufak ufak toparladım.
Yarından itibaren inşallah daha çok buralarda olacağım.
geçmiş olsun canım

Ne oldu hayirdim cnm
İlgi alaka hatta kendime bakma konusunda sitem etti bana bugün telde Ben bu dönemi kurtarma derdindeyim.Sabsh erken kalkıyorum ma aile 11den önce kalkmaz işten gelir beyim 12de benim pilim bitmis ama o 3 kadar oturuyor çünkü ertesi gün yatacak 12 kadar.. Valla ben sabırlı adamım ama kendi kasındi bir dokun bin ah işit modundayim zaten gelsin bütün enerjimi boşaltmayı düşünüyorum

Verdim ya
Bugun geç geldim eve cnm uzun calistim
Biseyler yiyip bikac saat yattim

Oturdugum yerden Kalkabilirsem duşa girecem simdi :))
Gece geç yatiyosun dinlenemiyosun anan olsam çok kızardım ben sana

Yoo yanlış yazmadım. Dr Now u bilirsin en iyi yöntemin kalori kısmak olduğunu söylüyo 150 kiloda da olsa hastasına 1000-1200 lik kalorilik diyet veriyor. Bende bu mantıktayım
Bu arada eşinin ailesine geçmilş olsn inşaallah kronik rahatsızlığı olan yoktur

Haklısın canmda şekersizse hiç içmeyeyim diyorm kahve kafein olmayınca da başım ağrıyor ondan yani bir küp şekerde 19 kalori zaten

Moralini bozuyorsa tarılma canm uyarsın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…