- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.761
Bir patavatsız insan vakası daha
Yine kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor durumu nerden vurcağını bilmişYaşım 32 idi o zaman, sporu bırakalı bir iki yıl olmuştu, sağlam kaslar ve hareketli bir hayatım vardı. Sporu bırakınca 55kg dan 73 e çıktım, o zamanlar sporcu bir sevgilim vardı, antrenörlüğe başladı, bir gün beni öğrencileriyle tanıştırdı, kendisine yavşayan kızlardan biri hocam sevgilinizde şişmanmış bize şampiyon demiştiniz ağır siklette mi dedi, hayatımda bir daha hiç öyle yıkılmadım, yaşadığım şoku anlatamam, cahillik işte hırs yaptım, işten sonraya antremanlar aldım, yeniden eski kiloma dönmek için paraladım kendimi, hastaneden çıktığımda 46 kiloydum, aynaya bakınca nefret ettim kendimden, çok kötü bir tecrübeydi. Genel olarak yemediğim zaman hemen veren bir yapım var, kasım şu anda bile çok, diyetisyen geçen yıl erkek diyeti verdi ama o zaman ekstra çok yüklendim. İşin kötüsü versemde alsam da bir daha vücudumu sevemedim
Sevgilin yüz vermese kız öyle konuşamazdı diyecektim ki bu yazını gördüm. Karaktersizin tekiymiş demek ki .Patavatsızlık değildi o canımı yakmak istedi, yaktı da... Sonra aldattı beni o kızla evlendiler...amaaannn eski hikayeler gece gece
Bu kaptanda taktı kafayı sana
İstiyorsan, motivasyonum artar, artı olmadan sabit dönerim diyorsan bu hafta izin alabilirsin canım.
Bu kıyağımıda unutma
Bu hafta izin alabilirsiniz dediniz ben de izne çıktım. Kullanmış olduğunuz üslup hiç hoşuma gitmedi. Evet bu kaptan taktı bana.
İzne çıkabilirsin dedim ama hafta arası olmuyor bu MervecimBu hafta izin alabilirsiniz dediniz ben de izne çıktım. Kullanmış olduğunuz üslup hiç hoşuma gitmedi. Evet bu kaptan taktı bana.
Herkese verilen izin hakkını bana büyük bir lütuf gibi sunuyorsunuz ve iğneleyici cümleleriniz beni çok üzüyor
Bazı şeyleri şakaya vurup alinmamaya çalışıyorum ama sanırım benden bu kadar
Kaptan 1. olmasın spor yarışmasındaSuper olmus sevindim senin adına cnm puan eklememissin bugzn icin
olmaz miiii.8.20 gibi cikicam.esim ise gidio o saatte benle cikarsin diyo yoksa simdiye cikmistim
duzensiz uyku uyuyosan o da olabilir canim.ben uyumadigim zamanlar şişiyorum gercekten.menulerini hatirliorum lahmacun vardi sanirim son gunlerde tanesi yanlis hatirlamiosam 250 kalori falan 2 tane yesen 500 icin 2 saat heralde yuruyus lazimSabahın 5 'inde bebeğim uyandı, tabi bende.
Ocağa bi çay koydum sabah mahmurluğumu alsın diye.
1-2 bardak içip yürüyüşe çıkabilirim bebeğimle.
Hala eksiye geçemedim maalesef
Şimdi menü sayfasına gidio karşı gözden bir bakacağım, ters giden nedir diye.
Spora yeni başladıysan, ilk günlerden sıkı başlamak ağrı yapıyor ve spor motivasyonu kayboluyor sonra.olmaz miiii.8.20 gibi cikicam.esim ise gidio o saatte benle cikarsin diyo yoksa simdiye cikmistimama bugun leslie yapmicam dun 45 dk yapinca cok yuklenmis oldum tum gece bacaklarim agridi sanki hala sallaniodum saga sola kafamda surekli bi ses " up thegether" diyip durdu 2 saat yuruyus yeter bugunluk:))
ben lazere gittigimden gunes yasak ama hirka ile cikamam.bol gunes kremi suruyorum 1 aydir cok yanmadm canim.oyle yapabilirsinSpora yeni başladıysan, ilk günlerden sıkı başlamak ağrı yapıyor ve spor motivasyonu kayboluyor sonra.
Bende birazdan bebeğimi alıp çıkarım ama güneşte cildimi yakar mı diye tereddütüm var.
Günaydın canım regl fln yakinmi?Sabahın 5 'inde bebeğim uyandı, tabi bende.
Ocağa bi çay koydum sabah mahmurluğumu alsın diye.
1-2 bardak içip yürüyüşe çıkabilirim bebeğimle.
Hala eksiye geçemedim maalesef
Şimdi menü sayfasına gidio karşı gözden bir bakacağım, ters giden nedir diye.
Yatağa 10 'da yatırıyorum 1-2 'ye kadar sağa sola dönüyorum, uykusuzluğun etkisi var muhtemelen.duzensiz uyku uyuyosan o da olabilir canim.ben uyumadigim zamanlar şişiyorum gercekten.menulerini hatirliorum lahmacun vardi sanirim son gunlerde tanesi yanlis hatirlamiosam 250 kalori falan 2 tane yesen 500 icin 2 saat heralde yuruyus lazim
Kiraz sapı kaynatmayı düşünüyordum bende canım.Günaydın canım regl fln yakinmi?
Yediğin Bi şeyde ödem yapmış olabilir lahmacun 2gun ust uste
Namaria nin ödem attırıcı suyu yapalım senle 2gun nedersin ben günlük tartılmıyorum
pazartesi ve cuma sadece
Tamam canım ama cumaya kadar daha tartilmaKiraz sapı kaynatmayı düşünüyordum bende canım.
Hatta artık kiraz sapını akşamdan kaynatıp sabah o su ile çayı demlemeyi düşünüyorum.
Tartılmak benim motivasyonumu bozmuyor canım.Tamam canım ama cumaya kadar daha tartilma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?