Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende yanımdaki kız yüzünden çok mutsuzum. takmamaya çalışıyorum ama bu sefer yemeklerden hıncımı çıkarıyorum. eve yansıtmamak için eşime anlatmıyorum. ben anlatmasam bu sefer moralsiz oturunca oda anlıyor. bi de işe başlayalı iki ay oldu. işe mi alışayım yoksa bu kızın iticiliğine mi alışayım. pandemiden dolayı da başka bir iş bakmak istemiyorum.
anlat kız, içini dök. çözüm olmasa bile anlatmak rahatlatıyor. dün eşimle gece 2 ye kadar konuştuk :)
ne zamandan beri bu iştesin. sosyal olup olmaman senin tercihin, hele ki onlar erkek ne yapmanı bekliyorlar, gerçekten bahane etmişler bunu. insanların bu çekememezliklerini anlamıyorum. herkes işini yapsın düzgünce. eğer çekemiyorsan içinde yaşa bu duygunu. insanların canını sıkmaya ne hakları var. şu ev kredisi bitsin, sadece mutlu olduğum yerlerde çalışacağım. yoksa evde oturacağım.

Menulerin karbonlu oluyor cnm
2 gundur aksam menun lahmacun
Dun bunun yanina bide tarhana eklemişsin

Eki Görüntüle 2690893
Yarım dilim ekmekle yedim akşam yemeğim
çok güzel görünüyordu bende kendime yapicam bugün
ben sıkıldım yapmiycam artık .Ama turşu yapicam
emek verince vucud beyinde de seni hedefine ulaştirmsk için elinden geleni yapıyor

Zehram daha beterleri var (mesela ben) bunu düşün yıpratma kendini. Annenle de konuş güzel bi dille içinde kaldıkça daha da üzüleceksin böyle
Üzme kendini, kıyamam
geçti inanın birkaç gündür çok kafama takıyordum burda sizinle paylaşmış olmak çok rahatlattı gerçekten
Ben izne ayrıldım ya
canım izne cuma günleri ayrılır
Bi sonraki mesajını gördüm üzüldüm açıkçası zoraki olmuyor çok haklısın motivasyonu kaybettiysen bunu bizimle açık bir şekilde konuşabilirsin
Ya canım maşallah takımda Elif vardı günde 3-4 saat yürüyerek if ve kan grubuna göre beslenerek çok kısa sürede ulaştı hedefine bana onu hatırlatıyorsun
buraya katilmadan carsambadan carsambaya liste yapioduk kizlar esimle. haftaya 1 ay dolunca cumadan cumaya yazmaya baslicam.bu hafta şov yapmisimbardaktakide limonlu suyum.ben simdi yuruyuse kaçarEki Görüntüle 2691144
Çok güzel fikir hakikaten

Son düzenleme:
senmi kendine bakmiyormuşun. Kilo veriyon spor yapiyon işte daha nasil bakican

Dün 10 da yattim 1 i geciyordu uyuduğum
Son zamanlarda erken yatixom ama uyuyamıyorum
Dimi ama Ne demiş sezen ablamiz
Yetinmeyi bilir misin
Sana verdiği kadarıyla hayatın?
Hoş bilsen de bilmesen de
Yara bere içinde bu yollardan geçeceksin...

Bende isterim süslenip puslenip tek derdimin kocaya işve cilve olsun ama neyazikki öyle bir dünya yok şuan için

Şanslı gunundesin bugün demekki

Patavatsızlık değildi o canımı yakmak istedi, yaktı da... Sonra aldattı beni o kızla evlendiler...amaaannn eski hikayeler gece gece
canım sana söylediği sözler dediğin gibi bilerek seni kırmak hatta yanındaki adamı da etkilemek için söylenmiş zaten. Allah büyüktür kimsenin ahı kimsede kalmaz. tek üzüldüğüm nokta bu sözlerin seni derinden etkilemesi oldu. evlenmişler bilmemne ne halleri varsa görsünler de senden kıymetlisi yok bu hayatta canım ben de kiloyla ilgili çok kırıcı şeyler duydum özellikle lise zamanı çok almıştım 30 kilo kadar çok alay ederlerdi. İnsan tabi üzülüyor ama herkesin vicdanı bizim gibi değil maalesef

amin canım aklıma bir hadisi şerif geldi.
Peygamber Efendimiz s.a.v Tebük seferinden dönünce, “Hoş geldiniz! Küçük cihattan büyük cihada geldiniz.” demiş. Bunun üzerine Sahabiler, büyük cihadın ne olduğunu sormuşlar. Hz. Peygamber (asm): “Büyük cihad: nefisin heva ve hevesine karşı yapılan cihaddır.” demiş. asıl cihadı kendimizle yapıyoruz aslında, çevremizdekilerle de sınanıyoruz.
Allah afiyet versin hepimize

Allah razı olsun ne güzel söylemişsin
Namazımı kilmaya çalışıyorum ama sabahları kalkamıyorum Haftada 1,2gunde olsa Kur'an okumaya çalışıyorum ama ihmal ediyorum..Düzene sokmak istediğim alışkanlık haline getirmek istediklerimin arasındadır kuran okumak meal tefsir okumak ..Devamlılığı sağlama problemi var bende aşkla gazla başlayıp biyerden sonra saliyorum

Kisisel olarak is arkadaslarimizi sevmek zorunda degiliz profesyonellik bununise yansitmamakta. Ben bunu yapabiliyorum ama digerleri yapamiyor. Bilgi saklama is devretmeme vesaire.kadinlar kaprisli derlerya iste tam tersi erkegin kiskanci daha beter emin ol. Yapmacik olmak he diyip gecmek lazim ama icimdeki mandelayi susturamiyorum. Artik su kafadayim sende oyle yap. İse calismak icin gidiyorum ve en iyisini yapipevime donuyorum. Sahsi problemlerini iclerinde cozsunler kendi baslarinj yesinler insallah.

canım motivasyonunun düştüğünü görüyorum aslında gayet güzel gidiyordun. Ne değişti merak ettim
İletişim sıkıntıları olabiliyor yazışma dilinde ama kaptanın art niyetle ya da kırmak için sana öyle yazdığını düşünmüyorum canım.
Ama motivasyonun düştüyse ve buraya yazmaya gelmek içinden gelmiyorsa ayrılman senin için daha iyi olur, gergin girdiğin bir ortamda kilona odaklanamazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…