- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.781
2 diş sarmısak çiğnersen biraz rahatlarsın canımuzanıyorum canım bogaz hırıltım ıyıce arttı ama hala baska bırsey yok şükür
Bende yanımdaki kız yüzünden çok mutsuzum. takmamaya çalışıyorum ama bu sefer yemeklerden hıncımı çıkarıyorum. eve yansıtmamak için eşime anlatmıyorum. ben anlatmasam bu sefer moralsiz oturunca oda anlıyor. bi de işe başlayalı iki ay oldu. işe mi alışayım yoksa bu kızın iticiliğine mi alışayım. pandemiden dolayı da başka bir iş bakmak istemiyorum.Arkadasim sana naptilar. Bende bugun bildigin cinnet gecirdim is yerinde. Anlatayim icimi dokeyimnistiyorum ama hangi birini anlatayim. İsimle ilgili hic bir diyecekleri yok cekemiyorlar rakip goruyorlar ve saldiriyorlar. Tek doneleride sosyal olmamammis. 9 erkek bir bayan benim ekipte nasil bir sosyallik bekliyolar anlamiyorum. Diyecek bisey bulamadikca bunu one suruyorlar. Cildiricam.
Menulerin karbonlu oluyor cnmSabahın 5 'inde bebeğim uyandı, tabi bende.
Ocağa bi çay koydum sabah mahmurluğumu alsın diye.
1-2 bardak içip yürüyüşe çıkabilirim bebeğimle.
Hala eksiye geçemedim maalesef
Şimdi menü sayfasına gidio karşı gözden bir bakacağım, ters giden nedir diye.
çok güzel görünüyordu bende kendime yapicam bugün
ben sıkıldım yapmiycam artık .Ama turşu yapicamNe derdimeyse kaç gündür yazın doğru düzgün yemediğimiz kışlıkları yapıyorum
domates yeşil biber
patlıcan ve Kırmızı biber közlemelerini attım
Yeşil fasulye ve kırmızı biber atıcam şimdi dolaba
emek verince vucud beyinde de seni hedefine ulaştirmsk için elinden geleni yapıyorİyi aksamlar arkadaşlar bugün sporu erken yaptim yatmadan da pcos icin hafif yoga yapacagim.
Aksam yemegim hazir degildi buzluktan tavuk çıkarmayı unutmusumo cozulene kadar sporu tamamladim size de motivasyon olsun spor sonrasi t-shirt umun sirt kismi
Eki Görüntüle 2690962
Bugünde tarhana + salata yapacaktım amaMenulerin karbonlu oluyor cnm
2 gundur aksam menun lahmacun
Dun bunun yanina bide tarhana eklemişsin
Zehram daha beterleri var (mesela ben) bunu düşün yıpratma kendini. Annenle de konuş güzel bi dille içinde kaldıkça daha da üzüleceksin böyle
Mutlaka düşünüyordur
Ama bazen hayat telasi baska dertler vs. nedeniyle yakinlarimiza gerekli ilgiliyi gosteremeyebiliyoruz cnm
Mesela bende düşünürüm ama bazen inan tel acip konusmaya halim olmaz
Hele moralim bozuksa kimseyle konusmak istemem
geçti inanın birkaç gündür çok kafama takıyordum burda sizinle paylaşmış olmak çok rahatlattı gerçektenÜzme kendini, kıyamam
canım izne cuma günleri ayrılırBen izne ayrıldım ya
Ya canım maşallah takımda Elif vardı günde 3-4 saat yürüyerek if ve kan grubuna göre beslenerek çok kısa sürede ulaştı hedefine bana onu hatırlatıyorsunolmaz miiii.8.20 gibi cikicam.esim ise gidio o saatte benle cikarsin diyo yoksa simdiye cikmistimama bugun leslie yapmicam dun 45 dk yapinca cok yuklenmis oldum tum gece bacaklarim agridi sanki hala sallaniodum saga sola kafamda surekli bi ses " up thegether" diyip durdu 2 saat yuruyus yeter bugunluk:))
Çok güzel fikir hakikatenburaya katilmadan carsambadan carsambaya liste yapioduk kizlar esimle. haftaya 1 ay dolunca cumadan cumaya yazmaya baslicam.bu hafta şov yapmisimbardaktakide limonlu suyum.ben simdi yuruyuse kaçar Eki Görüntüle 2691144
Dimi amasenmi kendine bakmiyormuşun. Kilo veriyon spor yapiyon işte daha nasil bakican
Dün 10 da yattim 1 i geciyordu uyuduğum
Son zamanlarda erken yatixom ama uyuyamıyorum
Çorba diyette iyi bir alternatif değil bence kaptanım..sebze yap yada etBugünde tarhana + salata yapacaktım ama
Ne güzel kilolar vermişsiniz tebrik ederim canımburaya katilmadan carsambadan carsambaya liste yapioduk kizlar esimle. haftaya 1 ay dolunca cumadan cumaya yazmaya baslicam.bu hafta şov yapmisimbardaktakide limonlu suyum.ben simdi yuruyuse kaçar Eki Görüntüle 2691144
Şanslı gunundesin bugün demekkigünaydın arkadaşlar huzurlu günler.
uyuyakalmışı işe geç kaldım şansıma da evden 8.50 gibi çıktım Bölge Müdürü ile karşılaştım aynı katta oturuyoruz :))
ayıp oldu tabi de bişey demedi sağolsun.
biraz geçmiş yapayım
canım sana söylediği sözler dediğin gibi bilerek seni kırmak hatta yanındaki adamı da etkilemek için söylenmiş zaten. Allah büyüktür kimsenin ahı kimsede kalmaz. tek üzüldüğüm nokta bu sözlerin seni derinden etkilemesi oldu. evlenmişler bilmemne ne halleri varsa görsünler de senden kıymetlisi yok bu hayatta canım ben de kiloyla ilgili çok kırıcı şeyler duydum özellikle lise zamanı çok almıştım 30 kilo kadar çok alay ederlerdi. İnsan tabi üzülüyor ama herkesin vicdanı bizim gibi değil maalesefPatavatsızlık değildi o canımı yakmak istedi, yaktı da... Sonra aldattı beni o kızla evlendiler...amaaannn eski hikayeler gece gece
amin canım aklıma bir hadisi şerif geldi.Günaydın kızlar,
Allah hepimize imanlı, mutlu, sağlıklı günler versin inşallah.
hayatta önem verdiğimiz bir çok şey var, umarım ibadetlerimizde bunların içindedir.
cihat sadece er meydanlarında yapılmaz. cihat yakınlarımızdan başlar
Allah razı olsun ne güzel söylemişsinGünaydın kızlar,
Allah hepimize imanlı, mutlu, sağlıklı günler versin inşallah.
hayatta önem verdiğimiz bir çok şey var, umarım ibadetlerimizde bunların içindedir.
cihat sadece er meydanlarında yapılmaz. cihat yakınlarımızdan başlar
Kisisel olarak is arkadaslarimizi sevmek zorunda degiliz profesyonellik bununise yansitmamakta. Ben bunu yapabiliyorum ama digerleri yapamiyor. Bilgi saklama is devretmeme vesaire.kadinlar kaprisli derlerya iste tam tersi erkegin kiskanci daha beter emin ol. Yapmacik olmak he diyip gecmek lazim ama icimdeki mandelayi susturamiyorum. Artik su kafadayim sende oyle yap. İse calismak icin gidiyorum ve en iyisini yapipevime donuyorum. Sahsi problemlerini iclerinde cozsunler kendi baslarinj yesinler insallah.Bende yanımdaki kız yüzünden çok mutsuzum. takmamaya çalışıyorum ama bu sefer yemeklerden hıncımı çıkarıyorum. eve yansıtmamak için eşime anlatmıyorum. ben anlatmasam bu sefer moralsiz oturunca oda anlıyor. bi de işe başlayalı iki ay oldu. işe mi alışayım yoksa bu kızın iticiliğine mi alışayım. pandemiden dolayı da başka bir iş bakmak istemiyorum.
anlat kız, içini dök. çözüm olmasa bile anlatmak rahatlatıyor. dün eşimle gece 2 ye kadar konuştuk :)
ne zamandan beri bu iştesin. sosyal olup olmaman senin tercihin, hele ki onlar erkek ne yapmanı bekliyorlar, gerçekten bahane etmişler bunu. insanların bu çekememezliklerini anlamıyorum. herkes işini yapsın düzgünce. eğer çekemiyorsan içinde yaşa bu duygunu. insanların canını sıkmaya ne hakları var. şu ev kredisi bitsin, sadece mutlu olduğum yerlerde çalışacağım. yoksa evde oturacağım.
canım motivasyonunun düştüğünü görüyorum aslında gayet güzel gidiyordun. Ne değişti merak ettimBu hafta izin alabilirsiniz dediniz ben de izne çıktım. Kullanmış olduğunuz üslup hiç hoşuma gitmedi. Evet bu kaptan taktı bana.
Herkese verilen izin hakkını bana büyük bir lütuf gibi sunuyorsunuz ve iğneleyici cümleleriniz beni çok üzüyor
Bazı şeyleri şakaya vurup alinmamaya çalışıyorum ama sanırım benden bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?