Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaç yıllık evlisiniz canım ?
Ben seni ilk üyelik zamanlarımdan hatırlıyorum yorumlarını çok severdim olgun gelirdin kedilerin o zamanlarda da vardı sanki. Ama bekardın , öyle hatırlıyorum sanki. Hatta seni takımda görünce içten içe sevindim

Bence diyetin ilk haftasından lahmacun yemek doğru bir tercih değil canım. Lahmacun yemek doğru ama şuan değil. Bol salatalı lifli menüler ekle. Ben açıkçası senin menülerini pek beğenmiyorum. Tarhana da vardı değil mi o da unlu bi çorba değil mi ?

güzel bir şey öğrendik sayende. aynen çevremizdekilerle sınanıyoruz. ben şuan yeni iş yerindekilerle sınandığımı düşünüyorum. herkesin seçimine saygı duyan bir insanım. ama insanlara saygı duymayan ve kendinin özgürlükçü olduğunu düşünen (sosyete cahilleri) insanlara saygı duyamıyorum. çalışma arkadaşlarımdan biri geçen kapalılardan nefret ettiğini söylemişti. kendi şortla işe gelebiliyorsa isteyende çarşaf bile giyer. özgürlük herkes içindir. çok doluyum :)

Canım çok sağol
7,5 yıl oldu eşim hayatıma gireli, çok şükür Rabbime

Allah senden de razı olsun. hepimizin eksiklikleri var. Allah günahlarımızı bağışlasın. bize güzel ahlak ve güzel ameller nasip etsin inşallah.

Aslında normal bir zamanda hiç takmazdım bunları, hayatımın en zor dönemleriydi, annemin son zamanları hastanelerde perişandık, ölmek üzereydi, hassas bir dönemdi. Bu pislik herif çocukluk aşkımdı benim, çoookk uzun bir hikayesi var, hayatımı mahvetti. Ama Rabbim bana o kadar güzel bir hayat nasip etti ki ondan sonra olmaz dediğim ne varsa oldu, çok şükür. İnsan beyni bir tuhaf neyin izi kalacak bilemiyorsun, sonradan farkettim ki beynimin ayarları ile çok oynamış, zor hayatımı kullanmış. Çok şükür geçti

çok güzel görünüyordu bende kendime yapicam bugün
ben sıkıldım yapmiycam artık .Ama turşu yapicam
emek verince vucud beyinde de seni hedefine ulaştirmsk için elinden geleni yapıyor
Ben süs biberi ve kırmızı biber turşusu yapcam

Günaydın..

dün yazamadım listemi hepinizden özür diliyorum birazdan yazacağim. Dün sahile indim yürüyerek yarım saate gidiliyor. eve geldim çocukları hemen banyoya kızım küvette düştü. elmacık kemiği morardı ve çok şişti vicks sürdüm hemen lakin yüz çatlak olup olmadığını anlayamadım dokundurtmadı. Doktora gittik acile film çekildi.Yumuşak doku zedelenmesi dedi lakin morluk kan oturma olursa gözünde plastik cerrahın görmesi gerekir dedi. elim ayağım boşaldı. çok kötü oldum o kadar sıktım ki kendimi dizlerim bacaklarım bitti yazamadım o yüzden.

Sana da maşallah canım. Kızım büyük ve çok şükür kıskançlık yapmadı ama paylaşmadı beni sadece. Şu an çok şükür anlaşıyorlar uyutabiliyor oyun da oynuyor.
Kızımın da 2 yaş sendromu uzun sürdü canım
O zamanlar yani hamileyken eşimle kore dizisi tek izlerdim
Sadece sabah kahvaltısında Mastersef e bakıyorum akşamları benim kızın çıldırma saatleri olduğu için ailecek ayaktayız
Seni çok iyi anlıyorum benim oğlan da bazı geceler binayı ayağa kaldırıyor

Çok çok geçmiş olsun, Allah korumuş, düzelecek inş minik kuzun

Bu arada bir baktım ki günaydın yazmayı unutmuşum mesajları cevaplarken, herkese günaydınnnn
Diyetin de hayatın da kolay olduğu bir gün olsun inş
Bugün hiç bir iş yapmayı planlamıyorum, sırtım ve belim çok ağrıyor, fıtıklarıma fazla yüklendim sanırım, halim olursa biraz yürüyeceğim, bugün biraz kitap okumayı planlıyorum inş

Çok çok geçmiş olsun, Allah korumuş, düzelecek inş minik kuzun

Çok sağol şükür daha fazla şişmedi. lakin yüreğim ağzıma kaç defa geldi bilmiyorum. Doktora gitmeye ikna etmek 15 dakika sürdü röntgen için de öyle fotoğrafımızı çekecekler dedim.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim korumuş gerçekten. İnsanın çocuğuna bişey olacak kaygısı çok kötü. Etkilenmen normal canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…