- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.801
Kaç yıllık evlisiniz canım ?O söz yıllardır kulaklarımda çınlıyor abla her aynaya bakışımda, insanın hayatında bir kırılma anı vardır ya takılır kalır oraya öyle oldu galiba. Ben iri yapılı bir kadınım, sporcuyken bile incecik zarif kızlardan olmadım ama hep güzeldim, o söz benim kendimle ilgili güzellik algımı bozdu sanırım. Normalde dışımdan hiç belli olmaz, hep çok özgüvenliyimdir ama içimde kendimle barışmayan birşeyler kaldı, şükür ki eşim bu durumu bayağı tamir etti ama yine de takılıyorum bazen
Bence diyetin ilk haftasından lahmacun yemek doğru bir tercih değil canım. Lahmacun yemek doğru ama şuan değil. Bol salatalı lifli menüler ekle. Ben açıkçası senin menülerini pek beğenmiyorum. Tarhana da vardı değil mi o da unlu bi çorba değil mi ?Yatağa 10 'da yatırıyorum 1-2 'ye kadar sağa sola dönüyorum, uykusuzluğun etkisi var muhtemelen.
Lahmacunlar minik diye ikisini 350 kalori diye hesap etmiştim ama 1 'er tane yesem iyi olurdu.
Bugün yarın çok hafif geçireceğim artık, yoksa benim bünye kötü maalesef
Hoşbulduk mefkuremcim...
Teşekkür ederim.hg canım yeniden aramiza Rabb'im sağlıkla nasıp eder insAllah
İnşallah çok teşekkür ederim.hosgeldin canim benim.
Rabbim tez zamanda hayirlisindan nasip etsin ins .
Kafana takmamaya calis zor biliyorum ama rabbim neylerse guzel eyler
Cnm biliyosun tsrhanada karbonBugünde tarhana + salata yapacaktım ama
Mefkurem eski performansına geri dönmüşsün :)Cnm biliyosun tsrhanada karbon
Unuttumbide oncesinde bisuruuuuuuuu karpuz vardi :))
güzel bir şey öğrendik sayende. aynen çevremizdekilerle sınanıyoruz. ben şuan yeni iş yerindekilerle sınandığımı düşünüyorum. herkesin seçimine saygı duyan bir insanım. ama insanlara saygı duymayan ve kendinin özgürlükçü olduğunu düşünen (sosyete cahilleri) insanlara saygı duyamıyorum. çalışma arkadaşlarımdan biri geçen kapalılardan nefret ettiğini söylemişti. kendi şortla işe gelebiliyorsa isteyende çarşaf bile giyer. özgürlük herkes içindir. çok doluyum :)amin canım aklıma bir hadisi şerif geldi.
Peygamber Efendimiz s.a.v Tebük seferinden dönünce, “Hoş geldiniz! Küçük cihattan büyük cihada geldiniz.” demiş. Bunun üzerine Sahabiler, büyük cihadın ne olduğunu sormuşlar. Hz. Peygamber (asm): “Büyük cihad: nefisin heva ve hevesine karşı yapılan cihaddır.” demiş. asıl cihadı kendimizle yapıyoruz aslında, çevremizdekilerle de sınanıyoruz.
Allah afiyet versin hepimize
Kaç yıllık evlisiniz canım ?
Ben seni ilk üyelik zamanlarımdan hatırlıyorum yorumlarını çok severdim olgun gelirdin kedilerin o zamanlarda da vardı sanki. Ama bekardın , öyle hatırlıyorum sanki. Hatta seni takımda görünce içten içe sevindim
Allah senden de razı olsun. hepimizin eksiklikleri var. Allah günahlarımızı bağışlasın. bize güzel ahlak ve güzel ameller nasip etsin inşallah.Allah razı olsun ne güzel söylemişsin
Namazımı kilmaya çalışıyorum ama sabahları kalkamıyorumHaftada 1,2gunde olsa Kur'an okumaya çalışıyorum ama ihmal ediyorum..Düzene sokmak istediğim alışkanlık haline getirmek istediklerimin arasındadır kuran okumak meal tefsir okumak ..Devamlılığı sağlama problemi var bende aşkla gazla başlayıp biyerden sonra saliyorum
canım sana söylediği sözler dediğin gibi bilerek seni kırmak hatta yanındaki adamı da etkilemek için söylenmiş zaten. Allah büyüktür kimsenin ahı kimsede kalmaz. tek üzüldüğüm nokta bu sözlerin seni derinden etkilemesi oldu. evlenmişler bilmemne ne halleri varsa görsünler de senden kıymetlisi yok bu hayatta canım ben de kiloyla ilgili çok kırıcı şeyler duydum özellikle lise zamanı çok almıştım 30 kilo kadar çok alay ederlerdi. İnsan tabi üzülüyor ama herkesin vicdanı bizim gibi değil maalesef
Ben süs biberi ve kırmızı biber turşusu yapcamçok güzel görünüyordu bende kendime yapicam bugün
ben sıkıldım yapmiycam artık .Ama turşu yapicam
emek verince vucud beyinde de seni hedefine ulaştirmsk için elinden geleni yapıyor
Sana da maşallah canım. Kızım büyük ve çok şükür kıskançlık yapmadı ama paylaşmadı beni sadece. Şu an çok şükür anlaşıyorlar uyutabiliyor oyun da oynuyor.Evet ya masallah bende bakiyorm ne ara bukadar buyudu diyorm kucukluk videolarni gorunce eski halini ozluyorum ama bu halide daha minicik aslında ve cok sevimli. Allah korusun melek onlar ya :) ne guzel seninkilern yaşlarıda yakın seviyormu kardeşini kızın yoksa kıskanclık varmı. Kucuk erkekmi cnm
Kızımın da 2 yaş sendromu uzun sürdü canım3 yaştan sonra miss gibi ev arkadaşı bazısı 1 yaş ama benim oğlum çok atarliydi 2 yaş sendromu 1 yıl sürdürezillikti Allah sabır veriyor işte yoksa çekilmez . Kiziminda atari gideri var şimdiden daha 3 aylık olmadı demek ki anasına çekmişler :)
O zamanlar yani hamileyken eşimle kore dizisi tek izlerdimBende diz izlemiyorum hatta televizyon izlemiyorum kızı dogurdugumdan beri doğru düzgünspor yaparken bakıyorum telde yada mutfakta iş yaparken işte..
Hamileyken ama nekadar boş zamanım varmışher akşam bir dizim vardı çay piskivit çekirdek keyfi yapardım
Seni çok iyi anlıyorum benim oğlan da bazı geceler binayı ayağa kaldırıyorSadece sabah kahvaltısında Mastersef e bakıyorum akşamları benim kızın çıldırma saatleri olduğu için ailecek ayaktayız
Günaydın..
dün yazamadım listemi hepinizden özür diliyorum birazdan yazacağim. Dün sahile indim yürüyerek yarım saate gidiliyor. eve geldim çocukları hemen banyoya kızım küvette düştü. elmacık kemiği morardı ve çok şişti vicks sürdüm hemen lakin yüz çatlak olup olmadığını anlayamadım dokundurtmadı. Doktora gittik acile film çekildi.Yumuşak doku zedelenmesi dedi lakin morluk kan oturma olursa gözünde plastik cerrahın görmesi gerekir dedi. elim ayağım boşaldı. çok kötü oldum o kadar sıktım ki kendimi dizlerim bacaklarım bitti yazamadım o yüzden.
Çok çok geçmiş olsun, Allah korumuş, düzelecek inş minik kuzun
Çok geçmiş olsun canım Rabbim korumuş gerçekten. İnsanın çocuğuna bişey olacak kaygısı çok kötü. Etkilenmen normal canımGünaydın..
dün yazamadım listemi hepinizden özür diliyorum birazdan yazacağim. Dün sahile indim yürüyerek yarım saate gidiliyor. eve geldim çocukları hemen banyoya kızım küvette düştü. elmacık kemiği morardı ve çok şişti vicks sürdüm hemen lakin yüz çatlak olup olmadığını anlayamadım dokundurtmadı. Doktora gittik acile film çekildi.Yumuşak doku zedelenmesi dedi lakin morluk kan oturma olursa gözünde plastik cerrahın görmesi gerekir dedi. elim ayağım boşaldı. çok kötü oldum o kadar sıktım ki kendimi dizlerim bacaklarım bitti yazamadım o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?