Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

maksat amaçtan kopmamak kuzucum... yazdım listeye..... almayalımda verelim....

kesinlikle şimdi düşünürüm tatilde bunlar kilo veriyodur nagi yeme sende yeme derim :)))

Evet efenim hayırlı uğurlu olsun.... başka kimler var grupta? neyse geldikçesi eklerim.... Nora yı da unutmuşum bak...

Eki Görüntüle 498230

averimmm süper olmuş

yok alıp haşlıcam ben öyle istiyorum...

bende mi tavuk haşlasam ki yaklaşık 1,5 aydır tavuk koymadım ağzıma :44:

Kızlarrrrrrrrr beni de ekleyinnnnn Ekim'in 15'inde çok yakın arkadaşımın düğünü var, o zamana kadar en azından 4-5 kilo vermem lazımm.

Başlangıç kilomm: 69.7

Günaydın kızlarrrr ....

yarışma baslamısss cok sevındım betulcum cıcım benıde yazmıs ...Hadı bakalım gazamız mubarek ola...

Bugun gune 2 bardak elma suyu 1 bardk capicinoyla basladımm...Öğlende pazara cıkıcam buranın pazarı var bugun ordan semız otu felan alıp yemeyı dusunuyorum bakalım nasıl olacak....

bugün ki menüm
sabah
1 domates
3 parça peynir
6 zeytin
2 d.tam b.ekmeği

yarım saat sonra yeşilçay

ara
1 neskafe (mecburen içtim arkadaş söylemiş)

öğlen
bol salata
1 dilim ekmek
birde sahanda yumurta istiyo cnm ama bakıcaz

akşama

ya hiç yemem yada tavuk haşlarım (eşimde hiç sevmez evde tavuk kokusunu ) :44:

Kızlarrrrrrrrr beni de ekleyinnnnn Ekim'in 15'inde çok yakın arkadaşımın düğünü var, o zamana kadar en azından 4-5 kilo vermem lazımm.

Başlangıç kilomm: 69.7

gamze senden umutluyum bak yeni aşkta gelir düğünlerde talip çok olur
5 kg veremesende 69,7 kesinlikle 65 olmalı

haydii pazara umutsuzdum ama toparlanıyoruz sanki ne dersin kaptancım

kesinlikle şimdi düşünürüm tatilde bunlar kilo veriyodur nagi yeme sende yeme derim :)))

averimmm süper olmuş

bende mi tavuk haşlasam ki yaklaşık 1,5 aydır tavuk koymadım ağzıma :44:

ayy tavugun haslaması nasıl yenır yahuuu...Ben fırın posetınde yapıyorum salcalı baharatlı sosla azda olsa lezetlı oluyor!

gamze senden umutluyum bak yeni aşkta gelir düğünlerde talip çok olur
5 kg veremesende 69,7 kesinlikle 65 olmalı

haydii pazara umutsuzdum ama toparlanıyoruz sanki ne dersin kaptancım

aynen nagıscım betul ılac gıbı geldı bıze saolsun.Bide benım ızın ısı cıkınca bende sevklendım yalan yok

benim plan değişti öğle yemeğinde kebap var akşama lokma yemem söz betüş kızma sakın dairedeki kızlar çoştu oyun bozanlık yapma diyolar ((

benim plan değişti öğle yemeğinde kebap var akşama lokma yemem söz betüş kızma sakın dairedeki kızlar çoştu oyun bozanlık yapma diyolar ((

şimdi sana bir öneri kebapın yağını süze süze ye yanına pidedir neyim yeme salatanı ye otur aşağaa..... zaten tatile gitçen yok açık büfeydi aman efendim açık havaydı yan yattı çamura battı..... eyyyyyttt oyarııım :)))

yaa aslında rst bole menulerın dıyetlerını cıkarsalar acayıp tutar heee... Neyse bencede nagıs abartmadan ye derım .Bu kız pazara kacarrr byyy !

yaa aslında rst bole menulerın dıyetlerını cıkarsalar acayıp tutar heee... Neyse bencede nagıs abartmadan ye derım .Bu kız pazara kacarrr byyy !

bence de yaaa.... biraz light olsalar iyi olur... light cafe diye bir yer açalım iyisimi biz parayı götürürüz valla :))) bizim burda bakkallar light yoğurt bile satmıyo...

nescafe krizim tuttuu peki ben ne yaptım ? krizi fırsata çevirdim :))))

1 fincan soğuk sütün üstüne kaynar su ekledim içinede bir tatlı kaşığı nescafe olduda bitti maşallah.... çenem kapandı mı kapandı....şekersiz hüpletiyorum şimdi ufak ufak hiçte fena değil yani.... üçü bir aradaya elvedaaa artık.... gerçi daha üç poşet var kimse içmiyoki birilerine kakalasam... neyse onlarında bir paketini beşe böler beş günde içerim iyi fikir :)))

But@ ekledim sende... antisibel gelsin onuda ekleriz...

Son düzenleme:

valla bende ondan korkuyorum ya yan yattı çamura battı olmasın diye ramazanda ne güzeldim dümdüz bir karın şimdi yine göbek pörtledi betüş be çalışma saatlerimiz uysaydı ben sana bir kahve ısmarlardım gerçi en son fulyaya ısmarladım guruba bile uğramaz oldu neler yapıyo acaba :44:

az yedim azzz murc aç karna pazarada gidilmez ki bebemmm

Anammm en dombiliniz benim..

moral bozmak yok hep beraber vericez kiloları

valla bende ondan korkuyorum ya yan yattı çamura battı olmasın diye ramazanda ne güzeldim dümdüz bir karın şimdi yine göbek pörtledi betüş be çalışma saatlerimiz uysaydı ben sana bir kahve ısmarlardım gerçi en son fulyaya ısmarladım guruba bile uğramaz oldu neler yapıyo acaba :44:

az yedim azzz murc aç karna pazarada gidilmez ki bebemmm

Anammm en dombiliniz benim..

moral bozmak yok hep beraber vericez kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…