- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.081
maksat amaçtan kopmamak kuzucum... yazdım listeye..... almayalımda verelim....
Evet efenim hayırlı uğurlu olsun.... başka kimler var grupta? neyse geldikçesi eklerim.... Nora yı da unutmuşum bak...
Eki Görüntüle 498230
yok alıp haşlıcam ben öyle istiyorum...
Kızlarrrrrrrrr beni de ekleyinnnnnEkim'in 15'inde çok yakın arkadaşımın düğünü var, o zamana kadar en azından 4-5 kilo vermem lazımm.
Başlangıç kilomm: 69.7
Günaydın kızlarrrr ....
yarışma baslamısss cok sevındım betulcum cıcım benıde yazmıs ...Hadı bakalım gazamız mubarek ola...
Bugun gune 2 bardak elma suyu 1 bardk capicinoyla basladımm...Öğlende pazara cıkıcam buranın pazarı var bugun ordan semız otu felan alıp yemeyı dusunuyorum bakalım nasıl olacak....
kesinlikle şimdi düşünürüm tatilde bunlar kilo veriyodur nagi yeme sende yeme derim :)))
averimmm süper olmuş
bende mi tavuk haşlasam ki yaklaşık 1,5 aydır tavuk koymadım ağzıma :44:
gamze senden umutluyum bak yeni aşkta gelir düğünlerde talip çok olur
5 kg veremesende 69,7 kesinlikle 65 olmalı
haydii pazaraumutsuzdum ama toparlanıyoruz sanki ne dersin kaptancım
benim plan değişti öğle yemeğinde kebap varakşama lokma yemem söz betüş kızma sakın dairedeki kızlar çoştu oyun bozanlık yapma diyolar ((
yaa aslında rst bole menulerın dıyetlerını cıkarsalar acayıp tutar heee... Neyse bencede nagıs abartmadan ye derım .Bu kız pazara kacarrr byyy !
kesinlikle şimdi düşünürüm tatilde bunlar kilo veriyodur nagi yeme sende yeme derim :)))
averimmm süper olmuş
bende mi tavuk haşlasam ki yaklaşık 1,5 aydır tavuk koymadım ağzıma :44:
teşekkür ettim. buket ben bu arada :) buk@
şimdi sana bir öneri kebapın yağını süze süze ye yanına pidedir neyim yeme salatanı ye otur aşağaa..... zaten tatile gitçen yok açık büfeydi aman efendim açık havaydı yan yattı çamura battı..... eyyyyyttt oyarııım :)))
yaa aslında rst bole menulerın dıyetlerını cıkarsalar acayıp tutar heee... Neyse bencede nagıs abartmadan ye derım .Bu kız pazara kacarrr byyy !
Anammm en dombiliniz benim..
şimdi sana bir öneri kebapın yağını süze süze ye yanına pidedir neyim yeme salatanı ye otur aşağaa..... zaten tatile gitçen yok açık büfeydi aman efendim açık havaydı yan yattı çamura battı..... eyyyyyttt oyarııım :)))
Anammm en dombiliniz benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?