Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok sağol şükür daha fazla şişmedi. lakin yüreğim ağzıma kaç defa geldi bilmiyorum. Doktora gitmeye ikna etmek 15 dakika sürdü röntgen için de öyle fotoğrafımızı çekecekler dedim.

Kıyamam ona ya
Şişen yere evde var ise zeytinyağı sür hafiften, annem öyle yapardı, çabuk iyileşir derdi

çok haklısın canım özgürlük herkes içindir nefret söylemleri kendi olgunlaşmamış kişiklerinin belirtisi. Açık bir dille düşüncelerini ifade edebilirsin canım bana tavır alırlar mı vs. diye hiç düşünme zamanla saygı bile duyacaklar sana. ben hep öyle oldum bildiğim doğruları ortamına göre konusurum. ama bu sözde özgürlükçü modern görünen ama bir nancın gerekliliklerine bile saygı duyamayan aklınca küçümsemeye çalışan kafa yapısını anlamıyorum gerçekten.

Afiyet olsun guzel menu rakibem
Spor menu cok guzel afiyet olsun canim
Afiyet olsun guzel menu canim
Ben 10 senedir cayi kahveyi sekersiz iciyorum alıştım
Afiyet olsun canim
MENUM:

10:30 kahve yanına, 1 kurukayısı, 1 lokma peynirli ekmek

13:00 1 bardak süt ile yulaf, 10 fındık, 2 ceviz

16:00 kahve

18:00 2 yk taze fasulye yemegi, 4tane köfte, 1 kase cacık ve Salata

2.5 lt Su
Spor yok
Yulafi haftaya bende deniyecem evdr var sadece cocuklara krep yaparken kullanıyorum afiyet olsun canim
15 Eylül Salı

11:30=== 2 kase salata
2 çatal tereyağında yumurta
5-6 adet yeşil zeytin
El kadar ekmek

17:30=== 2 lahmacun
3 kepçe tarhana çorbası
3-4 tane salatalık

Su=== 2 lt

Spor=== yok
Afiyet olsun
Afiyet olsun hafif ve guzel menu tatlim
Diyetisyen listesi gibi yazmışsın
Afiyet olsun canim
1 Sandvic ekmegi 1 kase tarhana ve makarna hepsi bir gunde iyi olmamis canim tarhanada karbonhidrad tartiya yakin ben ekmegi karbonhidrati azaltmaya calisiyorum afiyet olsun
Ay ben sana bisey demiyom tatlim yiyip yiyip kilo veriyorsun maaşallah
Afiyet olsun
Menun hic iyi degil canim tatli nohutlu pilav yag seker ve karbonhidrad bombasi tam bugun ekmeksiz gecirirsen dengeleyebilirsin
Aksam simit cok fazla olmuş taze ve sicak simide bende hic dayanamiyorum o yuzden almıyorum
Afiyet olsun canim

Ya geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah ciddi bir şey yoktur
Selam kizlar yarışmaya katılmak istiyorum
Gel canım ilk sayfada takım kuralları ve tanıtım formu var kuralları okuyup kabul edersen tanıtım formunu doldurarak aramıza katılabilirsin

Çok geçmiş olsun canım insAllah iyileşir bı an önce

Patavatsızlık değildi o canımı yakmak istedi, yaktı da... Sonra aldattı beni o kızla evlendiler...amaaannn eski hikayeler gece gece
Bir lafa bakıcaksın laf mı diye bir de lafı diyene bakacaksn cidden adam mı diye. Karaktersiz birinin lafını kafana taktığın için kendine kızmalısın canıkom. Bu arada hangi sporla ilgilendin?

Camların kenari hava aliyordu cnm ama geldiler sukur haloldu bugun :)
anladım canım iyi barı halletmısler
koptum eee can tatlı napsın kadıncaz
sağol canım sadece kv degil ki

Kayınvalidem
Kayinpederim
Yeğenler
Görümcem
Eltim
Kaynım
Halalar
Daha bir sürü yani bütün köy
oyyy baya kotu olmus sımdı iyiler mi
devamlı gıtsınfde varsın az gitsin hala 6 ları giremedim ben tabi dikkate etmiyorum
Hadi gözün aydın iyi geceler cnm bende kaçarım şimdi pek konusasim yok koca kişisi ile kavga edicem daha gelince
hayırdır diyecektimkı sonraki mesajlarını gordum sanırım erkekler biraz bencil genel olarak ya ya empati ozellıklerı yok
esinle mutlu olmanıza cok sevindim bir taraf dengeleyınce sıkıntı pek olmuyor ama dengeleyen olmayınca kotu
Kesinlikle bilinçli değil buna eminim ama yani insan annesi tarafından düşünülüp hatırlanmıyorsa çok yalnız hissediyor kendini
kuzum uzakta olunca sana oyle geliyor bende hep o modda oluyorum ama bazen yogunluktan oluyor yada insan akıl edemiyor
Patavatsızlık değildi o canımı yakmak istedi, yaktı da... Sonra aldattı beni o kızla evlendiler...amaaannn eski hikayeler gece gece
kendini bilmezin tekiymıs baskasını aldatan biriyle bile bile evlenmesı buyuk cesaretmıs ıyıkı kurtulmuşsun canım o adamdan
gecmıs olsun canım kuzucuga
Gecmıs olsun bugun yorma kendini

buraya katilmadan carsambadan carsambaya liste yapioduk kizlar esimle. haftaya 1 ay dolunca cumadan cumaya yazmaya baslicam.bu hafta şov yapmisimbardaktakide limonlu suyum.ben simdi yuruyuse kaçarEki Görüntüle 2691144
Vaav süper. Akşam leslie yaptım biraz eşime bana eşlik etsene diyorum göbeğini tutuyor yok aşkım iyi böyle diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…