- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.821
Çok geçmiş olsun canım Rabbim korumuş gerçekten. İnsanın çocuğuna bişey olacak kaygısı çok kötü. Etkilenmen normal canım
Çok sağolşükür daha fazla şişmedi. lakin yüreğim ağzıma kaç defa geldi bilmiyorum. Doktora gitmeye ikna etmek 15 dakika sürdü röntgen için de öyle fotoğrafımızı çekecekler dedim.
çok haklısın canım özgürlük herkes içindir nefret söylemleri kendi olgunlaşmamış kişiklerinin belirtisi. Açık bir dille düşüncelerini ifade edebilirsin canım bana tavır alırlar mı vs. diye hiç düşünme zamanla saygı bile duyacaklar sana. ben hep öyle oldum bildiğim doğruları ortamına göre konusurum. ama bu sözde özgürlükçü modern görünen ama bir nancın gerekliliklerine bile saygı duyamayan aklınca küçümsemeye çalışan kafa yapısını anlamıyorum gerçekten.güzel bir şey öğrendik sayende. aynen çevremizdekilerle sınanıyoruz. ben şuan yeni iş yerindekilerle sınandığımı düşünüyorum. herkesin seçimine saygı duyan bir insanım. ama insanlara saygı duymayan ve kendinin özgürlükçü olduğunu düşünen (sosyete cahilleri) insanlara saygı duyamıyorum. çalışma arkadaşlarımdan biri geçen kapalılardan nefret ettiğini söylemişti. kendi şortla işe gelebiliyorsa isteyende çarşaf bile giyer. özgürlük herkes içindir. çok doluyum :)
Sagol canimafiyet olsun canim cok guzel menun. sende erken kapatmissin mutfagi bugun guzel olmus
bu cümle bile çok sevindirdi canım beni daim olsun inşallah geçmişe üzülüp gelecekten kaygılanmaktan Allaha sığınalımAma Rabbim bana o kadar güzel bir hayat nasip etti ki ondan sonra olmaz dediğim ne varsa oldu
Afiyet olsun guzel menu rakibem15 Eylül 2020
11.00
-1 şeftali
-2 ceviz
Öğle Yemeği 12.30
- 1 kase ezogelin çorba
-1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam Yemeği 15.45
- 1 tabak etli bezelye yemeği
- yarim kase aşure
su 2 litreden fazla
spor》 120 dakika orta tempoda yuruyuş 240 puan
45 dk leslie 135 TOPLAM:375 puan @Pnrrr-20
Spor menu cok guzel afiyet olsun canim15 eylül menusu
Sabah
09:15
Çökelik kavurmasi,2ceri domates,bir kıl biber,3zeytin 1 dilim tm buğday ekmeği
12:30 yesil çay yarim elma
15:00 büyük fincan sade kahve 6cig findik
17:00 bi kase kadar menemen,bi büyük bardak ayran
Yarım dilim tb ekmegi
Su yatana kadar 3lt olur
Spor 30dk leslie 90pn
10dk tempolu yürüyüş 30pn
Toplam 120pn @Pnrrr-20
Afiyet olsun guzel menu canimKahvalti 10,30
5 dilim sucuklu 2 yumurta
Domates salatalık
Beyaz peynir
5 zeytin
Koz kırmızı biber iki tane
Küçük muz
Arada neskafe az sütle 1 kare bitter 1 elma
Akşam 18.45
1 tabak kuru fasulye
Salata
Ayran
1 kase domates ezmesi
Bol su ve yarım saat eliptik yapmadım ama yapicam
@Pnrrr-20
Ben 10 senedir cayi kahveyi sekersiz iciyorum alıştım15 eylül menüm
10.30
1 çilek
1 d ekmek
1 d süzme peynir
1 yk yumurtalı lor
Domates
14.00
1 kase mercimek çorbası
1 kase cacık
4 yk pirinç pilavı
18.00
1 b sütlü kahve+1 küp şekerli
Su 1.5 şimdilik
Spor yok şimdilik
Yulafi haftaya bende deniyecem evdr var sadece cocuklara krep yaparken kullanıyorum afiyet olsun canimMENUM:
10:30 kahve yanına, 1 kurukayısı, 1 lokma peynirli ekmek
13:00 1 bardak süt ile yulaf, 10 fındık, 2 ceviz
16:00 kahve
18:00 2 yk taze fasulye yemegi, 4tane köfte, 1 kase cacık ve Salata
2.5 lt Su
Spor yok
Afiyet olsun15 Eylül Salı
11:30=== 2 kase salata
2 çatal tereyağında yumurta
5-6 adet yeşil zeytin
El kadar ekmek
17:30=== 2 lahmacun
3 kepçe tarhana çorbası
3-4 tane salatalık
Su=== 2 lt
Spor=== yok
Afiyet olsun hafif ve guzel menu tatlim15 Eylül
10:00
1 porsiyon kabaklı yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tahin
3 zeytin
14:00
Sütlü şekersiz türk kahvesi
18:30
200 gram fırında balık
2 kepçe mercimek çorbası
3.5 lt su
100 ip atlama
Diyetisyen listesi gibi yazmışsın15 Eylül salı menüsü
Saat 10.3
Peynirli yumurta
Domates- salatalık
Saat 13
Sütlü kahve
3 hurma+ fındık badem ceviz
Saat 15
Üç kaşık yoğurt+ haş. mercimek 2 kaşık + 1 salatalık rendesi + bol baharat
Saat 18
Tavuk şiş 6 parça
Salata
Köz biber domates
8 bin adım
15 dk park spor aletleri tepinmecesi
3+ lt su
1 Sandvic ekmegi 1 kase tarhana ve makarna hepsi bir gunde iyi olmamis canim tarhanada karbonhidrad tartiya yakin ben ekmegi karbonhidrati azaltmaya calisiyorum afiyet olsunMenü
Sabah(9:00)
1 tam buğday sandviç ekmeği minik
Domates salatalık 1 dilim kaşar
1 yumurtadan omlet
Ara(12:00)
Sade kahve
2 hurma
Öğle (14:00)
Topalak.corbasi bir tabak
Akşam(18:00)
1 kase tarhana
3 YK makarna
Su: 3 lt
Ay ben sana bisey demiyom tatlim15 Eylül
9.00
1 yumurta
Domates
Salatalık
12.00
1 dilim çikolatalı kek
15.00
1 nektarin
18.30
1 köfte
2 dilim göğüs el kadar
Közleme salatası
1 dilim tb ekmeği
20.00
1 kare parça minik bitter çikolata(regl krizi)
23.00
1 salatalık
1.5 lt su
Spora vaktim kalmadı
Menun hic iyi degil canim tatli nohutlu pilav yag seker ve karbonhidrad bombasi tam bugun ekmeksiz gecirirsen dengeleyebilirsin7.30
2 kayisi 2 ceviz
12.30
Bir porsiyon firinda etli sebze turlu yogurt
2 dilim dondurmali baklava seytana uydum aplalar
18.30
Bir kase nohut bir domates 6 minik aci biber tursusu ekmek mekmek yok bana
Cokmu olmus
Spor
2 saatte nohut mevlut pilavi ve şıllık tatlisi yaptim salata ayran cabasi bildiginiz bi taraflarim terliyo kostura kostura anne aciktik nidalariyla yemek yaparken aciyin bana nooolur
Aksam simit cok fazla olmuş taze ve sicak simide bende hic dayanamiyorum o yuzden almıyorum15 Eylül
sabah kahvaltı 10,45 ; yarım elma 3 yemek kaşığı yulaf süt ( geç kaldığım için )
14,00 öğle yemeği ; 1 kase aşure
17,30 akşam yemeği ; 1,5 simit ( valla çok güzeldi dayanamadım ) 12 zeytin domates ve kıl biber
22,00 1,5 bardak ayran
45 dk yürüyüş
7 dk eliptik =) dışarı çıkacağım diye yarıda kaldı
100 ipsiz atlama
Ya geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah ciddi bir şey yokturGünaydın..
dün yazamadım listemi hepinizden özür diliyorum birazdan yazacağim. Dün sahile indim yürüyerek yarım saate gidiliyor. eve geldim çocukları hemen banyoya kızım küvette düştü. elmacık kemiği morardı ve çok şişti vicks sürdüm hemen lakin yüz çatlak olup olmadığını anlayamadım dokundurtmadı. Doktora gittik acile film çekildi.Yumuşak doku zedelenmesi dedi lakin morluk kan oturma olursa gözünde plastik cerrahın görmesi gerekir dedi. elim ayağım boşaldı. çok kötü oldum o kadar sıktım ki kendimi dizlerim bacaklarım bitti yazamadım o yüzden.
Gel canım ilk sayfada takım kuralları ve tanıtım formu var kuralları okuyup kabul edersen tanıtım formunu doldurarak aramıza katılabilirsinSelam kizlar yarışmaya katılmak istiyorum
Çok geçmiş olsun canım insAllah iyileşir bı an önceGünaydın..
dün yazamadım listemi hepinizden özür diliyorum birazdan yazacağim. Dün sahile indim yürüyerek yarım saate gidiliyor. eve geldim çocukları hemen banyoya kızım küvette düştü. elmacık kemiği morardı ve çok şişti vicks sürdüm hemen lakin yüz çatlak olup olmadığını anlayamadım dokundurtmadı. Doktora gittik acile film çekildi.Yumuşak doku zedelenmesi dedi lakin morluk kan oturma olursa gözünde plastik cerrahın görmesi gerekir dedi. elim ayağım boşaldı. çok kötü oldum o kadar sıktım ki kendimi dizlerim bacaklarım bitti yazamadım o yüzden.
Bir lafa bakıcaksın laf mı diye bir de lafı diyene bakacaksn cidden adam mı diye. Karaktersiz birinin lafını kafana taktığın için kendine kızmalısın canıkom. Bu arada hangi sporla ilgilendin?Patavatsızlık değildi o canımı yakmak istedi, yaktı da... Sonra aldattı beni o kızla evlendiler...amaaannn eski hikayeler gece gece
anladım canım iyi barı halletmıslerCamların kenari hava aliyordu cnm ama geldiler sukur haloldu bugun :)
koptumesimin akrabası köyde anlatıyor ;namazdan sonra dua ediyormuş işte evlatlarımin acısını gösterme sıralı ölüm ver diye sonra durmuş evde en büyük bu tövbe tövbe tövbe demiş benden önce Osmani alOsman esi ondsn küçükmüş ama kendine kiyamamis duada
oyyy baya kotu olmus sımdı iyiler misağol canım sadece kv degil ki
Kayınvalidem
Kayinpederim
Yeğenler
Görümcem
Eltim
Kaynım
Halalar
Daha bir sürü yani bütün köy
devamlı gıtsınfde varsın az gitsin hala 6 ları giremedim ben tabi dikkate etmiyorumCanım 1000 kalori ile kilolu bir vücut kıtlık yaşar . Bazal metabolizma hızı neyse onu almalı benim bazalim 1250 çıkıyor ki çok kötüymüş çok yavasmis her diyetisyen öyle diyor yavaş verme sebebim 1000 le sağlıklı vermek olmaz yanlış mı yazdın
Hadi gözün aydıniyi geceler cnm bende kaçarım şimdi pek konusasim yok koca kişisi ile kavga edicem daha gelince
hayırdır diyecektimkı sonraki mesajlarını gordum sanırım erkekler biraz bencil genel olarak ya ya empati ozellıklerı yokİlgi alaka hatta kendime bakma konusunda sitem etti bana bugün teldeBen bu dönemi kurtarma derdindeyim.Sabsh erken kalkıyorum ma aile 11den önce kalkmaz işten gelir beyim 12de benim pilim bitmis ama o 3 kadar oturuyor çünkü ertesi gün yatacak 12 kadar.. Valla ben sabırlı adamım ama kendi kasındi bir dokun bin ah işit modundayim zaten gelsin bütün enerjimi boşaltmayı düşünüyorum
esinle mutlu olmanıza cok sevindim bir taraf dengeleyınce sıkıntı pek olmuyor ama dengeleyen olmayınca kotuSelam kizlar ancak girdim yataga. cocuklarla ama bayiliyolar yatak odasinda yatmaya. Muhabbet guzel hayallerini anlatiyor oglum cizgi film senaryosu gibi. Gecmise goz attim mevzular derinmis. Sevin kendinizi kizlar icinizdeki devrimciyi serbest birakin. Biz kendimizi sevmezsek kimse sevmiyor. Kirik cam sendromunu duymussunuzdur. Kiriklarinizi gostermeyin. İstemekten cekinmeyin. Hayat gercekten cok kisa. Ote yandanda herseyin mukemmel olmasini beklemeyin. Sukretmeyide bilin. Psikolojik durumunuzu analiz etmeden tepki vermeyin ki bu pire icin yorgan yakmaya gider. Uzulen siz olursunuz. Cok sukur cok mutlu bir yuvam var harika bir esim var diyebilirim hatta diyorumda. Fidanligi var muhendis kendisi aksama kadar dunyanin en keyifli isini yapmasina toprakla bitkilerle ugrasmasina bagliyorum bazen. Sinirleri aliniyor elektrigini atiyor ondan galiba. Ama ben hep gerginim isyerim muthis stresli ve ben asla haksizliga susamiyorum. Evde belli etmemek icin cok ugrasiyorum ama hep bi bezginlik var ustumde. Hersey mukemmel olsun istiyorum. Mukemmel muhasebeci , es , anne , ev hanimi , evlat ,arkadas. Bu yuzden mutlu olmayi zorlastiriyorum. Esimse anlayisla karsilar hep eser gurlerim o cay demler iceriz. Yani karsinizdakinin hayatina yuklerine bakin kizmadan once belki cay demlemenizi bekliyordur. Cok yazdim kaptan 10 mesaj sayabilirsek
kuzum uzakta olunca sana oyle geliyor bende hep o modda oluyorum ama bazen yogunluktan oluyor yada insan akıl edemiyorKesinlikle bilinçli değil buna eminim ama yani insan annesi tarafından düşünülüp hatırlanmıyorsa çok yalnız hissediyor kendini
Yaşım 32 idi o zaman, sporu bırakalı bir iki yıl olmuştu, sağlam kaslar ve hareketli bir hayatım vardı. Sporu bırakınca 55kg dan 73 e çıktım, o zamanlar sporcu bir sevgilim vardı, antrenörlüğe başladı, bir gün beni öğrencileriyle tanıştırdı, kendisine yavşayan kızlardan biri hocam sevgilinizde şişmanmış bize şampiyon demiştiniz ağır siklette mi dedi, hayatımda bir daha hiç öyle yıkılmadım, yaşadığım şoku anlatamam, cahillik işte hırs yaptım, işten sonraya antremanlar aldım, yeniden eski kiloma dönmek için paraladım kendimi, hastaneden çıktığımda 46 kiloydum, aynaya bakınca nefret ettim kendimden, çok kötü bir tecrübeydi. Genel olarak yemediğim zaman hemen veren bir yapım var, kasım şu anda bile çok, diyetisyen geçen yıl erkek diyeti verdi ama o zaman ekstra çok yüklendim. İşin kötüsü versemde alsam da bir daha vücudumu sevemedim
kendini bilmezin tekiymıs baskasını aldatan biriyle bile bile evlenmesı buyuk cesaretmıs ıyıkı kurtulmuşsun canım o adamdanPatavatsızlık değildi o canımı yakmak istedi, yaktı da... Sonra aldattı beni o kızla evlendiler...amaaannn eski hikayeler gece gece
gecmıs olsun canım kuzucugaGünaydın..
Gecmıs olsun bugun yorma kendiniBu arada bir baktım ki günaydın yazmayı unutmuşum mesajları cevaplarken, herkese günaydınnnn
Diyetin de hayatın da kolay olduğu bir gün olsun inş
Bugün hiç bir iş yapmayı planlamıyorum, sırtım ve belim çok ağrıyor, fıtıklarıma fazla yüklendim sanırım, halim olursa biraz yürüyeceğim, bugün biraz kitap okumayı planlıyorum inş
O kahverengi yuvarlak şey neGunaydin kizlar
Cocuklari okula biraktim
Yürüyüşten geldim ekmeksiz kahvaltimi yapiyorum
Eki Görüntüle 2691178
Aman poni tek moral bozukluğu ondan olsunSelamm kızlar moralim çok bozuk kahvaltıdan önce tartılmayı unuttuğum için
Vaav süper. Akşam leslie yaptım biraz eşime bana eşlik etsene diyorum göbeğini tutuyor yok aşkım iyi böyle diyoburaya katilmadan carsambadan carsambaya liste yapioduk kizlar esimle. haftaya 1 ay dolunca cumadan cumaya yazmaya baslicam.bu hafta şov yapmisimbardaktakide limonlu suyum.ben simdi yuruyuse kaçar Eki Görüntüle 2691144
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?