- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.841
Niran bence karbon alma eksiye geçemiyosan sebze+et daha iyi olurBugünde tarhana + salata yapacaktım ama
O dünya kimde var kızDimi amaNe demiş sezen ablamiz
Yetinmeyi bilir misin
Sana verdiği kadarıyla hayatın?
Hoş bilsen de bilmesen de
Yara bere içinde bu yollardan geçeceksin...
Bende isterim süslenip puslenip tek derdimin kocaya işve cilve olsun ama neyazikki öyle bir dünya yok şuan için
Eksiye geçemediğini sana düşündüren ne canımBugünde tarhana + salata yapacaktım ama
Canım üslup tamamen espritüel bence. Alınganlık etme boşuna. Olabilir hepimiz 2 ileri 1 geri yapıyoruz zaman zaman. Seni tanımayan bi insan sana niye taksınBu hafta izin alabilirsiniz dediniz ben de izne çıktım. Kullanmış olduğunuz üslup hiç hoşuma gitmedi. Evet bu kaptan taktı bana.
Herkese verilen izin hakkını bana büyük bir lütuf gibi sunuyorsunuz ve iğneleyici cümleleriniz beni çok üzüyor
Bazı şeyleri şakaya vurup alinmamaya çalışıyorum ama sanırım benden bu kadar
Detoks yapabilirsin canımSabahın 5 'inde bebeğim uyandı, tabi bende.
Ocağa bi çay koydum sabah mahmurluğumu alsın diye.
1-2 bardak içip yürüyüşe çıkabilirim bebeğimle.
Hala eksiye geçemedim maalesef
Şimdi menü sayfasına gidio karşı gözden bir bakacağım, ters giden nedir diye.
Hoş geldin canım insülin direncin var normalden daha az vereceğinin farkındasındır zaten ilaç kullanıyor musun bunun için peki ?
Kıyamam ona ya
Şişen yere evde var ise zeytinyağı sür hafiften, annem öyle yapardı, çabuk iyileşir derdi
Afiyet olsun guzel menu rakibem
Spor menu cok guzel afiyet olsun canim
Afiyet olsun guzel menu canim
Ben 10 senedir cayi kahveyi sekersiz iciyorum alıştım
Afiyet olsun canim
Yulafi haftaya bende deniyecem evdr var sadece cocuklara krep yaparken kullanıyorum afiyet olsun canim
Afiyet olsun
Afiyet olsun hafif ve guzel menu tatlim
Diyetisyen listesi gibi yazmışsın
Afiyet olsun canim
1 Sandvic ekmegi 1 kase tarhana ve makarna hepsi bir gunde iyi olmamis canim tarhanada karbonhidrad tartiya yakin ben ekmegi karbonhidrati azaltmaya calisiyorum afiyet olsun
Ay ben sana bisey demiyom tatlimyiyip yiyip kilo veriyorsun maaşallah
Afiyet olsun
Menun hic iyi degil canim tatli nohutlu pilav yag seker ve karbonhidrad bombasi tam bugun ekmeksiz gecirirsen dengeleyebilirsin
Aksam simit cok fazla olmuş taze ve sicak simide bende hic dayanamiyorum o yuzden almıyorum
Afiyet olsun canim
Ya geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah ciddi bir şey yoktur
Gel canım ilk sayfada takım kuralları ve tanıtım formu var kuralları okuyup kabul edersen tanıtım formunu doldurarak aramıza katılabilirsin
Çok geçmiş olsun canım insAllah iyileşir bı an önce
Detoks yapabilirsin canım
Bence rahat batti belasını ariyordu onuda bulduanladım canım iyi barı halletmısler
koptumeee can tatlı napsın kadıncaz
oyyy baya kotu olmus sımdı iyiler mi
devamlı gıtsınfde varsın az gitsin hala 6 ları giremedim ben tabi dikkate etmiyorum
hayırdır diyecektimkı sonraki mesajlarını gordum sanırım erkekler biraz bencil genel olarak ya ya empati ozellıklerı yok
esinle mutlu olmanıza cok sevindim bir taraf dengeleyınce sıkıntı pek olmuyor ama dengeleyen olmayınca kotu
kuzum uzakta olunca sana oyle geliyor bende hep o modda oluyorum ama bazen yogunluktan oluyor yada insan akıl edemiyor
kendini bilmezin tekiymıs baskasını aldatan biriyle bile bile evlenmesı buyuk cesaretmıs ıyıkı kurtulmuşsun canım o adamdan
gecmıs olsun canım kuzucuga
Gecmıs olsun bugun yorma kendini
Ben de kaç gündür tamamen bakmaya fırsat bulamadımBasim döndü sayfalarda biraktim artik
Ben yapamıyorum maalesef emzirdiğim için ama kaptanla yapabilirsiniz. Vücut temizleniyor iyi oluyorDetoks bende yapmak istiyorum. İsteyene arkadaş olabilirim seve seve =)
Sosyete cahilleri sözü çok hoşuma gitti.güzel bir şey öğrendik sayende. aynen çevremizdekilerle sınanıyoruz. ben şuan yeni iş yerindekilerle sınandığımı düşünüyorum. herkesin seçimine saygı duyan bir insanım. ama insanlara saygı duymayan ve kendinin özgürlükçü olduğunu düşünen (sosyete cahilleri) insanlara saygı duyamıyorum. çalışma arkadaşlarımdan biri geçen kapalılardan nefret ettiğini söylemişti. kendi şortla işe gelebiliyorsa isteyende çarşaf bile giyer. özgürlük herkes içindir. çok doluyum :)
Afiyet olsun.Gunaydin kizlar
Cocuklari okula biraktim
Yürüyüşten geldim ekmeksiz kahvaltimi yapiyorum
Eki Görüntüle 2691178
yap yapGerçekten çoğu çok becereksiz de mi :) bnde yarın adana yapıym diyorım :)
evet yapilamayan üstünü bile pazarlamaya calisiyor artik sus demisti takim arkadaslariyeni kızı hiç sevmedim yemekle alakası yok ayranı cırparak yaptık telle falan diyo ama takımı kazandı sinir oldum
masallah canim dahada Cok gitsin insburaya katilmadan carsambadan carsambaya liste yapioduk kizlar esimle. haftaya 1 ay dolunca cumadan cumaya yazmaya baslicam.bu hafta şov yapmisimbardaktakide limonlu suyum.ben simdi yuruyuse kaçar Eki Görüntüle 2691144
amin canimGünaydın kızlar,
Allah hepimize imanlı, mutlu, sağlıklı günler versin inşallah.
hayatta önem verdiğimiz bir çok şey var, umarım ibadetlerimizde bunların içindedir.
cihat sadece er meydanlarında yapılmaz. cihat yakınlarımızdan başlar
cok gecmis olsun canimGünaydın..
dün yazamadım listemi hepinizden özür diliyorum birazdan yazacağim. Dün sahile indim yürüyerek yarım saate gidiliyor. eve geldim çocukları hemen banyoya kızım küvette düştü. elmacık kemiği morardı ve çok şişti vicks sürdüm hemen lakin yüz çatlak olup olmadığını anlayamadım dokundurtmadı. Doktora gittik acile film çekildi.Yumuşak doku zedelenmesi dedi lakin morluk kan oturma olursa gözünde plastik cerrahın görmesi gerekir dedi. elim ayağım boşaldı. çok kötü oldum o kadar sıktım ki kendimi dizlerim bacaklarım bitti yazamadım o yüzden.
Afiyet olsun canimGunaydin kizlar
Cocuklari okula biraktim
Yürüyüşten geldim ekmeksiz kahvaltimi yapiyorum
Eki Görüntüle 2691178
adet mi olucaksin acaba? Ben adet zamanı öyle oluyorumTunaydın kızlar guzel bir gun olması dileğiyle ben bugun gergin uyandım nedense
A.selam canım iyi olmuşSelamm kızlar moralim çok bozuk kahvaltıdan önce tartılmayı unuttuğum için
Ben yapamıyorum maalesef emzirdiğim için ama kaptanla yapabilirsiniz. Vücut temizleniyor iyi oluyor
cok gecmis olsun canimsimdi nasil yavrun iyimi?
Bana da oluyor canim aynisiBasim döndü sayfalarda biraktim artik
Enişte hayatta mıBence rahat batti belasını ariyordu onuda buldu
Bilmiyorum canım kendimi çok yalnız hissediyorum zaten ben aramazsam aramaz dün fırsat bulup arayamadım hala merak edip aramadı mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?