Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O dünya kimde var kız

Canım üslup tamamen espritüel bence. Alınganlık etme boşuna. Olabilir hepimiz 2 ileri 1 geri yapıyoruz zaman zaman. Seni tanımayan bi insan sana niye taksın

Detoks yapabilirsin canım

Hoş geldin canım insülin direncin var normalden daha az vereceğinin farkındasındır zaten ilaç kullanıyor musun bunun için peki ?
Kıyamam ona ya
Şişen yere evde var ise zeytinyağı sür hafiften, annem öyle yapardı, çabuk iyileşir derdi
Çok geçmiş olsun canım insAllah iyileşir bı an önce

Hepinize teşekkür ederimmm :)

Simit olayı olmayaydı iyiydi yürüdüm sonra da yememek lazım.

Bence rahat batti belasını ariyordu onuda buldu

Sosyete cahilleri sözü çok hoşuma gitti.
Ben de parası olup cahil olandan hiç hoşlanmam. Çünkü kapasite olmadığı için bu sefer karşı taraftakini para ile ezmeye çalışır.
İçlerinde çok iyiler de vardır ama bana hep görgüsüzleri denk geldi herhalde.

Gerçekten çoğu çok becereksiz de mi :) bnde yarın adana yapıym diyorım :)
yap yap anlamadigim basit seyleri nasil yapamiyorlar, adanayi bilmem yapmadim Hic misafirler olunca Hersey begeniliyor, stüdyoda olunca Hic bisey olmuyor. Kurgu iste
yeni kızı hiç sevmedim yemekle alakası yok ayranı cırparak yaptık telle falan diyo ama takımı kazandı sinir oldum
evet yapilamayan üstünü bile pazarlamaya calisiyor artik sus demisti takim arkadaslari
buraya katilmadan carsambadan carsambaya liste yapioduk kizlar esimle. haftaya 1 ay dolunca cumadan cumaya yazmaya baslicam.bu hafta şov yapmisimbardaktakide limonlu suyum.ben simdi yuruyuse kaçarEki Görüntüle 2691144
masallah canim dahada Cok gitsin ins
amin canim diger mesajlarini gördüm. Malesef heryerde bu tip insandan bitane kesin vardir. Umursamamaya calis görme duyma
cok gecmis olsun canim simdi nasil yavrun iyimi?
Gunaydin kizlar
Cocuklari okula biraktim
Yürüyüşten geldim ekmeksiz kahvaltimi yapiyorum

Eki Görüntüle 2691178
Afiyet olsun canim
Tunaydın kızlar guzel bir gun olması dileğiyle ben bugun gergin uyandım nedense
adet mi olucaksin acaba? Ben adet zamanı öyle oluyorum
Selamm kızlar moralim çok bozuk kahvaltıdan önce tartılmayı unuttuğum için
A.selam canım iyi olmuş hergün tartılınmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…