Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aa çok geçmiş olsun

Aman poni tek moral bozukluğu ondan olsun
Amin canm hoşgeldin takıma

Tunaydin kızlar anca geliyorm başıma bile bile iş kaldim kalkar kalkmaz pazara kostum tursuluk birde kahvaltilik konserve malzeme aldım smdi oglan uyursa insallah onlara giriscem. Bugun esim oglenci yemek derdim yok tavuk sote yogurt dusunuyorm

Canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış

Çok sağol şükür daha fazla şişmedi. lakin yüreğim ağzıma kaç defa geldi bilmiyorum. Doktora gitmeye ikna etmek 15 dakika sürdü röntgen için de öyle fotoğrafımızı çekecekler dedim.
nazara geliyor kızıl patitisimm bol bol oku annesi , şükür daha kötüsü olmamış

Bilmiyorum canım kendimi çok yalnız hissediyorum zaten ben aramazsam aramaz dün fırsat bulup arayamadım hala merak edip aramadı mesela
canım annelerin kafaları cok dolu olabiliyor, kendilerince dertleri çok
benim annem de öyle kendi aramaz işleri güçleri vs bitmez ben aramasam anneeem beni aramadın bugün der :))
çok hassassın canım bu konuda yani arayıp sormadı ya da cocuğa bakmayı teklif etmedi diye seni sevmediği seni unuttuğu gözden uzak gönülden de uzak oldugun anlamını çıkarma
çocuğa bakmak büyük sorumluluk annem de mesela yeğenime cok uzun bakamıyor arkasından koşturuyor yoruluyor ama bu onu ya da ablamı sevmediği anlamına gelmiyor.
yanlış anlama canım ben biraz annelerin tarafından sana bakış açısı sunmak istedim.

Bilmiyorum canım kendimi çok yalnız hissediyorum zaten ben aramazsam aramaz dün fırsat bulup arayamadım hala merak edip aramadı mesela
kendini yanlız hissetme eşin yavrun var çok şükür Belkide huyu bu canım, Sevmediğinden değil ama malesef öyle olanlar var yakın bi tanıdıktan bilirim

tavuk salata yap canım iki protein alma daha iyi olur

tontişim bana çaya gel diye mesaj attı hem sütçü gelecek hem kargo gelecek hem de akşama yemek yapıcam diye sen gel dedim hızlıca mutfağı toplamam lazım benim koca yeni gitti de ortalık dağınık yani akşama inşallah görüşürüz canlar vukuatsız bir gün olsun hepimize :)

kolay gelsin canım
Biraz açlık hissi var babamı hastaneye getirdim 20dk yürüdüm dönüşte de yürürüm 20dk daha 40Dk olur

Çantama yeşil çay yapıp koymadığım için pişman oldum
yanına bişeyler alsaydın keşke canım ceviz falan
İyi oturmalar abla

aynen canım ben de içeyim iyi oldu hatırlattığın :)

Bir lafa bakıcaksın laf mı diye bir de lafı diyene bakacaksn cidden adam mı diye. Karaktersiz birinin lafını kafana taktığın için kendine kızmalısın canıkom. Bu arada hangi sporla ilgilendin?

Karate-Do, 21 yıl aktif, 3 yıl pasif sonra bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…