- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.861
Aa çok geçmiş olsunGünaydın..
dün yazamadım listemi hepinizden özür diliyorum birazdan yazacağim. Dün sahile indim yürüyerek yarım saate gidiliyor. eve geldim çocukları hemen banyoya kızım küvette düştü. elmacık kemiği morardı ve çok şişti vicks sürdüm hemen lakin yüz çatlak olup olmadığını anlayamadım dokundurtmadı. Doktora gittik acile film çekildi.Yumuşak doku zedelenmesi dedi lakin morluk kan oturma olursa gözünde plastik cerrahın görmesi gerekir dedi. elim ayağım boşaldı. çok kötü oldum o kadar sıktım ki kendimi dizlerim bacaklarım bitti yazamadım o yüzden.
Amin canm hoşgeldin takımaAman poni tek moral bozukluğu ondan olsun
Çok mu düşüyosn canm annenin üzerineBilmiyorum canım kendimi çok yalnız hissediyorum zaten ben aramazsam aramaz dün fırsat bulup arayamadım hala merak edip aramadı mesela
Canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmışGünaydın..
dün yazamadım listemi hepinizden özür diliyorum birazdan yazacağim. Dün sahile indim yürüyerek yarım saate gidiliyor. eve geldim çocukları hemen banyoya kızım küvette düştü. elmacık kemiği morardı ve çok şişti vicks sürdüm hemen lakin yüz çatlak olup olmadığını anlayamadım dokundurtmadı. Doktora gittik acile film çekildi.Yumuşak doku zedelenmesi dedi lakin morluk kan oturma olursa gözünde plastik cerrahın görmesi gerekir dedi. elim ayağım boşaldı. çok kötü oldum o kadar sıktım ki kendimi dizlerim bacaklarım bitti yazamadım o yüzden.
nazara geliyor kızıl patitisimm bol bol oku annesi , şükür daha kötüsü olmamışÇok sağolşükür daha fazla şişmedi. lakin yüreğim ağzıma kaç defa geldi bilmiyorum. Doktora gitmeye ikna etmek 15 dakika sürdü röntgen için de öyle fotoğrafımızı çekecekler dedim.
canım annelerin kafaları cok dolu olabiliyor, kendilerince dertleri çokBilmiyorum canım kendimi çok yalnız hissediyorum zaten ben aramazsam aramaz dün fırsat bulup arayamadım hala merak edip aramadı mesela
kendini yanlız hissetme eşin yavrun var çok şükürBilmiyorum canım kendimi çok yalnız hissediyorum zaten ben aramazsam aramaz dün fırsat bulup arayamadım hala merak edip aramadı mesela
hoş geldiiinnnnnnTunaydın kızlar guzel bir gun olması dileğiyle ben bugun gergin uyandım nedense
tavuk salata yap canım iki protein alma daha iyi olurTunaydin kızlar anca geliyorm başıma bile bile iş kaldim kalkar kalkmaz pazara kostum tursuluk birde kahvaltilik konserve malzeme aldım smdi oglan uyursa insallah onlara giriscem. Bugun esim oglenci yemek derdim yok tavuk sote yogurt dusunuyorm
Aa çok geçmiş olsun
Amin canm hoşgeldin takıma
Canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış
nazara geliyor kızıl patitisimm bol bol oku annesi , şükür daha kötüsü olmamış
kolay gelsin canımTunaydin kızlar anca geliyorm başıma bile bile iş kaldim kalkar kalkmaz pazara kostum tursuluk birde kahvaltilik konserve malzeme aldım smdi oglan uyursa insallah onlara giriscem. Bugun esim oglenci yemek derdim yok tavuk sote yogurt dusunuyorm
yanına bişeyler alsaydın keşke canım ceviz falanBiraz açlık hissi var babamı hastaneye getirdim 20dk yürüdüm dönüşte de yürürüm 20dk daha 40Dk olur
Çantama yeşil çay yapıp koymadığım için pişman oldum
İyi oturmalar ablatontişim bana çaya gel diye mesaj attı hem sütçü gelecek hem kargo gelecek hem de akşama yemek yapıcam diye sen gel dedim hızlıca mutfağı toplamam lazım benim koca yeni gitti de ortalık dağınık yani akşama inşallah görüşürüz canlar vukuatsız bir gün olsun hepimize :)
aynen canım ben de içeyim iyi oldu hatırlattığın :)Seda Sayan bir ara açım açççç diyordu ya galiba bende açımmmsaat 10 da yaptım kahvaltı açıktım gidip su içeyim kahve de içemedim bu ara bir de kahve içeyim açlığım yatışsın =)
Hepinize de su hatırlatması yapmış olayım =)
Bir lafa bakıcaksın laf mı diye bir de lafı diyene bakacaksn cidden adam mı diye. Karaktersiz birinin lafını kafana taktığın için kendine kızmalısın canıkom. Bu arada hangi sporla ilgilendin?
Buyuk olan Salam canim diger kahverengi olanda 1tk fistik ezmesi ortadaki kahve regi olan kayisi :)O kahverengi yuvarlak şey ne
Bugun tarti yokki yarin tartilirsin canimSelamm kızlar moralim çok bozuk kahvaltıdan önce tartılmayı unuttuğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?