Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menülerimi beğenmiyorsanız söyleyin kızlar.
Zaten bünyezor veriyor, birde boşuna kürek çekmek istemiyorum

Kahvaltıdan sonra bebeğimi aldım, dışarı çıktım, az önce geldim, rahat 2-2.5 saat yürümüşümdür herhalde...

Aktardan aleoveralı, ballı ve karanfilli tütsüler aldım.

Bime gittim aktüel ürünler extra indirime girmişti, birkaç parça birşeyler aldım.

Ordan da kütüphaneye gidip kızıma Ayşe Kulin 'in kitaplarını, kendime de iki tane kitap aldım..

Birazdan bizimkiler denize gidecek, bende anneme..

Kütüphaneden aldığım kitapları paylaşayım, belki fikir olur.

Menülerimi beğenmiyorsanız söyleyin kızlar.
Zaten bünyezor veriyor, birde boşuna kürek çekmek istemiyorum
Ben senin diyet menüsü yediğini pek görmedim zaten üç öğün dolma üç öğün çorba yediğin bile oluyor. Salata et sebze şöyle klasik bi giriş yap de haydi seni özel inceleyeceum

Arkadaşın hoşgelmiş, sefa gelmiş...

Kiz sen ilkokul arkadaşlarınla hala görüşüyor musun..

Sanırım ben çok vefasızım, geçtiğim yerlerin üzerine çizgi çekip geçiyorum

Zalımsın onu biliyorduk da
Ben de çizerim ama altını

Teşekkürler. Evet 25 yıl olucak nerdeyse. Burdan yaşlarımızda ortaya çıksın yeniyim tecrübesizim hata edersem affola. Alışacağım. Sağol beybim Lusi

canım benim bebeğim küçük 3 ay olmadı emiyor ve ben karbonu tamamen kesersem gözüm dönüyor akşam makarna değil tavuk vardı ama çılgın kız izin vermedi pisiremedim makarnaya döndük acilen
iyiler canım çok şükür bugünde kardeşimin ve onun kayinvalidenin testler pozitif çıktı kpss de bulaştı galiba kvsi çok ağrı çekiyormuş ama kardeşim sadece ishal oldu

Ahh keşke sürekli gitmesi için bizimde sürekli olmamiz gerek

Teşekkürler. Evet 25 yıl olucak nerdeyse. Burdan yaşlarımızda ortaya çıksın yeniyim tecrübesizim hata edersem affola. Alışacağım. Sağol beybim Lusi
Hoşgeldin canım hedeflediğin kiloya tez vakit kavuş inşallah

Kızlar baş ağrım geçmiyor ya kızda dünden beri bı acayip uyumuyor bir yeri ağrıyor gibi hopp ağlayarak kalkıyor geriye. Kardeşim pozitif çıktı kvside kardeşimin böyle benim gibi hafif başağrısı olmuş 3 -4 gün sonra ishal olmuş başka birşeyi yok ama kvsi astım onun boğazı ve sırt ağrıları varmış baya

Çok geçmiş olsun tez şifa bulsunlar inşallah
Yanlış hatırlamıyorsam haberlerde çıkmıştı bile bile bazı coronalı göZetmenler görev almış. Ondan dolayı çoğu kişi yakalanmış diyorlardı

Temaslımıydın canım onlarla? Eğer evetse ve şüphe ediyorsan test yaptırmakta fayda var

Aynı yaşlardayız o zaman, bende ilkokulu bitireli 25 yıl oluyor

Geçmiş olsun canım
Sanırım KPSS de epey bulaşma oldu ki, artık bizden de HES kodu istemeye başladılar görev başvurularında

Selam arkadaşlar. Yaşım 31. Kilo 69. Boy 170. 2 buçuk yaşında oğlum var. Hamilelik kilolarımı verdim ancak bu geçtiğimiz kış yaşın ve hareketsizliğin getirdiği olumsuzluklar benim bedenimde çap büyümesine yol açtı . Sanki 75 gibi 69 um. Önceden giyebildiğim hiç bir kıyafeti giyemiyorum. Hedef 60 hatta 50li rakamları görebilmek. (En son herlde ortaokulda 50li kilolardayım ) Öğretmenim ama şuan çalışmıyorum. Eşimin görevi sebebiyle kıbrıstayız. 1 haftadır kendi çabalarımla kilo vermeye çalışıyorum. Canım minnoşuma Lusi Lusi bunu belirtince o da beni sizinle karşılaştırdı. Umarım hedefime ulaşabilirim. Şimdi oğlumu uyuttum koşarak leslie yapmaya gidiyorum.

Geçmiş olsun canım, aklına olumsuz birşey getirme
Benim astım var ama astım risk grubu sayılmıyormuş canım.
Biraz araştırdım, astımı olanları virüs etkilemiyor gibi şeyler okudum, hatta bilim kurulunun söylemleri bunlar.
Akciğeri tutan hastalık akciğer hastasını nasıl etkilemez hayretteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…