- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.881
Menülerimi beğenmiyorsanız söyleyin kızlar.Bence diyetin ilk haftasından lahmacun yemek doğru bir tercih değil canım. Lahmacun yemek doğru ama şuan değil. Bol salatalı lifli menüler ekle. Ben açıkçası senin menülerini pek beğenmiyorum. Tarhana da vardı değil mi o da unlu bi çorba değil mi ?
Ben senin diyet menüsü yediğini pek görmedim zaten üç öğün dolma üç öğün çorba yediğin bile oluyor. Salata et sebze şöyle klasik bi giriş yap de haydi seni özel inceleyeceumMenülerimi beğenmiyorsanız söyleyin kızlar.
Zaten bünyezor veriyor, birde boşuna kürek çekmek istemiyorum
Arkadaşın hoşgelmiş, sefa gelmiş...Hellöööö hanımlar size zalım ve minnoş birini getirdim ehuhehhe
Handandandan canım ilkokul arkadaşım iki gözümün çiçeği arkadaşım var diyete başlayınca buraya çağırdım sevin, beni sevdiğiniz gibi sevin
aslan26 come here beybisu
Zalımsın onu biliyorduk daArkadaşın hoşgelmiş, sefa gelmiş...
Kiz sen ilkokul arkadaşlarınla hala görüşüyor musun..
Sanırım ben çok vefasızım, geçtiğim yerlerin üzerine çizgi çekip geçiyorum
Teşekkürler. Evet 25 yıl olucak nerdeyse. Burdan yaşlarımızda ortaya çıksınArkadaşın hoşgelmiş, sefa gelmiş...
Kiz sen ilkokul arkadaşlarınla hala görüşüyor musun..
Sanırım ben çok vefasızım, geçtiğim yerlerin üzerine çizgi çekip geçiyorum
canım benim bebeğim küçük 3 ay olmadı emiyor ve ben karbonu tamamen kesersem gözüm dönüyorAfiyet olsun guzel menu rakibem
Spor menu cok guzel afiyet olsun canim
Afiyet olsun guzel menu canim
Ben 10 senedir cayi kahveyi sekersiz iciyorum alıştım
Afiyet olsun canim
Yulafi haftaya bende deniyecem evdr var sadece cocuklara krep yaparken kullanıyorum afiyet olsun canim
Afiyet olsun
Afiyet olsun hafif ve guzel menu tatlim
Diyetisyen listesi gibi yazmışsın
Afiyet olsun canim
1 Sandvic ekmegi 1 kase tarhana ve makarna hepsi bir gunde iyi olmamis canim tarhanada karbonhidrad tartiya yakin ben ekmegi karbonhidrati azaltmaya calisiyorum afiyet olsun
Ay ben sana bisey demiyom tatlimyiyip yiyip kilo veriyorsun maaşallah
Afiyet olsun
Menun hic iyi degil canim tatli nohutlu pilav yag seker ve karbonhidrad bombasi tam bugun ekmeksiz gecirirsen dengeleyebilirsin
Aksam simit cok fazla olmuş taze ve sicak simide bende hic dayanamiyorum o yuzden almıyorum
Afiyet olsun canim
iyiler canım çok şükür bugünde kardeşimin ve onun kayinvalidenin testler pozitif çıktı kpss de bulaştı galiba kvsi çok ağrı çekiyormuş ama kardeşim sadece ishal olduanladım canım iyi barı halletmısler
koptumeee can tatlı napsın kadıncaz
oyyy baya kotu olmus sımdı iyiler mi
devamlı gıtsınfde varsın az gitsin hala 6 ları giremedim ben tabi dikkate etmiyorum
hayırdır diyecektimkı sonraki mesajlarını gordum sanırım erkekler biraz bencil genel olarak ya ya empati ozellıklerı yok
esinle mutlu olmanıza cok sevindim bir taraf dengeleyınce sıkıntı pek olmuyor ama dengeleyen olmayınca kotu
kuzum uzakta olunca sana oyle geliyor bende hep o modda oluyorum ama bazen yogunluktan oluyor yada insan akıl edemiyor
kendini bilmezin tekiymıs baskasını aldatan biriyle bile bile evlenmesı buyuk cesaretmıs ıyıkı kurtulmuşsun canım o adamdan
gecmıs olsun canım kuzucuga
Gecmıs olsun bugun yorma kendini
Hoşgeldin canımTeşekkürler. Evet 25 yıl olucak nerdeyse. Burdan yaşlarımızda ortaya çıksınyeniyim tecrübesizim hata edersem affola. Alışacağım. Sağol beybim Lusi
Çok geçmiş olsun tez şifa bulsunlar inşallahiyiler canım çok şükür bugünde kardeşimin ve onun kayinvalidenin testler pozitif çıktı kpss de bulaştı galiba kvsi çok ağrı çekiyormuş ama kardeşim sadece ishal oldu
Ahh keşke sürekli gitmesi için bizimde sürekli olmamiz gerek
Temaslımıydın canım onlarla? Eğer evetse ve şüphe ediyorsan test yaptırmakta fayda varKızlar baş ağrım geçmiyor ya kızda dünden beri bı acayip uyumuyor bir yeri ağrıyor gibi hopp ağlayarak kalkıyor geriye. Kardeşim pozitif çıktı kvside kardeşimin böyle benim gibi hafif başağrısı olmuş 3 -4 gün sonra ishal olmuş başka birşeyi yok ama kvsi astım onun boğazı ve sırt ağrıları varmış baya
Aynı yaşlardayız o zaman, bende ilkokulu bitireli 25 yıl oluyorTeşekkürler. Evet 25 yıl olucak nerdeyse. Burdan yaşlarımızda ortaya çıksınyeniyim tecrübesizim hata edersem affola. Alışacağım. Sağol beybim Lusi
Biz başlayalı 25Aynı yaşlardayız o zaman, bende ilkokulu bitireli 25 yıl oluyor
Geçmiş olsun canımiyiler canım çok şükür bugünde kardeşimin ve onun kayinvalidenin testler pozitif çıktı kpss de bulaştı galiba kvsi çok ağrı çekiyormuş ama kardeşim sadece ishal oldu
Ahh keşke sürekli gitmesi için bizimde sürekli olmamiz gerek
5 yaş küçüksünüz bendenBiz başlayalı 25
Öylemi biz 1. Sınıfa başlayalı 25 yıl oluyor demek istedim aslındaAynı yaşlardayız o zaman, bende ilkokulu bitireli 25 yıl oluyor
Geçmiş olsun canım, aklına olumsuz birşey getirmeKızlar baş ağrım geçmiyor ya kızda dünden beri bı acayip uyumuyor bir yeri ağrıyor gibi hopp ağlayarak kalkıyor geriye. Kardeşim pozitif çıktı kvside kardeşimin böyle benim gibi hafif başağrısı olmuş 3 -4 gün sonra ishal olmuş başka birşeyi yok ama kvsi astım onun boğazı ve sırt ağrıları varmış baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?