Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Patavatsızlık değildi o canımı yakmak istedi, yaktı da... Sonra aldattı beni o kızla evlendiler...amaaannn eski hikayeler gece gece
2 gerizekali için kendine bunu yapma cnm
Belkide o günleri yaşamasaydin simdiki mutlulugunu yakaliyamiyacaktin
O yüzden kendini begen ve sev
Mefkurem eski performansına geri dönmüşsün :)
sık gelebilsem dönecem de cnm iş den pek firsat bulamiyorum

Senin içinde hersey cok güzel olacak insallah
Detoks bende yapmak istiyorum. İsteyene arkadaş olabilirim seve seve =)
Minige cok gecmis olsun cnm, şükür daha iyiymiş

Detoksa gelince... Dur daha bismillah yeni basladin
Önce 1.5 simidi yemeyip, temiz menulerle gelelim :)))
Bilmiyorum canım kendimi çok yalnız hissediyorum zaten ben aramazsam aramaz dün fırsat bulup arayamadım hala merak edip aramadı mesela
benimkilerde öyle :)) ben aramazsam aramazlar

Simdi ayni seyi benim kiz söylüyor
Mefkurem sevgili rakibem nerelerdesin çok göremedim :)
gizli gizli diyet yapıp yüksek eksiyle geleceksin değil mi cuma günü
iyisindir inşallah ablacım
gizli gizli degil açık açık yapiyom bebegim
Ama bugün yan gozle bi tartiya baktim fazla bi hareket yoktu
Sen o kadar kacamaga dogru dürüst arti gelmemişin heralde cuma iyi eksi gelecek
Menülerimi beğenmiyorsanız söyleyin kızlar.
Zaten bünyezor veriyor, birde boşuna kürek çekmek istemiyorum
soyleniyorda.... Sen kimi zaman kafanin dikine gidiyon tatlicim
canım çok şükür bugünde kardeşimin ve onun kayinvalidenin testler pozitif çıktı kpss de bulaştı galiba kvsi çok ağrı çekiyormuş ama kardeşim sadece ishal oldu
cok gecmis olsun cnm
Insallah uzun surmeden atlatirlar
Hosgeldin cnm

Ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ettinmi
Ettiysen oradaki tanitim formunu doldurursan
Seviniriz

Vücudunu ya da kendini sevmek ya da nefret etmek için başkalarını referans aldığımız sürece asla mutlu olamayız canım bunu sen de biliyorsundur. Velev ki o dönem incecik olarak kaldın hiç kilo almamış olsaydın da Yaşlanınca bambaşka birine dönüşecektin. Türkan Şoray’a Cüneyt Arkın a bunu yapan hayat bize neler yapmaz ki o zaman da yaşlandığını söylediler diye mi mutsuz olacak kendinden nefret edeceksin Ve eski sevgilin sen şişman olduğundan değil -ki 70 ler kiloludur aşırı şişman değildir hepimiz biliyoruz - o kız ona daha yakın olduğu için onunla birlikte olmuştur. 32 yaşında bir kadına böyle gevrek ergence yorum yapan biri de onun ruh eşiyse seni tercih etmediği için mutlu olmalı şanslı hissetmelisin

Bu menülerin bir miktar fazlasıyla aldım, en fazla 2 katı ile çarp
Metabolizmam yavaşsa saatleri öne çekip ara ara detokslar yapıp vücudunu şaşırtmak faydalı olabilir canım. Ama bence bi diyetisyene gidip detaylı bir kontrolden geçmen senin için yol gösterici olabilir. Şu eline liste verip gönderenler değil de takip yapıp nedenler üzerine kafa yoranlardan birine gidebilirsin

Çok mu düşüyosn canm annenin üzerine
Galiba
Hayır derdim kesinlikle o değil kimse (babaannesi, anneannesi) kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil zaten gelirim dese de 5 saatlik yolu sadece bi gün sınav görevi için çocuk bakmak için gelmesini kabul etmezdim de merak etmemesine aklına gelmemişim üzüldüm kayınvalidem bile gün içinde aramazsam arar merak ettim bugün aramadın diye aman öyle işte
kendini yanlız hissetme eşin yavrun var çok şükür Belkide huyu bu canım, Sevmediğinden değil ama malesef öyle olanlar var yakın bi tanıdıktan bilirim
Sevgisini belli edemez maalesef sarılamaz öpemez
benimkilerde öyle :)) ben aramazsam aramazlar

Simdi ayni seyi benim kiz söylüyor
öyle abla insanı hayatta en çok annesi sever Bu bi gerçek sadece gösterebilse sadece
Biraz açlık hissi var babamı hastaneye getirdim 20dk yürüdüm dönüşte de yürürüm 20dk daha 40Dk olur

Çantama yeşil çay yapıp koymadığım için pişman oldum
Geçmiş olsun canım nesi var babanın ?
Bekletmeden gitsin ya bi arkadaşımı annesinin de sırtına vuruyormuş ağrılar hastaneye yattığında zatürreye çevirmişti Allah şifa versin inşallah
Hoş geldin canım kilon çok değil bacım doğum yapan kadınların kalçaları daha geniştir bilirsin doğumun kolay gerçekleşebilmesi için vücut kendini hamilelik süresince hazırlar bilirsin belki de ondan öyle hissediyorsun
Kafam çok dalgın kusura bakmayın, dün de öyleydim... Yarın transfer günüm.
Ne yediğimi de bilmiyorum ne yemediğimi de.
Allah Yardımcın olsun canım hiç rahim çizdirme ameliyatı oldun mu bilimsel adını hatırlayamadım şu an rahim kendini iyileştirmeye çalışırken daha kolay gebe kalınıyormuş yeğenim ikinci tüp bebek tedavisiyle oldu ama öncesinde yengem bu küçük operasyonu yaptırmıştı
Et et diyorsunuz da; etten tiksindim, tavuklar hormonlu, balık sevmiyorum...
Geriye birşey kalmadı
Sebze + yoğurt o zaman

Geçmiş olsun canım

gizli gizli degil açık açık yapiyom bebegim
Ama bugün yan gozle bi tartiya baktim fazla bi hareket yoktu
Sen o kadar kacamaga dogru dürüst arti gelmemişin heralde cuma iyi eksi gelecek
canım tatilde biraz kaçtı ama spor ve yüzme almamı engelledi galiba :)

bu hafta kendi rutinime döndüm ama tartilmiyorum cumaya kadar inşallah güzel bir eksi gelir sen de tartilma bence canın sıkılmasın günlük alış verişlerden

Bence rahat batti belasını ariyordu onuda buldu
ara ara belayı istiyorlar canım sen hakkından gelmıssındır enıstenın
adet mi olucaksin acaba? Ben adet zamanı öyle oluyorum
aslında var adetıme biraz daha ama bilmiyorum canım
Amin canm hoşgeldin takıma
hosbulduk canım
kolay gelsin canım
hoş geldiiinnnnnn
Hosbuldum ablam❤nasılsın
cok gecmıs olsun canım ya Kpss de baya bulasan var sanırım ınsallah kv side kardesınde tez zamanda atlatır ilk zamanlar cevrede hıc duymuyordum sımdı cok var yakalanan Rabbım sonumuzu hayretsin nereye kadar yakalanmadan durabılcez onuda bilmiyorum
gecmıs olsun canım kardesınle temas varmıydı
eger oyle bırsey varsa pes diyorum amac resmen dagıtmak hastalığı herkese
hosgeldin canım adım Merve ınsallah te zamanda hedefe ulasırsın
Kafam çok dalgın kusura bakmayın, dün de öyleydim... Yarın transfer günüm.
Ne yediğimi de bilmiyorum ne yemediğimi de.
Rabbım hayırlı haberler almayı nasip etsin ınsallah canım

Kabullen anneni canım üzme kendini
Kocaman sarılıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…