- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.901
Bence bu ara diyetle kafanı yorma canım, canın ne çekiyorsa onu yeKafam çok dalgın kusura bakmayın, dün de öyleydim... Yarın transfer günüm.
Ne yediğimi de bilmiyorum ne yemediğimi de.
Leslie yapmaya gitti gelince yazsınaslan26
Takım kurallarımız ilk sayfada canım
Yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldursan seni tanıyalım
2 gerizekali için kendine bunu yapma cnmPatavatsızlık değildi o canımı yakmak istedi, yaktı da... Sonra aldattı beni o kızla evlendiler...amaaannn eski hikayeler gece gece
sık gelebilsem dönecem de cnm iş den pek firsat bulamiyorumMefkurem eski performansına geri dönmüşsün :)
Minige cok gecmis olsun cnm, şükür daha iyiymişDetoks bende yapmak istiyorum. İsteyene arkadaş olabilirim seve seve =)
benimkilerde öyle :)) ben aramazsam aramazlarBilmiyorum canım kendimi çok yalnız hissediyorum zaten ben aramazsam aramaz dün fırsat bulup arayamadım hala merak edip aramadı mesela
gizli gizli degil açık açık yapiyom bebegimMefkurem sevgili rakibem nerelerdesin çok göremedim :)
gizli gizli diyet yapıp yüksek eksiyle geleceksin değil mi cuma günü
iyisindir inşallah ablacım
soyleniyorda.... Sen kimi zaman kafanin dikine gidiyon tatlicimMenülerimi beğenmiyorsanız söyleyin kızlar.
Zaten bünyezor veriyor, birde boşuna kürek çekmek istemiyorum
cok gecmis olsun cnmcanım çok şükür bugünde kardeşimin ve onun kayinvalidenin testler pozitif çıktı kpss de bulaştı galiba kvsi çok ağrı çekiyormuş ama kardeşim sadece ishal oldu
Hosgeldin cnmSelam arkadaşlar. Yaşım 31. Kilo 69. Boy 170. 2 buçuk yaşında oğlum var. Hamilelik kilolarımı verdim ancak bu geçtiğimiz kış yaşın ve hareketsizliğin getirdiği olumsuzluklar benim bedenimde çap büyümesine yol açtı. Sanki 75 gibi 69 um. Önceden giyebildiğim hiç bir kıyafeti giyemiyorum. Hedef 60 hatta 50li rakamları görebilmek. (En son herlde ortaokulda 50li kilolardayım ) Öğretmenim ama şuan çalışmıyorum. Eşimin görevi sebebiyle kıbrıstayız. 1 haftadır kendi çabalarımla kilo vermeye çalışıyorum. Canım minnoşuma Lusi Lusi bunu belirtince o da beni sizinle karşılaştırdı. Umarım hedefime ulaşabilirim. Şimdi oğlumu uyuttum koşarak leslie yapmaya gidiyorum.
Et et diyorsunuz da; etten tiksindim, tavuklar hormonlu, balık sevmiyorum...Niran bence karbon alma eksiye geçemiyosan sebze+et daha iyi olur
Bende kilolarınız yakın, sana rakip olsun diyecektimLeslie yapmaya gitti gelince yazsın
Aşırı ziporcu çıktı beni geçecek
Bu menülerin bir miktar fazlasıyla aldım, en fazla 2 katı ile çarpEksiye geçemediğini sana düşündüren ne canımmenülerin oldukça az. 7 kiloyu bu menülerle almış olamazsın
Vücudunu ya da kendini sevmek ya da nefret etmek için başkalarını referans aldığımız sürece asla mutlu olamayız canım bunu sen de biliyorsundur. Velev ki o dönem incecik olarak kaldın hiç kilo almamış olsaydın da Yaşlanınca bambaşka birine dönüşecektin. Türkan Şoray’a Cüneyt Arkın a bunu yapan hayat bize neler yapmaz kiYaşım 32 idi o zaman, sporu bırakalı bir iki yıl olmuştu, sağlam kaslar ve hareketli bir hayatım vardı. Sporu bırakınca 55kg dan 73 e çıktım, o zamanlar sporcu bir sevgilim vardı, antrenörlüğe başladı, bir gün beni öğrencileriyle tanıştırdı, kendisine yavşayan kızlardan biri hocam sevgilinizde şişmanmış bize şampiyon demiştiniz ağır siklette mi dedi, hayatımda bir daha hiç öyle yıkılmadım, yaşadığım şoku anlatamam, cahillik işte hırs yaptım, işten sonraya antremanlar aldım, yeniden eski kiloma dönmek için paraladım kendimi, hastaneden çıktığımda 46 kiloydum, aynaya bakınca nefret ettim kendimden, çok kötü bir tecrübeydi. Genel olarak yemediğim zaman hemen veren bir yapım var, kasım şu anda bile çok, diyetisyen geçen yıl erkek diyeti verdi ama o zaman ekstra çok yüklendim. İşin kötüsü versemde alsam da bir daha vücudumu sevemedim
Metabolizmam yavaşsa saatleri öne çekip ara ara detokslar yapıp vücudunu şaşırtmak faydalı olabilir canım. Ama bence bi diyetisyene gidip detaylı bir kontrolden geçmen senin için yol gösterici olabilir. Şu eline liste verip gönderenler değil de takip yapıp nedenler üzerine kafa yoranlardan birine gidebilirsinBu menülerin bir miktar fazlasıyla aldım, en fazla 2 katı ile çarp
GalibaÇok mu düşüyosn canm annenin üzerine
Hayır derdim kesinlikle o değil kimse (babaannesi, anneannesi) kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil zaten gelirim dese de 5 saatlik yolu sadece bi gün sınav görevi için çocuk bakmak için gelmesini kabul etmezdim de merak etmemesine aklına gelmemişim üzüldüm kayınvalidem bile gün içinde aramazsam arar merak ettim bugün aramadın diye aman öyle iştecanım annelerin kafaları cok dolu olabiliyor, kendilerince dertleri çok
benim annem de öyle kendi aramaz işleri güçleri vs bitmez ben aramasam anneeem beni aramadın bugün der :))
çok hassassın canım bu konuda yani arayıp sormadı ya da cocuğa bakmayı teklif etmedi diye seni sevmediği seni unuttuğu gözden uzak gönülden de uzak oldugun anlamını çıkarma
çocuğa bakmak büyük sorumluluk annem de mesela yeğenime cok uzun bakamıyor arkasından koşturuyor yoruluyor ama bu onu ya da ablamı sevmediği anlamına gelmiyor.
yanlış anlama canım ben biraz annelerin tarafından sana bakış açısı sunmak istedim.
Sevgisini belli edemez maalesef sarılamaz öpemezkendini yanlız hissetme eşin yavrun var çok şükürBelkide huyu bu canım, Sevmediğinden değil ama malesef öyle olanlar var yakın bi tanıdıktan bilirim
öyle abla insanı hayatta en çok annesi sever Bu bi gerçek sadece gösterebilse sadecebenimkilerde öyle :)) ben aramazsam aramazlar
Simdi ayni seyi benim kiz söylüyor
Geçmiş olsun canım nesi var babanın ?Biraz açlık hissi var babamı hastaneye getirdim 20dk yürüdüm dönüşte de yürürüm 20dk daha 40Dk olur
Çantama yeşil çay yapıp koymadığım için pişman oldum
Bekletmeden gitsin ya bi arkadaşımı annesinin de sırtına vuruyormuş ağrılar hastaneye yattığında zatürreye çevirmişti Allah şifa versin inşallahKızlar baş ağrım geçmiyor ya kızda dünden beri bı acayip uyumuyor bir yeri ağrıyor gibi hopp ağlayarak kalkıyor geriye. Kardeşim pozitif çıktı kvside kardeşimin böyle benim gibi hafif başağrısı olmuş 3 -4 gün sonra ishal olmuş başka birşeyi yok ama kvsi astım onun boğazı ve sırt ağrıları varmış baya
Hoş geldin canım kilon çok değil bacım doğum yapan kadınların kalçaları daha geniştir bilirsin doğumun kolay gerçekleşebilmesi için vücut kendini hamilelik süresince hazırlar bilirsin belki de ondan öyle hissediyorsunSelam arkadaşlar. Yaşım 31. Kilo 69. Boy 170. 2 buçuk yaşında oğlum var. Hamilelik kilolarımı verdim ancak bu geçtiğimiz kış yaşın ve hareketsizliğin getirdiği olumsuzluklar benim bedenimde çap büyümesine yol açtı. Sanki 75 gibi 69 um. Önceden giyebildiğim hiç bir kıyafeti giyemiyorum. Hedef 60 hatta 50li rakamları görebilmek. (En son herlde ortaokulda 50li kilolardayım ) Öğretmenim ama şuan çalışmıyorum. Eşimin görevi sebebiyle kıbrıstayız. 1 haftadır kendi çabalarımla kilo vermeye çalışıyorum. Canım minnoşuma Lusi Lusi bunu belirtince o da beni sizinle karşılaştırdı. Umarım hedefime ulaşabilirim. Şimdi oğlumu uyuttum koşarak leslie yapmaya gidiyorum.
Allah Yardımcın olsun canım hiç rahim çizdirme ameliyatı oldun mu bilimsel adını hatırlayamadım şu an rahim kendini iyileştirmeye çalışırken daha kolay gebe kalınıyormuş yeğenim ikinci tüp bebek tedavisiyle oldu ama öncesinde yengem bu küçük operasyonu yaptırmıştıKafam çok dalgın kusura bakmayın, dün de öyleydim... Yarın transfer günüm.
Sebze + yoğurt o zamanEt et diyorsunuz da; etten tiksindim, tavuklar hormonlu, balık sevmiyorum...
Geriye birşey kalmadı
Geçmiş olsun canımGünaydın..
dün yazamadım listemi hepinizden özür diliyorum birazdan yazacağim. Dün sahile indim yürüyerek yarım saate gidiliyor. eve geldim çocukları hemen banyoya kızım küvette düştü. elmacık kemiği morardı ve çok şişti vicks sürdüm hemen lakin yüz çatlak olup olmadığını anlayamadım dokundurtmadı. Doktora gittik acile film çekildi.Yumuşak doku zedelenmesi dedi lakin morluk kan oturma olursa gözünde plastik cerrahın görmesi gerekir dedi. elim ayağım boşaldı. çok kötü oldum o kadar sıktım ki kendimi dizlerim bacaklarım bitti yazamadım o yüzden.
Sağol canımGeçmiş olsun canım nesi var babanın ?
canım tatilde biraz kaçtı ama spor ve yüzme almamı engelledi galiba :)gizli gizli degil açık açık yapiyom bebegim
Ama bugün yan gozle bi tartiya baktim fazla bi hareket yoktu
Sen o kadar kacamaga dogru dürüst arti gelmemişinheralde cuma iyi eksi gelecek
ara ara belayı istiyorlar canımBence rahat batti belasını ariyordu onuda buldu
aslında var adetıme biraz daha ama bilmiyorum canımadet mi olucaksin acaba? Ben adet zamanı öyle oluyorum
hosbulduk canımAmin canm hoşgeldin takıma
kolay gelsin canımTunaydin kızlar anca geliyorm başıma bile bile iş kaldim kalkar kalkmaz pazara kostum tursuluk birde kahvaltilik konserve malzeme aldım smdi oglan uyursa insallah onlara giriscem. Bugun esim oglenci yemek derdim yok tavuk sote yogurt dusunuyorm
Hosbuldum ablamhoş geldiiinnnnnn
cok gecmıs olsun canım ya Kpss de baya bulasan var sanırım ınsallah kv side kardesınde tez zamanda atlatır ilk zamanlar cevrede hıc duymuyordum sımdı cok var yakalanan Rabbım sonumuzu hayretsin nereye kadar yakalanmadan durabılcez onuda bilmiyorumiyiler canım çok şükür bugünde kardeşimin ve onun kayinvalidenin testler pozitif çıktı kpss de bulaştı galiba kvsi çok ağrı çekiyormuş ama kardeşim sadece ishal oldu
Ahh keşke sürekli gitmesi için bizimde sürekli olmamiz gerek
gecmıs olsun canım kardesınle temas varmıydıKızlar baş ağrım geçmiyor ya kızda dünden beri bı acayip uyumuyor bir yeri ağrıyor gibi hopp ağlayarak kalkıyor geriye. Kardeşim pozitif çıktı kvside kardeşimin böyle benim gibi hafif başağrısı olmuş 3 -4 gün sonra ishal olmuş başka birşeyi yok ama kvsi astım onun boğazı ve sırt ağrıları varmış baya
eger oyle bırsey varsa pes diyorum amac resmen dagıtmak hastalığı herkeseÇok geçmiş olsun tez şifa bulsunlar inşallah
Yanlış hatırlamıyorsam haberlerde çıkmıştı bile bile bazı coronalı göZetmenler görev almış. Ondan dolayı çoğu kişi yakalanmış diyorlardı
hosgeldin canım adım Merve ınsallah te zamanda hedefe ulasırsınSelam arkadaşlar. Yaşım 31. Kilo 69. Boy 170. 2 buçuk yaşında oğlum var. Hamilelik kilolarımı verdim ancak bu geçtiğimiz kış yaşın ve hareketsizliğin getirdiği olumsuzluklar benim bedenimde çap büyümesine yol açtı. Sanki 75 gibi 69 um. Önceden giyebildiğim hiç bir kıyafeti giyemiyorum. Hedef 60 hatta 50li rakamları görebilmek. (En son herlde ortaokulda 50li kilolardayım ) Öğretmenim ama şuan çalışmıyorum. Eşimin görevi sebebiyle kıbrıstayız. 1 haftadır kendi çabalarımla kilo vermeye çalışıyorum. Canım minnoşuma Lusi Lusi bunu belirtince o da beni sizinle karşılaştırdı. Umarım hedefime ulaşabilirim. Şimdi oğlumu uyuttum koşarak leslie yapmaya gidiyorum.
Rabbım hayırlı haberler almayı nasip etsin ınsallah canımKafam çok dalgın kusura bakmayın, dün de öyleydim... Yarın transfer günüm.
Allah şifa versin canım inşallah daha iyi olurSağol canım
Kronik bir hastalığı var ameliyat olacak nöropsikoloji dr test yaptı yeni gidiyoruz eve yoldayız yarın rapor alınıp kendi dr karar verecek
Kabullen anneni canım üzme kendiniGaliba
Hayır derdim kesinlikle o değil kimse (babaannesi, anneannesi) kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil zaten gelirim dese de 5 saatlik yolu sadece bi gün sınav görevi için çocuk bakmak için gelmesini kabul etmezdim de merak etmemesine aklına gelmemişim üzüldüm kayınvalidem bile gün içinde aramazsam arar merak ettim bugün aramadın diye aman öyle işte
Sevgisini belli edemez maalesef sarılamaz öpemez
öyle abla insanı hayatta en çok annesi sever Bu bi gerçek sadece gösterebilse sadece
Geçmiş olsun canım nesi var babanın ?
Bekletmeden gitsin ya bi arkadaşımı annesinin de sırtına vuruyormuş ağrılar hastaneye yattığında zatürreye çevirmişti Allah şifa versin inşallah
Hoş geldin canım kilon çok değil bacım doğum yapan kadınların kalçaları daha geniştir bilirsin doğumun kolay gerçekleşebilmesi için vücut kendini hamilelik süresince hazırlar bilirsin belki de ondan öyle hissediyorsun
Allah Yardımcın olsun canım hiç rahim çizdirme ameliyatı oldun mu bilimsel adını hatırlayamadım şu an rahim kendini iyileştirmeye çalışırken daha kolay gebe kalınıyormuş yeğenim ikinci tüp bebek tedavisiyle oldu ama öncesinde yengem bu küçük operasyonu yaptırmıştı
Sebze + yoğurt o zaman
Rabbım sıfasını versin canımSağol canım
Kronik bir hastalığı var ameliyat olacak nöropsikoloji dr test yaptı yeni gidiyoruz eve yoldayız yarın rapor alınıp kendi dr karar verecek
Âmin inşRabbım sıfasını versin canım
Ben de sanaKabullen anneni canım üzme kendini
Kocaman sarılıyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?