- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.921
geçti inanın birkaç gündür çok kafama takıyordum burda sizinle paylaşmış olmak çok rahatlattı gerçekten
canım izne cuma günleri ayrılır
Bi sonraki mesajını gördüm üzüldüm açıkçası zoraki olmuyor çok haklısın motivasyonu kaybettiysen bunu bizimle açık bir şekilde konuşabilirsin
Ya canım maşallah takımda Elif vardı günde 3-4 saat yürüyerek if ve kan grubuna göre beslenerek çok kısa sürede ulaştı hedefine bana onu hatırlatıyorsun
Çok güzel fikir hakikaten
canım motivasyonunun düştüğünü görüyorum aslında gayet güzel gidiyordun. Ne değişti merak ettim
İletişim sıkıntıları olabiliyor yazışma dilinde ama kaptanın art niyetle ya da kırmak için sana öyle yazdığını düşünmüyorum canım.
Ama motivasyonun düştüyse ve buraya yazmaya gelmek içinden gelmiyorsa ayrılman senin için daha iyi olur, gergin girdiğin bir ortamda kilona odaklanamazsin.
Konu artık tatsız bir hal almaya başladı arkadaşlar kusura bakmayın diğer arkadaşlarımdan özür diliyorum. Bu Kaptan ile aramızdaki kisisel bir durum. Şu an ki durum ne motivasyon ne başka bişi. Kaldı ki moralimin bozuk olduğu haftalar bile hep buraya yine eksi ile gelmeye çalıştım. Hiç bı hafta tartımda artı ile gelmedim ama nedense tartıda artı gelenlerden çok ben göze battım. Sohbete gelelim takım içi etkileşim artsın denildi fırsat buldukça burada aktif olmaya çalıştığım halde yine göze görünmeyen ben oldum. Bilmiyorum bir değil iki değil, her zaman alttan alamiyorum demek ki.Canım üslup tamamen espritüel bence. Alınganlık etme boşuna. Olabilir hepimiz 2 ileri 1 geri yapıyoruz zaman zaman. Seni tanımayan bi insan sana niye taksın
Bana da banadaBen de sana
Aslında ben ikiniz arasında hiç bir tatsız durum gözlemleyemiyorum sadece hassas günler geçirdin alıngan davranıyorsun listedekileri elbette daha çok görmek istiyoruz her hafta eksi gelmeye çalışman sende takım liste sorumluluğu bilinci oluştuğunu gösterir ben 7 ay kadar listede kaldım sadece bi kere sabit geldim elbet gelemediğim uğrayamadığım günler oldu birkaç aydır da mezunum ama belki listedekilerden daha çok buradayım çünkü burayla bi bağ kurmuşum sanki buraya ödeyemediğim bir vefa borcum varmış gibi izin kullanıp kafanı toparlamak istersen anlarım ama burası olsun olmasın motivasyonunu kaybedersen üzülürüm üstelik bu kadar yol kat etmişken Cuma’ya kadar kafanı ve kendini toparlamaya çalış canım bildirim yapıp izne ayrılıp sonrasında da aramıza katılabilirsinKonu artık tatsız bir hal almaya başladı arkadaşlar kusura bakmayın diğer arkadaşlarımdan özür diliyorum. Bu Kaptan ile aramızdaki kisisel bir durum. Şu an ki durum ne motivasyon ne başka bişi. Kaldı ki moralimin bozuk olduğu haftalar bile hep buraya yine eksi ile gelmeye çalıştım. Hiç bı hafta tartımda artı ile gelmedim ama nedense tartıda artı gelenlerden çok ben göze battım. Sohbete gelelim takım içi etkileşim artsın denildi fırsat buldukça burada aktif olmaya çalıştığım halde yine göze görünmeyen ben oldum. Bilmiyorum bir değil iki değil, her zaman alttan alamiyorum demek ki.
Bu arada cuma günü ayrilabildigimi bilmiyordumBana bu hafta izne çıkabilirsin denince ben de teşekkür edip ayrıldım. Ama guruba şöyle bı bakayım diye buraya gelince karşılaştığım üslup moralimi acayip bozdu.
buralardayım canım ama pek uyamıyorum diyeteyazarhanim35 bir kaç günlüğüne gitmiştin canım nerelerdesin? Nasılsın ? Free listede kalacaktın hani ?
Bilmiyorum canımÇok geçmiş olsun canım.
Çok sağ olun okuyorum da ablam Rabbim esirgesin hepimizin kuzusunu
Rabbim daha beterinden korusun.
Bende öğleyin ya sadecd üniversiteden arkadaşım var.Arkadaşın hoşgelmiş, sefa gelmiş...
Kiz sen ilkokul arkadaşlarınla hala görüşüyor musun..
Sanırım ben çok vefasızım, geçtiğim yerlerin üzerine çizgi çekip geçiyorum
Olsun sen yine de gel belki motivasyonunu geri kazanmana destek Yardımcı oluruzburalardayım canım ama pek uyamıyorum diyete
Bizim ilkokul whatsapp grubumuz bile var sağolsun biri önayak olup sosyal medyalardan herkesi buluşturduBende öğleyin ya sadecd üniversiteden arkadaşım var.
Çok üzülüyorum bazen bu duruma.
Ben mi vefasısızım acaba diyorum.
Canim takimda cok kisi var artik herkesi takip edemiyorum ama seni cok severim yorumlarını da iletilerine de okurdum gitmene üzülüyorum bence sana yazilan yorumlar da belki daha motive ol daha cok katil diye yazilmistir hani arti gelene ya da sohbete katilmayana zaten bisey denmez sevdiklerimize naz yapariz gibi düşün.Konu artık tatsız bir hal almaya başladı arkadaşlar kusura bakmayın diğer arkadaşlarımdan özür diliyorum. Bu Kaptan ile aramızdaki kisisel bir durum. Şu an ki durum ne motivasyon ne başka bişi. Kaldı ki moralimin bozuk olduğu haftalar bile hep buraya yine eksi ile gelmeye çalıştım. Hiç bı hafta tartımda artı ile gelmedim ama nedense tartıda artı gelenlerden çok ben göze battım. Sohbete gelelim takım içi etkileşim artsın denildi fırsat buldukça burada aktif olmaya çalıştığım halde yine göze görünmeyen ben oldum. Bilmiyorum bir değil iki değil, her zaman alttan alamiyorum demek ki.
Bu arada cuma günü ayrilabildigimi bilmiyordumBana bu hafta izne çıkabilirsin denince ben de teşekkür edip ayrıldım. Ama guruba şöyle bı bakayım diye buraya gelince karşılaştığım üslup moralimi acayip bozdu.
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar kız uyuyor hala küçüğü doyurdum kahvaltımı yapıyorum şimdi enerjim yerinde olursa mutfak temizliğine giriscem insAllah bklm
Canım benim inşallah bu transfer sağlıklı bir şekilde olur. Diyetle kendini yorma kilo elbet verilir önemli olan senin sağlığın canımKafam çok dalgın kusura bakmayın, dün de öyleydim... Yarın transfer günüm.
Ne yediğimi de bilmiyorum ne yemediğimi de.
Helal olsun canımBurada kimseye saygısızlık etmedim veya yanlış bişi soylemedim. Varsa benden yana bı hak benim hakkım helal olsun. Siz de hakkınızı helal edin
Kimseyi tanımasam bile hepinizi ayrı ayrı çok sevdim. Burada geçirdiğim her an çok kiymetliydi ve severek geldiğim bir gruptu.
Ama bi kere bı tatsızlık oldu mu insan bir daha eskisi gibi olmuyor. Kendi rizamla gruptan ayrılıyorum.
Kaptanım günah keçisi gruptan ayriliyor istediğiniz oldu
Hoşgeldin canım ben Gülsüm. 2çocuk annesiyim. Fazla kilo yok hatta bana göre yok canım. En kısa sürede istediğin kiloya inersin canımADINIZ: SU
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 69
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 1 / 2.5 YAŞINDA
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: ÖĞRETMEN
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: HAYIR
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: HAYIR
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: KENDİMİ DAHA İYİ HİSSETMEK
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: DOĞUM SONRASI VERMEM GEREKEN 10 KİLO DAHA VAR
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİYİM, OĞLUM DOĞDUĞUNDAN BERİ ÜCRETSİZ İZİNDEYİM. YENİ YERLER GÖRMEYİ, GEZMEYİ, YENİ TATLAR DENEMEYİ ÇOK SEVERİM. İMKAN BULDUĞUMUZDA İLK İŞİMİZ YENİ ROTALAR KEŞFETMEK OLUR. (Corona sağolsun engelledi) DENİZİ, DOĞAYI KEDİLERİ ÇOK SEVERİM.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: HER KONUDA DESTEKLEYİCİ DİYALOGLARLA İLETİŞİMDE BULUNABİLİRİM.
Handandandan
o edemiyorsa sen et canım gördüğünde sarıl boğazına mıncıkla koklaSevgisini belli edemez maalesef sarılamaz öpemez
Hatta sırf coronalı Adaylar varmış, bi sağlık çalışanı anlatıyor annesi orda habersiz gözetmenmiş. Gittiğinde öğrenmiş coronalı olduklarınıeger oyle bırsey varsa pes diyorum amac resmen dagıtmak hastalığı herkese
Kimin yazdığına bakmadan okuyorum anaaa bizden başka biri mi ki bu dedim baktım senmişsinBizim ilkokul whatsapp grubumuz bile var sağolsun biri önayak olup sosyal medyalardan herkesi buluşturdu
Ayrı bir sınıf yapmışlar sanırım oyle bırsey okudumda cok sacma ya hem onlemler tedbirler gevsetılmemelı diyorlar hemde kendileri insanları riske atıyorlaro edemiyorsa sen et canım gördüğünde sarıl boğazına mıncıkla koklaemin ol oda içten içe sevinir
Hatta sırf coronalı Adaylar varmış, bi sağlık çalışanı anlatıyor annesi orda habersiz gözetmenmiş. Gittiğinde öğrenmiş coronalı olduklarını
Ne guzel bizde lisedeki arkadaşlarla bulusma ayarlayalım dedik ama olmadan bitiverdıBizim ilkokul whatsapp grubumuz bile var sağolsun biri önayak olup sosyal medyalardan herkesi buluşturdu
Ah o zmnlar hiç bişey yemezdim zorla yedirirlerdi şimdi yemek yemek tam bir keyif. Oğlanda yemiyor şimdi snra şişkolamaz inşallah anasına çekipKimin yazdığına bakmadan okuyorum anaaa bizden başka biri mi ki bu dedim baktım senmişsin
Dedim başka da şişko yok sınıftan ama
Lise buluşmalarıda ilk mezun olduğumuz zmnlardaydı şimdi bizdede yok oNe guzel bizde lisedeki arkadaşlarla bulusma ayarlayalım dedik ama olmadan bitiverdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?