- 8 Mart 2020
- 5.878
- 28.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.941
Konu artık tatsız bir hal almaya başladı arkadaşlar kusura bakmayın diğer arkadaşlarımdan özür diliyorum. Bu Kaptan ile aramızdaki kisisel bir durum. Şu an ki durum ne motivasyon ne başka bişi. Kaldı ki moralimin bozuk olduğu haftalar bile hep buraya yine eksi ile gelmeye çalıştım. Hiç bı hafta tartımda artı ile gelmedim ama nedense tartıda artı gelenlerden çok ben göze battım. Sohbete gelelim takım içi etkileşim artsın denildi fırsat buldukça burada aktif olmaya çalıştığım halde yine göze görünmeyen ben oldum. Bilmiyorum bir değil iki değil, her zaman alttan alamiyorum demek ki.
Bu arada cuma günü ayrilabildigimi bilmiyordumBana bu hafta izne çıkabilirsin denince ben de teşekkür edip ayrıldım. Ama guruba şöyle bı bakayım diye buraya gelince karşılaştığım üslup moralimi acayip bozdu.
Kuzum kaptanda sana bisey demediki...Burada kimseye saygısızlık etmedim veya yanlış bişi soylemedim. Varsa benden yana bı hak benim hakkım helal olsun. Siz de hakkınızı helal edin
Kimseyi tanımasam bile hepinizi ayrı ayrı çok sevdim. Burada geçirdiğim her an çok kiymetliydi ve severek geldiğim bir gruptu.
Ama bi kere bı tatsızlık oldu mu insan bir daha eskisi gibi olmuyor. Kendi rizamla gruptan ayrılıyorum.
Kaptanım günah keçisi gruptan ayriliyor istediğiniz oldu
Bızdede yok herkes bir yere dagılmıs durumda toplanmak baya zorLise buluşmalarıda ilk mezun olduğumuz zmnlardaydı şimdi bizdede yok o
Çok teşekkür ederim memnun oldum umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırızHoşgeldin canım ben Gülsüm. 2çocuk annesiyim. Fazla kilo yok hatta bana göre yok canım. En kısa sürede istediğin kiloya inersin canım ☺
Ne guzel bizde lisedeki arkadaşlarla bulusma ayarlayalım dedik ama olmadan bitiverdı
Yemedim hayatim pisirdim. sadece nohut yedim bir kase.Afiyet olsun guzel menu rakibem
Spor menu cok guzel afiyet olsun canim
Afiyet olsun guzel menu canim
Ben 10 senedir cayi kahveyi sekersiz iciyorum alıştım
Afiyet olsun canim
Yulafi haftaya bende deniyecem evdr var sadece cocuklara krep yaparken kullanıyorum afiyet olsun canim
Afiyet olsun
Afiyet olsun hafif ve guzel menu tatlim
Diyetisyen listesi gibi yazmışsın
Afiyet olsun canim
1 Sandvic ekmegi 1 kase tarhana ve makarna hepsi bir gunde iyi olmamis canim tarhanada karbonhidrad tartiya yakin ben ekmegi karbonhidrati azaltmaya calisiyorum afiyet olsun
Ay ben sana bisey demiyom tatlimyiyip yiyip kilo veriyorsun maaşallah
Afiyet olsun
Menun hic iyi degil canim tatli nohutlu pilav yag seker ve karbonhidrad bombasi tam bugun ekmeksiz gecirirsen dengeleyebilirsin
Aksam simit cok fazla olmuş taze ve sicak simide bende hic dayanamiyorum o yuzden almıyorum
Afiyet olsun canim
Masallah ne guzel
Ben de görevliydim canım covid testi pozitif olanlar tek bi sınıfa alındı ve kapılar cam olduğu için gözetmen dışarda bulundu pozitifler haricinde temaslılar örneğin ailesinde var fakat testi negatif olanlar bile farklı sınıflara alındı ve bu bilgiler ÖSYM tarafından Sınavdan önceki gece bina sorumlusuna verilmişti ayrıca Bunlar haricinde ben de pozitif olabilirim şüphem var veya testi pozitif çıkan biriyle yakın zamanda görüştüm Diyenler bile farklı sınıfa alındı ben bina yedek gözetmeni idim hatta sınav evraklarını toplayıp girdikleri sınıfa ben götürdüm bana çok gerçek bi Bilgi gibi gelmedi açıkçasıHatta sırf coronalı Adaylar varmış, bi sağlık çalışanı anlatıyor annesi orda habersiz gözetmenmiş. Gittiğinde öğrenmiş coronalı olduklarını
Benimki tamamen zaman ve şartlar meselesi aslında, vefasızlık işin esprituel tarafıydı.Bende öğleyin ya sadecd üniversiteden arkadaşım var.
Çok üzülüyorum bazen bu duruma.
Ben mi vefasısızım acaba diyorum.
Ne kadar doğru bilmiyorum bende canım haberlerde bu gectiBen de görevliydim canım covid testi pozitif olanlar tek bi sınıfa alındı ve kapılar cam olduğu için gözetmen dışarda bulundu pozitifler haricinde temaslılar örneğin ailesinde var fakat testi negatif olanlar bile farklı sınıflara alındı ve bu bilgiler ÖSYM tarafından Sınavdan önceki gece bina sorumlusuna verilmişti ayrıca Bunlar haricinde ben de pozitif olabilirim şüphem var veya testi pozitif çıkan biriyle yakın zamanda görüştüm Diyenler bile farklı sınıfa alındı ben bina yedek gözetmeni idim hatta sınav evraklarını toplayıp girdikleri sınıfa ben götürdüm bana çok gerçek bi Bilgi gibi gelmedi açıkçası
Sen konuşurken bu konuda endişelendin ve annene de bunu söyledin ve buna rağmen bi naptınız diye bile sormadıysa haklısın bence. Annene sitem et bence içinde kalmasın belki söyleyecek sözü vardırHayır derdim kesinlikle o değil kimse (babaannesi, anneannesi) kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil zaten gelirim dese de 5 saatlik yolu sadece bi gün sınav görevi için çocuk bakmak için gelmesini kabul etmezdim de merak etmemesine aklına gelmemişim üzüldüm kayınvalidem bile gün içinde aramazsam arar merak ettim bugün aramadın diye aman öyle işte
lusimin arkadaşı benim de canımdırrrrrTeşekkürler. Evet 25 yıl olucak nerdeyse. Burdan yaşlarımızda ortaya çıksınyeniyim tecrübesizim hata edersem affola. Alışacağım. Sağol beybim Lusi
çok geçmiş olsun gülüm inşallah babanın ameliyatı sorunsuz yapılır sonrası da çabucak iyileşirSağol canım
Kronik bir hastalığı var ameliyat olacak nöropsikoloji dr test yaptı yeni gidiyoruz eve yoldayız yarın rapor alınıp kendi dr karar verecek
Aynen canım çok endişelendim komşuma mı bıraksam tedavi görüyor çocuğu yok kötü hisseder mi diye düşündüm diğer komşularımın da çocukları var ve Bi arkadaşım var Bize yakın oturan onun da 1 yaşında çocuğu var ona bıraksam o da zorlanır mı İki çocukla diye düşündüm kafam allak bullaktı hakikatenSen konuşurken bu konuda endişelendin ve annene de bunu söyledin ve buna rağmen bi naptınız diye bile sormadıysa haklısın bence. Annene sitem et bence içinde kalmasın belki söyleyecek sözü vardır
iyiyim çok şükür can parem sen nasılsın hala evize dönememişsiniz geziyormuşsunuz :)ara ara belayı istiyorlar canımsen hakkından gelmıssındır enıstenın
aslında var adetıme biraz daha ama bilmiyorum canım
hosbulduk canım
kolay gelsin canım
Hosbuldum ablam❤nasılsın
cok gecmıs olsun canım ya Kpss de baya bulasan var sanırım ınsallah kv side kardesınde tez zamanda atlatır ilk zamanlar cevrede hıc duymuyordum sımdı cok var yakalanan Rabbım sonumuzu hayretsin nereye kadar yakalanmadan durabılcez onuda bilmiyorum
gecmıs olsun canım kardesınle temas varmıydı
eger oyle bırsey varsa pes diyorum amac resmen dagıtmak hastalığı herkese
hosgeldin canım adım Merve ınsallah te zamanda hedefe ulasırsın
Rabbım hayırlı haberler almayı nasip etsin ınsallah canım
gecmis olsun canim. Rabbim bir daha gostermesin insÇok sağolşükür daha fazla şişmedi. lakin yüreğim ağzıma kaç defa geldi bilmiyorum. Doktora gitmeye ikna etmek 15 dakika sürdü röntgen için de öyle fotoğrafımızı çekecekler dedim.
arada ayar istiyorlar. Hallettiyseniz ne mutluBence rahat batti belasını ariyordu onuda buldu
gecmis olsun canim kardesine ve kvsine.canım benim bebeğim küçük 3 ay olmadı emiyor ve ben karbonu tamamen kesersem gözüm dönüyorakşam makarna değil tavuk vardı ama çılgın kız izin vermedi pisiremedim makarnaya döndük acilen
iyiler canım çok şükür bugünde kardeşimin ve onun kayinvalidenin testler pozitif çıktı kpss de bulaştı galiba kvsi çok ağrı çekiyormuş ama kardeşim sadece ishal oldu
Ahh keşke sürekli gitmesi için bizimde sürekli olmamiz gerek
canim gece uylularininin.duzensizliginden agriyordur basin. Ama yinede dikkatli olmakta fayda var tabi kendini dinle farkli bir belirti gorursen gecikmeden git doktoraKızlar baş ağrım geçmiyor ya kızda dünden beri bı acayip uyumuyor bir yeri ağrıyor gibi hopp ağlayarak kalkıyor geriye. Kardeşim pozitif çıktı kvside kardeşimin böyle benim gibi hafif başağrısı olmuş 3 -4 gün sonra ishal olmuş başka birşeyi yok ama kvsi astım onun boğazı ve sırt ağrıları varmış baya
gecmis olsun canim ins sorunsuz gecer ameliyati babaninSağol canım
Kronik bir hastalığı var ameliyat olacak nöropsikoloji dr test yaptı yeni gidiyoruz eve yoldayız yarın rapor alınıp kendi dr karar verecek
Arada öyle krizler tutar canım sağ Salim atlattıysan yarına bi kat daha özgüvenli uyanmış olacaksın emin olKızlar diyete başladığımdan beri belki en midemin doyduğu ama gözümün doyamadığı gündü. Niye böyle oldum ki ya.
Üniversiteyide ekle aynı üniv farklı bölüm aynı kütüphanede ders çalışmacalar
Afiyet olsun kaptanım. Düne göre hafif bir menü16 Eylül Çarşamba
11:30=== 2 kase salata
2 çatal tereyağında yumurta
5-6 adet yeşil zeytin
El kadar ekmek
17:30=== 2 kase salata
4 kepçe tarhana çorbası
Su=== 2 lt
Spor=== yok
Afiyet olsun canım16 Eylül 2020 (1260 kalori)
Kahvaltı 10:00
1 yumurta + 1 dilim peynir+2 ceviz+1 salatalık+2 çk kahvaltılık salça+2 dilim ekmek+maydanoz+dereotu+çay
Ara 12:30
1 fincan yeşil çay+10 ad çiğ badem
Öğle 14:30
3yk taze fasulye + 1 salatalık
Akşam 18:30
4 yk tavuk sote+3 yk bulgur pilavı+cacık
Ara 20:30 Çay
Su 2,5 lt
Spor 53 dk tempolu yürüyüş 159 @Pnrrr-20
Afiyet olsun canım16 Eylül menüm
09.00
Menemen
1 dlm peynir
1 dlm tb ekmeği
13:00
4 kaşık yoğurtlu köz patlıcan
14:00
1 dlm karpuz
18.30
1 tabak fırında tavuk ve patates(3 dlm patates yedim)
Soğan salatası
Su:2 lt
Afiyet olsun canım. Yediklerini sporla dengelemişsin canım. Eğer dikkat etseydin bu sporla daha güzel bir eksi gelirdi16 Eylül 2020
Kahvaltı 10.30
- 3 çeri domates
-2 salatalık
-2 zeytin
-1 ufal dilim peynir
-1 tam bugday ekmeği
Öğle Yemeği 13.00
-1 tabak etli bezelye yemeği
-1 kase yoğurt
Akşam Yemeği 18.30
-karışık ızgara
-cok az patates püresi
-mevsim salata
-2 kaşık şakşuka
-2 bardak ayran
-yarım hayrolu tatlısı
( dışarda yemeğe gittik malesef azıcık ucu kaçtı)
su 3 litre
spor》 110 dk hızlı tempoda yürüyüş 330 @Pnrrr-20
ayrıca 3 saat aralıksız dolaplar boşaltıldı silindi yerlestirildi cok yorucuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?