Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum kaptanda sana bisey demediki...
Bak sende kendin bilmiyordum cuma günü izin oluyor diye yazmışsın
Bende etiket yaptım gerçekten merak ettim seni..

Etikettede sıkıntı yok seni hatırlamış yapmış biraz hassassin zaman geçince sende farkına varacaksin

Düşünsene hic tanımadığın birisi senin sağlıklı kilo vermen icin sana destek oluyor yaziyo liste tutuyor bunlar hep emek...

Hakkım helal olsun

Yemedim hayatim pisirdim. sadece nohut yedim bir kase.

Akşamı ettik kızlar:))
Yürüyüşümü yapıp geldim, 53 dk yürümüşüm, akşam serini başladı diye yokuşlardan gittim bugün biraz zorlamak için, ölmemişim daha :)))
Birazdan eşim gelir, bu akşam yemeğim var deli gibi mutluyum:))) menümü yazıp sofrayı kurmaya gideyim artık

Hatta sırf coronalı Adaylar varmış, bi sağlık çalışanı anlatıyor annesi orda habersiz gözetmenmiş. Gittiğinde öğrenmiş coronalı olduklarını
Ben de görevliydim canım covid testi pozitif olanlar tek bi sınıfa alındı ve kapılar cam olduğu için gözetmen dışarda bulundu pozitifler haricinde temaslılar örneğin ailesinde var fakat testi negatif olanlar bile farklı sınıflara alındı ve bu bilgiler ÖSYM tarafından Sınavdan önceki gece bina sorumlusuna verilmişti ayrıca Bunlar haricinde ben de pozitif olabilirim şüphem var veya testi pozitif çıkan biriyle yakın zamanda görüştüm Diyenler bile farklı sınıfa alındı ben bina yedek gözetmeni idim hatta sınav evraklarını toplayıp girdikleri sınıfa ben götürdüm bana çok gerçek bi Bilgi gibi gelmedi açıkçası

Bende öğleyin ya sadecd üniversiteden arkadaşım var.
Çok üzülüyorum bazen bu duruma.
Ben mi vefasısızım acaba diyorum.
Benimki tamamen zaman ve şartlar meselesi aslında, vefasızlık işin esprituel tarafıydı.
İlkokul dönemim 90-95 yılları arası, cep telefonu yok, çoğu kişinin evinde ev telefonu yok, baba da memur olup gezince, hep kopukluk oldu.
Lise arkadaşlarımdan okumayıp çoluk çocuğa karışanlar herkesle iletişimi kesti.
Liseden çalışan arkadaşlarım ve üniversite arkadaşlarımla görüşüyorum.
Bir tane ortaokul 1.sinifi okuduğum okuldan bir arkadaşım var, onların ev telefonu vardı, kaydetmiştim, o nedenle onunla kopukluk olmadı, hâlâ devam ediyoruz.

Ne kadar doğru bilmiyorum bende canım haberlerde bu gecti

Sen konuşurken bu konuda endişelendin ve annene de bunu söyledin ve buna rağmen bi naptınız diye bile sormadıysa haklısın bence. Annene sitem et bence içinde kalmasın belki söyleyecek sözü vardır

Teşekkürler. Evet 25 yıl olucak nerdeyse. Burdan yaşlarımızda ortaya çıksın yeniyim tecrübesizim hata edersem affola. Alışacağım. Sağol beybim Lusi
lusimin arkadaşı benim de canımdırrrrr hoş geldin gülümm

Sağol canım
Kronik bir hastalığı var ameliyat olacak nöropsikoloji dr test yaptı yeni gidiyoruz eve yoldayız yarın rapor alınıp kendi dr karar verecek
çok geçmiş olsun gülüm inşallah babanın ameliyatı sorunsuz yapılır sonrası da çabucak iyileşir

Sen konuşurken bu konuda endişelendin ve annene de bunu söyledin ve buna rağmen bi naptınız diye bile sormadıysa haklısın bence. Annene sitem et bence içinde kalmasın belki söyleyecek sözü vardır
Aynen canım çok endişelendim komşuma mı bıraksam tedavi görüyor çocuğu yok kötü hisseder mi diye düşündüm diğer komşularımın da çocukları var ve Bi arkadaşım var Bize yakın oturan onun da 1 yaşında çocuğu var ona bıraksam o da zorlanır mı İki çocukla diye düşündüm kafam allak bullaktı hakikaten

iyiyim çok şükür can parem sen nasılsın hala evize dönememişsiniz geziyormuşsunuz :)

Çok sağol şükür daha fazla şişmedi. lakin yüreğim ağzıma kaç defa geldi bilmiyorum. Doktora gitmeye ikna etmek 15 dakika sürdü röntgen için de öyle fotoğrafımızı çekecekler dedim.
gecmis olsun canim. Rabbim bir daha gostermesin ins
Bence rahat batti belasını ariyordu onuda buldu
arada ayar istiyorlar. Hallettiyseniz ne mutlu
gecmis olsun canim kardesine ve kvsine.
canim gece uylularininin.duzensizliginden agriyordur basin. Ama yinede dikkatli olmakta fayda var tabi kendini dinle farkli bir belirti gorursen gecikmeden git doktora
Sağol canım
Kronik bir hastalığı var ameliyat olacak nöropsikoloji dr test yaptı yeni gidiyoruz eve yoldayız yarın rapor alınıp kendi dr karar verecek
gecmis olsun canim ins sorunsuz gecer ameliyati babanin

16 Eylül Çarşamba

11:30=== 2 kase salata
2 çatal tereyağında yumurta
5-6 adet yeşil zeytin
El kadar ekmek

17:30=== 2 kase salata
4 kepçe tarhana çorbası

Su=== 2 lt

Spor=== yok
Afiyet olsun kaptanım. Düne göre hafif bir menü
Afiyet olsun canım menü güzel
16 Eylül menüm

09.00
Menemen
1 dlm peynir
1 dlm tb ekmeği

13:00
4 kaşık yoğurtlu köz patlıcan

14:00
1 dlm karpuz

18.30
1 tabak fırında tavuk ve patates(3 dlm patates yedim)
Soğan salatası

Su:2 lt
Afiyet olsun canım harika menü ama suyu artırsan iyi olur canım
Afiyet olsun canım. Yediklerini sporla dengelemişsin canım. Eğer dikkat etseydin bu sporla daha güzel bir eksi gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…