- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.981
Halletikmi bilmiyorum ama kırgınım ve kızgınım halagecmis olsun canim. Rabbim bir daha gostermesin ins
arada ayar istiyorlar. Hallettiyseniz ne mutlu
gecmis olsun canim kardesine ve kvsine.
canim gece uylularininin.duzensizliginden agriyordur basin. Ama yinede dikkatli olmakta fayda var tabi kendini dinle farkli bir belirti gorursen gecikmeden git doktora
gecmis olsun canim ins sorunsuz gecer ameliyati babanin
inşallah abla2 gerizekali için kendine bunu yapma cnm
Belkide o günleri yaşamasaydin simdiki mutlulugunu yakaliyamiyacaktin
O yüzden kendini begen ve sev
sık gelebilsem dönecem de cnm iş den pek firsat bulamiyorum
Senin içinde hersey cok güzel olacak insallah
Minige cok gecmis olsun cnm, şükür daha iyiymiş
Detoksa gelince... Dur daha bismillah yeni basladin
Önce 1.5 simidi yemeyip, temiz menulerle gelelim :)))
benimkilerde öyle :)) ben aramazsam aramazlar
Simdi ayni seyi benim kiz söylüyor
gizli gizli degil açık açık yapiyom bebegim
Ama bugün yan gozle bi tartiya baktim fazla bi hareket yoktu
Sen o kadar kacamaga dogru dürüst arti gelmemişinheralde cuma iyi eksi gelecek
soyleniyorda.... Sen kimi zaman kafanin dikine gidiyon tatlicim
cok gecmis olsun cnm
Insallah uzun surmeden atlatirlar
Hosgeldin cnm
Ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ettinmi
Ettiysen oradaki tanitim formunu doldurursan
Seviniriz
tavuk yerine hindi tercih et canımEt et diyorsunuz da; etten tiksindim, tavuklar hormonlu, balık sevmiyorum...
Geriye birşey kalmadı
gittilerde canım o kadar kalabalıkki hastaneler artık ilgi yok çok ciddi hallerde gitmek gerekGaliba
Hayır derdim kesinlikle o değil kimse (babaannesi, anneannesi) kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil zaten gelirim dese de 5 saatlik yolu sadece bi gün sınav görevi için çocuk bakmak için gelmesini kabul etmezdim de merak etmemesine aklına gelmemişim üzüldüm kayınvalidem bile gün içinde aramazsam arar merak ettim bugün aramadın diye aman öyle işte
Sevgisini belli edemez maalesef sarılamaz öpemez
öyle abla insanı hayatta en çok annesi sever Bu bi gerçek sadece gösterebilse sadece
Geçmiş olsun canım nesi var babanın ?
Bekletmeden gitsin ya bi arkadaşımı annesinin de sırtına vuruyormuş ağrılar hastaneye yattığında zatürreye çevirmişti Allah şifa versin inşallah
Hoş geldin canım kilon çok değil bacım doğum yapan kadınların kalçaları daha geniştir bilirsin doğumun kolay gerçekleşebilmesi için vücut kendini hamilelik süresince hazırlar bilirsin belki de ondan öyle hissediyorsun
Allah Yardımcın olsun canım hiç rahim çizdirme ameliyatı oldun mu bilimsel adını hatırlayamadım şu an rahim kendini iyileştirmeye çalışırken daha kolay gebe kalınıyormuş yeğenim ikinci tüp bebek tedavisiyle oldu ama öncesinde yengem bu küçük operasyonu yaptırmıştı
Sebze + yoğurt o zaman
Amin canım inşallahara ara belayı istiyorlar canımsen hakkından gelmıssındır enıstenın
aslında var adetıme biraz daha ama bilmiyorum canım
hosbulduk canım
kolay gelsin canım
Hosbuldum ablam❤nasılsın
cok gecmıs olsun canım ya Kpss de baya bulasan var sanırım ınsallah kv side kardesınde tez zamanda atlatır ilk zamanlar cevrede hıc duymuyordum sımdı cok var yakalanan Rabbım sonumuzu hayretsin nereye kadar yakalanmadan durabılcez onuda bilmiyorum
gecmıs olsun canım kardesınle temas varmıydı
eger oyle bırsey varsa pes diyorum amac resmen dagıtmak hastalığı herkese
hosgeldin canım adım Merve ınsallah te zamanda hedefe ulasırsın
Rabbım hayırlı haberler almayı nasip etsin ınsallah canım
gruptan ayrılırsan 6 ay yarisamiyorsun canım izin alabiliyorsun izin alıp takım değiştirebilirsin burada sorun yaşıyorsan .Burada kimseye saygısızlık etmedim veya yanlış bişi soylemedim. Varsa benden yana bı hak benim hakkım helal olsun. Siz de hakkınızı helal edin
Kimseyi tanımasam bile hepinizi ayrı ayrı çok sevdim. Burada geçirdiğim her an çok kiymetliydi ve severek geldiğim bir gruptu.
Ama bi kere bı tatsızlık oldu mu insan bir daha eskisi gibi olmuyor. Kendi rizamla gruptan ayrılıyorum.
Kaptanım günah keçisi gruptan ayriliyor istediğiniz oldu
maşallah zaten kilonda yokmuş yani bana göre kiskanmadim kiADINIZ: SU
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 69
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 1 / 2.5 YAŞINDA
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: ÖĞRETMEN
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: HAYIR
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: HAYIR
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: KENDİMİ DAHA İYİ HİSSETMEK
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: DOĞUM SONRASI VERMEM GEREKEN 10 KİLO DAHA VAR
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİYİM, OĞLUM DOĞDUĞUNDAN BERİ ÜCRETSİZ İZİNDEYİM. YENİ YERLER GÖRMEYİ, GEZMEYİ, YENİ TATLAR DENEMEYİ ÇOK SEVERİM. İMKAN BULDUĞUMUZDA İLK İŞİMİZ YENİ ROTALAR KEŞFETMEK OLUR. (Corona sağolsun engelledi) DENİZİ, DOĞAYI KEDİLERİ ÇOK SEVERİM.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: HER KONUDA DESTEKLEYİCİ DİYALOGLARLA İLETİŞİMDE BULUNABİLİRİM.
Handandandan
yok canım ya sınavda soylerse alıyorlarmış söylemeyen çok . Hatta test bile herkese yapılmıyor canım bizimkiler test için kaç yer gezdiAyrı bir sınıf yapmışlar sanırım oyle bırsey okudumda cok sacma ya hem onlemler tedbirler gevsetılmemelı diyorlar hemde kendileri insanları riske atıyorlar
böyle patlamalar oluyor canım ama bunu hissettiğinde masum şeylerle az az sık sık yeKızlar diyete başladığımdan beri belki en midemin doyduğu ama gözümün doyamadığı gündü. Niye böyle oldum ki ya.
aynen canım eşim gelince kızı aldı uyu sen kotu görünüyorsun diye ama kız atak zamaninda tok ama çıldırmış gibi ağlıyor nasıl uyusun bu garip ;Dgecmis olsun canim. Rabbim bir daha gostermesin ins
arada ayar istiyorlar. Hallettiyseniz ne mutlu
gecmis olsun canim kardesine ve kvsine.
canim gece uylularininin.duzensizliginden agriyordur basin. Ama yinede dikkatli olmakta fayda var tabi kendini dinle farkli bir belirti gorursen gecikmeden git doktora
gecmis olsun canim ins sorunsuz gecer ameliyati babanin
oo süpermiş zor bulunan cinstenÜniversiteyide ekle aynı üniv farklı bölüm aynı kütüphanede ders çalışmacalar
Ben yerkende pişman olanlardanım yarın telafi et canımCok kötü seyler yedimyerken degilde sonradan pisman oldum
geçmiş olsun cnm kardeşine ve kvsine Rabb'im şifa versin insAllah baş ağrısı gece çok uyanınca uykusuzluktan falan bendede çok oluyor kötüye yorma canımKızlar baş ağrım geçmiyor ya kızda dünden beri bı acayip uyumuyor bir yeri ağrıyor gibi hopp ağlayarak kalkıyor geriye. Kardeşim pozitif çıktı kvside kardeşimin böyle benim gibi hafif başağrısı olmuş 3 -4 gün sonra ishal olmuş başka birşeyi yok ama kvsi astım onun boğazı ve sırt ağrıları varmış baya
hadi hayırlısı olsun canım insAllah emeklerinizin karşılığını alırsınızKafam çok dalgın kusura bakmayın, dün de öyleydim... Yarın transfer günüm.
Ne yediğimi de bilmiyorum ne yemediğimi de.
hg cnm ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 2 aylık oğlum var zaten çok değil kilon kısa sürede sağlıkla ideal kilona ulaşırsın insAllahADINIZ: SU
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 69
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 1 / 2.5 YAŞINDA
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: ÖĞRETMEN
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: HAYIR
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: HAYIR
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: KENDİMİ DAHA İYİ HİSSETMEK
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: DOĞUM SONRASI VERMEM GEREKEN 10 KİLO DAHA VAR
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİYİM, OĞLUM DOĞDUĞUNDAN BERİ ÜCRETSİZ İZİNDEYİM. YENİ YERLER GÖRMEYİ, GEZMEYİ, YENİ TATLAR DENEMEYİ ÇOK SEVERİM. İMKAN BULDUĞUMUZDA İLK İŞİMİZ YENİ ROTALAR KEŞFETMEK OLUR. (Corona sağolsun engelledi) DENİZİ, DOĞAYI KEDİLERİ ÇOK SEVERİM.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: HER KONUDA DESTEKLEYİCİ DİYALOGLARLA İLETİŞİMDE BULUNABİLİRİM.
Handandandan
saol cnmKolay gelsin canım
Himmm uzun süreli aç mı kaldın cnmKızlar diyete başladığımdan beri belki en midemin doyduğu ama gözümün doyamadığı gündü. Niye böyle oldum ki ya.
yaaa tuhh niye öyle oldu ki insan çıldırıyor hakikaten uykusu olup uyumadiginda1 saator cocul uyuycak diye bekliyorm yok deli gbi ya bide esnemekten helak oluyodu
Yaa üzüldüm cnm bence büyük emek veriyorsn disiplin kaptanda olması gereken bişey Zuhal ablanın da kızıp silkelemesi hoşuma gidiyordu sende öylesin yoksa dağılır herkes salar diye düşünüyorumKızlar yapım gereği adaletli olmak benim için çok önemli..
Takım kaptanı olarakta herkese adilane yaklaşmak istedim.
Ancak bu 2 oldu, kurallara uymayanları uyarmam ve bu durumu da onların kişisel algılaması nedeniyle bu işi artık devam ettirmeyeceğimi anladım.
3 çocuğundan, eşinden, evimden vakit kırparak tamamen fedakarlık ilkesiyle yürüttügüm bu işin karşılığında atar giderlere maruz kalmak, nankörlükle karşılık bulmak beni fazlasıyla üzdü.
Bundan sonra bu görevi devam ettirmemeye kesin karar verdim.
Sizlerden ricam takım kaptanı olarak görmek isteğiniz kişileri buradan yazın, hep birlikte yeni kaptanımızı belirleyelim.
dinlen cnm hazır uyumuşken sende benimki de şimdi uyuyor ama gece nöbet tutuyoruzSelam hanımlar kızım bugün ters tarafından uyandı galiba bütün gün aglak huysuz gergin bı cocuktu
Şimdi uyudu şükür üzerimden tır gecmis gibi uykusuzluktan ekrana bile bakamıyorum gözlerim yanıyor menümü yazıyım da uyursamda içim rahat olsun
Yaaa süper haber cnm tebrik ederim bol olduğunu da görürsün insAllahKızlar geçen yaz sonu 42 beden gömlek almıştım yazlık ama 2kere giydikten sonra kilo aldım
bu yazda 80kusur bandinda devam edince giyememistim
ama bugün giydim be cok dar geldi nede boll
rahattım içinde çok güzel motivasyon oldu bana
Gel rakibem gel sarılıp yatalımSelam hanımlar kızım bugün ters tarafından uyandı galiba bütün gün aglak huysuz gergin bı cocuktu
Şimdi uyudu şükür üzerimden tır gecmis gibi uykusuzluktan ekrana bile bakamıyorum gözlerim yanıyor menümü yazıyım da uyursamda içim rahat olsun
Hayatta sarılıp yatamam gotumu dönsem ayıp olurmu sanaGel rakibem gel sarılıp yatalımaynıyız aynı
Takimi ayakta tutan başarıya götüren disiplindirKızlar yapım gereği adaletli olmak benim için çok önemli..
Ancak bu 2 oldu, kurallara uymayanları uyarmam ve bu durumu da onların kişisel algılaması nedeniyle bu işi artık devam ettirmeyeceğimi anladım.
3 çocuğundan, eşinden, evimden vakit kırparak tamamen fedakarlık ilkesiyle yürüttügüm bu işin karşılığında atar giderlere maruz kalmak, nankörlükle karşılık bulmak beni fazlasıyla üzdü.
Sizlerden ricam takım kaptanı olarak görmek isteğiniz kişileri buradan yazın, hep birlikte yeni kaptanımızı belirleyelim.
Benim ablamda var temizletmisti Ama yine geliyor canim, Gittigi yerde Bunun yemekle alakali oldugunu demis yagli yiyenlerde olurmusHaydi bakalım 10 puanlık güzellik sorusu toplaşın
Kızlar bu maske takmaktan artı bu sene bebekten dolayı ne klima nede cam pencere çok açmaktan mi artık nedendir cildimde minik minik yağ bezeleri var ve birsuru oldular ne yapmalıyım yani şu süreçte salona gidip temizletmekte risk var mı çözümü olan gözüme battikca sinir oluyorum
Yaraladim ama öldürmedim gene lazim olur diyeEnişte hayatta mı
İnşallah canım. İnceldim çok şükür. Yavaş yavaş eski kıyafetelere az da olsa giriyorum. Bu hafta regl haftam umarım eksi gelir.Afiyet olsun canımnerden nerelere menülerin giderek guzellesiyor cuma güzel bir eksiyle gelirsin ins❤
Benimki de uyanıp meme arıyor.1 saator cocul uyuycak diye bekliyorm yok deli gbi ya bide esnemekten helak oluyodu
Burda ciddi bir emek ve vakit ayırma var gerçekten. Ben spor etiketlemelerini takip etmemi istediğinde buna bile vakit ayıramayacağımı söyledim birkaç gün önce. Sen ciddi vakit ayırıyorsun ve kırılman normal. Senin için üzgünüm. Ancak öğretmen olarak buna bünyen alışık olmalı. Hangimiz boğazımı patlattığımız öğrencilerinizden onların iyiliği için yaptığımız uyarılara atar almadık kiKızlar yapım gereği adaletli olmak benim için çok önemli..
Kızım başkası uyuyunca yatağında uyuyor ama ben varsam asla memede olmadan uyumuyorYanlis anlama canim Ama kendi yataginda artik bi düzeni olmali, sen yatirinca kendi kendine uyumayi ögrenmeli artik ayni saatlerde
Bende de sürekli minik et benler çıkmaya başladıBenim ablamda var temizletmisti Ama yine geliyor canim, Gittigi yerde Bunun yemekle alakali oldugunu demis yagli yiyenlerde olurmus
Onu bilmiyorum canim, ablamda böyle beyaz.. et benler acaba neyle alakali bi cildiyeye mi gitsenBende de sürekli minik et benler çıkmaya başladı
Ayy o bendede var delircem yuzumde boynumdaBende de sürekli minik et benler çıkmaya başladı
Sendedemi sonradan cikti canim? Hic Dr a gitmedin miAyy o bendede var delircem yuzumde boynumda
masallah canimSlmlar kızlar gündüz mutfağa bı girdim vala eşim gelene kadar çıkamadım hala da bitmedi işler davlumbaz bacasini değiştirmek için davlumbazı sökmeye baya uğraştım kaç vida çıkardım elimde kalacak diye korktum
Kavanozları boşalt düzenle derken sadece dolap.iclerini düzenledim yarına da cam kapı buzdolabı temizliği var sizler nasılsınız insAllah gece durursa oğlum sporda yapicam yine
Tövbe yarabbim deliHayatta sarılıp yatamam gotumu dönsem ayıp olurmu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?