Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Halletikmi bilmiyorum ama kırgınım ve kızgınım hala

inşallah abla
Et et diyorsunuz da; etten tiksindim, tavuklar hormonlu, balık sevmiyorum...
Geriye birşey kalmadı
tavuk yerine hindi tercih et canım
gittilerde canım o kadar kalabalıkki hastaneler artık ilgi yok çok ciddi hallerde gitmek gerek
Amin canım inşallah
gruptan ayrılırsan 6 ay yarisamiyorsun canım izin alabiliyorsun izin alıp takım değiştirebilirsin burada sorun yaşıyorsan .
maşallah zaten kilonda yokmuş yani bana göre kiskanmadim ki
Ayrı bir sınıf yapmışlar sanırım oyle bırsey okudumda cok sacma ya hem onlemler tedbirler gevsetılmemelı diyorlar hemde kendileri insanları riske atıyorlar
yok canım ya sınavda soylerse alıyorlarmış söylemeyen çok . Hatta test bile herkese yapılmıyor canım bizimkiler test için kaç yer gezdi
Kızlar diyete başladığımdan beri belki en midemin doyduğu ama gözümün doyamadığı gündü. Niye böyle oldum ki ya.
böyle patlamalar oluyor canım ama bunu hissettiğinde masum şeylerle az az sık sık ye
aynen canım eşim gelince kızı aldı uyu sen kotu görünüyorsun diye ama kız atak zamaninda tok ama çıldırmış gibi ağlıyor nasıl uyusun bu garip ;D
Üniversiteyide ekle aynı üniv farklı bölüm aynı kütüphanede ders çalışmacalar
oo süpermiş zor bulunan cinsten
Cok kötü seyler yedim yerken degilde sonradan pisman oldum
Ben yerkende pişman olanlardanım yarın telafi et canım

geçmiş olsun cnm kardeşine ve kvsine Rabb'im şifa versin insAllah baş ağrısı gece çok uyanınca uykusuzluktan falan bendede çok oluyor kötüye yorma canım
Kafam çok dalgın kusura bakmayın, dün de öyleydim... Yarın transfer günüm.
Ne yediğimi de bilmiyorum ne yemediğimi de.
hadi hayırlısı olsun canım insAllah emeklerinizin karşılığını alırsınız
hg cnm ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 2 aylık oğlum var zaten çok değil kilon kısa sürede sağlıkla ideal kilona ulaşırsın insAllah
Kolay gelsin canım
saol cnm
Kızlar diyete başladığımdan beri belki en midemin doyduğu ama gözümün doyamadığı gündü. Niye böyle oldum ki ya.
Himmm uzun süreli aç mı kaldın cnm

Selam hanımlar kızım bugün ters tarafından uyandı galiba bütün gün aglak huysuz gergin bı cocuktu
Şimdi uyudu şükür üzerimden tır gecmis gibi uykusuzluktan ekrana bile bakamıyorum gözlerim yanıyor menümü yazıyım da uyursamda içim rahat olsun

1 saator cocul uyuycak diye bekliyorm yok deli gbi ya bide esnemekten helak oluyodu
yaaa tuhh niye öyle oldu ki insan çıldırıyor hakikaten uykusu olup uyumadiginda
Yaa üzüldüm cnm bence büyük emek veriyorsn disiplin kaptanda olması gereken bişey Zuhal ablanın da kızıp silkelemesi hoşuma gidiyordu sende öylesin yoksa dağılır herkes salar diye düşünüyorum

dinlen cnm hazır uyumuşken sende benimki de şimdi uyuyor ama gece nöbet tutuyoruz
Yaaa süper haber cnm tebrik ederim bol olduğunu da görürsün insAllah

Haydi bakalım 10 puanlık güzellik sorusu toplaşın

Kızlar bu maske takmaktan artı bu sene bebekten dolayı ne klima nede cam pencere çok açmaktan mi artık nedendir cildimde minik minik yağ bezeleri var ve birsuru oldular ne yapmalıyım yani şu süreçte salona gidip temizletmekte risk var mı çözümü olan gözüme battikca sinir oluyorum

Slmlar kızlar gündüz mutfağa bı girdim vala eşim gelene kadar çıkamadım hala da bitmedi işler davlumbaz bacasini değiştirmek için davlumbazı sökmeye baya uğraştım kaç vida çıkardım elimde kalacak diye korktum
Kavanozları boşalt düzenle derken sadece dolap.iclerini düzenledim yarına da cam kapı buzdolabı temizliği var sizler nasılsınız insAllah gece durursa oğlum sporda yapicam yine

Gel rakibem gel sarılıp yatalım aynıyız aynı

Takimi ayakta tutan başarıya götüren disiplindir
Sende çok güzel yapıyorsun niran ❤
Ikaz etmezsen hatalarımızı söylemezsen başarılı olamayiz değilmi?
Lütfen kaptanlığı birakma...birilerine kızıp
Verdiğin emeği görmemek imkansiz...

Benim ablamda var temizletmisti Ama yine geliyor canim, Gittigi yerde Bunun yemekle alakali oldugunu demis yagli yiyenlerde olurmus

Afiyet olsun canım nerden nerelere menülerin giderek guzellesiyor cuma güzel bir eksiyle gelirsin ins❤
İnşallah canım. İnceldim çok şükür. Yavaş yavaş eski kıyafetelere az da olsa giriyorum. Bu hafta regl haftam umarım eksi gelir.
1 saator cocul uyuycak diye bekliyorm yok deli gbi ya bide esnemekten helak oluyodu
Benimki de uyanıp meme arıyor.
Burda ciddi bir emek ve vakit ayırma var gerçekten. Ben spor etiketlemelerini takip etmemi istediğinde buna bile vakit ayıramayacağımı söyledim birkaç gün önce. Sen ciddi vakit ayırıyorsun ve kırılman normal. Senin için üzgünüm. Ancak öğretmen olarak buna bünyen alışık olmalı. Hangimiz boğazımı patlattığımız öğrencilerinizden onların iyiliği için yaptığımız uyarılara atar almadık ki Onun gibi bi şey bu da. Yapmak istemezsen anlarım. Devam etmeni isterim açıkçası. Eğer benden bu kadar dersen onu da anlarım. Benim önerim kabul ederse U UcanSupurge olabilir.
Yanlis anlama canim Ama kendi yataginda artik bi düzeni olmali, sen yatirinca kendi kendine uyumayi ögrenmeli artik ayni saatlerde
Kızım başkası uyuyunca yatağında uyuyor ama ben varsam asla memede olmadan uyumuyor

masallah canim Kolay gelsin ins digerlerindede.
Hayatta sarılıp yatamam gotumu dönsem ayıp olurmu sana
Tövbe yarabbim deli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…