Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evveett kızlar !

Öncelıkle markete gıttın.

Lıght peynır
kfleks
tam tahıllı ekmek
salatalık
hındı janbon
yourt

aldım...Market alısverısım adeta bır ıskenceydı.Neler aldım elıme sonra bıraktım anlatamam.Bıde tam kasaya dogru yururken pogacalar borekler gozume carptı.Nasıl gectım yanlarından hatırlamıyorum.Ya o kasadakı cıkolatalarr ooff yaaa neyse mrketten geldım.

Kendıme bı sand hazırladım yanına 1 domates 1 salatalık 4 zeytınle yedım

Arkasından dogru pazara...

şeftalı
uzum
elma
lımon
taze fasulye
borulce
domates

aldım sımdı geldım pazardan 15 dk yuruyus yapmıs oldum bolelıkle elımde 10 kılo yukle tabıkı...

Ne farkettım pazardan gelırken

Kollarım cok gucsuz yaaa...Geldım tıtremeye basladı kollarım kollarımı guclendırmem gerek sanırım...

kısslaar kurallarımızı oluşturalım beraber ve uyaım lütfen....

Neler Yapmalıyız?

- Her sabaha suyla başlanmalı... Test ettim onayladım su soğukta olsa işe yarıyor... Benim gibi tembeller için :)) diğerleri tabiki makbul olanı sıcak suyu içsin....
- Her gün 4 bardak yeşil çay.... Mümkünse demleyin anacım bol bol için.... İçine isteyen çubuk tarçın katar şeker dengelemesi yaptığı için ister karanfil atar ayık tuttuğu için vs. vs.. Ben demliyorum cam süt şişesine dolduruyorum iki bardak sabah iki bardak akşam içiyorum oohh miss... Her işim tembellik üzerine :))
- Yumurta dokunmuyorsa yiyin haftanın en az üç günü.... saçlarınız dökülmesin... zayıf ama kel olabilirsiniz.... kilolar herzaman geri gelebilir ama saçlar asla.... vaşşşş bak slogan buldum ayaküstü :)))
- Maydanoz yiyinde nasıl yerseniz yiyin hem detoks amaçlı hem cilt güzelliği için....
- Günde 3 kuru kayısı yemeye çalışın... rejim yapıyoruz nihayetinde alın elinizin altında bulunsun.....

Neler yapmamalıyız?
- Yemek için acıkmayı beklemeyin
- Muz, üzüm, incir, kavun, karpuz şeker oranı fazla meyveler... yerken kaptırıp gitmeyin.... bakınız şekil a muz buldummu 10 tane bile yiyebilirim :))) Teyzeler şeker hastası onların diyet listesinde bunlar gramla resmen. Mesela muz yarım. karpuz 8/1 şimdiki karpuzlarda bu adaletsiz bir oran olur gerçi na bööle havan topu gibi kocamanlar....
- Murs gibi aç karnına markete girip kendinizle mücadele etmeyin lafımıda çaktım..... maazallah alıverirsiniz... ve benim gibi olduğunuzu varsayarak yazıyorum alırsanız yersiniz :))) illa ki...
- sucuk, salam, sosis her türlüsüne bende bayılırım ama vedalaşma vakti....
- çayı şekerli içenler şekerleri öpüp el sallayın...
- ben gibi nescafe kolikler hemide 3in1 kolikler.... doğal süt bol su ile sade olarak yapın....
- çukulata niyetine muzun üzerine kakao serpip yiyin... doktorum programında söylemişlerdi. çocuklarınızada bu şekilde verin çukulata vermeyin diye....

Ben bu listeyi uzatıcam... Sizde temel kurallarımızı oluşturmak üzere katkıda bulunun beybiler....

bu listenin bir çok kısmını uzun zamandır yaşam biçimi yaptım yanlız yeşil çayı taze demlemeyince zehir gibi oluyo ya bende mi bir anormallik var acaba :44:

bu listenin bir çok kısmını uzun zamandır yaşam biçimi yaptım yanlız yeşil çayı taze demlemeyince zehir gibi oluyo ya bende mi bir anormallik var acaba :44:

yok yok öyle oluyor bende çok bekletmiyorum şişenin içinde demliyorum 2 bardak sıcak sıcak sabah içiyorum öğleden sonra bi daha demleyip iki bardak daha içiyorum... bencede bunlar zaten konuşulan ve oturan şeyler ama bazen ben gibiler uymayabiliyo.... uycaz... gidicek bu yağlar.... sende ekle en az üç madde bekliyorum senden..... bir üç takıntısı mı var acaba bende hiç farketmemiştim :)))

2 saat dışarı çıktım geldim neler konuşulmuş neler.. okudum hepsini betüş bişey sorucam yumurta saç dökülmesine iyi mi geliyor, arkadaşıma bi hemşire kız demiş bizde ailecek problem var bu konuda annem, ben, kardeşim... ben haşlanmış yumurta yazın yiyemiyorum çok kokuyor yaa, ama eğer öyleyse her sabah yerim yaa kel kalacam sonunda yoksa...

bende bir dönem sağlıksız beslenmeden ötürü çok saç kaybı yaşadım... eğer egzama tarzı bir problem yoksa yumurta çok etkili birde bioplas şampuan kullanıyorum.... dökülme olması gerektiği kadar oluyor oda tararken tarağa takılanlardan bahsediyorum... şu an bile küçük küçük dipten yeni saçlar geliyor... hiç bir zaman eski gür saçlarıma kavuşamam ama kaybetmektense kazanmak iyidir... ben haşlanmış yiyiyorum....

şşş kaçamak yapmıyosunuzu dimiiii... gözüm üzerinizde.... birazda şeftali saati, nihayet çürümeden yiyebilcem ama bi tanecik eskiden olsaaaa en az üçtane yerdim üstünede elma yerdim :))

Bence sporada agırlık vermemız gerekır...

gunde en z 30 dk terleyecek sekılde spor sartt...

Bende sımdı elmalı tarcınlı suyumu ıcıyorum.Hadı bakalımmmm

Bence sporada agırlık vermemız gerekır...

gunde en z 30 dk terleyecek sekılde spor sartt...

Bende sımdı elmalı tarcınlı suyumu ıcıyorum.Hadı bakalımmmm

öyle demeyelimde mesela herkez günde en az 20 mekik çeksin... bunu hepimiz yapabiliriz... 100 yapan 100 yapsın ama en az 20 alt limitimiz olsun mesela...20 kerede elma toplayalım uzanalım şöyle yukarlara kemiklerimiz açılsın..... 20 kerede sağa sola esneyelim.... birde yürüyüş yapabilirsek cillop gibi olur bence.... ne dersin?

evt olabılır bu herkes aynı hareketlerı yapabılır isteyen ustune yuruyus ekler...

evt olabılır bu herkes aynı hareketlerı yapabılır isteyen ustune yuruyus ekler...

evet o zaman her gün yapılcakların arasına sporumuzuda katalım

20 Mekik
20 Sağa sola esneme
20 Elma toplama

olursa 30 dakkalık bir yürüyüş....

ben hızımı alamadım diyenlere
20 çömelip kalkma

ve bakınız aşağıdaki hareketler kendimize zaman ayırmamız lazım....

Eki Görüntüle 498603

Sporlarımızıda yazalım menülerimizide.... Gazımız kaçmadan devam edelim.....

Ben bu akşamdan sporumada başlayacağım hayırlısıyla....

aklıma ne geldi :)))

spor salonuna gittim dambıllarla çalışıcam indirip yukarda birleştircem altı üstü... 2 kg lik dambıl elimdekide... annem kaldırıyom ama yukarda onları uc uca getirip birleştiremiyorum ayy arkamdakiler bana baya güldü utanıp bırakmıştım :))) çapraz çupraz hareketler yapıyom yukarda insanlar bu napıyo diye bana bakıyolar bende niye yapamıyom acaba diye söylenip duruyodum :)))

Bunun adıda BETÜL SPORU olsun ozamn ...

Ayrıca ekledıgın resımdekı egzersızler sahane ben leslıde bunları yaprtım 1 ydan fazla acayıp ıncelmıstım....

Şimdi bir orta boy nektarın seftalı yedım tuysuz olandan adı neyse artık.Arkasındanda 3 tane lımonlu etı form bıskuvı arkasından bı bardak elmalı su arkasından 1 bardak soguk su oh be doydum resmen....

Bunun adıda BETÜL SPORU olsun ozamn ...

Ayrıca ekledıgın resımdekı egzersızler sahane ben leslıde bunları yaprtım 1 ydan fazla acayıp ıncelmıstım....

bende yapmıştım start it up ta hakkaten faydası oluyor şekle giriyor insanın vücudu... uleyyn hep bildiğimiz şeyler ama tembeliz biz... bize müstehaktır bu kilolar... amaa yyook vercez bunları....

bende yapmıştım start it up ta hakkaten faydası oluyor şekle giriyor insanın vücudu... uleyyn hep bildiğimiz şeyler ama tembeliz biz... bize müstehaktır bu kilolar... amaa yyook vercez bunları....

Ben de yıllardır başıma bela olan, sırf onlar yüzünden beğendiğim kıyafetleri alamadığım basenleri spor sayesinde az biraz erittim gerçekten mucize gibi ya, hiç eriyeceklerine inanmıyordum ben zayıflıcam ama onlar hep yerinde kalıcak ve anormal bir vücudum olacak sanıyorum ama istedimmi oluyor işte bu seferde popomu kaldırmam lazım ya zayıflayınca aşağıya düştüler bu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…