- 8 Mart 2020
- 5.878
- 28.328
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.001
Gittim genetik olabilyormus cok büyükler alındı patolojiye bile gitti temiz çıktı çok şükürSendedemi sonradan cikti canim? Hic Dr a gitmedin mi
Cok sükür canimGittim genetik olabilyormus cok büyükler alındı patolojiye bile gitti temiz çıktı çok şükür
Canim senin emegin gercekte buyuk.Kızlar yapım gereği adaletli olmak benim için çok önemli..
Takım kaptanı olarakta herkese adilane yaklaşmak istedim.
Ancak bu 2 oldu, kurallara uymayanları uyarmam ve bu durumu da onların kişisel algılaması nedeniyle bu işi artık devam ettirmeyeceğimi anladım.
3 çocuğundan, eşinden, evimden vakit kırparak tamamen fedakarlık ilkesiyle yürüttügüm bu işin karşılığında atar giderlere maruz kalmak, nankörlükle karşılık bulmak beni fazlasıyla üzdü.
Bundan sonra bu görevi devam ettirmemeye kesin karar verdim.
Sizlerden ricam takım kaptanı olarak görmek isteğiniz kişileri buradan yazın, hep birlikte yeni kaptanımızı belirleyelim.
Hosgeldin cani. Birlikte guzel saglikli kilo verecegiz inşallahADINIZ: SU
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 69
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 1 / 2.5 YAŞINDA
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: ÖĞRETMEN
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: HAYIR
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: HAYIR
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: KENDİMİ DAHA İYİ HİSSETMEK
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: DOĞUM SONRASI VERMEM GEREKEN 10 KİLO DAHA VAR
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİYİM, OĞLUM DOĞDUĞUNDAN BERİ ÜCRETSİZ İZİNDEYİM. YENİ YERLER GÖRMEYİ, GEZMEYİ, YENİ TATLAR DENEMEYİ ÇOK SEVERİM. İMKAN BULDUĞUMUZDA İLK İŞİMİZ YENİ ROTALAR KEŞFETMEK OLUR. (Corona sağolsun engelledi) DENİZİ, DOĞAYI KEDİLERİ ÇOK SEVERİM.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: HER KONUDA DESTEKLEYİCİ DİYALOGLARLA İLETİŞİMDE BULUNABİLİRİM.
Handandandan
Bende de sürekli minik et benler çıkmaya başladı
Anaokulu yokmuydu
Gerçekten miBak gene sinirlendim kocayaBen mutfağı salonu toplamam gerekiyor banyoda yapıyım diye uykum varken uyuyamıyorum Adamda sanki bihterim ben sanki bana adnanin sağladığı imkanları sagliyormus gibi işten gelince tıkır tıkır topuklularim sürekli fonledigim dalgalı saclarimla karsilamami bekliyor Allahım ya ne günlere kaldık
Canim seni çok iyi anlıyorum bir platform üstünde takim kurmak idare etmek bunu 3 cocuga ese islere vs. ragmen yapmak cok fedakarlik isteyen herkesin harci olmayacak bir durum.Kızlar yapım gereği adaletli olmak benim için çok önemli..
Ancak bu 2 oldu, kurallara uymayanları uyarmam ve bu durumu da onların kişisel algılaması nedeniyle bu işi artık devam ettirmeyeceğimi anladım.
3 çocuğundan, eşinden, evimden vakit kırparak tamamen fedakarlık ilkesiyle yürüttügüm bu işin karşılığında atar giderlere maruz kalmak, nankörlükle karşılık bulmak beni fazlasıyla üzdü.
Sizlerden ricam takım kaptanı olarak görmek isteğiniz kişileri buradan yazın, hep birlikte yeni kaptanımızı belirleyelim.
Tabi abartı vardaGerçekten mi
Kızlar yapım gereği adaletli olmak benim için çok önemli..
Bu adamlar evde dursa 1 ay boyunca ne güzel olurTabi abartı vardaama işten gelince ev kiyaftlerinle karşılama daha bı enerjik olsan diyor aslında yapılamayacak bişey değil ama adama sorarlar sen ne verdinde ne istiyorsun
hiç fikrim yok cnm neden olduğuna dair ama çok sıkıntı değilse bekle istersenHaydi bakalım 10 puanlık güzellik sorusu toplaşın
Kızlar bu maske takmaktan artı bu sene bebekten dolayı ne klima nede cam pencere çok açmaktan mi artık nedendir cildimde minik minik yağ bezeleri var ve birsuru oldular ne yapmalıyım yani şu süreçte salona gidip temizletmekte risk var mı çözümü olan gözüme battikca sinir oluyorum
saol cnm insAllahmasallah canimKolay gelsin ins digerlerindede
1 aya gerek yok haftasonu utanmasalar don atlet geziceklerde yalandan bı şort giyolar işteBu adamlar evde dursa 1 ay boyunca ne güzel olurbakalım kendileri ne halde olacak
İnşallah hedefe doğru devam, vazgeçmek yokCanim takimda cok kisi var artik herkesi takip edemiyorum ama seni cok severim yorumlarını da iletilerine de okurdum gitmene üzülüyorum bence sana yazilan yorumlar da belki daha motive ol daha cok katil diye yazilmistir hani arti gelene ya da sohbete katilmayana zaten bisey denmez sevdiklerimize naz yapariz gibi düşün.
Ama sana agir gelmis olabilir yazilanlar anliyorum seni de.
Sana nacizane tavsiyem burda bir sıkıntı yasamis ya da kotu hissetmis olman kilo verme yolunda sana engel olmasin grup takim tabiki cok onemli arkadasiz birbirimizi gormesek de ama hepimizin amaci kilo vermekse bu yolu asla birakma. Seviliyorsun kendine iyi bak canim
Ben de öyle düşünüyorum Canim , başka bir takımda devam ederim belki. Sonuçta her takımın amacı aynı bura ya da başka bi yer farketmez. Yeter ki kalpler daha fazla kırılmasıninşallah abla
tavuk yerine hindi tercih et canım
gittilerde canım o kadar kalabalıkki hastaneler artık ilgi yok çok ciddi hallerde gitmek gerek
Amin canım inşallah
gruptan ayrılırsan 6 ay yarisamiyorsun canım izin alabiliyorsun izin alıp takım değiştirebilirsin burada sorun yaşıyorsan .
maşallah zaten kilonda yokmuş yani bana göre kiskanmadim ki
yok canım ya sınavda soylerse alıyorlarmış söylemeyen çok . Hatta test bile herkese yapılmıyor canım bizimkiler test için kaç yer gezdi
böyle patlamalar oluyor canım ama bunu hissettiğinde masum şeylerle az az sık sık ye
aynen canım eşim gelince kızı aldı uyu sen kotu görünüyorsun diye ama kız atak zamaninda tok ama çıldırmış gibi ağlıyor nasıl uyusun bu garip ;D
oo süpermiş zor bulunan cinsten
Ben yerkende pişman olanlardanım yarın telafi et canım
Allah kolaylik versin cnm :)3 yaştan sonra miss gibi ev arkadaşı bazısı 1 yaş ama benim oğlum çok atarliydi 2 yaş sendromu 1 yıl sürdürezillikti Allah sabır veriyor işte yoksa çekilmez . Kiziminda atari gideri var şimdiden daha 3 aylık olmadı demek ki anasına çekmişler :)
Insallah iyi gecmisdir gecenizİyi geceler kızlar bende menümü yazıp gidiyorum çok şükür uyudu inşallah gecemiz güzel geçer
Ben de ilk kez tartılmamayı deneyeceğim bakalım başarabilecek miyim
Aynen tutamiyo. Ama kendmi malesefİlk zamanlar olur oyle geciyor sonra. Diyette yapilan yanlislardandir surekli tartilmak. Bunye hergun yag yakmaz biyolojik saat haftada 1 kez atar yaglari herkesin farkli gunleri vardir. Bunj diyetin ilk zamanlarinda surekli tartilarak tespit etmistim ben.Pazartesileri eksi cikardim hep ben hafta sonu kolo veriyorum derdim. Sonra biyolojik saat ile ilgili bu konuda bi makale okumustum. Su an sadece tarti gunlerinde kilonu gormen en dogrusu.
Kaptan 1. olmasın spor yarışmasında
Onun için puan hesaplamıyorum.
Ne guzel masallah daha ne ister insan :)Sana da maşallah canım. Kızım büyük ve çok şükür kıskançlık yapmadı ama paylaşmadı beni sadece. Şu an çok şükür anlaşıyorlar uyutabiliyor oyun da oynuyor.
Kızımın da 2 yaş sendromu uzun sürdü canım ☺
O zamanlar yani hamileyken eşimle kore dizisi tek izlerdim
Seni çok iyi anlıyorum benim oğlan da bazı geceler binayı ayağa kaldırıyor
tavuk salata yap canım iki protein alma daha iyi olur
Sagol cnmkolay gelsin canım
yanına bişeyler alsaydın keşke canım ceviz falan
İyi oturmalar abla
Teşekkür ederimmm amin hepimiz ulaşalım
Hellööög
16 Eylül Menüsü
Saat 10.3
Tavada yumurta pastırmalı ( eşim istiyor diye pastırmalı yapıyorum iki lokma kursağımdan anca geçiyordur işte adı pastırma )
Sürk salatası
Saat 17
Bi kaç badem fındık
Saat 19.3
Ton balıklı mercimekli salata
Ayran
Bebelerden artan 1 köfte
3 kaşık mantar çorbası
20 dk bölgesel egzersiz (squat , açma germe kapama hoplama ve depinmeceli egzersiz )
3+ lt su
Şuan bunu okuduguma cok uzgunum bence sen cok guzel yapiyorsun bırakma..Kızlar yapım gereği adaletli olmak benim için çok önemli..
Yanlis anlama canim Ama kendi yataginda artik bi düzeni olmali, sen yatirinca kendi kendine uyumayi ögrenmeli artik ayni saatlerde
iştahım bı gıttı oyle olunca cok zorlamıyorum canım mıde bulantısı yuzunden ama bugun bıraz bıraz geldı ıstahımİncelmek güzel tabi ki ama sağlığına dikkat et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?