Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim senin emegin gercekte buyuk.
Herhangi bir karsilik almadan burda vakit harcayip herkese tek tek cevap veriyorsun.

Sen tak bana kafayi canim. Baska turlu insan kendine gelemiyorki

Sayenizde hu hafta azcik topladim kendimi.. Su 2 gundur cok guzl.ilerliyorum

Bu senin durtmenle olan seyler. Tabiki kizmakta kirilmakta haklisin ama bir iki.kisi icin gerek yok bence boyle seylere canim.
Biz seni biliyoruz. Anlamayan yada farkli anlayan da ayrilabilir baska takimda devam edebilir tabiki.buda onun karari.
Bazen uyusmadimi uyusmuyor fikirler senin yapacagin bisey yok
Ben baska birini onermiyorum bile devam etmelisin bence

Hosgeldin cani. Birlikte guzel saglikli kilo verecegiz inşallah

Bak gene sinirlendim kocaya Ben mutfağı salonu toplamam gerekiyor banyoda yapıyım diye uykum varken uyuyamıyorum Adamda sanki bihterim ben sanki bana adnanin sağladığı imkanları sagliyormus gibi işten gelince tıkır tıkır topuklularim sürekli fonledigim dalgalı saclarimla karsilamami bekliyorAllahım ya ne günlere kaldık

Gerçekten mi

Canim seni çok iyi anlıyorum bir platform üstünde takim kurmak idare etmek bunu 3 cocuga ese islere vs. ragmen yapmak cok fedakarlik isteyen herkesin harci olmayacak bir durum.
Ama şöyle düşün yonetici oldugun herhangi bir yerde problemler anlasmazliklar catismalar olabilir insanin oldugu her yerde olur böyle şeyler dogaldir bırakmak bir secenek tabi ki ama hayatina dokundugun birileri var bu da çok degerli.
Ben birakmaman taraftarıyım karar senin tabi ki ben de moderatör ü olduğum bir parfüm hobi sitesini buna benzer anlasmazliklardan dolayi birakmistim. Çünkü syapilan fedakarliklarin gorulmemesi kirici birşey haklisin. Herkesin dunyasi farkli bisey diyemiyorum onlara da.
İllaki birini öner dersen önerecek biri yok aklimda gruptaki sayimiz fazla guzel bisey ama beni de yoruyor artik takipte zorlaniyorum, dua gruplarima vakit ayiramaz oldum bu da beni üzüyor. 100 kilo ilk hedefimdi mezun olayim insallah ben de biraz mola verecegim buraya.
Konu ile alakasiz oldu son yazdigim ama paylasmak istedim.
Devam etmeni çok isterim

Yaşanan duruma çok üzüldüm
Bazen insanların eşref saati olabiliyor, bazı insanlar eleştiri ya da uyarılma sevmiyor bunlar insani durumlar. Bir eğitimci olarak sen benden daha iyi bilirsin bu konuları.
Takım kaptanlığı cidden emek isteyen bir iş, bu konuda özverin, hakkın tartışılmaz ama bir kişi içinde takım yakılmaz derim. Daha önce böyle sorunlar yaşadın mı bilmiyorum belki birikmiş şeyler de vardır. Takımın bir üyesi olarak seninle gayet mutluyum, gerek motive etmen, gerek verdiğin bilgiler gayet güzel kendi adıma teşekkür ederim ve gitmeni hiç istemem. Birbirimizi tanımasakta duygusalımdır biraz çok üzülürüm.

Tabi abartı varda ama işten gelince ev kiyaftlerinle karşılama daha bı enerjik olsan diyor aslında yapılamayacak bişey değil ama adama sorarlar sen ne verdinde ne istiyorsun
Bu adamlar evde dursa 1 ay boyunca ne güzel olur bakalım kendileri ne halde olacak

hiç fikrim yok cnm neden olduğuna dair ama çok sıkıntı değilse bekle istersen
masallah canim Kolay gelsin ins digerlerindede
saol cnm insAllah

İnşallah hedefe doğru devam, vazgeçmek yok
Ben de öyle düşünüyorum Canim , başka bir takımda devam ederim belki. Sonuçta her takımın amacı aynı bura ya da başka bi yer farketmez. Yeter ki kalpler daha fazla kırılmasın

Allah kolaylik versin cnm :)

İyi geceler kızlar bende menümü yazıp gidiyorum çok şükür uyudu inşallah gecemiz güzel geçer
Insallah iyi gecmisdir geceniz

Ben de ilk kez tartılmamayı deneyeceğim bakalım başarabilecek miyim

Nasil gidiyor :)

Aynen tutamiyo. Ama kendmi malesef

Kaptan 1. olmasın spor yarışmasında
Onun için puan hesaplamıyorum.

Olsun cnm 1.ci neden olmasin ki bakalim olabiliyormu

Ne guzel masallah daha ne ister insan :)

tavuk salata yap canım iki protein alma daha iyi olur

Keske ole yapsaydm ama yogurt 1 kasik yedm zaten

kolay gelsin canım
yanına bişeyler alsaydın keşke canım ceviz falan

İyi oturmalar abla
Sagol cnm

Teşekkür ederimmm amin hepimiz ulaşalım

Hosgeldn cnm takıma insallah cabucak verirsn kilolari cok fazlan yokmus zaten :)

Kiz spor puan nedn eklemiyon heee :) bubarada menu guzl afiyet olsn

Şuan bunu okuduguma cok uzgunum bence sen cok guzel yapiyorsun bırakma..

Yanlis anlama canim Ama kendi yataginda artik bi düzeni olmali, sen yatirinca kendi kendine uyumayi ögrenmeli artik ayni saatlerde

Haklisin cnm bende cok istiyorum ama uyku sorunu olan bi cocuk zaten dalamiyoruz kolay kolay ve aşırı aktif hareketli sanirim ben uyutmasam gece 2-3 kadar direnir yada aglama krizine girer. Ama smdi kitap falan ismarladm resimleriyle okuyup oyle mayisir uyur belki diye umud ediyorm. Gerci birde meme emmeden uyumuyoruz oda anca meme birakinca halolcak bi sorun:) cok dertliyim nezamandir kocamla ayrı yatiyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…