Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen cok kotu oluyor uyudu ama ben hala uyuyamadm. Gidip uyumaliyim

Ah ah o meme konusundan bizde cekiyoruz buyudukce daha bi memeci oluyorlar malesef

Tabi abartı varda ama işten gelince ev kiyaftlerinle karşılama daha bı enerjik olsan diyor aslında yapılamayacak bişey değil ama adama sorarlar sen ne verdinde ne istiyorsun
1 aya gerek yok haftasonu utanmasalar don atlet geziceklerde yalandan bı şort giyolar işte

Ayy ne guldum dilek cok tatlısın benmki don atlet geziyor seninkide anası olmasa giymez o sortu

Niran yapma. Buraya alınganı triplisi iyi niyetlisi çeşit çeşit insan geliyor az çok gördün sende. Pireye kızıp yorgan yakma lütfen

Handandandan azcik dayan benim bebe yürüsün , anne desin, işte bulasiklara filan yardım etsin alacağım ben kaptanlığı şaka biryana kız insanlar sosyal ortamdaki degilki burada ekim2009 bilir birisi vardı tutturmustu ben doguluyum diye nanekekik bana kötü davranıyor diye ki ben doğulu olduğunu bile bilmiyorum biryerden çıkmıştı olay işte . Hatta ben tee 3.Takımın kaptanı iken kendi ayrilip sonra bana geriye dönüp ayrılırsam yarisamam diye niye demedin dedi kuralları okuduğu halde 10. Takimin kaptanlığını yaparkende diye devam ediyor bunlar böyle ( kız ben baya torpulemisim kendimi nasılsa hanım hanımcık konuşuyorum ) eskilerden en yakin Poni Bon ile bile atarlanmisligimiz var kaç yıldır burdayiz halbuki ( Poni kız yıllardır kilo veremedigimizde ortaya çıktı )
Neyse hadi inşallah sakinleşirsin diyorum

Hayatta sarılıp yatamam gotumu dönsem ayıp olurmu sana
aynı ben totoyu dönüp yayılacaksin
Benim ablamda var temizletmisti Ama yine geliyor canim, Gittigi yerde Bunun yemekle alakali oldugunu demis yagli yiyenlerde olurmus
sıcaklar maske bende baya etkiledi minik minik ama sinir ediyor
hiç fikrim yok cnm neden olduğuna dair ama çok sıkıntı değilse bekle istersen
saol cnm insAllah
aslında göze batmıyor benim gözüm dışında :)

Canım çok ciddi emek sarf ediyorsun Ramazan’da canlı derslerin vs İftarla çakışıp İftarını bile doğru düzgün etmeden Alel acele liste hazırladığın günleri biliyorum ben senin gitmeni bırakmanı istemiyorum kesinlikle lütfen sakinleş yeniden konuşalım
İnan bana canım o kadar büyük sorumluluk ki ben bi spor listesini hazırlarken bile elime kağıt kalem alıp en az bir saat uğraşıyordum ki son zamanlarda ona bile yetişemiyordum

aynı ben totoyu dönüp yayılacaksin
sıcaklar maske bende baya etkiledi minik minik ama sinir ediyor
aslında göze batmıyor benim gözüm dışında :)
sağlığına sıkıntısı yoksa görmemeye çalış
Herkese iyi geceler ben yatar atak haftasindayiz malum sabaha maç başlar
Canım atak haftasını takip ettiğin bı uygulama var mı nereden takip ediyorsun

Minige cok gecmis olsun cnm, şükür daha iyiymiş

Detoksa gelince... Dur daha bismillah yeni basladin
Önce 1.5 simidi yemeyip, temiz menulerle gelelim :)))
benimkilerde öyle :)) ben aramazsam aramazlar

hahahhah teşekkür ederim açık sözlülük için =))

Dedim ya benim gözüm yemedi bi liste tutmayı cidden emek fazla. O nedenle kırgınlığı anlayabiliyorum

Kızlar diyete başladığımdan beri belki en midemin doyduğu ama gözümün doyamadığı gündü. Niye böyle oldum ki ya.

benim de öyle oluyor arada. Bende o yüzdennnn servis tabağına yayıyorum yemeği çok yedim gibi geliyor gözüm de doyuyor her öğünde yoğurt yemeye de çalışıyorum böyle dolu süslü bir tabak yapıyorum kendime.

Handandandan Kaptanım mesajınızı okudum üzüldüm açıkçası. Saatlerdir düşünüyorum ve yazmak istedim size.
Benim kalbimin kırıldığı nokta bana karşı yansıtmış olduğunuz tavırdı. Bir de sanırım üst üste gelince alınmaya başladım. Bu aramızdaki tatsızlığı görevinize ve takım arkadaşlarımıza yansitmanizi istemem açıkçası. Ve onların da dediği gibi Kaptanlık size yakışıyor. Bu tür kırıklıklar iş hayatında da arkadaşlıklarda da oluyor. Benim de yapım gereği malesef bir kere kırıldım mi eskisi gibi olamıyorum . Bu yüzden buradan ayrılışım.
Benim üzerimdeki ve bu takıma vermiş olduğunuz emeği ben de göz ardı edemem. Hakkınızı helal edin. Ufak bir anlaşmazlık oldu diyelim aramızda, kapatalım bu konuyu...

Handandandan Biz aynı zamanda meslektaşız Sayın Hocam. Ben birbirimizin canını yakarak bu gruptan ayrılırsam daha çok üzülürüm ve bu bize yakışmaz. O yüzden ben küçüğünüz olarak ilk adımı atıyor ve sizden özür diliyorum bir hatam oldu ise. Bize yakışır bir ayrılış olsun.

Ha bu arada başka takımlara katılmaya karar verirsem en büyük rakibim 9. Takım ona göre

kizlar hizli kilo verdim diyemidir nedir sanirim zona cikariyorum.hic geciren varmi aranizda? yarin sabah doktora gidicem yayilmadan

ben cıkardım canım ılacı da yok onun ya bırseye canını sıkmıssın bu arada ya da metabolızmanı cortlatmıssın aman dıkkat zaten dısarda korona belası dolanıyor metabolızmana dıkkat et bepanten sensiderm rahatlatır bıraz tabım ben yazana kadar ıyılesmıs de olabılırsın

ayy bunları okumak ne kadar uzdu benı ben sana hayranım gıt bır karpuz mu yıyorsun kıtap mı okuyorsun kıslık bırseyler mı yapıyorsun yap sakınles gel ben ınstagramda ,cıkolata yerken kınanan adam vıdeosu ızleyıp aaaa kaptanım da olsa boyle kınardı kotu bakardı dıye dusunup kendı kendıme kıkırdayan adamım üzme beni 3 lokma bırsey yıyorum onu da bırakırım çiğse kızın açlık nedenı olursun
haaa yooookkk ılla bırını tavsıye et dıyorsan buyur: Handandandan ahanda ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…