- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.021
yaaa tuhh niye öyle oldu ki insan çıldırıyor hakikaten uykusu olup uyumadiginda
Yaa üzüldüm cnm bence büyük emek veriyorsn disiplin kaptanda olması gereken bişey Zuhal ablanın da kızıp silkelemesi hoşuma gidiyordu sende öylesin yoksa dağılır herkes salar diye düşünüyorum
Ah ah o meme konusundan bizde cekiyoruz buyudukce daha bi memeci oluyorlar malesefİnşallah canım. İnceldim çok şükür. Yavaş yavaş eski kıyafetelere az da olsa giriyorum. Bu hafta regl haftam umarım eksi gelir.
Benimki de uyanıp meme arıyor.
Burda ciddi bir emek ve vakit ayırma var gerçekten. Ben spor etiketlemelerini takip etmemi istediğinde buna bile vakit ayıramayacağımı söyledim birkaç gün önce. Sen ciddi vakit ayırıyorsun ve kırılman normal. Senin için üzgünüm. Ancak öğretmen olarak buna bünyen alışık olmalı. Hangimiz boğazımı patlattığımız öğrencilerinizden onların iyiliği için yaptığımız uyarılara atar almadık kiOnun gibi bi şey bu da. Yapmak istemezsen anlarım. Devam etmeni isterim açıkçası. Eğer benden bu kadar dersen onu da anlarım. Benim önerim kabul ederse U UcanSupurge olabilir.
Kızım başkası uyuyunca yatağında uyuyor ama ben varsam asla memede olmadan uyumuyor
Tabi abartı vardaama işten gelince ev kiyaftlerinle karşılama daha bı enerjik olsan diyor aslında yapılamayacak bişey değil ama adama sorarlar sen ne verdinde ne istiyorsun
1 aya gerek yok haftasonu utanmasalar don atlet geziceklerde yalandan bı şort giyolar işte
Genetikmiş sanırım ama çok sinir bozucu olmaya başladıAy bendede var her yıl aldırıyorum bıkmadan usanmadan çıkıyorlar
Benim deAyy o bendede var delircem yuzumde boynumda
Niran yapma. Buraya alınganı triplisi iyi niyetlisi çeşit çeşit insan geliyor az çok gördün sende. Pireye kızıp yorgan yakma lütfenKızlar yapım gereği adaletli olmak benim için çok önemli..
Takım kaptanı olarakta herkese adilane yaklaşmak istedim.
Ancak bu 2 oldu, kurallara uymayanları uyarmam ve bu durumu da onların kişisel algılaması nedeniyle bu işi artık devam ettirmeyeceğimi anladım.
3 çocuğundan, eşinden, evimden vakit kırparak tamamen fedakarlık ilkesiyle yürüttügüm bu işin karşılığında atar giderlere maruz kalmak, nankörlükle karşılık bulmak beni fazlasıyla üzdü.
Bundan sonra bu görevi devam ettirmemeye kesin karar verdim.
Sizlerden ricam takım kaptanı olarak görmek isteğiniz kişileri buradan yazın, hep birlikte yeni kaptanımızı belirleyelim.
aynı ben totoyu dönüp yayılacaksinHayatta sarılıp yatamam gotumu dönsem ayıp olurmu sana
sıcaklar maske bende baya etkiledi minik minik ama sinir ediyorBenim ablamda var temizletmisti Ama yine geliyor canim, Gittigi yerde Bunun yemekle alakali oldugunu demis yagli yiyenlerde olurmus
aslında göze batmıyor benim gözüm dışında :)hiç fikrim yok cnm neden olduğuna dair ama çok sıkıntı değilse bekle istersen
saol cnm insAllah
Canım çok ciddi emek sarf ediyorsun Ramazan’da canlı derslerin vs İftarla çakışıp İftarını bile doğru düzgün etmeden Alel acele liste hazırladığın günleri biliyorum ben senin gitmeni bırakmanı istemiyorum kesinlikle lütfen sakinleş yeniden konuşalımKızlar yapım gereği adaletli olmak benim için çok önemli..
Ancak bu 2 oldu, kurallara uymayanları uyarmam ve bu durumu da onların kişisel algılaması nedeniyle bu işi artık devam ettirmeyeceğimi anladım.
3 çocuğundan, eşinden, evimden vakit kırparak tamamen fedakarlık ilkesiyle yürüttügüm bu işin karşılığında atar giderlere maruz kalmak, nankörlükle karşılık bulmak beni fazlasıyla üzdü.
Sizlerden ricam takım kaptanı olarak görmek isteğiniz kişileri buradan yazın, hep birlikte yeni kaptanımızı belirleyelim.
İnan bana canım o kadar büyük sorumluluk ki ben bi spor listesini hazırlarken bile elime kağıt kalem alıp en az bir saat uğraşıyordum ki son zamanlarda ona bile yetişemiyordumBurda ciddi bir emek ve vakit ayırma var gerçekten. Ben spor etiketlemelerini takip etmemi istediğinde buna bile vakit ayıramayacağımı söyledim birkaç gün önce. Sen ciddi vakit ayırıyorsun ve kırılman normal. Senin için üzgünüm. Ancak öğretmen olarak buna bünyen alışık olmalı. Hangimiz boğazımı patlattığımız öğrencilerinizden onların iyiliği için yaptığımız uyarılara atar almadık kiOnun gibi bi şey bu da. Yapmak istemezsen anlarım. Devam etmeni isterim açıkçası. Eğer benden bu kadar dersen onu da anlarım. Benim önerim kabul ederse U UcanSupurge U UcanSupurge olabilir.
aynı ben totoyu dönüp yayılacaksin
sıcaklar maske bende baya etkiledi minik minik ama sinir ediyor
aslında göze batmıyor benim gözüm dışında :)
Canım atak haftasını takip ettiğin bı uygulama var mı nereden takip ediyorsunHerkese iyi geceler ben yatar atak haftasindayiz malum sabaha maç başlar
Minige cok gecmis olsun cnm, şükür daha iyiymiş
Detoksa gelince... Dur daha bismillah yeni basladin
Önce 1.5 simidi yemeyip, temiz menulerle gelelim :)))
benimkilerde öyle :)) ben aramazsam aramazlar
Dedim ya benim gözüm yemedi bi liste tutmayı cidden emek fazla. O nedenle kırgınlığı anlayabiliyorumCanım çok ciddi emek sarf ediyorsun Ramazan’da canlı derslerin vs İftarla çakışıp İftarını bile doğru düzgün etmeden Alel acele liste hazırladığın günleri biliyorum ben senin gitmeni bırakmanı istemiyorum kesinlikle lütfen sakinleş yeniden konuşalım
İnan bana canım o kadar büyük sorumluluk ki ben bi spor listesini hazırlarken bile elime kağıt kalem alıp en az bir saat uğraşıyordum ki son zamanlarda ona bile yetişemiyordum
Kızlar diyete başladığımdan beri belki en midemin doyduğu ama gözümün doyamadığı gündü. Niye böyle oldum ki ya.
kizlar hizli kilo verdim diyemidir nedir sanirim zona cikariyorum.hic geciren varmi aranizda? yarin sabah doktora gidicem yayilmadan
Kızlar yapım gereği adaletli olmak benim için çok önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?