Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yıne az az yemıssın canım o da ıyı amaann daha hafta bası verırım dıyıp salmamıssın

16 eylül çarşamba

12:00 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 adet zeytin
3 adet cherry domates

14:00 1 kase yoğurt

16:00 yarım şeftali

19:00 1 kase çorba
Salata
1dilim ekmek

Su 2lt

Spor Leslie 3 mil

menun cok guzel bu arada hosgeldınn kılolarımız cok yakın bana yenı rakıp mı geldı nee

dobiş menusu de gormesek mis gıbın menu su goremedım bı okadar suyunu da ıcıyorsan tamamdır.

senın menulere uzaktan bakınca of of of of yemıs valla dıyorum ıcerıgıne bır bakıyorsun azcık azcık azcık valla helal olsun ben o cokokremı bı ele gecırsem....

Günaydıııııınnnnnnnn
Eşim de diyete girdi diyet koçu benim
Sabah sabah ona öğlen için yemek, ara öğününu falan hazırladım kahvaltımızı da yaptık mutfak işlerine kaldığım yerden devam edicem insAllah oğluşum ve kızım uyurken çoğunu halederim umarım güzel bol eksili, az kalorili bı gün olsun insAllah hepimiz için

sağlığına sıkıntısı yoksa görmemeye çalış

Canım atak haftasını takip ettiğin bı uygulama var mı nereden takip ediyorsun
bi yerden değil canım zaten öyle atağı ne Zaman diye bakmıyorum çünkü cildirinca aklıma geliyor acaba atak mi diyr 11.5-12.5 arası yumuşak geçiş atagiymis daha çok fark edip dokunacak artık bu atak sonrası ne garip ya annem acaba bende bakmismi atak mi diye huysuz olunca usutmusyur diye karnınıza ılık bez koyardik diyor aslında fark etmeden doğru ataktada en iyi yöntem tentemasi ve çocuğun karın bölgesini sıcak tutmak
canım yazmamisim normalde gündüz 3 gecede 1-1.5 içiyorum her emzirmeye sonrası 2 bardak
maşallah valla kabağı sadece akşam öğünü olarak bile yesen eksi garantisi var süper bir sebze
Kiz az tiyo ver sonra bizden önce eriyorlar ben 78 iken eşim 80 kusurleedeydi geçen o 78 çıktı ben seksenlerdr sanırsın o doğurduda kilolar gidiyor gerçi taş yüzünden doğurmuş kadar oldu

anladm cnm benimki bu ara geceleri uzuuuun uzuuun emmek istiyor memeyi bırakınca da yanımda yatmak istiyor öyle çok şükür çok atak mi diye düşündürcek kadar zorlamıyor bklm sağlıklı olsunlarda
Kiz az tiyo ver sonra bizden önce eriyorlar ben 78 iken eşim 80 kusurleedeydi geçen o 78 çıktı ben seksenlerdr sanırsın o doğurduda kilolar gidiyor gerçi taş yüzünden doğurmuş kadar oldu
ay yok tam tersi benim adam yemeyi çok seviyor bı de metabolizma hızı yavaş sanki öyle çok hızlı eriyip bitecek gibi değil yolumuz uzun ikimizinde
Herkese günaydın bugün benim için detox degil tabiki nasıl alismissam her perşembe az yemeye sabah kahvaltıda protein Perşembesimi yapsam dedim sonra sütler geldi aklıma
Günaydın cnm bize şu an detoks, yeşil çay vs yok şu dışında başka ödem için ne yapabiliriz ki

Rezene anason diyorlar ama inan hiç içemiyorum gazlı zamanı o kadar rezene ictimki artık icim almıyor

aynen öyle. ben onunla normal konuştukça baktım beni tersliyor. bende mesafe koydum biraz. ben mesafe koyunca o hepten selamı sabahı kesti. masalarımız yan yana. yani anlamıyorum yeni başlayan bir insana bu şekilde davranılır mı. alışmak zaten zorken bu kız iyice zorlaştırdı. inşallah zamanla alışırım bakalım.

aynen içlerinde çok iyileri var her yerde olduğu gibi. ama bu kızın parası da çok yok. normal bir kız yani. ama yıllarca çalıştığı kişiler hep iyi maaş alan iyi yerlerde takılanlardı. bu da onlara benzedi belli ki. 40 yaşına gelmiş hala ergen ergen takılıyor. sözümü yanlış anlamayın.

amin canim diger mesajlarini gördüm. Malesef heryerde bu tip insandan bitane kesin vardir. Umursamamaya calis görme duyma
evet her yerde oluyor dediğin gibi. elimden geleni yapıyorum ama masalarımız dip dibe olunca zor oluyor. zamanla alışırım umarım.

Teşekkür ederim cnm Yolum uzun katı diyetle çok az yiyerek bu yolu tamamliyamam 1.tk cokokrem veya akşam salata çeşitleri bana keyif verrek kilo vermemi sağlıyor

Herkese iyi geceler ben yatar atak haftasindayiz malum sabaha maç başlar
Günaydın canım kaç aylık ve bebeğin canım. Rabbim bağışlasın
Günaydın mutlu sabahlar

Tartidan önceki son gün,özellikle listedeki olan kizlar günü erken kapatıp yarın 1.lik kutlamalari yapalim
Günaydın canım günü ben de erken kapatmayı düşünüyorum bakalım umutluyum. Tartıya çıkmamak için Zor tutuyorum

Allah senden de razı olsun. hepimizin eksiklikleri var. Allah günahlarımızı bağışlasın. bize güzel ahlak ve güzel ameller nasip etsin inşallah.
amin canim
Çok kotu olmuş Rabbim beterinden korusun geçmiş olsun canım
bendede oluşmaya başladı bence yaşlanıyoruz
Kolay gelsin canım.Mutfak temizledi mi evin diğer tarafları insanın gözünde büyümüyor ..Zorunu atlatmissin

Son düzenleme:
Herkese günaydın bugün benim için detox degil tabiki nasıl alismissam her perşembe az yemeye sabah kahvaltıda protein Perşembesimi yapsam dedim sonra sütler geldi aklıma
Balım sen bu işi biliyosun zaten. sütünü etkilemeden doğru brslenirsin

Günaydınnnn =))

Bende çok zorlandım tartı ile bakıştık sabaha olmaz dedim ihanet edemem arkadaşlarıma bakma dedim çıktım banyodan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…