- 9 Mayıs 2015
- 1.329
- 5.274
- 358
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.041
16 Eylül 2020
Kahvaltı 10.30
- 3 çeri domates
-2 salatalık
-2 zeytin
-1 ufal dilim peynir
-1 tam bugday ekmeği
Öğle Yemeği 13.00
-1 tabak etli bezelye yemeği
-1 kase yoğurt
Akşam Yemeği 18.30
-karışık ızgara
-cok az patates püresi
-mevsim salata
-2 kaşık şakşuka
-2 bardak ayran
-yarım hayrolu tatlısı
( dışarda yemeğe gittik malesef azıcık ucu kaçtı)
su 3 litre
spor》 110 dk hızlı tempoda yürüyüş 330Pnrrr-12
ayrıca 3 saat aralıksız dolaplar boşaltıldı silindi yerlestirildi cok yorucuydu
16 eylül çarşamba
12:00 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 adet zeytin
3 adet cherry domates
14:00 1 kase yoğurt
16:00 yarım şeftali
19:00 1 kase çorba
Salata
1dilim ekmek
Su 2lt
Spor Leslie 3 mil
Menü (emziren dobis menüsü)
Sabah 9:00
2dilim tam buğday
1 yumurta
1 dilim kaşar
Domates salatalık
Öğle(13:00)
Avuç kadar hindi ızgara
1 kase tarhana
Akşam(19:00)
Avuç kadar hindi ızgara ile tam buğday ekmeğne sandvich yeşillikle
Kahvaltı 11.30
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Yeşillik
Domates salatalık
2,3 parça kaşar
1kucyk kase menemen
Kızımın yemedegi 1 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek 1 t.k cokokrem
Arada 1 kase yulaf ezmesi sütlü azcik kuru üzümlü kuruyemisli
.
Akşam 19.00
1 tabak kıymalı türlü yemegi
Salata
Yoğurtlu semizotu salatası
Küçük kase domates ezmesi
3 tane küçük salatalık turşusu
Bol su
Spor yok halimde yok yapmaya
bi yerden değil canım zaten öyle atağı ne Zaman diye bakmıyorum çünkü cildirinca aklıma geliyor acaba atak mi diyr 11.5-12.5 arası yumuşak geçiş atagiymis daha çok fark edip dokunacak artık bu atak sonrası ne garip ya annem acaba bende bakmismi atak mi diye huysuz olunca usutmusyur diye karnınıza ılık bez koyardik diyor aslında fark etmeden doğru ataktada en iyi yöntem tentemasi ve çocuğun karın bölgesini sıcak tutmaksağlığına sıkıntısı yoksa görmemeye çalış
Canım atak haftasını takip ettiğin bı uygulama var mı nereden takip ediyorsun
canım yazmamisim normalde gündüz 3 gecede 1-1.5 içiyorum her emzirmeye sonrası 2 bardakyıne az az yemıssın canım o da ıyı amaann daha hafta bası verırım dıyıp salmamıssın
menun cok guzel bu arada hosgeldınn kılolarımız cok yakın bana yenı rakıp mı geldı nee
dobiş menusu de gormesek mis gıbın menu su goremedım bı okadar suyunu da ıcıyorsan tamamdır.
senın menulere uzaktan bakınca of of of of yemıs valla dıyorum ıcerıgıne bır bakıyorsun azcık azcık azcık valla helal olsun ben o cokokremı bı ele gecırsem....
maşallah valla kabağı sadece akşam öğünü olarak bile yesen eksi garantisi var süper bir sebzekızlar bu arada aklıma gelmısken (gecenın 03:35 ınde evet) cıcıannem kabak detoksu yapmıstı gecenlerde(kendısı 77 yasında bacaklarında platın oldugu ıcın hareketı cok kısıtlı) 2 kılo vermıs dıceklerım bu kadar.
Kiz az tiyo ver sonra bizden önce eriyorlar ben 78 iken eşim 80 kusurleedeydi geçen o 78 çıktı ben seksenlerdr sanırsın o doğurduda kilolar gidiyor gerçi taş yüzünden doğurmuş kadar olduGünaydıııııınnnnnnnn❣
Eşim de diyete girdi diyet koçu benim
Sabah sabah ona öğlen için yemek, ara öğününu falan hazırladım kahvaltımızı da yaptık mutfak işlerine kaldığım yerden devam edicem insAllahoğluşum ve kızım uyurken çoğunu halederim umarım güzel bol eksili, az kalorili bı gün olsun insAllah hepimiz için
anladm cnm benimki bu ara geceleri uzuuuun uzuuun emmek istiyor memeyi bırakınca da yanımda yatmak istiyor öyle çok şükür çok atak mi diye düşündürcek kadar zorlamıyor bklm sağlıklı olsunlardabi yerden değil canım zaten öyle atağı ne Zaman diye bakmıyorum çünkü cildirinca aklıma geliyor acaba atak mi diyr 11.5-12.5 arası yumuşak geçiş atagiymis daha çok fark edip dokunacak artık bu atak sonrası ne garip ya annem acaba bende bakmismi atak mi diye huysuz olunca usutmusyur diye karnınıza ılık bez koyardik diyor aslında fark etmeden doğru ataktada en iyi yöntem tentemasi ve çocuğun karın bölgesini sıcak tutmak
ay yok tam tersi benim adam yemeyi çok seviyor bı de metabolizma hızı yavaş sanki öyle çok hızlı eriyip bitecek gibi değil yolumuz uzun ikimizindeKiz az tiyo ver sonra bizden önce eriyorlar ben 78 iken eşim 80 kusurleedeydi geçen o 78 çıktı ben seksenlerdr sanırsın o doğurduda kilolar gidiyor gerçi taş yüzünden doğurmuş kadar oldu
Günaydın cnm bize şu an detoks, yeşil çay vs yok şu dışında başka ödem için ne yapabiliriz kiHerkese günaydınbugün benim için detox degil tabiki nasıl alismissam her perşembe az yemeye sabah kahvaltıda protein Perşembesimi yapsam dedim sonra sütler geldi aklıma
Rezene anason diyorlar ama inan hiç içemiyorum gazlı zamanı o kadar rezene ictimki artık icim almıyoranladm cnm benimki bu ara geceleri uzuuuun uzuuun emmek istiyor memeyi bırakınca da yanımda yatmak istiyor öyle çok şükür çok atak mi diye düşündürcek kadar zorlamıyor bklm sağlıklı olsunlarda
ay yok tam tersi benim adam yemeyi çok seviyor bı de metabolizma hızı yavaş sanki öyle çok hızlı eriyip bitecek gibi değil yolumuz uzun ikimizinde
Günaydın cnm bize şu an detoks, yeşil çay vs yok şu dışında başka ödem için ne yapabiliriz ki
Ben ilk haftalar içtim rezene sonra içmedim hiç deneyebilirim o zmn saol canımRezene anason diyorlar ama inan hiç içemiyorum gazlı zamanı o kadar rezene ictimki artık icim almıyor
aynen öyle. ben onunla normal konuştukça baktım beni tersliyor. bende mesafe koydum biraz. ben mesafe koyunca o hepten selamı sabahı kesti. masalarımız yan yana. yani anlamıyorum yeni başlayan bir insana bu şekilde davranılır mı. alışmak zaten zorken bu kız iyice zorlaştırdı. inşallah zamanla alışırım bakalım.çok haklısın canım özgürlük herkes içindir nefret söylemleri kendi olgunlaşmamış kişiklerinin belirtisi. Açık bir dille düşüncelerini ifade edebilirsin canım bana tavır alırlar mı vs. diye hiç düşünme zamanla saygı bile duyacaklar sana. ben hep öyle oldum bildiğim doğruları ortamına göre konusurum. ama bu sözde özgürlükçü modern görünen ama bir nancın gerekliliklerine bile saygı duyamayan aklınca küçümsemeye çalışan kafa yapısını anlamıyorum gerçekten.
aynen içlerinde çok iyileri var her yerde olduğu gibi. ama bu kızın parası da çok yok. normal bir kız yani. ama yıllarca çalıştığı kişiler hep iyi maaş alan iyi yerlerde takılanlardı. bu da onlara benzedi belli ki. 40 yaşına gelmiş hala ergen ergen takılıyor. sözümü yanlış anlamayın.sosyete cahilleri sözü çok hoşuma gitti.
Ben de parası olup cahil olandan hiç hoşlanmam. Çünkü kapasite olmadığı için bu sefer karşı taraftakini para ile ezmeye çalışır.
İçlerinde çok iyiler de vardır ama bana hep görgüsüzleri denk geldi herhalde.
evet her yerde oluyor dediğin gibi. elimden geleni yapıyorum ama masalarımız dip dibe olunca zor oluyor. zamanla alışırım umarım.amin canimdiger mesajlarini gördüm. Malesef heryerde bu tip insandan bitane kesin vardir. Umursamamaya calis görme duyma
Teşekkür ederim cnmyıne az az yemıssın canım o da ıyı amaann daha hafta bası verırım dıyıp salmamıssın
menun cok guzel bu arada hosgeldınn kılolarımız cok yakın bana yenı rakıp mı geldı nee
dobiş menusu de gormesek mis gıbın menu su goremedım bı okadar suyunu da ıcıyorsan tamamdır.
senın menulere uzaktan bakınca of of of of yemıs valla dıyorum ıcerıgıne bır bakıyorsun azcık azcık azcık valla helal olsun ben o cokokremı bı ele gecırsem....
Günaydın canımHerkese iyi geceler ben yatar atak haftasindayiz malum sabaha maç başlar
Günaydın canımGünaydın mutlu sabahlar
Tartidan önceki son gün,özellikle listedeki olan kizlar günü erken kapatıp yarın 1.lik kutlamalari yapalim
amin canimAllah senden de razı olsun. hepimizin eksiklikleri var. Allah günahlarımızı bağışlasın. bize güzel ahlak ve güzel ameller nasip etsin inşallah.
Çok kotu olmuş Rabbim beterinden korusun geçmiş olsun canımGünaydın..
dün yazamadım listemi hepinizden özür diliyorum birazdan yazacağim. Dün sahile indim yürüyerek yarım saate gidiliyor. eve geldim çocukları hemen banyoya kızım küvette düştü. elmacık kemiği morardı ve çok şişti vicks sürdüm hemen lakin yüz çatlak olup olmadığını anlayamadım dokundurtmadı. Doktora gittik acile film çekildi.Yumuşak doku zedelenmesi dedi lakin morluk kan oturma olursa gözünde plastik cerrahın görmesi gerekir dedi. elim ayağım boşaldı. çok kötü oldum o kadar sıktım ki kendimi dizlerim bacaklarım bitti yazamadım o yüzden.
bendede oluşmaya başladı bence yaşlanıyoruzHaydi bakalım 10 puanlık güzellik sorusu toplaşın
Kızlar bu maske takmaktan artı bu sene bebekten dolayı ne klima nede cam pencere çok açmaktan mi artık nedendir cildimde minik minik yağ bezeleri var ve birsuru oldular ne yapmalıyım yani şu süreçte salona gidip temizletmekte risk var mı çözümü olan gözüme battikca sinir oluyorum
Kolay gelsin canım.Mutfak temizledi mi evin diğer tarafları insanın gözünde büyümüyor ..Zorunu atlatmissinSlmlar kızlar gündüz mutfağa bı girdim vala eşim gelene kadar çıkamadım hala da bitmedi işler davlumbaz bacasini değiştirmek için davlumbazı sökmeye baya uğraştım kaç vida çıkardım elimde kalacak diye korktum
Kavanozları boşalt düzenle derken sadece dolap.iclerini düzenledim yarına da cam kapı buzdolabı temizliği var sizler nasılsınız insAllah gece durursa oğlum sporda yapicam yine
Balım sen bu işi biliyosun zaten. sütünü etkilemeden doğru brslenirsinHerkese günaydınbugün benim için detox degil tabiki nasıl alismissam her perşembe az yemeye sabah kahvaltıda protein Perşembesimi yapsam dedim sonra sütler geldi aklıma
Günaydın canım ☺ kaç aylık ve bebeğin canım. Rabbim bağışlasın
Günaydın canım ☺ günü ben de erken kapatmayı düşünüyorum bakalım umutluyum. Tartıya çıkmamak için Zor tutuyorum
Bugün tavuk salata yapicam bana eksi gitirecektirGünaydın mutlu sabahlar
Tartidan önceki son gün,özellikle listedeki olan kizlar günü erken kapatıp yarın 1.lik kutlamalari yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?