Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Birlikte diyet yapmak daha motive edicce ve zevkli olur sizin için Tabi 3 gün sonra eşin oyun bozanlik yapmazsa

Bugün tartil bence duruma göre bir beslenme uygularsin

Devasa bardak ile suyumu içtim yarım litre =) tartılmayayım şimdi ya moralim bozulur ise oyyy anam oyy kahvaltım yine bu saate kaldı erken kalkacaktım ne güzel gece 3 de yatınca uyumuşum

Günaydınnnn =))

Bende çok zorlandım tartı ile bakıştık sabaha olmaz dedim ihanet edemem arkadaşlarıma bakma dedim çıktım banyodan
Yarın büyük gün canım. O yüzden artıdaymışım gibi az ve öz yiyeceğim bakalım
Bugün tavuk salata yapicam bana eksi gitirecektir
Ben de yeşil fasulye düşünüyorum yada kahvaltı tarzı yerim
Birlikte diyet yapmak daha motive edicce ve zevkli olur sizin için Tabi 3 gün sonra eşin oyun bozanlik yapmazsa
Ne güzel diyet arkadaşı ama benim eş çok zayıf ben yapınca o da yemiyor 5 kilocuk vermiş

Eşle diyet yapmak çok sinir bozucu yaa :))))
Geçen yıl diyetisyene birlikte gittik biraz göbeği çıktı diye, erkek bünyesi çok kolay veriyor, adam patır patır verdi, sinirlerim hopladı :))

Mantıklı =) bende otlarıma yeşil çayıma vurayım kendimi

Ben de çok kırılganım çok hassasım aslında alınıp darılıp kırılacak bi durum yoktu olan oldu artık kişisel hiç bir şey olmadı olamaz olursa da çok mantıksız olur sadece sanal ortamda tanıdığın birine kişisel davranamazsın zaten
Başka takım makım yok sana otur oturduğun yerde Ne seni ne Handandandan yı göndermiyoruz bi yere öpüşüp barışın hadi

__ SPOR LİSTESİ __

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Beyazkugu 70 + 120 + 228 + 70 + 120 + 60 + --
Yaşamakguzel123 -- + 90 + -- + 120 + -- + 90 + --
Maygirl59 -- + 360 + -- + -- + 375 + 330 + --
88prenses22 -- + 180 + -- + -- + 45 + -- + --
Attraente -- + 150 + -- + 418 + -- + 159 + --
Namaria 30 + 30 + 20 + 60 + 194 + -- + --
Tekrardene -- + 120 + 128 + 120 + 120 + -- + --
Mmmerveee -- + -- + 120 + -- + --+ -- + --
Tacsızprenses -- + -- + 240 + -- + -- + -- + --
Ponibon -- + -- + 120 + -- + -- + 120 + --
Pnrr20 -- + -- + -- + 60 + -- + -- + --
Biprenses Annesi -- + -- + -- + 45 + -- + -- + --
Elisa01 -- + -- + 90 + 90+ -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Listenin günçel hali eksik varsa yazın kızlar.

canim ben bu listeyi ilk defa goruyorun anlayabildigim kadariyla benim pazar ve pazartesi eksik.listeden baktm spor bildirimi yapmisim pazar 172 pazartesi 418

Kolay gelsin canım.Mutfak temizledi mi evin diğer tarafları insanın gözünde büyümüyor ..Zorunu atlatmissin
aynen canım valla diğer odalar anca ya dağınık ya tozlu oluyor ama mutfak hem çok kalabalık hem yağ falan zorluyor ister istemez ne çok tabak çanak var hala da aklım alamadıklarimda
bu sefer çok kararlı o da du bklm bende kararlıyım ne yiyeceğini miktarını ona bırakıncw olmuyor ben ayarlayıp vericem porsiyonlsrini
Eşle diyet yapmak çok sinir bozucu yaa :))))
Geçen yıl diyetisyene birlikte gittik biraz göbeği çıktı diye, erkek bünyesi çok kolay veriyor, adam patır patır verdi, sinirlerim hopladı :))
yaa hadi ya benim eşimde irade yok uzun süreli diyet yapamiyor işin kötü yanı bünye almaya çok müsait ama çok zor veriyor daha önce diyetisyene gitti devamını getiremedi tahlilleri de temiz tamamen pis boğazligindan veremiyor keşke önce o versin valla daha çok sevinirim o göbeği eritmesi şart isteğimiz kıyafetleri bulamıyoruz
Keman yayı gibi gerginim, yeni bir iş görüşmesine gideceğim, valla sinirlerim bozuldu artık, bakalım bugün nasıl bir saçmalık olacak :))
hadi hayırlısıysa güzel geçsin insAllah canım
gunaydin kizlar🖐 dun aksam giremedm misafir vardi yoruldugumdanda erken uyudum.bu sabahta yuruyuse cikmadim ev temizligine giristim.ama leslie yapicam bugun
kolay gelsin canım bugün bende erken bitirirsem işimi gündüz yapicam Leslie gece oğlan durmuyor pek
Ooo hadi iyi ter atmalar

Hellöööö mellöööö takım günaydın mutlu huzurlu heyirli perişan olmayan perşembeler
Bugün cuma sandım cıbıldanıp tartılayım az bekleyim az depineyim ödem gitsin aman su içmeyim artı gelmesin vs derkene cumanın gelişinin perşembeden belli olduğunu anladım
Hehehh o ne demekse artık anladınız onu beni yormayın akşama kadar depinin kalori yakın az yiyin çok için

Bubarada hepinize günaydın 9. Takımın fit kızları
merhaba canim hosgeldin.bende gecen hafta geldim buraya ismim ceren 31 yasindayim.hamilelik dusunuyorum doktorum oncesi biraz kilo ver dedi.12 agustosda 75 ile basladm simdi 69-70 arasi gidip geliyorum.hedef 63 hepbirlikte vericegiz insallah fazlalari tekrar hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…