- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.061
Bugün tartil bence duruma göre bir beslenme uygularsinGünaydınnnn =))
Bende çok zorlandım tartı ile bakıştık sabaha olmaz dedim ihanet edemem arkadaşlarıma bakma dedim çıktım banyodan
Birlikte diyet yapmak daha motive edicce ve zevkli olur sizin için Tabi 3 gün sonra eşin oyun bozanlik yapmazsaGünaydıııııınnnnnnnn❣
Eşim de diyete girdi diyet koçu benim
Sabah sabah ona öğlen için yemek, ara öğününu falan hazırladım kahvaltımızı da yaptık mutfak işlerine kaldığım yerden devam edicem insAllahoğluşum ve kızım uyurken çoğunu halederim umarım güzel bol eksili, az kalorili bı gün olsun insAllah hepimiz için
Bugün tartil bence duruma göre bir beslenme uygularsin
Yarın büyük gün canım. O yüzden artıdaymışım gibi az ve öz yiyeceğim bakalımGünaydınnnn =))
Bende çok zorlandım tartı ile bakıştık sabaha olmaz dedim ihanet edemem arkadaşlarıma bakma dedim çıktım banyodan
Ben de yeşil fasulye düşünüyorum yada kahvaltı tarzı yerimBugün tavuk salata yapicam bana eksi gitirecektir
Ne güzel diyet arkadaşı ama benim eş çok zayıf ben yapınca o da yemiyor 5 kilocuk vermişBirlikte diyet yapmak daha motive edicce ve zevkli olur sizin için Tabi 3 gün sonra eşin oyun bozanlik yapmazsa
Günaydıııııınnnnnnnn❣
Eşim de diyete girdi diyet koçu benim
Sabah sabah ona öğlen için yemek, ara öğününu falan hazırladım kahvaltımızı da yaptık mutfak işlerine kaldığım yerden devam edicem insAllahoğluşum ve kızım uyurken çoğunu halederim umarım güzel bol eksili, az kalorili bı gün olsun insAllah hepimiz için
Yarın büyük gün canım. O yüzden artıdaymışım gibi az ve öz yiyeceğim bakalım
Ben de yeşil fasulye düşünüyorum yada kahvaltı tarzı yerim
Ne güzel diyet arkadaşı ama benim eş çok zayıf ben yapınca o da yemiyor 5 kilocuk vermiş
Ben de çok kırılganım çok hassasım aslında alınıp darılıp kırılacak bi durum yoktu olan oldu artık kişisel hiç bir şey olmadı olamaz olursa da çok mantıksız olur sadece sanal ortamda tanıdığın birine kişisel davranamazsın zatenHandandandan Kaptanım mesajınızı okudum üzüldüm açıkçası. Saatlerdir düşünüyorum ve yazmak istedim size.
Benim kalbimin kırıldığı nokta bana karşı yansıtmış olduğunuz tavırdı. Bir de sanırım üst üste gelince alınmaya başladım. Bu aramızdaki tatsızlığı görevinize ve takım arkadaşlarımıza yansitmanizi istemem açıkçası. Ve onların da dediği gibi Kaptanlık size yakışıyor. Bu tür kırıklıklar iş hayatında da arkadaşlıklarda da oluyor. Benim de yapım gereği malesef bir kere kırıldım mi eskisi gibi olamıyorum . Bu yüzden buradan ayrılışım.
Benim üzerimdeki ve bu takıma vermiş olduğunuz emeği ben de göz ardı edemem. Hakkınızı helal edin. Ufak bir anlaşmazlık oldu diyelim aramızda, kapatalım bu konuyu...
Başka takım makım yok sana otur oturduğun yerde Ne seni neHandandandan Biz aynı zamanda meslektaşız Sayın Hocam. Ben birbirimizin canını yakarak bu gruptan ayrılırsam daha çok üzülürüm ve bu bize yakışmaz. O yüzden ben küçüğünüz olarak ilk adımı atıyor ve sizden özür diliyorum bir hatam oldu ise. Bize yakışır bir ayrılış olsun.
Ha bu arada başka takımlara katılmaya karar verirsem en büyük rakibim 9. Takım ona göre
canim ben bu listeyi ilk defa goruyorun anlayabildigim kadariyla benim pazar ve pazartesi eksik.listeden baktm spor bildirimi yapmisim pazar 172 pazartesi 418__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Beyazkugu 70 + 120 + 228 + 70 + 120 + 60 + --
Yaşamakguzel123 -- + 90 + -- + 120 + -- + 90 + --
Maygirl59 -- + 360 + -- + -- + 375 + 330 + --
88prenses22 -- + 180 + -- + -- + 45 + -- + --
Attraente -- + 150 + -- + 418 + -- + 159 + --
Namaria 30 + 30 + 20 + 60 + 194 + -- + --
Tekrardene -- + 120 + 128 + 120 + 120 + -- + --
Mmmerveee -- + -- + 120 + -- + --+ -- + --
Tacsızprenses -- + -- + 240 + -- + -- + -- + --
Ponibon -- + -- + 120 + -- + -- + 120 + --
Pnrr20 -- + -- + -- + 60 + -- + -- + --
Biprenses Annesi -- + -- + -- + 45 + -- + -- + --
Elisa01 -- + -- + 90 + 90+ -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Listenin günçel hali eksik varsa yazın kızlar.
aynen canım valla diğer odalar anca ya dağınık ya tozlu oluyor ama mutfak hem çok kalabalık hem yağ falan zorluyor ister istemez ne çok tabak çanak var hala da aklım alamadıklarimdaKolay gelsin canım.Mutfak temizledi mi evin diğer tarafları insanın gözünde büyümüyor ..Zorunu atlatmissin
bu sefer çok kararlı o da du bklm bende kararlıyım ne yiyeceğini miktarını ona bırakıncw olmuyor ben ayarlayıp vericem porsiyonlsriniBirlikte diyet yapmak daha motive edicce ve zevkli olur sizin için Tabi 3 gün sonra eşin oyun bozanlik yapmazsa
yaa hadi ya benim eşimde irade yok uzun süreli diyet yapamiyor işin kötü yanı bünye almaya çok müsait ama çok zor veriyor daha önce diyetisyene gitti devamını getiremedi tahlilleri de temiz tamamen pis boğazligindan veremiyor keşke önce o versin valla daha çok sevinirim o göbeği eritmesi şart isteğimiz kıyafetleri bulamıyoruzEşle diyet yapmak çok sinir bozucu yaa :))))
Geçen yıl diyetisyene birlikte gittik biraz göbeği çıktı diye, erkek bünyesi çok kolay veriyor, adam patır patır verdi, sinirlerim hopladı :))
hadi hayırlısıysa güzel geçsin insAllah canımKeman yayı gibi gerginim, yeni bir iş görüşmesine gideceğim, valla sinirlerim bozuldu artık, bakalım bugün nasıl bir saçmalık olacak :))
kolay gelsin canım bugün bende erken bitirirsem işimi gündüz yapicam Leslie gece oğlan durmuyor pekgunaydin kizlar🖐 dun aksam giremedm misafir vardi yoruldugumdanda erken uyudum.bu sabahta yuruyuse cikmadim ev temizligine giristim.ama leslie yapicam bugun
Ooo hadi iyi ter atmalar
merhaba canim hosgeldin.bende gecen hafta geldim burayaBubarada hepinize günaydın 9. Takımın fit kızları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?