Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok guzel olmus insallah yarıda birkamaz
canim ben bu listeyi ilk defa goruyorun anlayabildigim kadariyla benim pazar ve pazartesi eksik.listeden baktm spor bildirimi yapmisim pazar 172 pazartesi 418

Bazen alıntı yapilsa bile bana gelmiyor malesef, butun menuleri tek tek kontrol edemiyorm herzaman o yuzden listeyi paylastigimda herkez kontrol ederse senin gbi cok iyi olur :)

ee gençler bu gün ki planlar neler bu gün hava çok sıcak olacakmış, yarın birden serinleyecek görünüyor burada benim plan yarına kadar kös kös yayılmak
gece aynaya bir baktım yüzüm kaşım gözüm maymuna dönmüşüm bu gün az kendimle ilgilineyim maske v.s. bakım yapayım diyorum

hay maşallahhhh bayılıyorum böyle yaşı olgunlaşmış kadınların kendileri için bir şeyler yapmalarına .
sen nasıl oldun gülüm dün yine pek gelemedim kk ye yazdıysan da kaçırdım yani

iyiyim çok şükür can parem sen nasılsın hala evize dönememişsiniz geziyormuşsunuz :)
donemedim abla daha tam donmeyi planlıyoruz bisey cıkıyor sımdı de hafta sonu anneme gecıcem oda kardeşimden donecekmıs denk gelince oraya ugrayıp doneyım dedim kısa bir batı Karadeniz turu yaptık onun dısında evdeydik hep valla evimı duzenımı cok ozledım
Keman yayı gibi gerginim, yeni bir iş görüşmesine gideceğim, valla sinirlerim bozuldu artık, bakalım bugün nasıl bir saçmalık olacak :))
hayırlı haberler alırsın ınsallah

Aslansın ya, biraz bana da bulaşsa bu bakım işi ne güzel olacak

ooo şahanee evde destek olacak zayıflama arkadaşın var artık hadi inşallah beraber güzelce fit olursunuz gülüm

harika anneni de görüp anne enerjisini alıp eve öyle gidersin evde seni yığınla iş seni bekliyor olacak valizler açılacak dökülecek tekrar düzen kurulacak işin en güzel yanı insan evini çok özlediğin de hiç bir şey gözüne gelmiyor zevkle yapıyorsun işi gücü ve tekrar yeme düzeni oluşturmayı , sana da öyle olacak :)

Devasa bardak ile suyumu içtim yarım litre =) tartılmayayım şimdi ya moralim bozulur ise oyyy anam oyy kahvaltım yine bu saate kaldı erken kalkacaktım ne güzel gece 3 de yatınca uyumuşum
virüs artmış gülüm gelip gitmeleri biraz azaltmak lazım hiç olmadı kısa tutmak lazım uyku düzeni kurmak için önümüzde ki hafta biraz çabalayalım ikimiz de ben de 2.5 da yatıp 5 den sonra uyuyabildim

kesinlikle abla hıc gozumde buyumuyor onlar suan yeterki sag salim doneyım evime modundayom sımdı kardeşimde bana yakına tasındı keyfime diyecek yokcok sukur

Eşle diyet yapmak çok sinir bozucu yaa :))))
Geçen yıl diyetisyene birlikte gittik biraz göbeği çıktı diye, erkek bünyesi çok kolay veriyor, adam patır patır verdi, sinirlerim hopladı :))
benim koca gece ekmek yemeyi bıraksa bir de uykusuz kalsa hoop zayıflıyor sanki ben ona kilon kaç diye soruyormuşum gibi gelip kaç kiloya indiğini söylüyor siniirrr oluyorum gıcık oluyorum deme beee diyorum :))
sabah tartılır öğlen gelir yemeden önce tartılır yedikten sonra tartılır akşam yine aynı step tahtası gibi basküle çıkıyor benim adam :)

bence de ortada sorun yok ki

kesinlikle abla hıc gozumde buyumuyor onlar suan yeterki sag salim doneyım evime modundayom sımdı kardeşimde bana yakına tasındı keyfime diyecek yokcok sukur
vallaha mııı ay ne güzel olmuş hayırlı olsun , kardeşin de güle güle otursun sana yakın evin de bol kahve çay içmeleriniz bol muhabbetleriniz olsun inşallah

vallaha mııı ay ne güzel olmuş hayırlı olsun , kardeşin de güle güle otursun sana yakın evin de bol kahve çay içmeleriniz bol muhabbetleriniz olsun inşallah
Insallah abla 4 senedir bıtlısteydı yılda 1 hafta anca gorusuyorduk sımdı yarım saat uzagımdalar cok sukur 4 senenin acısını cıkartırız Allahın ıznıyle❤

anlaşıldı sen baya eksi geleceksin heyecandan günleri bile karıştırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…