- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.081
Günaydıııııınnnnnnnn❣
Eşim de diyete girdi diyet koçu benim
Sabah sabah ona öğlen için yemek, ara öğününu falan hazırladım kahvaltımızı da yaptık mutfak işlerine kaldığım yerden devam edicem insAllahoğluşum ve kızım uyurken çoğunu halederim umarım güzel bol eksili, az kalorili bı gün olsun insAllah hepimiz için
canim ben bu listeyi ilk defa goruyorun anlayabildigim kadariyla benim pazar ve pazartesi eksik.listeden baktm spor bildirimi yapmisim pazar 172 pazartesi 418
hay maşallahhhh bayılıyorum böyle yaşı olgunlaşmış kadınların kendileri için bir şeyler yapmalarına .kızlar bu arada aklıma gelmısken (gecenın 03:35 ınde evet) cıcıannem kabak detoksu yapmıstı gecenlerde(kendısı 77 yasında bacaklarında platın oldugu ıcın hareketı cok kısıtlı) 2 kılo vermıs dıceklerım bu kadar.
donemedim abla daha tam donmeyi planlıyoruz bisey cıkıyor sımdı de hafta sonu anneme gecıcem oda kardeşimden donecekmıs denk gelince oraya ugrayıp doneyım dedimiyiyim çok şükür can parem sen nasılsın hala evize dönememişsiniz geziyormuşsunuz :)
hayırlı haberler alırsın ınsallahKeman yayı gibi gerginim, yeni bir iş görüşmesine gideceğim, valla sinirlerim bozuldu artık, bakalım bugün nasıl bir saçmalık olacak :))
ee gençler bu gün ki planlar neler bu gün hava çok sıcak olacakmış, yarın birden serinleyecek görünüyor burada benim plan yarına kadar kös kös yayılmak
gece aynaya bir baktım yüzüm kaşım gözüm maymuna dönmüşüm bu gün az kendimle ilgilineyim maske v.s. bakım yapayım diyorum
ooo şahanee evde destek olacak zayıflama arkadaşın var artık hadi inşallah beraber güzelce fit olursunuz gülümGünaydıııııınnnnnnnn❣
Eşim de diyete girdi diyet koçu benim
Sabah sabah ona öğlen için yemek, ara öğününu falan hazırladım kahvaltımızı da yaptık mutfak işlerine kaldığım yerden devam edicem insAllahoğluşum ve kızım uyurken çoğunu halederim umarım güzel bol eksili, az kalorili bı gün olsun insAllah hepimiz için
harika anneni de görüp anne enerjisini alıp eve öyle gidersin evde seni yığınla iş seni bekliyor olacak valizler açılacak dökülecek tekrar düzen kurulacak işin en güzel yanı insan evini çok özlediğin de hiç bir şey gözüne gelmiyor zevkle yapıyorsun işi gücü ve tekrar yeme düzeni oluşturmayı , sana da öyle olacak :)donemedim abla daha tam donmeyi planlıyoruz bisey cıkıyor sımdı de hafta sonu anneme gecıcem oda kardeşimden donecekmıs denk gelince oraya ugrayıp doneyım dedimkısa bir batı Karadeniz turu yaptık onun dısında evdeydik hep valla evimı duzenımı cok ozledım
hayırlı haberler alırsın ınsallah
virüs artmış gülüm gelip gitmeleri biraz azaltmak lazım hiç olmadı kısa tutmak lazım uyku düzeni kurmak için önümüzde ki hafta biraz çabalayalım ikimiz de ben de 2.5 da yatıp 5 den sonra uyuyabildimDevasa bardak ile suyumu içtim yarım litre =) tartılmayayım şimdi ya moralim bozulur iseoyyy anam oyy kahvaltım yine bu saate kaldı erken kalkacaktım ne güzel gece 3 de yatınca uyumuşum
kesinlikle abla hıc gozumde buyumuyor onlar suanharika anneni de görüp anne enerjisini alıp eve öyle gidersin evde seni yığınla iş seni bekliyor olacak valizler açılacak dökülecek tekrar düzen kurulacak işin en güzel yanı insan evini çok özlediğin de hiç bir şey gözüne gelmiyor zevkle yapıyorsun işi gücü ve tekrar yeme düzeni oluşturmayı , sana da öyle olacak :)
benim koca gece ekmek yemeyi bıraksa bir de uykusuz kalsa hoop zayıflıyor sanki ben ona kilon kaç diye soruyormuşum gibi gelip kaç kiloya indiğini söylüyor siniirrr oluyorum gıcık oluyorum deme beee diyorum :))Eşle diyet yapmak çok sinir bozucu yaa :))))
Geçen yıl diyetisyene birlikte gittik biraz göbeği çıktı diye, erkek bünyesi çok kolay veriyor, adam patır patır verdi, sinirlerim hopladı :))
bence de ortada sorun yok kiBen de çok kırılganım çok hassasım aslında alınıp darılıp kırılacak bi durum yoktu olan oldu artık kişisel hiç bir şey olmadı olamaz olursa da çok mantıksız olur sadece sanal ortamda tanıdığın birine kişisel davranamazsın zaten
Başka takım makım yok sana otur oturduğun yerde Ne seni neHandandandan yı göndermiyoruz bi yere öpüşüp barışın hadi
vallaha mııı ay ne güzel olmuş hayırlı olsun , kardeşin de güle güle otursun sana yakın evin de bol kahve çay içmeleriniz bol muhabbetleriniz olsun inşallahkesinlikle abla hıc gozumde buyumuyor onlar suanyeterki sag salim doneyım evime modundayom sımdı kardeşimde bana yakına tasındı keyfime diyecek yok cok sukur
hadi hayırlı uğurlu olsun bol eksi rakamlar getirsin ip atlama :)
Insallah abla 4 senedir bıtlısteydı yılda 1 hafta anca gorusuyorduk sımdı yarım saat uzagımdalar cok sukur 4 senenin acısını cıkartırız Allahın ıznıyle❤vallaha mııı ay ne güzel olmuş hayırlı olsun , kardeşin de güle güle otursun sana yakın evin de bol kahve çay içmeleriniz bol muhabbetleriniz olsun inşallah
anlaşıldı sen baya eksi geleceksin heyecandan günleri bile karıştırdınHellöööö mellöööö takım günaydın mutlu huzurlu heyirli perişan olmayan perşembeler
Bugün cuma sandım cıbıldanıp tartılayım az bekleyim az depineyim ödem gitsin aman su içmeyim artı gelmesin vs derkene cumanın gelişinin perşembeden belli olduğunu anladım
Hehehh o ne demekse artık anladınız onu beni yormayın akşama kadar depinin kalori yakın az yiyin çok için
Ayy yok sabitim ben şuananlaşıldı sen baya eksi geleceksin heyecandan günleri bile karıştırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?