- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.101
acısını çıkarın hatta anasını ağlatın gülümmmmInsallah abla 4 senedir bıtlısteydı yılda 1 hafta anca gorusuyorduk sımdı yarım saat uzagımdalar cok sukur 4 senenin acısını cıkartırız Allahın ıznıyle❤
he he tabi tabii inandım sabah sabah su bile içmeden soyunup tökünüp boşuna mı tartıyı bekledin yani kedicikkAyy yok sabitim ben şuan
acısını çıkarın hatta anasını ağlatın gülümmmm
ben de bacımla yakın olsam oy oyy oyyy ne çılgınlıklarımız olurdu@tacsizprenses
ee gülüm takımın yaşı olgunları olarak arada evde kendimize bakım yapmazsak gençlere nasıl örnek olucaz :))Aslansın ya, biraz bana da bulaşsa bu bakım işi ne güzel olacak
niran kaptanlığı mı bırakmaya niyetlendi yoksaHandandandan canım bu kaptanlığı senden baskası yapamaz haklısın bu kadar fedakarlığa boyle tatsız seyler yasamak istemiyorsun ama beserız sasarız arada alınganlıklar atarlar giderler oluyor aynı geminin yolcusuysak birbirimizi idare edıcez
çok hoş yaaa yeni şehir yeni ev yeni eşyalar rabbim huzurla sağlıkla güle güle kullanmayı nasip etsinbi hayırlısıyla evime doneyım de onlarda bir duzenlerını kursunlarda insallah abla dogu ya gittiğinde almamıslardı esyalarını gecen kutahyaya gıttıgımde beraber gittik baktık mobilyasını beyaz esyasını yeni gelin misali oldu
Ooo çok iyi 1 ayda baya iyi kilo vermişsin. Memnun oldum bende aynı yaştayız. Aynı kilolardayız. İnşallah hedefe çabuk ulaşırız. Ben yılbaşına kadar kendime zaman veriyorum. Yeni yıla fit girelim fit geçsinmerhaba canim hosgeldin.bende gecen hafta geldim burayaismim ceren 31 yasindayim.hamilelik dusunuyorum doktorum oncesi biraz kilo ver dedi.12 agustosda 75 ile basladm simdi 69-70 arasi gidip geliyorum.hedef 63 hepbirlikte vericegiz insallah fazlalari tekrar hoşgeldin
Abla geçmişi okudunmuHandandandan neredesin canooommm
virüs artmış gülüm gelip gitmeleri biraz azaltmak lazım hiç olmadı kısa tutmak lazım uyku düzeni kurmak için önümüzde ki hafta biraz çabalayalım ikimiz de ben de 2.5 da yatıp 5 den sonra uyuyabildim
benim koca gece ekmek yemeyi bıraksa bir de uykusuz kalsa hoop zayıflıyor sanki ben ona kilon kaç diye soruyormuşum gibi gelip kaç kiloya indiğini söylüyor siniirrr oluyorum gıcık oluyorum deme beee diyorum :))
sabah tartılır öğlen gelir yemeden önce tartılır yedikten sonra tartılır akşam yine aynı step tahtası gibi basküle çıkıyor benim adam :)
ee gülüm takımın yaşı olgunları olarak arada evde kendimize bakım yapmazsak gençlere nasıl örnek olucaz :))
şaka bir yana sigarayı çok içen biri olarak genlerime güvenip cilt bakımı yapmazsam sarkıp kırışmaya başladıktan sonra yapmanın anlamı olmaz tedbiri önden almak lazım sen de evde ne varsa bu gün 20 dk nı ayır kendine bakım yap insan kendini daha iyi hissediyor ,
iyi ruh haliyle o işi zaten sen almışsın gibi öz güvenle git iş görüşmesine ve senin olanı alıyormuşsun gibi al o işi allahın izniyle
benim koca gece ekmek yemeyi bıraksa bir de uykusuz kalsa hoop zayıflıyor sanki ben ona kilon kaç diye soruyormuşum gibi gelip kaç kiloya indiğini söylüyor siniirrr oluyorum gıcık oluyorum deme beee diyorum :))
sabah tartılır öğlen gelir yemeden önce tartılır yedikten sonra tartılır akşam yine aynı step tahtası gibi basküle çıkıyor benim adam :)
kızının göbüşünü yerim teyzesi kurban olsun onun göbüşünü yaradana , cidden oğluşun da vermiş maşallah böyle devam edin gülüm havalar güzelken kuzum az daha zayıflasın sağlık sorunu olmasın ileri deYarım saat ya da 40 dk hızlı hızlı yürüdüm bebelerimi de koşturdumoğlum da 1,3 vermiş 10 gün felan oldu galiba ona da dikkat edeli. az daha hareket de olsa eliptik biniyor bazen 5 bazen 10 dk lakin o bile iyi. kızımın da göbeği çıkmış
balıkesir de bir firma var senelerdir iyi zeytin yağı bulamadık mı onları arayıp isteriz internet sitesi de kurmuşlar zeytin ,sabun ve salça satıyorlar ,eşim de denemek için 1 er kilo zeytinlerden ve biber salçasıyla domates salçası da aldı dün geldi salçalar sanki koyu püre gibi cıvık yani salça gibi değil onları güneşe koydum az önce çeker nomal kıvama gelir değil mi ayy hiç anlamam salçadan falan da
ne tuhaflar ya tecrübeli çalışan iş yerinin direğidir şimdi ki iş- çalışan anlayışını ahlakını vallaha anlayamıyorum nasıl dönüş yapmazlarÇok bakımsız değilim ama bir tarz değişikliğine ihtiyacım var, iş konusunda biraz gerginim çünkü kabarık cv im başıma dert oldu, birkaç yerle görüştüm, fazla tecrübeniz var dediler, öyle olunca uçuk maaşlar isteyeceğim sanıyorlar herhalde:))) bir de yaşı büyük personelden çekiniyorlar idare edemeyiz düşüncesi oluyor galiba ilaveten eski bizim bildiğimiz nezaketlerde yok, müspet ya da menfi bir dönüş yapma lütfunda bulunmuyor hiç kimse, öylelerine açıp küfür edesim geliyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?