Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Insallah abla 4 senedir bıtlısteydı yılda 1 hafta anca gorusuyorduk sımdı yarım saat uzagımdalar cok sukur 4 senenin acısını cıkartırız Allahın ıznıyle❤
acısını çıkarın hatta anasını ağlatın gülümmmm
ben de bacımla yakın olsam oy oyy oyyy ne çılgınlıklarımız olurdu @tacsizprenses

acısını çıkarın hatta anasını ağlatın gülümmmm
ben de bacımla yakın olsam oy oyy oyyy ne çılgınlıklarımız olurdu @tacsizprenses
bi hayırlısıyla evime doneyım de onlarda bir duzenlerını kursunlarda insallah abla dogu ya gittiğinde almamıslardı esyalarını gecen kutahyaya gıttıgımde beraber gittik baktık mobilyasını beyaz esyasınıyeni gelin misali oldu

Aslansın ya, biraz bana da bulaşsa bu bakım işi ne güzel olacak
ee gülüm takımın yaşı olgunları olarak arada evde kendimize bakım yapmazsak gençlere nasıl örnek olucaz :))
şaka bir yana sigarayı çok içen biri olarak genlerime güvenip cilt bakımı yapmazsam sarkıp kırışmaya başladıktan sonra yapmanın anlamı olmaz tedbiri önden almak lazım sen de evde ne varsa bu gün 20 dk nı ayır kendine bakım yap insan kendini daha iyi hissediyor ,
iyi ruh haliyle o işi zaten sen almışsın gibi öz güvenle git iş görüşmesine ve senin olanı alıyormuşsun gibi al o işi allahın izniyle

niran kaptanlığı mı bırakmaya niyetlendi yoksa

çok hoş yaaa yeni şehir yeni ev yeni eşyalar rabbim huzurla sağlıkla güle güle kullanmayı nasip etsin

Ooo çok iyi 1 ayda baya iyi kilo vermişsin. Memnun oldum bende aynı yaştayız. Aynı kilolardayız. İnşallah hedefe çabuk ulaşırız. Ben yılbaşına kadar kendime zaman veriyorum. Yeni yıla fit girelim fit geçsin

DOğru da ablam benim sevgili biricik kocacığım sürekli eşi ile beraber hatta yarın sabahtan gidiyorlar gezmeye 3 gün yok. bende gidip arkadaşımda kalacağım çünkü kocalar yok =)

Haahahaa benimki de öyle :))))
İşin kötüsü benim ki fit aslında, kilo aldığı zaman biraz göbeği çıkar, onu da bir iki haftada hallediyor zaten. Görüntüsü ince uzun denen tiplerden, çok iri değil, vücudunun hiç bir yeri kilo almıyor sinir oluyorum:))) azıcık diyet yapsın dediğin gibi günde beşyüz kere tartılıyor:)))

Çok bakımsız değilim ama bir tarz değişikliğine ihtiyacım var, iş konusunda biraz gerginim çünkü kabarık cv im başıma dert oldu, birkaç yerle görüştüm, fazla tecrübeniz var dediler, öyle olunca uçuk maaşlar isteyeceğim sanıyorlar herhalde:))) bir de yaşı büyük personelden çekiniyorlar idare edemeyiz düşüncesi oluyor galiba ilaveten eski bizim bildiğimiz nezaketlerde yok, müspet ya da menfi bir dönüş yapma lütfunda bulunmuyor hiç kimse, öylelerine açıp küfür edesim geliyor:)))

balıkesir de bir firma var senelerdir iyi zeytin yağı bulamadık mı onları arayıp isteriz internet sitesi de kurmuşlar zeytin ,sabun ve salça satıyorlar ,eşim de denemek için 1 er kilo zeytinlerden ve biber salçasıyla domates salçası da aldı dün geldi salçalar sanki koyu püre gibi cıvık yani salça gibi değil onları güneşe koydum az önce çeker nomal kıvama gelir değil mi ayy hiç anlamam salçadan falan da

hahahhahha kınıyorum kınıyorum kınıyorum eniştemi kınıyorum çabuk başıma gelsin Allahımmmm

kızının göbüşünü yerim teyzesi kurban olsun onun göbüşünü yaradana , cidden oğluşun da vermiş maşallah böyle devam edin gülüm havalar güzelken kuzum az daha zayıflasın sağlık sorunu olmasın ileri de

Armutluya giderken bir marka var abla pahalı diğerlerine göre lakin kampanya zamanı alırsan hem iyi fiyata geliyor hemde çok lezzetli yazarım sonra telefondan. benim ki derste şimdi.

ne tuhaflar ya tecrübeli çalışan iş yerinin direğidir şimdi ki iş- çalışan anlayışını ahlakını vallaha anlayamıyorum nasıl dönüş yapmazlar
sen yine de besmeleni çek evden çıkarken 3 tane de sübhaneke oku işi almışsın da ilk çalışma günüymüş gibi o hislerle git senin için hayırlıysa daha iyisi beklemiyorsa olacak allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…