- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.121
kızının göbüşünü yerim teyzesi kurban olsun onun göbüşünü yaradana , cidden oğluşun da vermiş maşallah böyle devam edin gülüm havalar güzelken kuzum az daha zayıflasın sağlık sorunu olmasın ileri de
her nöbet sonrası - 1 kilo oluyor :)hahahhahhakınıyorum kınıyorum kınıyorum eniştemi kınıyorum çabuk başıma gelsin Allahımmmm
her nöbet sonrası - 1 kilo oluyor :)
azıcık göbeği çıktı kilolarımız aynı gibi 2 gün dikkat etse hemen aşağı iner memleketten geldiğimizden beri kıtlıktan çıkmış gibi acıkıyorlar yiyorlar oğlan bisiklet sürüyor da 2 kilo verdi şükür pis göbeği olmuştu yavvf :)
olur valla yaz telden gülüm zaten buradan 5 lt yağ aldık zeytin yağının kasımdan sonra yenisi mahsulü çıkıyormuş ya o yüzden sonra alırız dedi benimki :)Armutluya giderken bir marka var abla pahalı diğerlerine göre lakin kampanya zamanı alırsan hem iyi fiyata geliyor hemde çok lezzetli yazarım sonra telefondan. benim ki derste şimdi.
bilmiş zilloşuummIvır zıvır yiyor işte ablam dondurma lolipop maalesef kısıtlama getirmek zorunda kaldım o göbüşü çıkan sıpam tutturuyor ahh abisine hiç çekmemiş. Kuru meyve çerez ile meyve ile değişim yapıyorum artık ona da lakin unutmuyor sıpa
öğğğğ kıllı kıllı herif gibi yavff benim oğlan yine de sen bilirsin teyzesi olan sensinbende yiğenimin göbeğini yiyeyim miiiii
olur valla yaz telden gülüm zaten buradan 5 lt yağ aldık zeytin yağının kasımdan sonra yenisi mahsulü çıkıyormuş ya o yüzden sonra alırız dedi benimki :)
bilmiş zilloşuumm
öğğğğ kıllı kıllı herif gibi yavff benim oğlan yine de sen bilirsin teyzesi olan sensin
acısını çıkarın hatta anasını ağlatın gülümmmm
ben de bacımla yakın olsam oy oyy oyyy ne çılgınlıklarımız olurdu@tacsizprenses
insAllah canımCok guzel olmus insallah yarıda birkamaz
ohh sefan olsun abla ben mutfak temizliğine devam vala çok detay var çıkamam ben daha ordan herhlde yarın da mutfaktayim bu gidişle yarım saat iş 10 dk emzirme molası alt değiştirme kusma aralarını saymıyorumee gençler bu gün ki planlar neler bu gün hava çok sıcak olacakmış, yarın birden serinleyecek görünüyor burada benim plan yarına kadar kös kös yayılmak
gece aynaya bir baktım yüzüm kaşım gözüm maymuna dönmüşüm bu gün az kendimle ilgilineyim maske v.s. bakım yapayım diyorum
günaydın canım başlangıcı yap hemen o zmn çok ileri gitmeden kurtarGunaydın kızlar benimde artık diyet moduna girmem lazım verdiklerimın uzerıne ekliyorum sanırım 3 aya yakındır tartılmıyorum neredeyse bir agustosta tartıldım gunde en az 10 kere tartıya cıkan ben tartısız duruyorum umarım hep boyle devam edebilirim
insAllah ablaooo şahanee evde destek olacak zayıflama arkadaşın var artık hadi inşallah beraber güzelce fit olursunuz gülüm
Gunaydın kızlar benimde artık diyet moduna girmem lazım verdiklerimın uzerıne ekliyorum sanırım 3 aya yakındır tartılmıyorum neredeyse bir agustosta tartıldım gunde en az 10 kere tartıya cıkan ben tartısız duruyorum umarım hep boyle devam edebilirim
menun cok guzel bu arada hosgeldınn kılolarımız cok yakın bana yenı rakıp mı geldı nee
Rakip olalımmm ve verelim nalet olası federal kiloları
Bu kocaların hepsi mi böyle akşam gelince doymak bilmem herşeyi yer yatana kadar yer ama adam aynı kiloda hatta zayıflıyor. Tabi gün içinde işte hareketli ve bişey yiyemiyor yoğunluktan. Ama o yerken ben bakıyorum olmuyorHaahahaa benimki de öyle :))))
İşin kötüsü benim ki fit aslında, kilo aldığı zaman biraz göbeği çıkar, onu da bir iki haftada hallediyor zaten. Görüntüsü ince uzun denen tiplerden, çok iri değil, vücudunun hiç bir yeri kilo almıyor sinir oluyorum:))) azıcık diyet yapsın dediğin gibi günde beşyüz kere tartılıyor:)))
Herzaman hazır yanımda 500 ml bardağım var mübarek löp içiyorumDİKKAT..!!!
Bu mesaj SU uyarısı içermektedir.
Okuyan herkesin hemen 1 bardak SU içmesi gerekmektedir...
Kızlar dondurucuya yazın koyduğum limonportakaldan limonata yaptım geçen diyette olunca bitmedi tabi çok çok az şekerli yaptım bı bardak içmemde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum sizce
DİKKAT..!!!
Bu mesaj SU uyarısı içermektedir.
Okuyan herkesin hemen 1 bardak SU içmesi gerekmektedir...
sanada hayırlı günler canım oh afiyet olsun ,Herkes hayırlı günler
Dışardan geldim ev okadar dağınık değildi işlerimi hallettim.. kahvaltı yaptım ve yeşil çayımı içiyorumMüge anlıda açık
Hmm bi düşünelimKızlar dondurucuya yazın koyduğum limonportakaldan limonata yaptım geçen diyette olunca bitmedi tabi çok çok az şekerli yaptım bı bardak içmemde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum sizce
bende 1 ltlik su şişesi taşıyorum yanımda daha iyi olur üç kez bitirdim ki tamamdırHerzaman hazır yanımda 500 ml bardağım var mübarek löp içiyorum
Yollayım hemenbende istiyorum =)
İç tabi ki lakin sonra 200 kere ipsiz atlama mı yapsan =)
inşallah güzel geçer canımKeman yayı gibi gerginim, yeni bir iş görüşmesine gideceğim, valla sinirlerim bozuldu artık, bakalım bugün nasıl bir saçmalık olacak :))
Oh bakım olunca insan ne güzel hissediyoree gençler bu gün ki planlar neler bu gün hava çok sıcak olacakmış, yarın birden serinleyecek görünüyor burada benim plan yarına kadar kös kös yayılmak
gece aynaya bir baktım yüzüm kaşım gözüm maymuna dönmüşüm bu gün az kendimle ilgilineyim maske v.s. bakım yapayım diyorum
Hmm bi düşünelimlimonda zaten şeker var bide şeker atmışsın ama emziriyorsun az bişe yarın mı içsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?