Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ivır zıvır yiyor işte ablam dondurma lolipop maalesef kısıtlama getirmek zorunda kaldım o göbüşü çıkan sıpam tutturuyor ahh abisine hiç çekmemiş. Kuru meyve çerez ile meyve ile değişim yapıyorum artık ona da lakin unutmuyor sıpa

hahahhahha kınıyorum kınıyorum kınıyorum eniştemi kınıyorum çabuk başıma gelsin Allahımmmm
her nöbet sonrası - 1 kilo oluyor :)
azıcık göbeği çıktı kilolarımız aynı gibi 2 gün dikkat etse hemen aşağı iner memleketten geldiğimizden beri kıtlıktan çıkmış gibi acıkıyorlar yiyorlar oğlan bisiklet sürüyor da 2 kilo verdi şükür pis göbeği olmuştu yavvf :)

bende yiğenimin göbeğini yiyeyim miiiii

Armutluya giderken bir marka var abla pahalı diğerlerine göre lakin kampanya zamanı alırsan hem iyi fiyata geliyor hemde çok lezzetli yazarım sonra telefondan. benim ki derste şimdi.
olur valla yaz telden gülüm zaten buradan 5 lt yağ aldık zeytin yağının kasımdan sonra yenisi mahsulü çıkıyormuş ya o yüzden sonra alırız dedi benimki :)

bilmiş zilloşuumm

Cok guzel olmus insallah yarıda birkamaz
insAllah canım
ohh sefan olsun abla ben mutfak temizliğine devam vala çok detay var çıkamam ben daha ordan herhlde yarın da mutfaktayim bu gidişle yarım saat iş 10 dk emzirme molası alt değiştirme kusma aralarını saymıyorum akşama yemeğe annemler gelecekmiş yemeği de annem getirecek rahatım yani demin öğle yemeğimi yedim oğluşum doyarsa temizliğe tam gaz devam
günaydın canım başlangıcı yap hemen o zmn çok ileri gitmeden kurtar
ooo şahanee evde destek olacak zayıflama arkadaşın var artık hadi inşallah beraber güzelce fit olursunuz gülüm
insAllah abla

B3nd

Bende günde kaç kere tartılıyorum bilmiyorum. Aslında yapmamak lazım vucut strese giriyor ama gelde engel ol. Tezcanlıyım herlde. Diyet moduna devam kolay gelsin

menun cok guzel bu arada hosgeldınn kılolarımız cok yakın bana yenı rakıp mı geldı nee

Rakip olalımmm ve verelim nalet olası federal kiloları
Bu kocaların hepsi mi böyle akşam gelince doymak bilmem herşeyi yer yatana kadar yer ama adam aynı kiloda hatta zayıflıyor. Tabi gün içinde işte hareketli ve bişey yiyemiyor yoğunluktan. Ama o yerken ben bakıyorum olmuyor

Kızlar dondurucuya yazın koyduğum limon portakaldan limonata yaptım geçen diyette olunca bitmedi tabi çok çok az şekerli yaptım bı bardak içmemde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum sizce

bende istiyorum =)

İç tabi ki lakin sonra 200 kere ipsiz atlama mı yapsan =)

Kızlar dondurucuya yazın koyduğum limon portakaldan limonata yaptım geçen diyette olunca bitmedi tabi çok çok az şekerli yaptım bı bardak içmemde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum sizce
Hmm bi düşünelim limonda zaten şeker var bide şeker atmışsın ama emziriyorsun az bişe yarın mı içsen

Herzaman hazır yanımda 500 ml bardağım var mübarek löp içiyorum
bende 1 ltlik su şişesi taşıyorum yanımda daha iyi olur üç kez bitirdim ki tamamdır
bende istiyorum =)

İç tabi ki lakin sonra 200 kere ipsiz atlama mı yapsan =)
Yollayım hemen
Yaaaa su an atlama yapamam bu kiloda yani ekstra bı de göğüsler zaten ağır basıyor sütten iyice sarkacak onun yerine mekik yaparım işlerimi halledince

Keman yayı gibi gerginim, yeni bir iş görüşmesine gideceğim, valla sinirlerim bozuldu artık, bakalım bugün nasıl bir saçmalık olacak :))
inşallah güzel geçer canım
Oh bakım olunca insan ne güzel hissediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…