Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Peki peki yarın ödül olsun o zmn
Ya ben bugün baya artı çıktım dün bi tabak dolusu taze fasulye yedim ondan sonra geç saattte çok kötü şeyler yedim.. adette olmadım iyiki listede değilim

Kızlar dondurucuya yazın koyduğum limon portakaldan limonata yaptım geçen diyette olunca bitmedi tabi çok çok az şekerli yaptım bı bardak içmemde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum sizce
Bence olma bende 1 parça çikolata kıtladım benim günahım daha büyük

Ya ben bugün baya artı çıktım dün bi tabak dolusu taze fasulye yedim ondan sonra geç saattte çok kötü şeyler yedim.. adette olmadım iyiki listede değilim
Bence geç yemek en kötüsü gün içinde yediklerimiz yine hareketle tolare olsada gecekiler direk artı

hay maşallahhhh bayılıyorum böyle yaşı olgunlaşmış kadınların kendileri için bir şeyler yapmalarına .
sen nasıl oldun gülüm dün yine pek gelemedim kk ye yazdıysan da kaçırdım yani
vucut agrılarım dındı boğaz hırıltım devam ama bu sureklı mıde bulantısı canımı sıkmaya basladı sabah konflex yedım ve suan mıde bulantısından ölüyorum

he he tabi tabii inandım sabah sabah su bile içmeden soyunup tökünüp boşuna mı tartıyı bekledin yani kedicikk
Hehehhe niye inanmıyor hayır ne vakit kandırdım seni zalım Ekim abloşu sabitim işte eksi geleyim diye yırtınacam bugün
Regl p.tesi gelecekti geç kaldı dün geldi haspam şimdiye atardım ödemimi şeysimi

Hallooooo güzel takimim

Bugun erken ciktim simdi kahve keyfi yapiyorum
Varmi eşlik etmek isteyen :)))

Bugün eminim kimsenin menüsünde karbon olmicaktir
Son vuruslari yapip, yarin güzel bi eksiyle gelin lutfennnnn :))
Afiyet olsun abla, bende icecem içim üşüdü adetim yolda demek

Handandandan tatlim burda kendi hayatindan ödün verip, ne kadar fedakarlik yapildigini en cok ben bilirim :)))
Ama ortada büyük bi sorun yok
Senin soylemlerinde bi tuhaflik yoktu, heralde mervenin hassas oldugu bi dönemdi alinganlik göstermiş, işin içine yazi dilide girince yanlış anlasilmalar olmuş
Bi arkadasin dedigi gibi, birakmak istemen pire icin yorgan yakmaya benzer :))

olur valla yaz telden gülüm zaten buradan 5 lt yağ aldık zeytin yağının kasımdan sonra yenisi mahsulü çıkıyormuş ya o yüzden sonra alırız dedi benimki :)
Bizede bi tırcı getiriyordu egeden
Corona olunca gelmedi yagimda bitti
Markettekiler hic güvenli degil

Hosgeldin tatlim
10 gün sonra donecez dediydin, ne bitmez 10 günmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…