- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.141
Ya ben bugün baya artı çıktımPeki peki yarın ödül olsun o zmn
Bence olma bende 1 parça çikolata kıtladım benim günahım daha büyükKızlar dondurucuya yazın koyduğum limonportakaldan limonata yaptım geçen diyette olunca bitmedi tabi çok çok az şekerli yaptım bı bardak içmemde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum sizce
Bence geç yemek en kötüsü gün içinde yediklerimiz yine hareketle tolare olsada gecekiler direk artıYa ben bugün baya artı çıktımdün bi tabak dolusu taze fasulye yedim ondan sonra geç saattte çok kötü şeyler yedim.. adette olmadım iyiki listede değilim
vucut agrılarım dındı boğaz hırıltım devam ama bu sureklı mıde bulantısı canımı sıkmaya basladı sabah konflex yedım ve suan mıde bulantısından ölüyorumhay maşallahhhh bayılıyorum böyle yaşı olgunlaşmış kadınların kendileri için bir şeyler yapmalarına .
sen nasıl oldun gülüm dün yine pek gelemedim kk ye yazdıysan da kaçırdım yani
Evet canım benim problemim oydu yine arada oluyorBence geç yemek en kötüsü gün içinde yediklerimiz yine hareketle tolare olsada gecekiler direk artı
Bulantı için ilaç falan yokmu canım?vucut agrılarım dındı boğaz hırıltım devam ama bu sureklı mıde bulantısı canımı sıkmaya basladı sabah konflex yedım ve suan mıde bulantısından ölüyorum
Bitter olursa bişey olmaz canım 2 kare yiyebilirsinBence olma bende 1 parça çikolata kıtladım benim günahım daha büyük
ayyy var aslında bak ıyı hatırlattınnn yarın gıdıp alıyım eczaneden sımdı işe basladım bugun alamam da yarın alırım hemenBulantı için ilaç falan yokmu canım?
Hehehhe niye inanmıyor hayır ne vakit kandırdım seni zalım Ekim abloşu sabitim işte eksi geleyim diye yırtınacam bugünhe he tabi tabii inandım sabah sabah su bile içmeden soyunup tökünüp boşuna mı tartıyı bekledin yani kedicikk
Seni niye listeye alalım çırpı bacakYa ben bugün baya artı çıktımdün bi tabak dolusu taze fasulye yedim ondan sonra geç saattte çok kötü şeyler yedim.. adette olmadım iyiki listede değilim
Kıskanç hep nazar ettin beniSeni niye listeye alalım çırpı bacakye ye afiyet olsun
Kizzz kedicik, gecen haftanin 1.sine hic sabit olmak yakisirmiSeni niye listeye alalım çırpı bacakye ye afiyet olsun
Afiyet olsun abla, bende icecem içim üşüdü adetim yolda demekHallooooo güzel takimim
Bugun erken ciktimsimdi kahve keyfi yapiyorum
Varmi eşlik etmek isteyen :)))
Bugün eminim kimsenin menüsünde karbon olmicaktir
Son vuruslari yapip, yarin güzel bi eksiyle gelin lutfennnnn :))
Bu havadami üşüdün :))Afiyet olsun abla, bende icecem içim üşüdü adetim yolda demek
Bizede bi tırcı getiriyordu egedenolur valla yaz telden gülüm zaten buradan 5 lt yağ aldık zeytin yağının kasımdan sonra yenisi mahsulü çıkıyormuş ya o yüzden sonra alırız dedi benimki :)
Hosgeldin tatlimbi hayırlısıyla evime doneyım de onlarda bir duzenlerını kursunlarda insallah abla dogu ya gittiğinde almamıslardı esyalarını gecen kutahyaya gıttıgımde beraber gittik baktık mobilyasını beyaz esyasını yeni gelin misali oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?