- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.161
Sorma abla hiç iyi değilim, iyi gidiyordum ama dün güzel bi yedimBu havadami üşüdün :))
Kizz gece yemelerini ben biraktim, senmi basladin
okudum bir yüzden bir şey mi kaçırdım diye düşünüyorum şu an benim anladığım merve izin istemiş ama cumadan başlayacağını bilmiyormuş niranım ona görünmüyorsun diye mesaj yazmış o da izindeyim bana taktın mı cidden gibisine (öncede esprisini yapmışlardı okumuştum o mesajları) alınmış biraz hassas davranmış bizi tam bilmiyor uslubumuza alışık değil bence ondan niranım da bunca zaman 3 çocuk bir dolu sıkıntıyla hala bizim başımızda allah razı olsun , sağ olsun o da alınmaya alınmış değil mi arada bir şey kaçırmış mıyımAbla geçmişi okudunmu
Yarin showmu yapicanNirandan dolayı bir sürü eksime de sevinemedim
aaaa yine mi gidiyorDOğru da ablam benim sevgili biricik kocacığım sürekli eşi ile beraber hatta yarın sabahtan gidiyorlar gezmeye 3 gün yok. bende gidip arkadaşımda kalacağımçünkü kocalar yok =)
Nazliiiiiii kendine gellllll sen bu degilsinSorma abla hiç iyi değilim, iyi gidiyordum ama dün güzel bi yedimbeni kendime getir
normalde öyle üşümem adet olucamya ısınamıyorum böyle oluyor hep
sen sinir oluyorum yazdığın da anlamıştım aynı bunlar yeme içme huyları da akşam yemeği tam tekmil hazırlık istemeleri de aynı, benim ki asla diyet yapmaz tartıya sürekli iner çıkar sadece göbeği çıkar biraz ona da akşam ekmeği azaltır gece de ekmek yeme huyu var onu bırakır hoop eritir ayy ne gıcıklık demiii gel de dellenme ben açık açık sana gıcık oluyorum diyorum bu konu daaHaahahaa benimki de öyle :))))
İşin kötüsü benim ki fit aslında, kilo aldığı zaman biraz göbeği çıkar, onu da bir iki haftada hallediyor zaten. Görüntüsü ince uzun denen tiplerden, çok iri değil, vücudunun hiç bir yeri kilo almıyor sinir oluyorum:))) azıcık diyet yapsın dediğin gibi günde beşyüz kere tartılıyor:)))
Alip almadigini farkedersin heralde cnmGunaydın kızlar benimde artık diyet moduna girmem lazım verdiklerimın uzerıne ekliyorum sanırım 3 aya yakındır tartılmıyorum neredeyse bir agustosta tartıldım gunde en az 10 kere tartıya cıkan ben tartısız duruyorum umarım hep boyle devam edebilirim
akşama annemler yemeğe gelecek yazısını okuyunca ovvv nasıl yetiştirecek dedim ama annen getiriyormuş yemeği ayy ne güzel zaten tüm gün temizlikle canın çıkacak akşama hazır da yemek gelmesi hem de anne yemeği büyük nimet vallainsAllah canım
ohh sefan olsun abla ben mutfak temizliğine devam vala çok detay var çıkamam ben daha ordan herhlde yarın da mutfaktayim bu gidişle yarım saat iş 10 dk emzirme molası alt değiştirme kusma aralarını saymıyorumakşama yemeğe annemler gelecekmiş yemeği de annem getirecek rahatım yani demin öğle yemeğimi yedim oğluşum doyarsa temizliğe tam gaz devam
günaydın canım başlangıcı yap hemen o zmn çok ileri gitmeden kurtar
insAllah abla
seni mi kırıcam bacım içim gariiDİKKAT..!!!
Bu mesaj SU uyarısı içermektedir.
Okuyan herkesin hemen 1 bardak SU içmesi gerekmektedir...
Haklısın abla bilipte uymamak daha kötüNazliiiiiii kendine gellllll sen bu degilsin
Kuzum geç yemek sadece kilo icin degil, saglik icin de zarar
Sen korumadasin zaten Cok canin istedigi seyleri gündüz abartmadan ye
daha yapamadım amaa yapıcaammmmminşallah güzel geçer canım
Oh bakım olunca insan ne güzel hissediyor
adaçayı iç gülüm söktürsünYa ben bugün baya artı çıktımdün bi tabak dolusu taze fasulye yedim ondan sonra geç saattte çok kötü şeyler yedim.. adette olmadım iyiki listede değilim
Hayirli olsun canim
off off hala mide bulantısı devam ediyormuş gülüm bulantı azaltacak bir şeyler mi kullansan içsen ,en azından ağrılar gitmiş buna şükürvucut agrılarım dındı boğaz hırıltım devam ama bu sureklı mıde bulantısı canımı sıkmaya basladı sabah konflex yedım ve suan mıde bulantısından ölüyorum
sabit olmanın sebebi belli oldu vatandaş geç teşrif etmiş yoksa yine eksiydin gülüm ben haklıyım yaniiHehehhe niye inanmıyor hayır ne vakit kandırdım seni zalım Ekim abloşu sabitim işte eksi geleyim diye yırtınacam bugün
Regl p.tesi gelecekti geç kaldı dün geldi haspam şimdiye atardım ödemimi şeysimi
hoş geldin sultanımmmmHallooooo güzel takimim
Bugun erken ciktimsimdi kahve keyfi yapiyorum
Varmi eşlik etmek isteyen :)))
Bugün eminim kimsenin menüsünde karbon olmicaktir
Son vuruslari yapip, yarin güzel bi eksiyle gelin lutfennnnn :))
Vallahi bitterdi. İyi bari vicdan azabım geçtiBitter olursa bişey olmaz canım 2 kare yiyebilirsin
Ne bakimi yapican tatlicimdaha yapamadım amaa yapıcaammmmm
biz de tanıdık manisa akhisarlı vardı akrabaları yapıyordu onlardan alıyorduk , geçen sene taşındılar sonra başka yerden aldık ama egenin zeytin yağı bana daha güzel geliyor hatayın ki de iyi de egenin ki daha hoş tr den yurt dışına yollayan (pahalıya gelmeden )iyi firmalar yok mu acaba marketin yağına güvenli olsa bile alışması zor attan inip eşeğe binmek gibiBizede bi tırcı getiriyordu egeden
Corona olunca gelmediyagimda bitti
Markettekiler hic güvenli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?