Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu havadami üşüdün :))

Kizz gece yemelerini ben biraktim, senmi basladin
Sorma abla hiç iyi değilim, iyi gidiyordum ama dün güzel bi yedim beni kendime getir

normalde öyle üşümem adet olucamya ısınamıyorum böyle oluyor hep

Abla geçmişi okudunmu
okudum bir yüzden bir şey mi kaçırdım diye düşünüyorum şu an benim anladığım merve izin istemiş ama cumadan başlayacağını bilmiyormuş niranım ona görünmüyorsun diye mesaj yazmış o da izindeyim bana taktın mı cidden gibisine (öncede esprisini yapmışlardı okumuştum o mesajları) alınmış biraz hassas davranmış bizi tam bilmiyor uslubumuza alışık değil bence ondan niranım da bunca zaman 3 çocuk bir dolu sıkıntıyla hala bizim başımızda allah razı olsun , sağ olsun o da alınmaya alınmış değil mi arada bir şey kaçırmış mıyım

DOğru da ablam benim sevgili biricik kocacığım sürekli eşi ile beraber hatta yarın sabahtan gidiyorlar gezmeye 3 gün yok. bende gidip arkadaşımda kalacağım çünkü kocalar yok =)
aaaa yine mi gidiyor gözünü seveyim arkadaşına söyle 3 gün sağlıklı beslenme programı uygulyın çocuklara ayrı kendinize ayrı pişirin taşırın geç saatte atıştırma ikramlama olmasın kahve de boş yanın da sade su ile olsun , beni tanıyorsa ablam selam söyledi böyle de emretti diyiver

Sorma abla hiç iyi değilim, iyi gidiyordum ama dün güzel bi yedim beni kendime getir

normalde öyle üşümem adet olucamya ısınamıyorum böyle oluyor hep
Nazliiiiiii kendine gellllll sen bu degilsin

Kuzum geç yemek sadece kilo icin degil, saglik icin de zarar
Sen korumadasin zaten Cok canin istedigi seyleri gündüz abartmadan ye

sen sinir oluyorum yazdığın da anlamıştım aynı bunlar yeme içme huyları da akşam yemeği tam tekmil hazırlık istemeleri de aynı, benim ki asla diyet yapmaz tartıya sürekli iner çıkar sadece göbeği çıkar biraz ona da akşam ekmeği azaltır gece de ekmek yeme huyu var onu bırakır hoop eritir ayy ne gıcıklık demiii gel de dellenme ben açık açık sana gıcık oluyorum diyorum bu konu daa

Alip almadigini farkedersin heralde cnm

akşama annemler yemeğe gelecek yazısını okuyunca ovvv nasıl yetiştirecek dedim ama annen getiriyormuş yemeği ayy ne güzel zaten tüm gün temizlikle canın çıkacak akşama hazır da yemek gelmesi hem de anne yemeği büyük nimet valla
çok da canını çıkarmadan yap temizliği o enerji sana lazım beben var gülüm allah kolaylık versin

Nazliiiiiii kendine gellllll sen bu degilsin

Kuzum geç yemek sadece kilo icin degil, saglik icin de zarar
Sen korumadasin zaten Cok canin istedigi seyleri gündüz abartmadan ye
Haklısın abla bilipte uymamak daha kötü

vucut agrılarım dındı boğaz hırıltım devam ama bu sureklı mıde bulantısı canımı sıkmaya basladı sabah konflex yedım ve suan mıde bulantısından ölüyorum
off off hala mide bulantısı devam ediyormuş gülüm bulantı azaltacak bir şeyler mi kullansan içsen ,en azından ağrılar gitmiş buna şükür

sabit olmanın sebebi belli oldu vatandaş geç teşrif etmiş yoksa yine eksiydin gülüm ben haklıyım yanii

Hallooooo güzel takimim

Bugun erken ciktim simdi kahve keyfi yapiyorum
Varmi eşlik etmek isteyen :)))

Bugün eminim kimsenin menüsünde karbon olmicaktir
Son vuruslari yapip, yarin güzel bi eksiyle gelin lutfennnnn :))
hoş geldin sultanımmmm
afiyet şifa olsun kahven , bir şey yemeden yine kahve içtin değil miiii

Bizede bi tırcı getiriyordu egeden
Corona olunca gelmedi yagimda bitti
Markettekiler hic güvenli degil
biz de tanıdık manisa akhisarlı vardı akrabaları yapıyordu onlardan alıyorduk , geçen sene taşındılar sonra başka yerden aldık ama egenin zeytin yağı bana daha güzel geliyor hatayın ki de iyi de egenin ki daha hoş tr den yurt dışına yollayan (pahalıya gelmeden )iyi firmalar yok mu acaba marketin yağına güvenli olsa bile alışması zor attan inip eşeğe binmek gibi
senin görümcenler tr de mi hala onlara mı desen gelinlik bakarken z.yağı da aklın da olsun mu desen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…