Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sorma abla hiç iyi değilim, iyi gidiyordum ama dün güzel bi yedim beni kendime getir

normalde öyle üşümem adet olucamya ısınamıyorum böyle oluyor hep
kan , demir eksikliği sıkıntısı mı var acaba gülüm benim demir eksikliği artınca öyle oluyordu ondan sordum

Tr den buraya yag gönderen site yoktur heralde cnm bide fabrika mali guvenli olmaz
Onlar kendileri yapıyormuş

Görümcem döndü de
Zaten yağ vs. Getiremez :))
Herkesin kendi yükü kendine yetiyor cnm ucakda 20 kilo hakki var

Ne bakimi yapican tatlicim hazir maskelerdenmi
kaş v.s. yolup yaşlanma karşıtı jelle ovalayarak yüzü yıkayıp, ya killi gül maskesi, ya çay ağacı kil maskesi yada aloevera maskesi yapıcam üçünden birini ,temiz cilde sürüp 20 dk bekletip duru su ile yıkanıyor üzerine yaşlanma karşıtı serum göz çevresi için de kremi var onu da sürüp en son aynı sefa yüz kremi sürücem

haklısın mefkuşum , hiç uçağa binmeyince hep unutuyorum çok hak olmadığını :)))
almışlar mı istedikleri gibi gelinlik

Ya ben bugün baya artı çıktım dün bi tabak dolusu taze fasulye yedim ondan sonra geç saattte çok kötü şeyler yedim.. adette olmadım iyiki listede değilim
Zuhal ablanın dediği gibi kilodan ziyade gece yemek sağlıga da zararlı telafi edersin insAllah canım
Bence olma bende 1 parça çikolata kıtladım benim günahım daha büyük
çikolata çok çekmez canım nadir çeker bitter yiyemiyorum bı de ben çikolata hiç yemeden daha iyi snrm
Hallooooo güzel takimim

Bugun erken ciktim simdi kahve keyfi yapiyorum
Varmi eşlik etmek isteyen :)))

Bugün eminim kimsenin menüsünde karbon olmicaktir
Son vuruslari yapip, yarin güzel bi eksiyle gelin lutfennnnn :))
Afiyet olsun abla
aynen abla vala iyi oldu bugünlük bitrcem snrm yoruldum bı de duş falan almam lazım annemler gelmeden iyisi yarın yapayım kalanları da

haklısın mefkuşum , hiç uçağa binmeyince hep unutuyorum çok hak olmadığını :)))
almışlar mı istedikleri gibi gelinlik
Ihtiyaclarini almislar cnm bazi seyleri gorumcem getirmis bazilarini kız tarafi

Biz gidincede hep yük sınırı problem oluyor :)) o yuzden ordan bisey alirken hep yük hakkini hesap ediyoruz

hah aynen günler cebe mi giriyor gülüm hep evdeyiz zaten yoruldun mu bırak yarına kalsın hem akşam yemek hazır gelse de sofra kur kaldır bulaşığı çayı derken yine de yorulacaksın az mecalin kalsın

Sagolasin cnm

Ohh ne güzel bugun yemekler annendenmis
Bizede yapip getiren olsa keşke :))

Ihtiyaclarini almislar cnm bazi seyleri gorumcem getirmis bazilarini kız tarafi

Biz gidincede hep yük sınırı problem oluyor :)) o yuzden ordan bisey alirken hep yük hakkini hesap ediyoruz
güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin rabbim
mecbur edeceksiniz annem de, bizimkiler de uçakla gidip geliyor istanbula da, antalyaya da fazla olunca parasını ödüyorlar götürdüğü şeylerden daha pahalıya geliyormuş fazla ücreti yurt dışına olunca daha da pahalıdır kesin
bir hava alanı olan memlekette oturamadım gittii(sanki olsa binicem de yükseklik korkusundan) :))))

hoş geldin sultanımmmm
afiyet şifa olsun kahven , bir şey yemeden yine kahve içtin değil miiii
Sagolasin güzel kalplim

Gelince direk kahve makinesine basiyorum :))
Yorgun olunca ilk once oturup sakince kahve sigara olmasi lazim
Seni okuyunca icine kollajen de attim

Simdi yumurta yapayim, birazdan yerim

Sorma abla hiç iyi değilim, iyi gidiyordum ama dün güzel bi yedim beni kendime getir

normalde öyle üşümem adet olucamya ısınamıyorum böyle oluyor hep
Aniden kilo alirsin geri donusun zor olur dikkat et canim

Evet canım benim problemim oydu yine arada oluyor

Kız sen 55kiloluk citirsn gece yemek ne demek hic yakismiyor sana

Super
Bizede bi tırcı getiriyordu egeden
Corona olunca gelmedi yagimda bitti
Markettekiler hic güvenli degil
Nedn guvenli degl abla bizimkiler almanyada hep marketten aliyor.
Turkiyede market daha skntı bence genelde zeytinyaga bisiler karistiriyorlar kesn fiytlardanda anlasiliyor.
Biz 20 lt aldik bi tanidiktan 1 sene olcak yarisini gecik biraz bitti. Zeytinyagli dolma sarma fasulye vs de cok yaparm ama iyi dayaniyor gene :) 2 kisi olunca demekki

Kızlar tursu isinide bitirdm daha da bisi yapmam bu sene kış icin yeter yavv
Oglan uyuyor uyaninca park arkasina bi markete gidip sut alip yogurt mayaliycam. Bugun odem suyu iciyorm kahvaltimi yaptm aksamda tavuk sotem var dunden. Ama hala artidaydm ne olcak yarina meraktaym hep bahane gbi oluyor ama regl siskinligimi acaba diyorm resmen direniyor kilolar ya. Haftasonunun bedeli yad birz salmistim bu hafta sıkı tutmaliyim

Kendimi tarzan gibi hissettim

Sagolasin güzel kalplim

Gelince direk kahve makinesine basiyorum :))
Yorgun olunca ilk once oturup sakince kahve sigara olmasi lazim
Seni okuyunca icine kollajen de attim

Simdi yumurta yapayim, birazdan yerim
şifa olsun yarasın en az 15 yaş gençleştirsin inşallahhh

Görüşmeye gittim, dönerken de pazara uğrayıp onu aradan çıkardım
Çok acıkmışım çayımı galetamı alıp biraz keyif yapayım, sonra aldıklarımı yerleştiririm
nasıl geçti iş görüşmen , görüşme bitince gerginliğin de gitmiştir değil mi

kış hazırlığı bitti mi ohhh ellerine sağlık gülüm darısı biteremeyenlerle bana :)
kendin demişsin ya gülüm malum dönem artısıdır belki yarına bile iner suyu bol tutmaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…