Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Handandandan kaptanım kraliçem ne olursa olsun sen gelir bir yazardın online ders falan mı var yoksa darlandın yeni başlandığın zayıflama işinden şimdiden bıkkınlık mı geldi bu sadece gurup için de biriyle yanlış anlaşılma alınganlığı olamaz ..
nerdesin daaaaaaa cidden meraklanmaya başladım ses ver kulakların çınlıyor biliyorum gel gariiii

İyi yapmışsın abla sefan olsun

nasıl geçti iş görüşmen , görüşme bitince gerginliğin de gitmiştir değil mi

İyi geçti, kibar bir beyefendi ile görüştüm, gayet açık net beklentilerimizi konuştuk, elektrik olumlu bence Pazartesi size haber vereceğim dedi. Gerginliğim geçti işyerini görünce, eski çalıştığım şirketin yedi sekiz tık altında, sağlam organizasyon yapacak birini arıyorlar o da benim bence :))) yine de bazen işverenleri anlamak imkansız, şartlar üç kuruş ama on kuruşluk adam arıyorlar:))) evime çok yakın olduğu için hoşuma gitti ama bakalım hayırlısı. Eğer olursa hergün 35dk net tempolu yürüyüşüm olacak ki bana ilaç gibi gelir, şu an en sevdiğim durum o. Ama yaştan ötürü tercih edilmeyebilirim de orasını bilemiyorum. Ah be Ekimciğim kocadık artık geçmiyoruz:))

İdolümsüüüünnnnn

İyiyim canım..
Senin mesajın üzerinden herkese yazmış olayım.
Biraz uzak kalıp kafa dinlemeyi düşünüyorum.
Yanlış anlaşılma yok ki ortada...
Bilakis kötüye çekme var.
Ben hayatın gerçeklerini tiye alırken, burada ki esprituel dille yazılan şeylerin ciddiye alınması yaşam enerjimi sömürüyor maalesef.
Öğretmenliğimden dem vurulmuş ama öğrencilerim 15-18 yaş arası ergenler, ben onları sonuna kadar hoşgörürüm.
Hepimiz belli yaşa gelmiş insanlarız, yetişkin ilişkisinin de sınırları bellidir, ergence tavırlar kaldırmaz.
Burada hem fedakarane emek verip hem de triplere maruz kalıp yaşam enerjimi tüketmek istemiyorum.
Zira benim 3 tane çocuğum var, benim tahammülüme ve enerjime ihtiyacı olan.
Herkes kalmamı istemiş, (net kararım belli ama) yine de bir süre daha düşüneceğim hepinizin hatırına....

hayırlısıyla inşallah olur adamın beyefendi olması da çok hoşuma gitti iş verenin kaba saba olması çok büyük dert , pazartesiyi iple çekicez artık ayy ben de heyecanlandım yaaaa
bacım neremiz kocamış allahını seversen hadi gelsen 85-90 yaşına kocamaya mı başladık ne, desen onaylama ihtimalim var da millet bizim yaşımızda gelinlik giyip ilk defa evleniyorrrrrr , kariyer yapmaya yeni başlıyor , bebeyi bile daha sonraya bırakıyorlar ki neremiz kocamışş , bak sen bile yeni bir işe gireceksin allahın izniyle hayat asıl 40 ından sonra başlar , kadının kadınlığını anladığı kişiliğinin tam oturduğu , kendi ne eksik ne fazla anladığı ,gerektiğin de rahatça hayır dediği yaşın başıdır vee elbette yaşamdan ne istediğini sonun da sormaya başladığı yaştır bence :)

Diyorum ya idolümsünnnnn, bayılıyorum bu pozitifliğe bennnn bir de kiloları verirsek fıstık gibi olucağız yani :)))

Selamlar çıtırlar minnoşlar piremsesler bugün gastro profcuğum aradı gluten hassasiyetimin olduğuna kanaat getirdi ve ömür boyu diyet önerdi zalım zalım herif zalım fettan gluten
Çok geçmiş olsun canım. Ben de baş ağrısı halsizlik ve eklem ağrıları vardı genel bir kan değerimi baktırdım ciddi şekilde d vitamini eksikliği varmış o yüzden saç dökülmesi ve o kadar az yememe rağmen ciddi kilo veremedim nedeni bu olsa gerek

gülüm herkesin yapısı farklı senin sürekli gelin okuyun yazın demen işte boşuna değil o konu da tekrar destekliyorum seni çünkü yeni gelen biri(bunu genel hepimiz için diyorum aslın da) sürekli gurupta aktif olsa bir kaç gün için de hepimize alışır esprimizi takılmamızın samimiyet ve destekten geldiğini anlar , herkes bir olmuyor bazı insan bir cümleden bile kırılıp alınıyor bazısı ayy ne esprili diyip o da ona göre şakacı bir dille yazıyor
benim için şu an da sen önemlisin zaten enerjini yeni toplamışken biraz uzak kalıp ara vermen demek zayıflama işini askıya alman demek o kadar emek o kadar zamanı heba etmene göz yumamam , sonra daha strese gireceksin seni artık az çok tanıyorum , hissediyorum o yüzden ara verme dinlenme uzak kalmayı aklından bile geçirme ha ben kaptanlıktan yoruldum dersen o ayrı ama guruptan uzak kalman asla olmaz olamazzz niranım çünkü hepimiz seni gerçekten ama gerçekten çok seviyoruz senin üzülmeni de kendini ara verme adın da bırakmanı da istemiyoruz .. istemiyorum ...
kimin bacısııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…