Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selamlar çıtırlar minnoşlar piremsesler bugün gastro profcuğum aradı gluten hassasiyetimin olduğuna kanaat getirdi ve ömür boyu diyet önerdi zalım zalım herif zalım fettan gluten
hadi yaaaa , üzüldüm ben yine de yok der diye bekliyordum

Haklısın kaptancığım. Sizi görmeden çok sevmiştim. Hakkınızda hayırlısı olsun kaptancığım

Diyorum ya idolümsünnnnn, bayılıyorum bu pozitifliğe bennnn bir de kiloları verirsek fıstık gibi olucağız yani :)))
kız zaten fıstık gibiyiz kilomuz var diye öz güvenimiz eksilmiş yaydığımız enerji düşük titreşimli , zayıflasak ülennnnnn ortalığı kavuran afetler oluruz öz güven tavan olur yürürken otururken bile dimdik nasıl enerji yayarız var yaaa dönüp dönüp bize bakarlar (pis gözle değil karanlıkta ışığa bakar gibi) bu arada ister normal ister güzel ister çirkin olsun dikkat et kendini beğenen öz güvenli insanların duruşu gülüşü bile farklıdır , farklı çekimleri vardır

basit der geçeriz d vit , atıyorum çinko yada c vit eksik olunca bedeni nasıl etkiliyor işte her doktora gittiğimiz de tam kan tahlili istemek lazım

sen de yap canoom senin de sefan olsun :))
tabi biz genciz ne ihtiyacımız var dersen o ayrı :)
Kesinlikle abla artık iyice korkuyorum kuaföre gidemiyorum kaş bıyık fena dün ağda bandı aldım daha yapamadım fırsat bulunca onu yapacağım hemen

Selam kızlar Havadisleri verip kaciyim .Benim kırgınlığım yerini ofkeme bırakır diye büyük de bir laf ederek basliyim
Kocaya bilendikce bilendim bende işe önce kayinvaldeden basliyim dedimAra abini annenin gönlünü etsin 1 hafta orda kalsın ben annemlerde kalicam dedim anası ben gitmem demiş önce kocama içimi döktüm iyce sonra kayinvaldeye sonra eltiyi aradım rica ettim kv tatlı bir dille size gelmesini iste 1 haftalığına diye mirin kırın edicekti ama galiba anladı hayır derse onada iki çift lafım oldugunu tamam dedi Akşam gelicekler kv gidecek bende haftasonu annemlerin bahçesine gidicem

çok hoş yaaa yeni şehir yeni ev yeni eşyalar rabbim huzurla sağlıkla güle güle kullanmayı nasip etsin
amin ablam❤
mesleğin ne acaba
günaydın canım başlangıcı yap hemen o zmn çok ileri gitmeden kurtar
yarın baslayayım en iyisi canım burada hamur ısı gazlı ıcecek gece gec yemekler baya kacırdım
Bende günde kaç kere tartılıyorum bilmiyorum. Aslında yapmamak lazım vucut strese giriyor ama gelde engel ol. Tezcanlıyım herlde. Diyet moduna devam kolay gelsin
bende oyleydım evimde olsam yine oyle olurum sanırım ınsallah bu durumu asabılirim
Hallooooo güzel takimim

Bugun erken ciktim simdi kahve keyfi yapiyorum
Varmi eşlik etmek isteyen :)))

Bugün eminim kimsenin menüsünde karbon olmicaktir
Son vuruslari yapip, yarin güzel bi eksiyle gelin lutfennnnn :))
yarını merakla bekliyorum bende yarın temiz beslenmeye calısıcam
Hosgeldin tatlim
10 gün sonra donecez dediydin, ne bitmez 10 günmüş
Hosbuldum ablacım annemler kardesımdelerdı oyle olunca İstanbula gecelim diye konusmustuk sımdı hafta sonu donuyorlarmıs oyle olunca bizde kutahyaya gecelım o zaman dedik teklif esımden gelince hıc kacırmadan atladım tabı ustune orada da biraz kalır donerim evime
Alip almadigini farkedersin heralde cnm
aldım abla midem kendini belli ediyor portlıyıverdı

Kesinlikle abla artık iyice korkuyorum kuaföre gidemiyorum kaş bıyık fena dün ağda bandı aldım daha yapamadım fırsat bulunca onu yapacağım hemen
Benimde kaslar kotu ya ben ilk fırsatta gidicem bıyıkları kendim aliyirumda

Helal valla dilek

kuaföre de gitmeye korkak olduk vallaha ben yüzüme kafama yabancı biri dokundu mu çok rahatsız olduğum için kendi kendime halletmeyi öğrendim zamanın da ,
kendin için fırsat yarat gülüm hani bir söz var ya dost zamanı olduğun da seninle görüşen değildir ,senin için zaman yaratandır diye aynen kendinle ilgilenmek bundan daha önemli bence, hep kendimizi geri plana ata ata bilinç altı ben değerli değilim sonra da olur - sonra yerim , iş bitsin uyurum, ayy yetişmedi duşu yarın alırım , sonra o istediğim şeye bakar alırım - demek bile değersizlik hissini veriyor farkın da olmadan

afferin kız iyi yapmışsın da illa sinirlenip dolman mı lazım gelip kv ni almaları senin de kendi annele vakit geçirebilmen için

Bende de dvitamin eksikliği çıktı hap yazmış.
Saç dökülme etkisi mi varmış ya geçmiş olsun sana da canım toparlarsın inşallah

basit der geçeriz d vit , atıyorum çinko yada c vit eksik olunca bedeni nasıl etkiliyor işte her doktora gittiğimiz de tam kan tahlili istemek lazım
Kesinlikle en son oğluma 6 aylıkken baktırmıştım ben de bu baş ağrısı neden geçmiyor derdim meğer d vitamini eksikliği varmış. Normal değeri 20-50olması gerekirken benim 6 değerinde. İlaçları düzenli kullanıp 6 ayda 1 kontrol etmek gerekiyor.eklemlerim o yüzden bu kadar ağrımasının sebebi de buymuş

Bende de dvitamin eksikliği çıktı hap yazmış.
Saç dökülme etkisi mi varmış ya geçmiş olsun sana da canım toparlarsın inşallah
Evet canım saç dökülmesi de var. Teşekkür ederim canım. Sana da geçmiş olsun kedicik

Kötüye çekme mi, ergenlik mi Gerçekten ayıp ediyorsunuz Kaptanım. Madem anlaşılmadım ya da anlaşılmak istenmiyorum şöyle söyleyeyim.
Bu grupta ben burada iken bile bir sürü kişi izne ayrıldı ama ben isteyince seni mezun edelim oldu ya da büyük bir lütuf gibi önüme sunuldu. Yanlış anlamış olabilirim cuma günü izne ayrılındığını bilmiyordum. Ama bu sayfaya bir gün gelmeyen biri için "nerdesin canım merak ettim seni" gibi sevimli yaklaşımlar varken ben bı gün yanlış anlama sonucu gelmeyince "sürekli davetiye mi göndermek lazim" gibi azarlar gibi bı yaklaşımla karşılaştım. Siz söyleyin adaletli olduğunuzu söylüyorsunuz ya neden bana böyle davranıyorsunuz. Benim ne hatam oldu ki size.

Kizlar oluyorum yorgunluktan. Muthis stresli bir gundu. Nefes alamiyorum stresten. Evde bi ton kosturmaca beni bekliyor. Hic bisey yiyecek halim yok. Midemde kramplar. Ya hic yemem yada evinde stresiyle yumulurum sofraya. Cocuklarin odevleri derslere girebildilermi giremedilermi heryer bilgisayar tablet telefon kitap kalem dolu. Biseyde diyemiyorum cocuklara yeterki bisey ogrensinler diye. Off yatasim var ama bir dere kenarinda su sesiyle yildizlari izlerken bembeyaz bir hamakta.

Satış sonrası hizmet konusunda uzmanım ancak şu an baktığım işler muhasebe, o konuda da epey çalıştım. SSH istemiyorum çünkü fazla stresli
Selam meslekdasim bende muhasebe uzmaniyim. Muhasebe stresli degilmi? Bir onceki mesajima bak hayatim. Bu gun banka ve vergi dairesi arasinda mekik dokudum telefon telekonferans oturdugu yerde ustunden kamyon gecmis gibi yorulurmu insan. Bankaciya para bizde sohret bizde havasiyla takilip vergi dairesindeki memura sirin gorunucem diye kirk takla atiyorum. Lanet olsun icimdeki calisma sevgisine

Selamlar çıtırlar minnoşlar piremsesler bugün gastro profcuğum aradı gluten hassasiyetimin olduğuna kanaat getirdi ve ömür boyu diyet önerdi zalım zalım herif zalım fettan gluten
Sana ekşi mayalı ekmek lazım onda gluten yok ama ekmek yeme ztn haberimde yoktu yav bundan rahatsızlık varmıydı beybisum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…