- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.221
hadi yaaaa , üzüldüm ben yine de yok der diye bekliyordumSelamlar çıtırlar minnoşlar piremsesler bugün gastro profcuğum aradı gluten hassasiyetimin olduğuna kanaat getirdi ve ömür boyu diyet önerdi zalım zalım herif zalım fettan gluten
Haklısın kaptancığım. Sizi görmeden çok sevmiştim. Hakkınızda hayırlısı olsun kaptancığımİyiyim canım..
Senin mesajın üzerinden herkese yazmış olayım.
Biraz uzak kalıp kafa dinlemeyi düşünüyorum.
Yanlış anlaşılma yok ki ortada...
Bilakis kötüye çekme var.
Ben hayatın gerçeklerini tiye alırken, burada ki esprituel dille yazılan şeylerin ciddiye alınması yaşam enerjimi sömürüyor maalesef.
Öğretmenliğimden dem vurulmuş ama öğrencilerim 15-18 yaş arası ergenler, ben onları sonuna kadar hoşgörürüm.
Hepimiz belli yaşa gelmiş insanlarız, yetişkin ilişkisinin de sınırları bellidir, ergence tavırlar kaldırmaz.
Burada hem fedakarane emek verip hem de triplere maruz kalıp yaşam enerjimi tüketmek istemiyorum.
Zira benim 3 tane çocuğum var, benim tahammülüme ve enerjime ihtiyacı olan.
Herkes kalmamı istemiş, (net kararım belli ama) yine de bir süre daha düşüneceğim hepinizin hatırına....
kız zaten fıstık gibiyiz kilomuz var diye öz güvenimiz eksilmiş yaydığımız enerji düşük titreşimli , zayıflasak ülennnnnn ortalığı kavuran afetler oluruz öz güven tavan olur yürürken otururken bile dimdik nasıl enerji yayarız var yaaa dönüp dönüp bize bakarlar (pis gözle değil karanlıkta ışığa bakar gibi) bu arada ister normal ister güzel ister çirkin olsun dikkat et kendini beğenen öz güvenli insanların duruşu gülüşü bile farklıdır , farklı çekimleri vardırDiyorum ya idolümsünnnnn, bayılıyorum bu pozitifliğe bennnnbir de kiloları verirsek fıstık gibi olucağız yani :)))
basit der geçeriz d vit , atıyorum çinko yada c vit eksik olunca bedeni nasıl etkiliyor işte her doktora gittiğimiz de tam kan tahlili istemek lazımÇok geçmiş olsun canım. Ben de baş ağrısı halsizlik ve eklem ağrıları vardı genel bir kan değerimi baktırdım ciddi şekilde d vitamini eksikliği varmışo yüzden saç dökülmesi ve o kadar az yememe rağmen ciddi kilo veremedim nedeni bu olsa gerek
kolay gelsin çıtırığım bebemmmBugün kü menüm belli yazayım bari, sonrada mutfağı yerleştireyim :)
Kesinlikle abla artık iyice korkuyorum kuaföre gidemiyorum kaş bıyık fena dün ağda bandı aldım daha yapamadım fırsat bulunca onu yapacağım hemensen de yap canoom senin de sefan olsun :))
tabi biz genciz ne ihtiyacımız var dersen o ayrı :)
amin ablam❤çok hoş yaaa yeni şehir yeni ev yeni eşyalar rabbim huzurla sağlıkla güle güle kullanmayı nasip etsin
mesleğin ne acabaÇok bakımsız değilim ama bir tarz değişikliğine ihtiyacım var, iş konusunda biraz gerginim çünkü kabarık cv im başıma dert oldu, birkaç yerle görüştüm, fazla tecrübeniz var dediler, öyle olunca uçuk maaşlar isteyeceğim sanıyorlar herhalde:))) bir de yaşı büyük personelden çekiniyorlar idare edemeyiz düşüncesi oluyor galiba ilaveten eski bizim bildiğimiz nezaketlerde yok, müspet ya da menfi bir dönüş yapma lütfunda bulunmuyor hiç kimse, öylelerine açıp küfür edesim geliyor:)))
yarın baslayayım en iyisi canım burada hamur ısı gazlı ıcecek gece gec yemekler baya kacırdımgünaydın canım başlangıcı yap hemen o zmn çok ileri gitmeden kurtar
bende oyleydım evimde olsam yine oyle olurum sanırım ınsallah bu durumu asabılirimBende günde kaç kere tartılıyorum bilmiyorum. Aslında yapmamak lazım vucut strese giriyor ama gelde engel ol. Tezcanlıyım herlde. Diyet moduna devam kolay gelsin
yarını merakla bekliyorum bende yarın temiz beslenmeye calısıcamHallooooo güzel takimim
Bugun erken ciktimsimdi kahve keyfi yapiyorum
Varmi eşlik etmek isteyen :)))
Bugün eminim kimsenin menüsünde karbon olmicaktir
Son vuruslari yapip, yarin güzel bi eksiyle gelin lutfennnnn :))
Hosbuldum ablacım annemler kardesımdelerdı oyle olunca İstanbula gecelim diye konusmustuk sımdı hafta sonu donuyorlarmıs oyle olunca bizde kutahyaya gecelım o zaman dedikHosgeldin tatlim
10 gün sonra donecez dediydin, ne bitmez 10 günmüş
aldım abla midem kendini belli ediyor portlıyıverdıAlip almadigini farkedersin heralde cnm
Benimde kaslar kotu ya ben ilk fırsatta gidicem bıyıkları kendim aliyirumdaKesinlikle abla artık iyice korkuyorum kuaföre gidemiyorum kaş bıyık fena dün ağda bandı aldım daha yapamadım fırsat bulunca onu yapacağım hemen
Helal valla dilekSelam kızlar Havadisleri verip kaciyim.Benim kırgınlığım yerini ofkeme bırakır diye büyük de bir laf ederek basliyim
Kocaya bilendikce bilendim bende işe önce kayinvaldeden basliyim dedimAra abini annenin gönlünü etsin 1 hafta orda kalsın ben annemlerde kalicam dedim anası ben gitmem demiş önce kocama içimi döktüm iyce sonra kayinvaldeye sonra eltiyi aradım rica ettim kv tatlı bir dille size gelmesini iste 1 haftalığına diye mirin kırın edicekti ama galiba anladı hayır derse onada iki çift lafım oldugunu tamam dedi Akşam gelicekler kv gidecek bende haftasonu annemlerin bahçesine gidicem
kuaföre de gitmeye korkak olduk vallaha ben yüzüme kafama yabancı biri dokundu mu çok rahatsız olduğum için kendi kendime halletmeyi öğrendim zamanın da ,Kesinlikle abla artık iyice korkuyorum kuaföre gidemiyorum kaş bıyık fena dün ağda bandı aldım daha yapamadım fırsat bulunca onu yapacağım hemen
afferin kız iyi yapmışsın da illa sinirlenip dolman mı lazım gelip kv ni almaları senin de kendi annele vakit geçirebilmen içinSelam kızlar Havadisleri verip kaciyim.Benim kırgınlığım yerini ofkeme bırakır diye büyük de bir laf ederek basliyim
Kocaya bilendikce bilendim bende işe önce kayinvaldeden basliyim dedimAra abini annenin gönlünü etsin 1 hafta orda kalsın ben annemlerde kalicam dedim anası ben gitmem demiş önce kocama içimi döktüm iyce sonra kayinvaldeye sonra eltiyi aradım rica ettim kv tatlı bir dille size gelmesini iste 1 haftalığına diye mirin kırın edicekti ama galiba anladı hayır derse onada iki çift lafım oldugunu tamam dedi Akşam gelicekler kv gidecek bende haftasonu annemlerin bahçesine gidicem
Bende de dvitamin eksikliği çıktı hap yazmış.Çok geçmiş olsun canım. Ben de baş ağrısı halsizlik ve eklem ağrıları vardı genel bir kan değerimi baktırdım ciddi şekilde d vitamini eksikliği varmışo yüzden saç dökülmesi ve o kadar az yememe rağmen ciddi kilo veremedim nedeni bu olsa gerek
Kesinlikle en son oğluma 6 aylıkken baktırmıştım ben de bu baş ağrısı neden geçmiyor derdim meğer d vitamini eksikliği varmış. Normal değeri 20-50olması gerekirken benim 6 değerinde. İlaçları düzenli kullanıp 6 ayda 1 kontrol etmek gerekiyor.eklemlerim o yüzden bu kadar ağrımasının sebebi de buymuşbasit der geçeriz d vit , atıyorum çinko yada c vit eksik olunca bedeni nasıl etkiliyor işte her doktora gittiğimiz de tam kan tahlili istemek lazım
Evet canım saç dökülmesi de var. Teşekkür ederim canım. Sana da geçmiş olsun kedicikBende de dvitamin eksikliği çıktı hap yazmış.
Saç dökülme etkisi mi varmış ya geçmiş olsun sana da canım toparlarsın inşallah
mesleğin ne acaba
Kötüye çekme mi, ergenlik miİyiyim canım..
Senin mesajın üzerinden herkese yazmış olayım.
Biraz uzak kalıp kafa dinlemeyi düşünüyorum.
Yanlış anlaşılma yok ki ortada...
Bilakis kötüye çekme var.
Ben hayatın gerçeklerini tiye alırken, burada ki esprituel dille yazılan şeylerin ciddiye alınması yaşam enerjimi sömürüyor maalesef.
Öğretmenliğimden dem vurulmuş ama öğrencilerim 15-18 yaş arası ergenler, ben onları sonuna kadar hoşgörürüm.
Hepimiz belli yaşa gelmiş insanlarız, yetişkin ilişkisinin de sınırları bellidir, ergence tavırlar kaldırmaz.
Burada hem fedakarane emek verip hem de triplere maruz kalıp yaşam enerjimi tüketmek istemiyorum.
Zira benim 3 tane çocuğum var, benim tahammülüme ve enerjime ihtiyacı olan.
Herkes kalmamı istemiş, (net kararım belli ama) yine de bir süre daha düşüneceğim hepinizin hatırına....
Selam meslekdasim bende muhasebe uzmaniyim. Muhasebe stresli degilmi? Bir onceki mesajima bak hayatim. Bu gun banka ve vergi dairesi arasinda mekik dokudum telefon telekonferans oturdugu yerde ustunden kamyon gecmis gibi yorulurmu insan. Bankaciya para bizde sohret bizde havasiyla takilip vergi dairesindeki memura sirin gorunucem diye kirk takla atiyorum. Lanet olsun icimdeki calisma sevgisineSatış sonrası hizmet konusunda uzmanım ancak şu an baktığım işler muhasebe, o konuda da epey çalıştım. SSH istemiyorum çünkü fazla stresli
Sana ekşi mayalı ekmek lazım onda gluten yok ama ekmek yeme ztnSelamlar çıtırlar minnoşlar piremsesler bugün gastro profcuğum aradı gluten hassasiyetimin olduğuna kanaat getirdi ve ömür boyu diyet önerdi zalım zalım herif zalım fettan gluten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?