- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.241
Selam meslekdasim bende muhasebe uzmaniyim. Muhasebe stresli degilmi? Bir onceki mesajima bak hayatim. Bu gun banka ve vergi dairesi arasinda mekik dokudum telefon telekonferans oturdugu yerde ustunden kamyon gecmis gibi yorulurmu insan. Bankaciya para bizde sohret bizde havasiyla takilip vergi dairesindeki memura sirin gorunucem diye kirk takla atiyorum. Lanet olsun icimdeki calisma sevgisine
Ekşimayalı ekmek glutensiz undan mı yapılıyor nasıl olmaz gluten ?Sana ekşi mayalı ekmek lazım onda gluten yok ama ekmek yeme ztnhaberimde yoktu yav bundan rahatsızlık varmıydı beybisum
Cuma zayiflama yarislarinda seabahar analiz raporları hazirliyor her hafta güncelliyorKötüye çekme mi, ergenlik miGerçekten ayıp ediyorsunuz Kaptanım. Madem anlaşılmadım ya da anlaşılmak istenmiyorum şöyle söyleyeyim.
Bu grupta ben burada iken bile bir sürü kişi izne ayrıldı ama ben isteyince seni mezun edelim oldu ya da büyük bir lütuf gibi önüme sunuldu. Yanlış anlamış olabilirim cuma günü izne ayrılındığını bilmiyordum. Ama bu sayfaya bir gün gelmeyen biri için "nerdesin canım merak ettim seni" gibi sevimli yaklaşımlar varken ben bı gün yanlış anlama sonucu gelmeyince "sürekli davetiye mi göndermek lazim" gibi azarlar gibi bı yaklaşımla karşılaştım. Siz söyleyin adaletli olduğunuzu söylüyorsunuz ya neden bana böyle davranıyorsunuz. Benim ne hatam oldu ki size.
Tamam Canım, son mesajımda ben de uzatmamak taraftarı idim ama görüyorum ki hala şahsıma hoş olmayan yakıştırmalar yapılıyor. Ben saygımı korudukça üzerime geliniyorCuma zayiflama yarislarinda seabahar analiz raporları hazirliyor her hafta güncelliyor
Bende takip ede ede öğrendim
Her hafta fazla izne ayirilan olunca analiz listesine giremiyor takım anladığım kadarıyla
2aydan öncede izne çıkamıyorsun o süre zarfinda izin istediysen o yüzden mezun edelim diye yazmıştır
Neredesin canım merak ettim konusuda daha çok gördüğüm kadarıyla mezun olan üyelere yazıyor niran...
Sen hâlâ kisisellestiriyorsun canım olayı
Geçen haftalarda takildim kaldım ya arti ya sabit
Beni kendime getiren emek verip listeye girmeden önce olan bütün kilo bildirimleri yazmış
Tedaviye basliyacaksin iradeli olman lazım fln diye yazmıştı kirildimmi hayır benim iyiliğim için yazdı..
Sende çok güzel kilolar verdin senin gibi takim arkadaşını kaybetmemek için izine ayrilmani istememiştir bunlar benim düşüncem gerçekten güzel ilerliyordun
Takımı aktif tutmakta listede olanlarin görevi canlı tutacağız ki motivasyon yüksek olsun güzel kilolar verelim
Artık konu kapansın canım sende niranda daha fazla stres yaşamayın olurmu
Zira bu yazismalar bizleride etkiliyor yarın sabah bildirim yapıyorsun unutma canım
bilmemki abla, adet olacagim zaman böyle oluyor. Birde ayaklarimdan birdefa üsüdüysem daha isinamam o günükan , demir eksikliği sıkıntısı mı var acaba gülüm benim demir eksikliği artınca öyle oluyordu ondan sordum
aha benden bahsettiSelamlar çıtırlar minnoşlar piremsesler bugün gastro profcuğum aradı gluten hassasiyetimin olduğuna kanaat getirdi ve ömür boyu diyet önerdi zalım zalım herif zalım fettan gluten
Masallah sen ne hatunmussun hadi keyif hakkinSelam kızlar Havadisleri verip kaciyim.Benim kırgınlığım yerini ofkeme bırakır diye büyük de bir laf ederek basliyim
Kocaya bilendikce bilendim bende işe önce kayinvaldeden basliyim dedimAra abini annenin gönlünü etsin 1 hafta orda kalsın ben annemlerde kalicam dedim anası ben gitmem demiş önce kocama içimi döktüm iyce sonra kayinvaldeye sonra eltiyi aradım rica ettim kv tatlı bir dille size gelmesini iste 1 haftalığına diye mirin kırın edicekti ama galiba anladı hayır derse onada iki çift lafım oldugunu tamam dedi Akşam gelicekler kv gidecek bende haftasonu annemlerin bahçesine gidicem
Ben hic almamsen 1 saat önce beni görecektin yuuf abla aynaya bakmıyor musun eline ayağına dolanan küçük beben de yok derdin :)
Afiyet olsun sporda yapılmış maşallah17 Eylül 2020 (1134 kalori)
KAhvaltı 09:30
1 yumurta+2 ceviz+1 dilim peynir+1 salatalık+2 çk nutella
Öğlen 14:50
2 galeta + 1/2 dilim peynir
Akşam 18:30
Fırında palamut 1 ad
Kıvırcık salata
1 dilim ekmek
Ara 20:00
Çay
3 tane erik
Su şu ana kadar 1,5 lt içtim yatana kadar 2 - 2,5 olur
Spor 35 dk tempolu yürüyüş 105 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun canım17 Eylül Perşembe
09:30=== 2 kase salata
2 yk lor peyniri
5-6 adet yeşil zeytin
16:00=== 2 kase tarhana çorbası
4 adet minik kuru soğan
Acı süs biberi (sayısını hatırlamıyorum)
Su=== 2 lt
Spor=== yok
Afiyet olsun spor su harika17 Eylül 2020
Kahvaltı 10.30
-meyveli semizotu salatası ( 1 yesil elma 1 nektarin)
14.00
-1 avuç ceviz antep fistiği karışık
Akşam Yemeği 18.30
-1 tabak ciğer sote
-1 kase yoğurt
su 2.5 lt
spor》 30 dk leslie, 50 ip atlama TOPLAM:100 puan @Pnrrr-20
Mervecim burası zayıflama grubu. İnsanlar zaten normal hayatlarında bir sürü stresle baş etmeye ve burda deşarj olup motive olmaya çalışıyorlar. Ki kilo vermek zor bir süreç. Ancak bu süreci yürütmeye çalışan bi grubu 2 gündür gereksiz bir polemikle meşgul edip sabote ediyorsun. Belli ki yanlış anlaşılma var. Muhtemelen arkadaşının gidişinden çok etkilendin ve stres altındasın. Ancak lütfen artık sakinleş ve grubun amacına hizmet etmesini engelleme. Niran ın da seninle kişisel bir problemi olabilmesi için seni gerçek hayatında tanıması gerekli. Böyle bir durum olmadığına göre belli ki yanlış anladın. Velhasıl zaten zar zor geçen sürecimiz daha da baltalanmasın. Bence de mevzu gereksiz uzadı. Deşarj olmaya girdiğimiz grupta gittikçe demoralize ve demotive olmaya başladık. Umarım sen de bir an evvel sakinleşirsin. Sürecini bırakma zaten. Niran I da bekliyoruzKötüye çekme mi, ergenlik miGerçekten ayıp ediyorsunuz Kaptanım. Madem anlaşılmadım ya da anlaşılmak istenmiyorum şöyle söyleyeyim.
Bu grupta ben burada iken bile bir sürü kişi izne ayrıldı ama ben isteyince seni mezun edelim oldu ya da büyük bir lütuf gibi önüme sunuldu. Yanlış anlamış olabilirim cuma günü izne ayrılındığını bilmiyordum. Ama bu sayfaya bir gün gelmeyen biri için "nerdesin canım merak ettim seni" gibi sevimli yaklaşımlar varken ben bı gün yanlış anlama sonucu gelmeyince "sürekli davetiye mi göndermek lazim" gibi azarlar gibi bı yaklaşımla karşılaştım. Siz söyleyin adaletli olduğunuzu söylüyorsunuz ya neden bana böyle davranıyorsunuz. Benim ne hatam oldu ki size.
Mervecim bi sekilde aranizda yanlış iletisim oluştuTamam Canım, son mesajımda ben de uzatmamak taraftarı idim ama görüyorum ki hala şahsıma hoş olmayan yakıştırmalar yapılıyor. Ben saygımı korudukça üzerime geliniyor
Nirancim caninin sikilmasini, huzursuz olmani anliyabiliyorumİyiyim canım..
Senin mesajın üzerinden herkese yazmış olayım.
Biraz uzak kalıp kafa dinlemeyi düşünüyorum.
Yanlış anlaşılma yok ki ortada...
Bilakis kötüye çekme var.
Ben hayatın gerçeklerini tiye alırken, burada ki esprituel dille yazılan şeylerin ciddiye alınması yaşam enerjimi sömürüyor maalesef.
Öğretmenliğimden dem vurulmuş ama öğrencilerim 15-18 yaş arası ergenler, ben onları sonuna kadar hoşgörürüm.
Hepimiz belli yaşa gelmiş insanlarız, yetişkin ilişkisinin de sınırları bellidir, ergence tavırlar kaldırmaz.
Burada hem fedakarane emek verip hem de triplere maruz kalıp yaşam enerjimi tüketmek istemiyorum.
Zira benim 3 tane çocuğum var, benim tahammülüme ve enerjime ihtiyacı olan.
Herkes kalmamı istemiş, (net kararım belli ama) yine de bir süre daha düşüneceğim hepinizin hatırına....
Akşam menü harika ama çikolata olmamış canım17 Eylül 2020 (1134 kalori)
KAhvaltı 09:30
1 yumurta+2 ceviz+1 dilim peynir+1 salatalık+2 çk nutella
Öğlen 14:50
2 galeta + 1/2 dilim peynir
Akşam 18:30
Fırında palamut 1 ad
Kıvırcık salata
1 dilim ekmek
Ara 20:00
Çay
3 tane erik
Su şu ana kadar 1,5 lt içtim yatana kadar 2 - 2,5 olur
Spor 35 dk tempolu yürüyüş 105 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun kaptanım. Maşallah her geçen gün daha da az yemeye başlamışsın. Ama her akşam tarhana yemen canım çekti doğrusu. Ben de yapayım ama önce almam gerek17 Eylül Perşembe
09:30=== 2 kase salata
2 yk lor peyniri
5-6 adet yeşil zeytin
16:00=== 2 kase tarhana çorbası
4 adet minik kuru soğan
Acı süs biberi (sayısını hatırlamıyorum)
Su=== 2 lt
Spor=== yok
Afiyet olsun canım. Meyveli salatanın tarifini alabilir miyim. Ne zamandır soracağım diyorum unutuyorum17 Eylül 2020
Kahvaltı 10.30
-meyveli semizotu salatası ( 1 yesil elma 1 nektarin)
14.00
-1 avuç ceviz antep fistiği karışık
Akşam Yemeği 18.30
-1 tabak ciğer sote
-1 kase yoğurt
su 2.5 lt
spor》 30 dk leslie, 50 ip atlama TOPLAM:100 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun canım17eylül menusu
Sabah 10:00
Cokelikli omlet 5zeytin 3 çeri domates bi dilim tm buğday ekmeği yeşil çay
14:30 sade kahve şeftali
18:00 fırın posetinde pismis 6parca kanat büyük bardak ayran yarım dilim tm buğday ekmeği
Su 3lt Spor yok
Afiyet olsun canım. Tam su az diyecektim ki içmeye çalışacağım demişsin17 Eylül
10.00
Küçük bir çikolatalı süt
1 tane 40 g susamlı çubuk kraker (kahvaltımı okula götürmeyi unutmuşum. En masum Olan şeyi almaya çalıştım marketten)
14.00
1 yumurta
Domates
Salatalık
5 siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
1 parça kaşar peyniri
1 yk pekmez
3 tb ekmeği
18.00
1 kase süt mısır gevreği
1 tane küçük turşuluk kelek
1.5 lt su arttırmaya çalışıcam
Spor yok. Dizimi çaptım sehpaya biraz ağrım var
amin cnm sagolasingüle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin rabbim
mecbur edeceksiniz annem de, bizimkiler de uçakla gidip geliyor istanbula da, antalyaya da fazla olunca parasını ödüyorlar götürdüğü şeylerden daha pahalıya geliyormuş fazla ücreti yurt dışına olunca daha da pahalıdır kesin
bir hava alanı olan memlekette oturamadım gittii(sanki olsa binicem de yükseklik korkusundan) :))))
fabrika yapimlarinin pek soğuk sıkım oldugunu sanmiyorum cnmguvenli degl abla bizimkiler almanyada hep marketten aliyor.
Turkiyede market daha skntı bence genelde zeytinyaga bisiler karistiriyorlar kesn fiytlardanda anlasiliyor.
Biz 20 lt aldik bi tanidiktan 1 sene olcak yarisini gecik biraz bitti. Zeytinyagli dolma sarma fasulye vs de cok yaparm ama iyi dayaniyor gene :) 2 kisi olunca demekki
pazartesi arti cikinca toparlamasi zor oluyor tatlim on yuzden haftsonu abartmamak lazimKızlar tursu isinide bitirdm daha da bisi yapmam bu sene kış icin yeter yavv
Oglan uyuyor uyaninca park arkasina bi markete gidip sut alip yogurt mayaliycam. Bugun odem suyu iciyorm kahvaltimi yaptm aksamda tavuk sotem var dunden. Ama hala artidaydm ne olcak yarina meraktaymhep bahane gbi oluyor ama regl siskinligimi acaba diyorm resmen direniyor kilolar ya. Haftasonunun bedeli yad birz salmistim bu hafta sıkı tutmaliyim
sonuca göre dusunecemVallahi söz yarın tartılacağım acımayacak değil mi
kötü olmuş yaaa, el mahkum dikkat edecen ozaman cnmSelamlar çıtırlar minnoşlar piremsesler bugün gastro profcuğum aradı gluten hassasiyetimin olduğuna kanaat getirdi ve ömür boyu diyet önerdi zalım zalım herif zalım fettan gluten
sanada geçmiş olsun cnm ilaclarini duzenli kullanÇok geçmiş olsun canım. Ben de baş ağrısı halsizlik ve eklem ağrıları vardı genel bir kan değerimi baktırdım ciddi şekilde d vitamini eksikliği varmışo yüzden saç dökülmesi ve o kadar az yememe rağmen ciddi kilo veremedim nedeni bu olsa gerek
guzelim belli araliklarla kv eltingile gitse ne iyi olurSelam kızlar Havadisleri verip kaciyim.Benim kırgınlığım yerini ofkeme bırakır diye büyük de bir laf ederek basliyim
Kocaya bilendikce bilendim bende işe önce kayinvaldeden basliyim dedimAra abini annenin gönlünü etsin 1 hafta orda kalsın ben annemlerde kalicam dedim anası ben gitmem demiş önce kocama içimi döktüm iyce sonra kayinvaldeye sonra eltiyi aradım rica ettim kv tatlı bir dille size gelmesini iste 1 haftalığına diye mirin kırın edicekti ama galiba anladı hayır derse onada iki çift lafım oldugunu tamam dedi Akşam gelicekler kv gidecek bende haftasonu annemlerin bahçesine gidicem
eşinin kafasina biseymi düştüHosbuldum ablacım annemler kardesımdelerdı oyle olunca İstanbula gecelim diye konusmustuk sımdı hafta sonu donuyorlarmıs oyle olunca bizde kutahyaya gecelım o zaman dedikteklif esımden gelince hıc kacırmadan atladım tabı ustune orada da biraz kalır donerim evime
Bana pek gercekci gelmediEkşimayalı ekmek glutensiz undan mı yapılıyor nasıl olmaz gluten ?
ınsallah ıcıne sinen bir is bulursunSatış sonrası hizmet konusunda uzmanım ancak şu an baktığım işler muhasebe, o konuda da epey çalıştım. SSH istemiyorum çünkü fazla stresli
bilmiyorum abla valla su aralar masallah pek bir iyiyiz nazar degmesınde tas mı dustu yoksa baska sey mı bilmiyorumeşinin kafasina biseymi düştü
İzinde napacakson ablaKizlar cok heyecanliyim
Yarin son iş günümsonra 2 hafta iznim var
Çok haklısın ablakuaföre de gitmeye korkak olduk vallaha ben yüzüme kafama yabancı biri dokundu mu çok rahatsız olduğum için kendi kendime halletmeyi öğrendim zamanın da ,
kendin için fırsat yarat gülüm hani bir söz var ya dost zamanı olduğun da seninle görüşen değildir ,senin için zaman yaratandır diye aynen kendinle ilgilenmek bundan daha önemli bence, hep kendimizi geri plana ata ata bilinç altı ben değerli değilim sonra da olur - sonra yerim , iş bitsin uyurum, ayy yetişmedi duşu yarın alırım , sonra o istediğim şeye bakar alırım - demek bile değersizlik hissini veriyor farkın da olmadan
Ben de ayaklarım ağrıyor ayakta durmaktan yoruldum be yaKizlar oluyorum yorgunluktan. Muthis stresli bir gundu. Nefes alamiyorum stresten. Evde bi ton kosturmaca beni bekliyor. Hic bisey yiyecek halim yok. Midemde kramplar. Ya hic yemem yada evinde stresiyle yumulurum sofraya. Cocuklarin odevleri derslere girebildilermi giremedilermi heryer bilgisayar tablet telefon kitap kalem dolu. Biseyde diyemiyorum cocuklara yeterki bisey ogrensinler diye. Off yatasim var ama bir dere kenarinda su sesiyle yildizlari izlerken bembeyaz bir hamakta.
Normalde Türkiye’ye gelecektiniz değil mi abla ?Kizlar cok heyecanliyim
Yarin son iş günümsonra 2 hafta iznim var
Ne olmuşsa iyi olmuş boş ver çok da kurcalamabilmiyorum abla valla su aralar masallah pek bir iyiyiz nazar degmesınde tas mı dustu yoksa baska sey mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?