Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnan ssh ın yanında muhasebe bana bal börek geliyor, sürekli mızıldanan egoları tavan mühendisler,mimarlar ve satın almacılardan oluşan kurumsal müşteriler bir yana bir de bana direk ulaşıp çemkiren hatta küfür eden bir de bana agresif deyip dıdının dıdısı müdüre kadar şikayet eden kaba saba modellerden yıldım. Ssh ın gecesi gündüzü, hafta sonu yok, güya hafta sonu tatil, bilmem nerenin çalışan ekibi Pazar sabahı 7 de beni arayabiliyor, bazen gece oluyor:))) öyle sıkıntılı, yorucu bir iş ki, yıllarca üç offis telefonu, bir cep telefonu, iki bilgisayarla çalıştım, son yıllar artık eve geldiğimde ışıkları bile açmıyordum, eşim kulaklıkla laptoptan izliyordu ne izleyecekse. Çok yıprattı beni, müşteriler bir yana egosu şişik müdürler, bir işi çözemeyip ama bilmiş bilmiş beni eleştiren insanlardan yıldım. Sakin sakin oturup evrak işlemek, kdv kontrol etmek falan istiyorum :)))) şaka bir yana heriş zahmetli, ekmek kolay kazanılmıyor ama ssh ekşınını bir daha kaldıramam gibi

Cuma zayiflama yarislarinda seabahar analiz raporları hazirliyor her hafta güncelliyor
Bende takip ede ede öğrendim

Her hafta fazla izne ayirilan olunca analiz listesine giremiyor takım anladığım kadarıyla
2aydan öncede izne çıkamıyorsun o süre zarfinda izin istediysen o yüzden mezun edelim diye yazmıştır

Neredesin canım merak ettim konusuda daha çok gördüğüm kadarıyla mezun olan üyelere yazıyor niran...
Sen hâlâ kisisellestiriyorsun canım olayı
Geçen haftalarda takildim kaldım ya arti ya sabit

Beni kendime getiren emek verip listeye girmeden önce olan bütün kilo bildirimleri yazmış
Tedaviye basliyacaksin iradeli olman lazım fln diye yazmıştı kirildimmi hayır benim iyiliğim için yazdı..

Sende çok güzel kilolar verdin senin gibi takim arkadaşını kaybetmemek için izine ayrilmani istememiştir bunlar benim düşüncem gerçekten güzel ilerliyordun

Takımı aktif tutmakta listede olanlarin görevi canlı tutacağız ki motivasyon yüksek olsun güzel kilolar verelim
Artık konu kapansın canım sende niranda daha fazla stres yaşamayın olurmu

Zira bu yazismalar bizleride etkiliyor yarın sabah bildirim yapıyorsun unutma canım

Tamam Canım, son mesajımda ben de uzatmamak taraftarı idim ama görüyorum ki hala şahsıma hoş olmayan yakıştırmalar yapılıyor. Ben saygımı korudukça üzerime geliniyor

kan , demir eksikliği sıkıntısı mı var acaba gülüm benim demir eksikliği artınca öyle oluyordu ondan sordum
bilmemki abla, adet olacagim zaman böyle oluyor. Birde ayaklarimdan birdefa üsüdüysem daha isinamam o günü
Selamlar çıtırlar minnoşlar piremsesler bugün gastro profcuğum aradı gluten hassasiyetimin olduğuna kanaat getirdi ve ömür boyu diyet önerdi zalım zalım herif zalım fettan gluten
aha benden bahsetti
Cok dikkat et canim besin tüketiminde allahin izniyle sikinti olmaz ins
Masallah sen ne hatunmussun hadi keyif hakkin

Afiyet olsun sporda yapılmış maşallah
17 Eylül Perşembe

09:30=== 2 kase salata
2 yk lor peyniri
5-6 adet yeşil zeytin

16:00=== 2 kase tarhana çorbası
4 adet minik kuru soğan
Acı süs biberi (sayısını hatırlamıyorum)

Su=== 2 lt

Spor=== yok
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun spor su harika

Mervecim burası zayıflama grubu. İnsanlar zaten normal hayatlarında bir sürü stresle baş etmeye ve burda deşarj olup motive olmaya çalışıyorlar. Ki kilo vermek zor bir süreç. Ancak bu süreci yürütmeye çalışan bi grubu 2 gündür gereksiz bir polemikle meşgul edip sabote ediyorsun. Belli ki yanlış anlaşılma var. Muhtemelen arkadaşının gidişinden çok etkilendin ve stres altındasın. Ancak lütfen artık sakinleş ve grubun amacına hizmet etmesini engelleme. Niran ın da seninle kişisel bir problemi olabilmesi için seni gerçek hayatında tanıması gerekli. Böyle bir durum olmadığına göre belli ki yanlış anladın. Velhasıl zaten zar zor geçen sürecimiz daha da baltalanmasın. Bence de mevzu gereksiz uzadı. Deşarj olmaya girdiğimiz grupta gittikçe demoralize ve demotive olmaya başladık. Umarım sen de bir an evvel sakinleşirsin. Sürecini bırakma zaten. Niran I da bekliyoruz

Tamam Canım, son mesajımda ben de uzatmamak taraftarı idim ama görüyorum ki hala şahsıma hoş olmayan yakıştırmalar yapılıyor. Ben saygımı korudukça üzerime geliniyor
Mervecim bi sekilde aranizda yanlış iletisim oluştu
Sen soyliyeceklerini soyledin, niranda soyledi
Lütfen uzatmayalim cnm

Izin konusunda
Listeye giren yeni uyeler 2 ay izine ayrilamazlar
O zaman Senin süren dolmadigi icin... illa ayrilmak istiyorsan mezun olabilirsin dedi niran,

Şu anda süren doldugu ve 2 haftadir menulerini toparliyamadigin icin istiyorsan izine ayrilabilirsin dedi

Listedeki kisiyi pat diye listeden yok edemeyiz
Bilindigi üzre cuma günü listeye uyenin durumu neyse o yazilir
Izin mezuniyet vs.

Yani kurallar öyle cnm sana özel bi durum degil

Nirancim caninin sikilmasini, huzursuz olmani anliyabiliyorum
Benimde en ufak bi olumsuzlukta başıma agrilar girerdi
Kaptanligi Tabiki birakmani istemeyiz yinede senin kararin
Ama takimdan uzak kalayim vs. Gibi seyleri kabul etmeyiz
Böyle bisey burda emek veren bütün 9.takim ailesine haksizlik olur

Akşam menü harika ama çikolata olmamış canım şaka şaka menü güzel bahane bulamadım.
17 Eylül Perşembe

09:30=== 2 kase salata
2 yk lor peyniri
5-6 adet yeşil zeytin

16:00=== 2 kase tarhana çorbası
4 adet minik kuru soğan
Acı süs biberi (sayısını hatırlamıyorum)

Su=== 2 lt

Spor=== yok
Afiyet olsun kaptanım. Maşallah her geçen gün daha da az yemeye başlamışsın. Ama her akşam tarhana yemen canım çekti doğrusu. Ben de yapayım ama önce almam gerek bildiğin bir marka var mı kaptanım?
Afiyet olsun canım. Meyveli salatanın tarifini alabilir miyim. Ne zamandır soracağım diyorum unutuyorum
Afiyet olsun canım güzel menü su da harika
Afiyet olsun canım. Tam su az diyecektim ki içmeye çalışacağım demişsin

amin cnm sagolasin
fabrika yapimlarinin pek soğuk sıkım oldugunu sanmiyorum cnm
pazartesi arti cikinca toparlamasi zor oluyor tatlim on yuzden haftsonu abartmamak lazim
Vallahi söz yarın tartılacağım acımayacak değil mi
sonuca göre dusunecem
Selamlar çıtırlar minnoşlar piremsesler bugün gastro profcuğum aradı gluten hassasiyetimin olduğuna kanaat getirdi ve ömür boyu diyet önerdi zalım zalım herif zalım fettan gluten
kötü olmuş yaaa, el mahkum dikkat edecen ozaman cnm
sanada geçmiş olsun cnm ilaclarini duzenli kullan
Kış gelmeden öğlen saatlerinde 15 dk. Guneslenmeye calis
guzelim belli araliklarla kv eltingile gitse ne iyi olur
eşinin kafasina biseymi düştü
Ekşimayalı ekmek glutensiz undan mı yapılıyor nasıl olmaz gluten ?
Bana pek gercekci gelmedi

Satış sonrası hizmet konusunda uzmanım ancak şu an baktığım işler muhasebe, o konuda da epey çalıştım. SSH istemiyorum çünkü fazla stresli
ınsallah ıcıne sinen bir is bulursun
eşinin kafasina biseymi düştü
bilmiyorum abla valla su aralar masallah pek bir iyiyiz nazar degmesınde tas mı dustu yoksa baska sey mı bilmiyorum

MmerVveeEee
Tatlim kurallari tam bilmiyorsundur diye hatırlatma yapayim
Istersen yarin bizim takimin listesinden izine ayrilabilirsin

Eğer baska takima gecmek istiyorsan
Bi takimla konuşup anlasip, yarin direk o takimin listesine transfer olabilirsin

Son kararini bildirirsen yarin ona göre işlem yapilir

Çok haklısın abla
Ben de ayaklarım ağrıyor ayakta durmaktan yoruldum be ya
Kizlar cok heyecanliyim
Yarin son iş günüm sonra 2 hafta iznim var
Normalde Türkiye’ye gelecektiniz değil mi abla ?
bilmiyorum abla valla su aralar masallah pek bir iyiyiz nazar degmesınde tas mı dustu yoksa baska sey mı bilmiyorum
Ne olmuşsa iyi olmuş boş ver çok da kurcalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…