Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bir dokun bin ah isit keske fatura girmek gibi olda. Onu stajerlere de yaptirirsin. Buyuk bi firmadayim rakamlarda risklerde buyuk. İnsan faktoru onemli tabi bi koftiden koltukla kendini holdingin sahibi sanan bi suru tip var etrafimda. Bende dertliyim. Ama musteri velinimettiri icinden sove sove uygulamak zorunda kalmak zor gercekten. Ben dis ticaret ve vergi kismindayim. Birsure finansta satiscilarla calistim sevmedim rotasyon istedim. Satiscilari hic kimse sevmiyor sonrasini dusunemiyorum bile.

Valla He yerde var korona. Ben küçücük bi köyde çalışıyorum orda bile bi sürü. Bugün okuldan bi öğretmen de pozitif çıkmış
Aaaaa o ogretmenle herkes kontakta degilmiydi
Ayni odada oturup kalktiniz
Okul yönetimi ne dedi

Aaaaa o ogretmenle herkes kontakta degilmiydi
Ayni odada oturup kalktiniz
Okul yönetimi ne dedi
Artık sadece hasta olan karantinaya alınıyor. Başka bi şey yok maalesef. Ama zaten kimse maskesini falan çıkarmıyor ki okulda. Basıl ders anlatıcaz bilmiyorum. Beynimize oksijen gitmiyor resmen

Artık sadece hasta olan karantinaya alınıyor. Başka bi şey yok maalesef. Ama zaten kimse maskesini falan çıkarmıyor ki okulda. Basıl ders anlatıcaz bilmiyorum. Beynimize oksijen gitmiyor resmen
Uzun süreli maske takmak da hic saglikli değilmiş aslinda

İyi akşamlar kızlar
Dün gece regl oldum belimin ağrısından ölüyorum sandım. Çok fazla da sancım var. Sabah hastaneye gittim. İlaç verdi doktor. Eve gelip biraz uyudum. Şimdi toparladım şükür.
Gecmis olsun cnm
Hepmi böyle olur yoksa usuttunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…