- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.261
Aman ne olduysa Allah bozmasin, insallah daim olsun cnm, cok sevindim senin adinabilmiyorum abla valla su aralar masallah pek bir iyiyiz nazar degmesınde tas mı dustu yoksa baska sey mı bilmiyorum
Bir dokun bin ah isitİnan ssh ın yanında muhasebe bana bal börek geliyor, sürekli mızıldanan egoları tavan mühendisler,mimarlar ve satın almacılardan oluşan kurumsal müşteriler bir yana bir de bana direk ulaşıp çemkiren hatta küfür eden bir de bana agresif deyip dıdının dıdısı müdüre kadar şikayet eden kaba saba modellerden yıldım. Ssh ın gecesi gündüzü, hafta sonu yok, güya hafta sonu tatil, bilmem nerenin çalışan ekibi Pazar sabahı 7 de beni arayabiliyor, bazen gece oluyor:))) öyle sıkıntılı, yorucu bir iş ki, yıllarca üç offis telefonu, bir cep telefonu, iki bilgisayarla çalıştım, son yıllar artık eve geldiğimde ışıkları bile açmıyordum, eşim kulaklıkla laptoptan izliyordu ne izleyecekse. Çok yıprattı beni, müşteriler bir yana egosu şişik müdürler, bir işi çözemeyip ama bilmiş bilmiş beni eleştiren insanlardan yıldım. Sakin sakin oturup evrak işlemek, kdv kontrol etmek falan istiyorum :)))) şaka bir yana heriş zahmetli, ekmek kolay kazanılmıyor ama ssh ekşınını bir daha kaldıramam gibi
Evdeyimİzinde napacakson abla
Gitme tatile korona varEvdeyim
Onumuzde düğün olmasaydi 1 hafta antalyaya falan giderdiktatile cok ihtiyacim var
Zaten gidemiyoruz tatlimGitme tatile korona var
Valla He yerde var korona. Ben küçücük bi köyde çalışıyorum orda bile bi sürü. Bugün okuldan bi öğretmen de pozitif çıkmışZaten gidemiyoruz tatlimamann çoğu kişi gidiyor
AaaaaValla He yerde var korona. Ben küçücük bi köyde çalışıyorum orda bile bi sürü. Bugün okuldan bi öğretmen de pozitif çıkmış
Artık sadece hasta olan karantinaya alınıyor. Başka bi şey yok maalesef. Ama zaten kimse maskesini falan çıkarmıyor ki okulda. Basıl ders anlatıcaz bilmiyorum. Beynimize oksijen gitmiyor resmenAaaaao ogretmenle herkes kontakta degilmiydi
Ayni odada oturup kalktiniz
Okul yönetimi ne dedi
Uzun süreli maske takmak da hic saglikli değilmiş aslindaArtık sadece hasta olan karantinaya alınıyor. Başka bi şey yok maalesef. Ama zaten kimse maskesini falan çıkarmıyor ki okulda. Basıl ders anlatıcaz bilmiyorum. Beynimize oksijen gitmiyor resmen
Gecmis olsun cnmİyi akşamlar kızlar
Dün gece regl oldum belimin ağrısından ölüyorum sandım. Çok fazla da sancım var. Sabah hastaneye gittim. İlaç verdi doktor. Eve gelip biraz uyudum. Şimdi toparladım şükür.
Sağ ol canım. Yok hiç böyle olmazdım. Neden oldu bilmiyorum. Doktorum bir sorun da görünmüyor dedi.Gecmis olsun cnm
Hepmi böyle olur yoksa usuttunmu
Değil tabi ben nefes alamıyorum resmenUzun süreli maske takmak da hic saglikli değilmiş aslinda
Bende onceden bin birturlu sey katip su hazirlardim :)) bayadir yapmadimKendime elma,limon,tarçınlı su hazırladım içiyorum
Ders anlatirken zaten ogrencilerden uzaksin cnm, o zaman cikarsan olmuyormuDeğil tabi ben nefes alamıyorum resmen
Araştırmalarımıza göre diğer ekmeklere göre az olsada varmış gluten evetEkşimayalı ekmek glutensiz undan mı yapılıyor nasıl olmaz gluten ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?