Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızzlaar diğer takımlar bizden kopya çekmiş nihahhaaa..... bir kaçı biz gibi kendi içinde yarışmaya başlamış.... bak siz bööyle yaparsanız onlar bizi geçer.....

siz hiiiç rahatınızı bozmayın ben kendi başıma takılıyorum burda tey tey teyy....

Merhaba kızlar.
Özel hayatımda olan şeylerden dolayı bir kaç gündür giremedim ve bu gün kilo bildirimi yapamadım kusura bakmayın. Bu günden sonra menülerimi paylaşmaya devam edeceğim..

hain topikler....

kızzlaar diğer takımlar bizden kopya çekmiş nihahhaaa..... bir kaçı biz gibi kendi içinde yarışmaya başlamış.... bak siz bööyle yaparsanız onlar bizi geçer.....

oğlum reşit kendin de kendin işit.... peehhh...

siz hiiiç rahatınızı bozmayın ben kendi başıma takılıyorum burda tey tey teyy....

kuzum bilmezmisin ki tatillerde topik ıssızlaşıyo

günaydın günaydın hatun milleti :)
bugün son iş günüm malum tatile çıkıyorum ama tatil öncesi cumartesi ve pazar çok işim var çok cumartesi mutfak dolaplarını sileyim diyorum,pazarda yıkamacıya vermeye değmeyecek 2 parça mutfak halısı var onları yıkıcam tatil dönüşü sadece süpürüp toz almak kalsın

hemen kilo bildirimimi yapayım 64,1 hiçbişey yapmadım hatta bu hafta abarttım yanlız bu hafta kahvaltılarımda domatesin üstüne zeytin yağı döküp yedim ondanmıdır bilmiyorum hiç wcye çıkmayan ben günde 2 kez çıkar oldum çok şükür

kuzum bilmezmisin ki tatillerde topik ıssızlaşıyo

aynen betulcum 30 agustos zafer bayramı tatılı nedenıyle senı yanlız bıraktık ama gene yenıden dıyetlı bır sabah...

6 yıldır bu sırkette bayram ızınlerı bıle 1 gunken 30 agustos gıbı bı gunu tatıl yapan sırketımı kutluyorum Dun butun gun evdeydım ve guzelcene yedım.Bızım evde olupta yememek mucıze zaten...

Neyse bugun yıne yenıden devammmm...

Günaydın Milletttt !

1 günlük tatil dönüşü turşu gibiyim.Çok yememle beraber 2 yegenımle ılgılendım.Biri 2. sınıfa gectı onla ders calıstık.dıgerı 6 aylık bı tombix onla ılgılendım.Gayet yorucuydu...

Neyse dun guzel yedım onun ıcın bugun baya dıkkat etmem gerekecek...

Neyse kılom 85,4

Şimdi gidiyorum işlerimi halledeyim dönüşüm muhteşem olacak !

Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar,
işlerim var biraz o yüzden hemen kilomu bildirip kaçıyorum öğleden sonra gelicem inşallah.
Kilom: 63

Günaydın kızlar, cümleten hayırlı cumalar herkese.

Dün genel olarak iyiydi benim için. Sporumu da yaptım ama yalan yok akşaM kaçamak yaptım ne yediğimi yazıpta moralimi bozmak istemiyorum

Velhasıl kilomu bildireyim: 70.5

Bir çözüm, bir çare bulmazsam yine gelecek eski kilolar, o yüzden bugün ben de baştan başladım ayy çok komik geliyor bana yaa yiyorum yiyorum ertesi gün tamam baştan başladım çocuklar gibi

Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar,
işlerim var biraz o yüzden hemen kilomu bildirip kaçıyorum öğleden sonra gelicem inşallah.
Kilom: 63

Canım moralini bozmak için sormuyorum, sen 63 ile mi başlamıştım yarışmaya

ayy bizim bu durumumuz nolucak bilmiyorum, ama karar verdim yediğim meyveye bile dikkat edicem, ben geçen betüş söyleyince farkettim, üzüm, karpuz vs. meyveleri yerken hiç ölçüye dikkat etmiyorum, meyve ya ne kadar yersende kilo aldırmaz gibi bir düşünce var bende...

Karar verdim, sporumu da aksatmamaya çalışıcam hergün olmasada hafta 3-4 gün 2 hareketi hergün 3 set halinde 6 set olarak yapıcam, bir de zaten hergün 1 saat yürüyorum.
Onun dışında yediklerime de çok dikkat etmem lazımm...

kilom 95.5
sporum 700 dakika
sabah 2 b limonlu ballı ılık su 1.5 saat step
1lt su
1 h yumurta ,5 zeytin,domates,salatalık,1 biber,bir tutam maydonoz
peynir 1 dilim ekmek 1 yeşil çay

Son düzenleme:
Sabah ;

2 bardak elmalı lımonlu su

1 buyuk bardak yarım yaglı sut 1 cay kasıgı nescafe

1 kupa yesılcay

Artık sabahları sadece sıvı alıcam yada arada bır k fleks muslı felan olabılır...Kahvaltı yaptımmı daha cok acıkıyorum ben

murc benim gibi yap kuzum ben artık evden getiriyorum :))
2 dilim tam buğday ekmeği
3-4 parça peynir
6-8 zeytin
1 domates

murc benim gibi yap kuzum ben artık evden getiriyorum :))
2 dilim tam buğday ekmeği
3-4 parça peynir
6-8 zeytin
1 domates

Nagıscım benım ofısımde mını buz dolabım var kahvaltılıkta var ıcınde ama ben kaptırdımmı yıyorum kendıme hakım olamıyorum ıyısımı yemıyeyım dıyorum.Sabah yıyınce oglen daha cok acıkıyorum walla

bu günkü menüm

sabah
1 salatalık
1 domates
büyükçe bir parça penir...

Ara 10 badem
1 sade Türk kahvesi
1 badem şekeri... bi tanee ve beennn.... iki paket yerim beeeeee....

Öğlen
marul
domates
salatalık
maydanoz
1 yağsız pişmiş yumurta

Ara
1 elma

Akşam
haşlama tavuk
yoğurt
maydanoz

o kadaar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…