- 8 Mart 2020
- 5.875
- 28.322
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.461
Ooo kaptanım 1kiloya bay bay demişiz
Tebrikler canım ❤Günaydın
Kilo Bildirimi
Geçen hafta 71,4
Bugün 69,4
Fark 2,0
Yüzde 2,69
Bu son kilo bildirimim. Gerek gruptan gerek özelden mesaj atan iyi niyetli takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepiniz Allah'a emanet olun. Yolunuz kalbi, vicdanı, merhameti ve adaleti şaşmayan insanlardan geçsin
Iyi dersler canım benim ❤merak etme buralarıTüm canlı derslerimi bugüne yığmışlar,
Liste hazırlamayı @zsaracoglu vePembe Lotus ya bıraktım.
Kızlar eksi gelenleri motivasyon içeren emojiler ile övün lütfeeeeennnn...
Zayıflamak kolay bir iş değil, zoru başaranlari toplu tebrik cümlesi yazmak yerine tek tek bu emojileri kullanarak motivasyon artıralım
Cok sagol canim benimsuperrr tebrik ederim canimmm
Cok teşekkür ediyorum canim benim insallah az kaldi 2li rakamlaraYaaa süpersin canım tebrikler
Cok az kaldi 2li kilolaraha gayret ❤
Hayirlisiyla git gel canım benim
günaydinnn..
gecen cuma 70.9
bugun 69.5
fark: 1.4
yuzde:1,974
Kızlar tebrik ediyorumGünaydın.. Hayırlı Cumalar hatunlar
Geçen hafta 102,9
Bu hafta 101,9
Fark ; 1 kg
Yüzde ; 0,97
Günaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Suriyeye cikacagim erken gidelim dediler hemen bildirim yapayim cikmam lazim evden
Gecen cuma 107.4
Bu cuma 105.4
Fark 2 kg
Yuzde 1.86
Tatil sonrasi programima uyarak gayet güzel bir sonuc aldim diye düşünüyorum
Tebrikler canim ikili rakamlarin ensesindesinGünaydın.. Hayırlı Cumalar hatunlar
Geçen hafta 102,9
Bu hafta 101,9
Fark ; 1 kg
Yüzde ; 0,97
Cok sağol canim Allah razı olsunMuheteşemsiiiiiiinnnnn tebrik ederimmmmm
haklısın ablacım öyle yapıyorum 3-4 günde mutfağı temizlycem zaten bu gidişlehah aynen günler cebe mi giriyor gülüm hep evdeyiz zaten yoruldun mu bırak yarına kalsın hem akşam yemek hazır gelse de sofra kur kaldır bulaşığı çayı derken yine de yorulacaksın az mecalin kalsın
aynen abla acayip iyi oldu temizlik yaparken yemek Faslı yorucu oluyorSagolasin cnm
Ohh ne güzel bugun yemekler annendenmis
Bizede yapip getiren olsa keşke :))
ohh ne güzel olmuş kendiyle ilgilenmek de çok mutlu ediyor insanıkaşımı yüzümü hallettim aman sıcak zaten saçım da minnacık kısa , yüzümü yıkayacağıma duş alıverem dedim aldım maskemi de sürdüm canlı kanlı size yazıyorum :)
yemek yaptın mı diye sorun yooook yapmadım daha
hadi hayırlısı canım hakkında bi yerde nasibin bekliyordur seniİyi geçti, kibar bir beyefendi ile görüştüm, gayet açık net beklentilerimizi konuştuk, elektrik olumlu bence Pazartesi size haber vereceğim dedi. Gerginliğim geçti işyerini görünce, eski çalıştığım şirketin yedi sekiz tık altında, sağlam organizasyon yapacak birini arıyorlar o da benim bence :))) yine de bazen işverenleri anlamak imkansız, şartlar üç kuruş ama on kuruşluk adam arıyorlar:))) evime çok yakın olduğu için hoşuma gitti ama bakalım hayırlısı. Eğer olursa hergün 35dk net tempolu yürüyüşüm olacak ki bana ilaç gibi gelir, şu an en sevdiğim durum o. Ama yaştan ötürü tercih edilmeyebilirim de orasını bilemiyorum. Ah be Ekimciğim kocadık artık geçmiyoruz:))
çok iyi olmuş canım kg hep sizin yanınızda mi kalıyorduSelam kızlar Havadisleri verip kaciyim.Benim kırgınlığım yerini ofkeme bırakır diye büyük de bir laf ederek basliyim
Kocaya bilendikce bilendim bende işe önce kayinvaldeden basliyim dedimAra abini annenin gönlünü etsin 1 hafta orda kalsın ben annemlerde kalicam dedim anası ben gitmem demiş önce kocama içimi döktüm iyce sonra kayinvaldeye sonra eltiyi aradım rica ettim kv tatlı bir dille size gelmesini iste 1 haftalığına diye mirin kırın edicekti ama galiba anladı hayır derse onada iki çift lafım oldugunu tamam dedi Akşam gelicekler kv gidecek bende haftasonu annemlerin bahçesine gidicem
hadi yeni başlangıcın hayırlı olsun diyim o zmnyarın baslayayım en iyisi canım burada hamur ısı gazlı ıcecek gece gec yemekler baya kacırdım
insAllahSabaha herkes güzel eksiler görür inş ❤
yaa ne güzel abla dinlenirsn 2 hafta çok yoruluyorsunKizlar cok heyecanliyim
Yarin son iş günümsonra 2 hafta iznim var
geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar
Dün gece regl oldum belimin ağrısından ölüyorum sandım. Çok fazla da sancım var. Sabah hastaneye gittim. İlaç verdi doktor. Eve gelip biraz uyudum. Şimdi toparladım şükür.
Heellöööög hanımlar nasılsınız ?
Bugünü hafif geçireyim saf protein günü olsun sabah yedim ama akşam da peynirli omlet yapayım bi güzel hazırladım saat 17 erkenden de kapatırım günü nasıl tatlı tatlı hayal kuruyorum masaya oturdum ki benim zalım oğlan bebesi geldi -aaneeee ne yiyorsun hmm çok lezzetli kokuyor - dedi kokudaki lezzeti çözmüş olacak ki omletime çöreklendi bi iki lokma aldım almadım bitti.
Annelik işte seviniyor insan iyi bari oğlan yedi ben başka bir şey de yesem olurlarla mis kokulu peynirli omletimi olan hasretimi içime attım.
Sonra dur iki yımırta haşlayam bol baharatlayıp yerim yanına peynir ayran ımmmhh diye hayal kurarken bu sefer de küçük deccal geldi MAM MAM MAAAM diye diye hüplettti haşlanmış yumurtamı. Ahh dedim tatlı kedim lusim kolay mı ana olmak taş kaynatır suyunu içersin lusiiiim diyerek mevzuyu Fatma Girik e bağlayıp aç kalmanın haklı onuruylan -çocuklar doydu ya diye mutlu olsanalığa- terfi ettim. Acıdan ve açlıktan sürekli zihnimi oyalacak bahaneler üretiyor bak sayelerinde az kalori aldın ne mutlu sana nasip değilmiş iki kez denedin olmayınca olmuyor bak belki yarın eksi gelir, belki göbekten yarım kilo gider belki şu siyah paltolonuna birden giriverirsinlerle naneli ayranımı yudumladım iki lokma peynirimi de yedim kalktım. Yiyemediğim omletimi tavasını bulunmaz bir gururla yıkayıp kaldırdım.
Ahaa Naaa buraya yazıyorum yarın eksi gelmesin bu iki zalım deccali bi odaya kapayıp 5 yumurtayı acımadan yiyeceğim
yaa kucağımda hiç denemedim nasıl yapion kız MaşAllahBen kucagimdayken yapıyorum zaten hep kucağımda ya kan ter içinde kalıyorum valla onunda sallanmaktan uykusu geliyor
yürüyüşü nerde yaptın kız gece geceAkşam baktım oğlum uyumuyor onu da aldım 1.5 saat yürüyüş yaptım geldim. Oğlanı uyuttum. 5 posta katlanacak çamaşırım vardı hallettim. Uykusuzluktan nasıl gözlerim yanıyor.
yaa çok geçmiş canım regl ağrısı miKızlar bu saat oldu uyuyamadim ya hem kasık agrim hem bas agrim beni mahfetti dalamiyodm bi sersemlikte var salak gibiyim
Günaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Suriyeye cikacagim erken gidelim dediler hemen bildirim yapayim cikmam lazim evden
Gecen cuma 107.4
Bu cuma 105.4
Fark 2 kg
Yuzde 1.86
Tatil sonrasi programima uyarak gayet güzel bir sonuc aldim diye düşünüyorum
Günaydın arkadaşlar ben de kilo bildirimi yapayım
Geçen cuma 58.7
bugün 56.8
fark-1.9 kilo
yüzde 3.24
hiç bu kadar beklemiyordum oldu sonunda. Hedefime ulaştım. Mezun olabilirimHandandandan
tebrikler kaptanım güzel eksi
tebrikler canım Süper eksiGünaydın
Kilo Bildirimi
Geçen hafta 71,4
Bugün 69,4
Fark 2,0
Yüzde 2,69
Bu son kilo bildirimim. Gerek gruptan gerek özelden mesaj atan iyi niyetli takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepiniz Allah'a emanet olun. Yolunuz kalbi, vicdanı, merhameti ve adaleti şaşmayan insanlardan geçsin
tebrikler canım 6lara inmisin hızlıca 5lere geçersin insAllahgünaydinnn..
gecen cuma 70.9
bugun 69.5
fark: 1.4
yuzde:1,974
çok değil canım nerede hata yaptığını biliyorsan düzeltirsinGünaydın kızlar. Hayırlı cumalar herekse
geçen cuma : 59,5
bu cuma : 60
listede değilim. iki haftada 1,2 kilo aldım. listede olmak hakkanten önemliymiş. en azından kilo alımını durduracağım.
afiyet olsun canım kuzuya benim kız uyuyor oğlum tilki uykusunda her an uyanabilirGünaydın alıntıları yaptım ama sonra döneceğim hazır kız uyurken oğlumun kahvaltısını hazırlayım bbelki bu arada biraz ödemim iner gece çok yorucu geçti sürekli emdi üstüne oğlumda rüya görmüş kırk kere kalktı yanına çağırdı
Allah kolaylık versin canımCanim yazmistim burdarestorasyon isi yapiyoruz Suriyede de savastan hasar gormus iki eski camii yi onariyoruz canim Vakiflar Genel Müdürlüğü olarak. Ben mimarim canim kurumda
Cok teşekkür ederim tatil sonrasi sabittim bu hafta bekliyordum
Tebrikler canımGünaydın.. Hayırlı Cumalar hatunlar
Geçen hafta 102,9
Bu hafta 101,9
Fark ; 1 kg
Yüzde ; 0,97
Kv 3 oğlu var biri bekar diğerinin de karisini insan evladı değil oyuzden piyango bize vurduhaklısın ablacım öyle yapıyorum 3-4 günde mutfağı temizlycem zaten bu gidişle
aynen abla acayip iyi oldu temizlik yaparken yemek Faslı yorucu oluyor
ohh ne güzel olmuş kendiyle ilgilenmek de çok mutlu ediyor insanı
hadi hayırlısı canım hakkında bi yerde nasibin bekliyordur seni
çok iyi olmuş canım kg hep sizin yanınızda mi kalıyordu
hadi yeni başlangıcın hayırlı olsun diyim o zmn
insAllah
yaa ne güzel abla dinlenirsn 2 hafta çok yoruluyorsun
geçmiş olsun canım
süpersin ya vala her mesajın ayrı bı enerji afiyet olsun kuzulara annelik işte
yaa kucağımda hiç denemedim nasıl yapion kız MaşAllah
yürüyüşü nerde yaptın kız gece gece
yaa çok geçmiş canım regl ağrısı mi
süpersin canım MasAllah
kız o nasıl yüzde öyle MaşAllah o kiloda -1.9 süper ne yiyip ne iciyon
tebrikler kaptanım güzel eksi
tebrikler canım Süper eksi
tebrikler canım 6lara inmisin hızlıca 5lere geçersin insAllah
çok değil canım nerede hata yaptığını biliyorsan düzeltirsin
afiyet olsun canım kuzuya benim kız uyuyor oğlum tilki uykusunda her an uyanabilirtartı için heyecanlıyım ama vücuda kadar bekliycem
Allah kolaylık versin canım❤
Demezmiyim hiçGeçmiş olsun canım olmadı bir ağrı kesici al
Boşver canım. Sen de onda beğenmediğin şeyleri söyle kendini kötü hissetsin
gelemedim abla kayıtlar başladı onun yoğunluğu ayrı, denetim gelecek onun hazırlıkları ayrı, yeni bütçe dönemi hazırlıkları derken pertim çıkıyor@Ucmelekannesi sen nasilsin tatlim
I Ilyusa aysecim hic sesin cikmadi ne zamandir, hastanedemisiniz daha
Jasminium84 yasim hani gelecektin caniminici
hım anladım canım Allah kolaylık versin ne diyim insAllah anlayışlı biridir kvKv 3 oğlu var biri bekar diğerinin de karisini insan evladı değil oyuzden piyango bize vurdu
waoww heyecanla bekliyorum bildiriminiGrupların en azimlisi en hirslisi en istikrarlisi en en seksi takımı günaydın
Tartıda öyle bir rakam gordum geçen hafta kaçtım şaşırtti yaniGidip listeden bakiyim ve yuzdemi paylasiyim
Eksi eksidir tebrik ederim canımGünaydın kızlar
Bende kilo bildirimimi yapayım
Geçn Cuma 79,5
Bu Cuma 79
Fark 0,5 kg
Daha fazla olabilirdi ama gece kitaba dalıp çok geç yattım, şu an o yüzden tuvalet sorunu yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?