Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eveet kahvaltim hazır tartıldım paylaşayim artık
Geçen hafta: 94
Bu hafta: 91.8
Fark: -2.2
Benim için süper rakam esnek diyet yaptığım halde güzel gitmiş menü vermiyorm alisamadm şimdilik tatlı kacamaklarim oldu bu hafta bı kaç gün ama genel olarak diyet modundaydm

benim oğlum 19 yaşın da ve 19 senedir kabızlık sorunu var probiyotikten sonra 1 yıl dediğim gibi rahattım .. bol yeşillik sebze yiyorum hatta arada lif takviyesi şase de var suya katılıp içiliyor onu da kullanıyorum yine de oluyor , troid bezlerim alındı 6 sene önce troid ialcını sabah aç karnına içtiğim için sabah bağırsak çalıştıran şeyleri kullanamıyorum ilacın etkisini azaltır diye doktor kepekli ekmek bile yeme demişti ..
bu defa doktora gittiğin de böbreklere de baktır , kilo vermeyi engellediği gibi cidden büyük sıkıntı yapıp bildik karın ağrısı yapıyor dediğin gibi

Günaydın kızlar
Bende kilo bildirimimi yapayım
Geçn Cuma 79,5
Bu Cuma 79
Fark 0,5 kg

Daha fazla olabilirdi ama gece kitaba dalıp çok geç yattım, şu an o yüzden tuvalet sorunu yaşıyorum
Canim gayet güzel istikrarlisin az da olsa yavas da olsa gidiyor kilolar super
Geçen hafta 79.3
Bu hafta 77.3
Yüzde 2.23
Kaptanım bugün kendime ziyafet çekmeyi hakettim dimi ama Handandandan

Eki Görüntüle 2692402
Tebrikler canim super sonuc

Akşam baktım oğlum uyumuyor onu da aldım 1.5 saat yürüyüş yaptım geldim. Oğlanı uyuttum. 5 posta katlanacak çamaşırım vardı hallettim. Uykusuzluktan nasıl gözlerim yanıyor.
Benimde öyle anlarda bir iş yapasım geliyor evi kırklıyorum resmen

Hala genç kizligumdaki gibi sevdicegimle küs olunca balkonda sezen aksu ve kahve keyfisu yaoiyorum bi sigara ne iyi giderdi şimdi
iyi ki yan ya da karşı komşun değilim sigaraya alışırdın geç yatıyorum yatasıya kadar fosur fosur
hem sen ne diye sevdiceğinle küstün annesi gidecek diye mi alındı

Geçen hafta 79.3
Bu hafta 77.3
Yüzde 2.23
Kaptanım bugün kendime ziyafet çekmeyi hakettim dimi ama Handandandan

Eki Görüntüle 2692402
süper cnm tebrik ederim
Şimdi ilk isim pastaneyi arayıp tereyağlı simit ve ekler söylemek olucak ekleri akşam dizimi izlerken çayla yiycem beş on tane kadsr
şaka yapıyor olmalısın 5-10 ne kız
gunaydin hayirli cumalar
günaydın hayırlı cumalar canım
günaydın hayırlı cumalar canlar

günaydın hayırlı cumalar ablacım

Kesinlikle değişmiyor olgunlasiyoruz birazcık sadece
Onunla ilgilenmiyorum kendimi salmisim diye yani erkek nankorlugu işte
ağzım açık kaldı sen kaç parçaya bölün kv ne çocuğun gibi de bak ...aynen erkek nankörlüğü anacım

leptin çalışsın diye yemek aralarını 5 saat tutuyorsun değil mi gülüm

iyi ki yan ya da karşı komşun değilim sigaraya alışırdın geç yatıyorum yatasıya kadar fosur fosur
hem sen ne diye sevdiceğinle küstün annesi gidecek diye mi alındı
Sigara hakkındaki genel düşüncen nedir abloş ?
Annem e benzetiyorum seni pozitiflik kişisel gelişim manalarında ama o da sigaraya dur demedi. Yani enerjiden pozitifliğe zihnin gücüne bu denli inanıp hala sigara kullanmak ısrarcı olmak bana tezat geliyor

Kızlar günaydın bildirimim:

Gecen hafta 72.1
Bugun 72.3
Fark +0.2
Yuzde icin tersten nasl hesaplaniyor ayni sistemmi bilemedm.

dunku agrilarn sebebi belli oldu sabah regl olmusm zaten biturlu artıları atamamistm 8de uyandm 2 saatir bekliyorm gidicegide yok, sadece regle bahane bulamam tabi haftasonu kotu beslendm o yuzden bu haftasonun o hatayi yapmiycam, herkezden cok ozur dilerm haftaya fazlasiyla telafi edicem insallah

mükemmelll
gülüm dün de soracaktım unuttum sen ne iş yapıyordun suriyeye sürekli gidip geliyordun , düşündüm düşündüm hatırlayamadım ben de sorayım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…