- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.481
Hayırlı cumalar ablacım günaydıngünaydın hayırlı cumalar canlar
süpersin canım MasAllah
Allah razi olsun canim benimAllah kolaylık versin canım❤
Yuhhh butonunu devreye sokuyorumŞimdi ilk isim pastaneyi arayıp tereyağlı simit ve ekler söylemek olucakekleri akşam dizimi izlerken çayla yiycem beş on tane kadsr
benim oğlum 19 yaşın da ve 19 senedir kabızlık sorunu var probiyotikten sonra 1 yıl dediğim gibi rahattım .. bol yeşillik sebze yiyorum hatta arada lif takviyesi şase de var suya katılıp içiliyor onu da kullanıyorum yine de oluyor , troid bezlerim alındı 6 sene önce troid ialcını sabah aç karnına içtiğim için sabah bağırsak çalıştıran şeyleri kullanamıyorum ilacın etkisini azaltır diye doktor kepekli ekmek bile yeme demişti ..Canım doğumdan sonra mı başladı sende de. Ben biogai kendim kullandım ama fayda etmedi. Ben tuzu sevmem 4 litreye yakın su içerim gergin sporunu yaparım ona rağmen kanda sodyum fazlalığı çıktı böbreklerle alakalı bişey olabilir dediler. Dönünce kesin gidicem. Zeytinyağı felan bana hiç fayda etmiyor. Hatta doğumda hiç kilo gitmedi ve bu kiloları ben yiyerek almadım tiroit yüzünden aldım vermesi daha kolay olur dediler gram oynamadı. Ben kendim diyet sporla bayağı vermiştim ama şimdi geri geldi. 60 ile hamile kaldım şuan 81 kiloyum çok moralim bozuluyor
Canim gayet güzel istikrarlisin az da olsa yavas da olsa gidiyor kilolar superGünaydın kızlar
Bende kilo bildirimimi yapayım
Geçn Cuma 79,5
Bu Cuma 79
Fark 0,5 kg
Daha fazla olabilirdi ama gece kitaba dalıp çok geç yattım, şu an o yüzden tuvalet sorunu yaşıyorum
Tebrikler canim super sonucGeçen hafta 79.3
Bu hafta 77.3
Yüzde 2.23
Kaptanım bugün kendime ziyafet çekmeyi hakettim dimi amaHandandandan
Eki Görüntüle 2692402
Benimde öyle anlarda bir iş yapasım geliyor evi kırklıyorum resmenAkşam baktım oğlum uyumuyor onu da aldım 1.5 saat yürüyüş yaptım geldim. Oğlanı uyuttum. 5 posta katlanacak çamaşırım vardı hallettim. Uykusuzluktan nasıl gözlerim yanıyor.
iyi ki yan ya da karşı komşun değilim sigaraya alışırdın geç yatıyorum yatasıya kadar fosur fosurHala genç kizligumdaki gibi sevdicegimle küs olunca balkonda sezen aksu ve kahve keyfisu yaoiyorumbi sigara ne iyi giderdi şimdi
süper cnmGeçen hafta 79.3
Bu hafta 77.3
Yüzde 2.23
Kaptanım bugün kendime ziyafet çekmeyi hakettim dimi amaHandandandan
Eki Görüntüle 2692402
şaka yapıyor olmalısın 5-10 ne kızŞimdi ilk isim pastaneyi arayıp tereyağlı simit ve ekler söylemek olucakekleri akşam dizimi izlerken çayla yiycem beş on tane kadsr
günaydın hayırlı cumalar canımgunaydin hayirli cumalar
günaydın hayırlı cumalar ablacımgünaydın hayırlı cumalar canlar
ağzım açık kaldı sen kaç parçaya bölün kv ne çocuğun gibi de bak ...aynen erkek nankörlüğü anacımKesinlikle değişmiyor olgunlasiyoruz birazcık sadece
Onunla ilgilenmiyorum kendimi salmisim diye yani erkek nankorlugu işte
leptin çalışsın diye yemek aralarını 5 saat tutuyorsun değil mi gülümbu arada bugün çok açıktım. psikolojik sanırım her şeyi yemek istedim. Üzümlü kek , poğaça ve kakaolu kek yaptım ağzıma sürmedim canım da istemedi çok şükür lakin öğlende gerçekten çok acıktım.
Sigara hakkındaki genel düşüncen nedir abloş ?iyi ki yan ya da karşı komşun değilim sigaraya alışırdın geç yatıyorum yatasıya kadar fosur fosur
hem sen ne diye sevdiceğinle küstün annesi gidecek diye mi alındı
mükemmelllGünaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Suriyeye cikacagim erken gidelim dediler hemen bildirim yapayim cikmam lazim evden
Gecen cuma 107.4
Bu cuma 105.4
Fark 2 kg
Yuzde 1.86
Tatil sonrasi programima uyarak gayet güzel bir sonuc aldim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?