- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.501
sigara sadece psikolojik olarak bağımlılık yapmadığından bedenen de bağımlılık yaptığından sigarayı bırakmayı gözümüz yemiyor gülüm anne de o yüzden hala bırakmamıştır , benim 72 nin altına düştüğüm de bırakmaya niyetim var daha önce 6 aydan fazla bırakıp aşırı kilo alıp sigara hasretiyle yanıp tutuşup baş dönmesi bulantıdan sinir krizine el titremesine kadar yan etkilerini bolca yaşadığım için cesaret edemedim halaSigara hakkındaki genel düşüncen nedir abloş ?
Annem e benzetiyorum seni pozitiflik kişisel gelişim manalarında ama o da sigaraya dur demedi. Yani enerjiden pozitifliğe zihnin gücüne bu denli inanıp hala sigara kullanmak ısrarcı olmak bana tezat geliyor
hay maşallah bu kadar az kilon olmasına rağmen muhteşem ötesi bir rakam tebrikler gülümGünaydın arkadaşlar ben de kilo bildirimi yapayım
Geçen cuma 58.7
bugün 56.8
fark-1.9 kilo
yüzde 3.24
hiç bu kadar beklemiyordum oldu sonunda. Hedefime ulaştım. Mezun olabilirimHandandandan
harikasın niranımmmm
60 lı rakamlar gelmiş harika eksi ile hem deGünaydın
Kilo Bildirimi
Geçen hafta 71,4
Bugün 69,4
Fark 2,0
Yüzde 2,69
Bu son kilo bildirimim. Gerek gruptan gerek özelden mesaj atan iyi niyetli takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepiniz Allah'a emanet olun. Yolunuz kalbi, vicdanı, merhameti ve adaleti şaşmayan insanlardan geçsin
bu gün çok güzel bir günnn 60 lı rakamlar gelmiş hoş gelmişşgünaydinnn..
gecen cuma 70.9
bugun 69.5
fark: 1.4
yuzde:1,974
Allah razı olsunmükemmelll
gülüm dün de soracaktım unuttum sen ne iş yapıyordun suriyeye sürekli gidip geliyordun , düşündüm düşündüm hatırlayamadım ben de sorayım dedim :)
liste kontrollü olmayı sağlıyor gülüm haftaya eksiyle gelirsin inşallah artın çok değil çünküGünaydın kızlar. Hayırlı cumalar herekse
geçen cuma : 59,5
bu cuma : 60
listede değilim. iki haftada 1,2 kilo aldım. listede olmak hakkanten önemliymiş. en azından kilo alımını durduracağım.
vavvv gözlerime inanamadım maşallahhhhGünaydın.. Hayırlı Cumalar hatunlar
Geçen hafta 102,9
Bu hafta 101,9
Fark ; 1 kg
Yüzde ; 0,97
tüm mesajları okumaya çalışıyorum bazen hızlı geçiyorum gülüm kusura bakma gülümAllah razı olsun
Canim onceden yazmistim sabah da sormus bir arkadassavastan hasar görmüş iki eski caminin Restorasyonu nu yapiyoruz canim Vakiflar Genel Müdürlüğü olarak. Ben de kurumda mimarim ablacim Afrin bölgesine gidiyoruz varmak uzereyiz
ayağına çorap giyyyy :)))Herkese günaydinne kadar soguk ya bide günes var
Canim geldigimiz bolge Seyh Hadid diye bir bolge normalde diger yerlere gore daha guvenli ama gene tedirginlik var her kose basinda kalasnikoflu askerler var ÖSO nun. Taraf degistirebilirler her an iki gun once El Bab da kizilayin bir personeli vefat etti. Cok gelmek istemiyorum ama is icin bu surecte geliyorum canim.tüm mesajları okumaya çalışıyorum bazen hızlı geçiyorum gülüm kusura bakma gülüm
o taraflar hala tehlikeli mi acaba diye içimden geçiyor işte sen de hep oraya gidince meraklandım işte , harika ve önemli bir işin , tarihi yapıların restorasyonu her mimara nasip olmaz
3.dogurdum valla Rabbim öyle bir yürek vermiski analara bütün çocuklarını ilk gibi sevebiliyosun ..Şuan Asya'ya ölüyorum anne diye seslenmesi yetiyor bütün isimi bırakıp onu kucaklamam için
Istee bundan bahsediyorm belkide insanına gore degisir bubdurum :)yaa galiba öyle oluyor. Kızımı da çok öpüyorum çok kokluyorum cok seviyorum ama söz konusu oğlum oldu mu bi duygusallık çöküyor, bi gözlerim doluyor
Yaa sorma kızım ayaklandi yürüyor sürekli peşindeyim. 4. Dişi geldi 2 gündür uykusuzum. Oğlumun maalesef ki bağırsaklar yine kötü ateşli 2 gündür. Sanırım et alerjisi var ya. Özellikle mangaldaki eti yedi mi bağırsak ateş mahvediyor. Kouamiyorum yesin diyorum ama Bir daha asla vermiycem. Mahvoldu iki gündür
Sagolasin tatlim
Evde de olsam insallah kötü gecmez
Sene başı yazdirmistik izinleri tr ye gidecez diye
Yani eşimde izinli
Bursaya giderseniz yine duzenin şaşacak
Cok abartma bari
Kiz masallah sende baya hamarat oldun
Menüyü yazıp kaciyorum bu kız daha doğru düzgün yeni uyuduçocuklarda patladı vakalar arttı diye iyice kapandık eve inşallah salı günü kaçıyoruz Ankara'dan çocuklarda bı nefes alır yoksa ben huniyi sadece başıma değil heryerime takacağım
benim kocaya bağlı yarın pazardan ne ve ne kadar getirise onları mecbur yapıcam en son cin biber de alayım turşu yap diyordu:))
Günaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Suriyeye cikacagim erken gidelim dediler hemen bildirim yapayim cikmam lazim evden
Gecen cuma 107.4
Bu cuma 105.4
Fark 2 kg
Yuzde 1.86
Tatil sonrasi programima uyarak gayet güzel bir sonuc aldim diye düşünüyorum
Günaydın arkadaşlar ben de kilo bildirimi yapayım
Geçen cuma 58.7
bugün 56.8
fark-1.9 kilo
yüzde 3.24
hiç bu kadar beklemiyordum oldu sonunda. Hedefime ulaştım. Mezun olabilirimHandandandan
Tbrkler mervecim. Cok iyi bence devam etmelisin iyi gidiyorsn hedefe ulasmadan birakma. Burda olmaz diyorsan baska takım transfer olabillrsn.Günaydın
Kilo Bildirimi
Geçen hafta 71,4
Bugün 69,4
Fark 2,0
Yüzde 2,69
Bu son kilo bildirimim. Gerek gruptan gerek özelden mesaj atan iyi niyetli takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepiniz Allah'a emanet olun. Yolunuz kalbi, vicdanı, merhameti ve adaleti şaşmayan insanlardan geçsin
günaydinnn..
gecen cuma 70.9
bugun 69.5
haklısın ablacım öyle yapıyorum 3-4 günde mutfağı temizlycem zaten bu gidişle
aynen abla acayip iyi oldu temizlik yaparken yemek Faslı yorucu oluyor
ohh ne güzel olmuş kendiyle ilgilenmek de çok mutlu ediyor insanı
hadi hayırlısı canım hakkında bi yerde nasibin bekliyordur seni
çok iyi olmuş canım kg hep sizin yanınızda mi kalıyordu
hadi yeni başlangıcın hayırlı olsun diyim o zmn
insAllah
yaa ne güzel abla dinlenirsn 2 hafta çok yoruluyorsun
geçmiş olsun canım
süpersin ya vala her mesajın ayrı bı enerji afiyet olsun kuzulara annelik işte
yaa kucağımda hiç denemedim nasıl yapion kız MaşAllah
yürüyüşü nerde yaptın kız gece gece
yaa çok geçmiş canım regl ağrısı mi
süpersin canım MasAllah
kız o nasıl yüzde öyle MaşAllah o kiloda -1.9 süper ne yiyip ne iciyon
tebrikler kaptanım güzel eksi
tebrikler canım Süper eksi
tebrikler canım 6lara inmisin hızlıca 5lere geçersin insAllah
çok değil canım nerede hata yaptığını biliyorsan düzeltirsin
afiyet olsun canım kuzuya benim kız uyuyor oğlum tilki uykusunda her an uyanabilirtartı için heyecanlıyım ama vücuda kadar bekliycem
Allah kolaylık versin canım❤
Woww dilek costurdun resmen tbrklerr :) ama sen yinede 10tane ekler yemeGeçen hafta 79.3
Bu hafta 77.3
Yüzde 2.23
Kaptanım bugün kendime ziyafet çekmeyi hakettim dimi amaHandandandan
Eki Görüntüle 2692402
Tbrklwr cnm cok guzel sonuc
eksi candıırrrrrr, geç yatmak cidden etkiliyor yaa ben de 3 gibi yatıp 9 da kalktım , senin her an işe başlama ihtimalin var gülüm o yüzden uyku saatlerini şimdiden az öne mi almaya çalışsanGünaydın kızlar
Bende kilo bildirimimi yapayım
Geçn Cuma 79,5
Bu Cuma 79
Fark 0,5 kg
Daha fazla olabilirdi ama gece kitaba dalıp çok geç yattım, şu an o yüzden tuvalet sorunu yaşıyorum
allah kolaylık versin gülüm ne çok işin var allahtan 2 haftaya rahatlayacakmışsın yoksa can dayanmaz kigelemedim abla kayıtlar başladı onun yoğunluğu ayrı, denetim gelecek onun hazırlıkları ayrı, yeni bütçe dönemi hazırlıkları derken pertim çıkıyor
bu arada yeme içme konusuna dikkat edemiyorum dolayısıyla
1-2 haftaya yoğunluğum bitecek kafam rahat olduğunda geleceğim yanınıza ablacım
I Ilyusa neyin var kuzum hayırdır neden hastanedesin
insallah ablaEmin ol cok faydasi olacak cnm
Yeterki sen kararli ol
Agladi sizladi diye yasakli şeyler verme, ona kötülük yapmis olursun
sagol canimgeçmiş olsu canım kaçırmışım ne nöbeti inşallah işe yarar şifa olur
amin insallah ablainşallah şifa bulur gülüm ben de çok umutluyum ketojenik diyetle iyileşen bir sürü insan çocuklar var
amin insallah canimİnşallah canım Allah. Şifasını versin artık eve döndüğüne göre daha sık gel canım
amin insalalhhh canimİnşallah cnm inşallah Rabbim öyle bir şifa versin ki hastanenin önünden bile geçmeyin birdaha
ketojenik diyete basladik canimgelemedim abla kayıtlar başladı onun yoğunluğu ayrı, denetim gelecek onun hazırlıkları ayrı, yeni bütçe dönemi hazırlıkları derken pertim çıkıyor
bu arada yeme içme konusuna dikkat edemiyorum dolayısıyla
1-2 haftaya yoğunluğum bitecek kafam rahat olduğunda geleceğim yanınıza ablacım
I Ilyusa neyin var kuzum hayırdır neden hastanedesin
eksi candıırrrrrr, geç yatmak cidden etkiliyor yaa ben de 3 gibi yatıp 9 da kalktım , senin her an işe başlama ihtimalin var gülüm o yüzden uyku saatlerini şimdiden az öne mi almaya çalışsan
hahahaha süpersiinnnnn arada ki rakamı görmeden hoop bir altına inmek en güzeliiiiiGeçen hafta 79.3
Bu hafta 77.3
Yüzde 2.23
Eki Görüntüle 2692402
Süper canım düzenini kurunca baya gitmiş bu haftaGünaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Suriyeye cikacagim erken gidelim dediler hemen bildirim yapayim cikmam lazim evden
Gecen cuma 107.4
Bu cuma 105.4
Fark 2 kg
Yuzde 1.86
Tatil sonrasi programima uyarak gayet güzel bir sonuc aldim diye düşünüyorum
Tebrik ederim canım hem eksini hem de şimdiden mezuniyetiniGünaydın arkadaşlar ben de kilo bildirimi yapayım
Geçen cuma 58.7
bugün 56.8
fark-1.9 kilo
yüzde 3.24
tebrikler kaptanım
Çok güzel eksi canım tebrik ederimGünaydın
Kilo Bildirimi
Geçen hafta 71,4
Bugün 69,4
Fark 2,0
Yüzde 2,69
Tebrik ederimgünaydinnn..
gecen cuma 70.9
bugun 69.5
Tebrik ederimGünaydın.. Hayırlı Cumalar hatunlar
Geçen hafta 102,9
Bu hafta 101,9
Fark ; 1 kg
Yüzde ; 0,97
Tebrik ederimGünaydın kızlar
Bende kilo bildirimimi yapayım
Geçn Cuma 79,5
Bu Cuma 79
Fark 0,5 kg
Daha fazla olabilirdi ama gece kitaba dalıp çok geç yattım, şu an o yüzden tuvalet sorunu yaşıyorum
Ohh süper ziyafet şart olduGeçen hafta 79.3
Bu hafta 77.3
Yüzde 2.23
Eki Görüntüle 2692402
Çok iyi tebrik ederimEveet kahvaltim hazır tartıldım paylaşayim artık
Geçen hafta: 94
Bu hafta: 91.8
Fark: -2.2
Benim için süper rakam esnek diyet yaptığım halde güzel gitmiş menü vermiyorm alisamadm şimdilik tatlı kacamaklarim oldu bu hafta bı kaç gün ama genel olarak diyet modundaydm
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canımGünaydın kızlar
Geçen cuma:69
Bugün:68.2
Fark:800g
Yüzde:1.16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?