Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sigara sadece psikolojik olarak bağımlılık yapmadığından bedenen de bağımlılık yaptığından sigarayı bırakmayı gözümüz yemiyor gülüm anne de o yüzden hala bırakmamıştır , benim 72 nin altına düştüğüm de bırakmaya niyetim var daha önce 6 aydan fazla bırakıp aşırı kilo alıp sigara hasretiyle yanıp tutuşup baş dönmesi bulantıdan sinir krizine el titremesine kadar yan etkilerini bolca yaşadığım için cesaret edemedim hala

Günaydın arkadaşlar ben de kilo bildirimi yapayım
Geçen cuma 58.7
bugün 56.8
fark-1.9 kilo
yüzde 3.24
hiç bu kadar beklemiyordum oldu sonunda. Hedefime ulaştım. Mezun olabilirim Handandandan
hay maşallah bu kadar az kilon olmasına rağmen muhteşem ötesi bir rakam tebrikler gülüm
mezun olsan da buralardan ayrılma kilonu tam oturtup korumayı tam başarana kadar ki sonra uğraşmana gerek kalmasın gülüm

60 lı rakamlar gelmiş harika eksi ile hem de

mükemmelll
gülüm dün de soracaktım unuttum sen ne iş yapıyordun suriyeye sürekli gidip geliyordun , düşündüm düşündüm hatırlayamadım ben de sorayım dedim :)
Allah razı olsun
Canim onceden yazmistim sabah da sormus bir arkadas savastan hasar görmüş iki eski caminin Restorasyonu nu yapiyoruz canim Vakiflar Genel Müdürlüğü olarak. Ben de kurumda mimarim ablacim Afrin bölgesine gidiyoruz varmak uzereyiz

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar herekse

geçen cuma : 59,5
bu cuma : 60

listede değilim. iki haftada 1,2 kilo aldım. listede olmak hakkanten önemliymiş. en azından kilo alımını durduracağım.
liste kontrollü olmayı sağlıyor gülüm haftaya eksiyle gelirsin inşallah artın çok değil çünkü

tüm mesajları okumaya çalışıyorum bazen hızlı geçiyorum gülüm kusura bakma gülüm
o taraflar hala tehlikeli mi acaba diye içimden geçiyor işte sen de hep oraya gidince meraklandım işte , harika ve önemli bir işin , tarihi yapıların restorasyonu her mimara nasip olmaz

Canim geldigimiz bolge Seyh Hadid diye bir bolge normalde diger yerlere gore daha guvenli ama gene tedirginlik var her kose basinda kalasnikoflu askerler var ÖSO nun. Taraf degistirebilirler her an iki gun once El Bab da kizilayin bir personeli vefat etti. Cok gelmek istemiyorum ama is icin bu surecte geliyorum canim.
Restorasyon isi cok keyifli ama Türkiye'de yapmayi tercih ederim

3.dogurdum valla Rabbim öyle bir yürek vermiski analara bütün çocuklarını ilk gibi sevebiliyosun ..Şuan Asya'ya ölüyorum anne diye seslenmesi yetiyor bütün isimi bırakıp onu kucaklamam için

:) canim ya herkez oyle diyor cnm demekki bidha olsa okadar sevilcek tabi oda kendi canindan dusununce
Istee bundan bahsediyorm belkide insanına gore degisir bubdurum :)
Cok gecmis olsun bubarada cnm biraz daha iyimi oglun.

Sagolasin tatlim
Evde de olsam insallah kötü gecmez
Sene başı yazdirmistik izinleri tr ye gidecez diye
Yani eşimde izinli

Bursaya giderseniz yine duzenin şaşacak
Cok abartma bari

Kiz masallah sende baya hamarat oldun

Evet sascak ama bu sefer dikkat edicem cok abla. Zaten 3 gun kalicaz.
Aynen bu sene cocuk yokken bile yapmadigm kadar hazirlik yaptm :)

Ohh iyi tatiller baharr

benim kocaya bağlı yarın pazardan ne ve ne kadar getirise onları mecbur yapıcam en son cin biber de alayım turşu yap diyordu:))

Insallah cok getirmez abla yeter daa sende yoruldun :)
Cin biber bende aldm ama az bisey ilkdefa yaptm ondan :)

Mukemmel tbrkler cnm

Geçen cuma 58.7
bugün 56.8
fark-1.9 kilo
yüzde 3.24
hiç bu kadar beklemiyordum oldu sonunda. Hedefime ulaştım. Mezun olabilirim Handandandan

Off super o kiloda birde tbrkler cnm

Günaydın Kızlar

Cuma 76.5
Bugün 75.5
Fark -1 (% 1.31)

Haftaya hedefim 74.5

Eki Görüntüle 2692374

Cok guzel kaptanim tbrklerr
Tbrkler mervecim. Cok iyi bence devam etmelisin iyi gidiyorsn hedefe ulasmadan birakma. Burda olmaz diyorsan baska takım transfer olabillrsn.

günaydinnn..
gecen cuma 70.9
bugun 69.5
fark: 1.4
yuzde:1,974

Mukemmel herkez ne guzel kilolar vermis ya imrendimmm sana daa :) hosgelmis 6lar banada gelsin artik

Oyleymis cnm sabah belli oldu

Geçen hafta 79.3
Bu hafta 77.3
Yüzde 2.23
Kaptanım bugün kendime ziyafet çekmeyi hakettim dimi ama Handandandan

Eki Görüntüle 2692402
Woww dilek costurdun resmen tbrklerr :) ama sen yinede 10tane ekler yeme

Gecen hafta 78.8
Bu hafta 77.8
Fark 1kilo
%0.78
U UcanSupurge doğru hesaplamismiyim canım
Tbrklwr cnm cok guzel sonuc

Günaydın kızlar
Bende kilo bildirimimi yapayım
Geçn Cuma 79,5
Bu Cuma 79
Fark 0,5 kg

Daha fazla olabilirdi ama gece kitaba dalıp çok geç yattım, şu an o yüzden tuvalet sorunu yaşıyorum
eksi candıırrrrrr, geç yatmak cidden etkiliyor yaa ben de 3 gibi yatıp 9 da kalktım , senin her an işe başlama ihtimalin var gülüm o yüzden uyku saatlerini şimdiden az öne mi almaya çalışsan

allah kolaylık versin gülüm ne çok işin var allahtan 2 haftaya rahatlayacakmışsın yoksa can dayanmaz ki
medine nin kızı için ketojenik beslenme yapmak ve öğretmek için 4 gün hastane de kaldırlar inşallah şifa olacak kuzuya bu beslenme tarzı

Emin ol cok faydasi olacak cnm
Yeterki sen kararli ol
Agladi sizladi diye yasakli şeyler verme, ona kötülük yapmis olursun
insallah abla
allahtan kizim tatli ,icecek,paketli gidalari cok yemez.binde bir yer ben aldigimda.ama artik eve sokmuycam bile
bizde yememis oluruz.zaten abur cuburdan kilo aliyom bende.
geçmiş olsu canım kaçırmışım ne nöbeti inşallah işe yarar şifa olur
sagol canim
kizim epilepsi hastasi
ilaclar pek fayda etmiyo
simdide ketojenik diyete basladik
inşallah şifa bulur gülüm ben de çok umutluyum ketojenik diyetle iyileşen bir sürü insan çocuklar var
amin insallah abla
artik son umudumuz
İnşallah canım Allah. Şifasını versin artık eve döndüğüne göre daha sık gel canım
amin insallah canim
evet artik listeye girebiliyomuyum bilmiyorum 3 ay doldu galiba
İnşallah cnm inşallah Rabbim öyle bir şifa versin ki hastanenin önünden bile geçmeyin birdaha
amin insalalhhh canim
ketojenik diyete basladik canim
4gun hastanedz kaldik dr kontrolunde

eksi candıırrrrrr, geç yatmak cidden etkiliyor yaa ben de 3 gibi yatıp 9 da kalktım , senin her an işe başlama ihtimalin var gülüm o yüzden uyku saatlerini şimdiden az öne mi almaya çalışsan

Benim uykum standarttır, 7 saat net uyurum kaç olursa olsun uyanırım sonrasında. Son bir kaç gecedir kitaba sardım, yazın çok sıcakta okuma performansım düşüyor, mutsuz böcük gibi oluyorum:))) şimdi biraz serinledi ya kitaplar çekiyor beni, işe başlasam hiç sorun olmaz, akşam 8 de alerji ilacı içiyorum zaten sersemletmiyor ama kafamı koyunca uyuyuveriyorum:)))

Süper canım düzenini kurunca baya gitmiş bu hafta
Geçen cuma 58.7
bugün 56.8
fark-1.9 kilo
yüzde 3.24
Tebrik ederim canım hem eksini hem de şimdiden mezuniyetini
Günaydın Kızlar

Cuma 76.5
Bugün 75.5
Fark -1 (% 1.31)

Haftaya hedefim 74.5

Eki Görüntüle 2692374
tebrikler kaptanım
Çok güzel eksi canım tebrik ederim
günaydinnn..
gecen cuma 70.9
bugun 69.5
fark: 1.4
yuzde:1,974
Tebrik ederim
Günaydın.. Hayırlı Cumalar hatunlar

Geçen hafta 102,9
Bu hafta 101,9

Fark ; 1 kg
Yüzde ; 0,97
Tebrik ederim
Günaydın kızlar
Bende kilo bildirimimi yapayım
Geçn Cuma 79,5
Bu Cuma 79
Fark 0,5 kg

Daha fazla olabilirdi ama gece kitaba dalıp çok geç yattım, şu an o yüzden tuvalet sorunu yaşıyorum
Tebrik ederim
Geçen hafta 79.3
Bu hafta 77.3
Yüzde 2.23
Kaptanım bugün kendime ziyafet çekmeyi hakettim dimi ama Handandandan

Eki Görüntüle 2692402
Ohh süper ziyafet şart oldu
Çok iyi tebrik ederim
Gecen hafta 78.8
Bu hafta 77.8
Fark 1kilo
%0.78
U UcanSupurge doğru hesaplamismiyim canım
Tebrik ederim canım
Günaydın kızlar
Geçen cuma:69
Bugün:68.2
Fark:800g
Yüzde:1.16
Tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…