Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Rabbim mübarek Cuma günü, Şafi ismiyle şifa nasip etsin, olumlu düşünmeyi bırakmayın enerjiniz ona yansısın, iyileşecek Allah'ın izniyle kuzunuz

harikasın maşallahh gülüm sana da bu gün hangi bildirime baksam harika rabbim nazardan korusun bu gidişle 2 aya kalmaz beni yakalar geçersin gülümmm

pınarım sadece 200 gr artı demek ki eksiye geçmişsin bir hafta sonrasına kafadan 1-1.5 kilo eksi geliyor demek ki

Kızlar bu saat oldu uyuyamadim ya hem kasık agrim hem bas agrim beni mahfetti dalamiyodm bi sersemlikte var salak gibiyim
geçmiş olsun canım üst üste kendini yorunca normal
Kesinlikle değişmiyor olgunlasiyoruz birazcık sadece
Onunla ilgilenmiyorum kendimi salmisim diye yani erkek nankorlugu işte
Aman benimkide me bekliyorsa bak her konuda iyi ama kendini salmissinlar benimle ilgilenmiyor şunlar var
waowwww super eksi
Günaydın arkadaşlar ben de kilo bildirimi yapayım
Geçen cuma 58.7
bugün 56.8
fark-1.9 kilo
yüzde 3.24
hiç bu kadar beklemiyordum oldu sonunda. Hedefime ulaştım. Mezun olabilirim Handandandan
gözlerim yandı sabah sabah o nasıl yüzde
Günaydın Kızlar

Cuma 76.5
Bugün 75.5
Fark -1 (% 1.31)

Haftaya hedefim 74.5

Eki Görüntüle 2692374
gitmiyor demiştin gitmiş Niran
cok güzel vermişsin şimdi yanlışlık olmasın diye soruyorum gruptan ayrılıyor musun izne mi çıkıyorsun net olsun
günaydinnn..
gecen cuma 70.9
bugun 69.5
fark: 1.4
yuzde:1,974
6 lar hoşgelmis sefa getirmiş
Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar herekse

geçen cuma : 59,5
bu cuma : 60

listede değilim. iki haftada 1,2 kilo aldım. listede olmak hakkanten önemliymiş. en azından kilo alımını durduracağım.
evet listede sorumluluk oluyor liste dışı illa ki saliyorsun bı noktada

benim de sen her suriyeye gidiyoruz diyince tedirgin oluyorum , sizi düşünemiyorum rabbim korusun hepinizi , daha çok iş var mı tahmini ne kadar sürer restorasyonun bitmesi , türkiye de de çok var , orası çabuk bitsin de gel anacım sen bizim topraklarda çalış

çok değil canım telafi edersin insAllah
Gecen hafta 78.8
Bu hafta 77.8
Fark 1kilo
%0.78
U UcanSupurge doğru hesaplamismiyim canım
güzel eksi canım tebrik ederim
Günaydın kızlar
Geçen cuma:69
Bugün:68.2
Fark:800g
Yüzde:1.16
tebrik ederim canım güzel eksi
Çok iyi tebrik ederim
sağol canım
harikasın maşallahh gülüm sana da bu gün hangi bildirime baksam harika rabbim nazardan korusun bu gidişle 2 aya kalmaz beni yakalar geçersin gülümmm
sağol ablacım insAllah hep beraber verelim
Handandandan kaptanim listeye girebiliyomuyum artik

bugun tartildim cok kotu sonuc(
yinede bildirim yapayim.

65.9

58 le izne ayrilmistim(
Listeye girmen iyi olacak gibi canım ne zmn ayrılmıştın izle

İnsallah canim az kaldi ya 3-4 aya tamamlanir

ben hiç yapmadım :)) miladdan önce 1-2 kere kornişon denemiştim olmamıştı bu sene aklına ne düşerse(youtube den ne izlerse) bunu da yap şunu da yap bak tarifi var diye alıyor adam
inşallah senin turşu da tutar benimkiler de

ohh o zaman hiç sorun olmaz , hala alerji için ilaç kullanıyor musun kışa bırakırsın ihtiyaç olmaz değil mi

allahın izniyle işe yarayacak gülüm son umudumuz dediğini bile hatırlamayacaksın

Kızlar benim bir derdim var ama bdv de bunu tartışmak istemiyorum, sizin samimiyetinize inanarak akıl danışmak istedim; benim bir kızkardeşim var, 3 yaş küçüğüm, diğer iki kardeşimle sorun yaşamazken onunla ömür boyu geçinemedik. Yalan, iftira, nifak gibi huyları var ancak kardeş atsan atamıyorsun satsan satamıyosun. Daha önce çok büyük olaylar, küslükler yaşadık ama sonra bir şekilde bir araya geldik. En son kızını doğururken sezeryandan çıkamadı, beni o zaman aradılar kan lazım diye 25km ötedeki hastaneye çıplak ayak gitmişim öyle korktum ve bu şekilde barıştık. Sonrasında huyunu bildiğimden ilişkimi hep mesafeli tuttum. Bu arada o ikinci evliliğini yaptı, kocası evlat olsa eldivenle sevilmez öyle uyuz bir tip, ilk evliliğinden olan oğlunu yeni eşi istmedi diye babasına verdi. O dönem ablamla ben yalvardık bizde bırak diye çünkü çocuk zaten bizim evimizde büyüdü, boşandıktan sonra birlikte yaşadık, bize 2 yaşında geldi. İnat etti kaldırıp psikopat babasına yolladı evladı. Uzun yıllar hep sorun yaşadık ailece onun yüzünden, sonra artık 40 yaşını geçtik, biraz anlamıştır hatasını diye mesafeyi daralttım, çok ağladı zırladı o zaman abla beni affet diye, kalbim zaten yumuşak kardeşim yani. O arada bende evlendim, onların maddi durumu zayıf olduğu için eşimle birlikte epey destek verdik, kızları çok küçük ve astım hastası idi, eşime kendisi de kocası da bayılırdı enişte enişte ddiye, o aralar eski evlerimiz yıkıldı yeniden yapıldı ve taşındık, şu an aynı sitede oturuyoruz ama eşi eşime sardı, abi öyle dedi abi böyle dedi vss.... eşim ters adamdır lafa söze dedikoduya gelmez, kesti iletişimi. Kardeşime dedim ki bak eşlerimiz anlaşamıyor, fazla görüştürmeyelim ortam gerilmesin ama kardeşimin dedikoduları hiç bitmedi, üstelik yalan dedikodular bir küçük kardeşimi bir ablamı arayıp sürekli laf laf laf. Onlar hep idare ettiler yıllarca onun bu huylarını, hoş onlara pek sarmaz derdi benimle çocukluktan beri, inanın söylediği yalanı ya da attığı iftirayı takip bile edemiyorum o kadr çok, hal böyle olunca geçen yıl aldım karşıma seni hayatımda istemiyorum dedim, bir yıldır aynı site içinde konuşmuyoruz. Dün en küçük kardeşim aradı, abla x 12 kilo vermiş bir tuhaf hali doktora yolladım onu zorla göğsünde 13cm bir kitle bulmuşlar dedi, davanda sonuna kadar haklısın, biz seni biliyoruz onunda yüzüne bunları söyledikk ama şimdilik hastalık var hatırım için lütfen ara dedi. Kalbim zaten yumuşaktır, içim içimi yedi dünden beri ama elim telefona gitmedi, arasam biliyorum kendisi de o ş... siz kocası da bi tarafları kalkacak, yeniden uğraşmak istemiyorum. Ama bu dünyada 4 kardeşiz ne akrabamız ne başka kimsemiz var, yalnız bırakmak sana yakışmaz diyorum kendi kendime ama çok karışığım. Onu hayatıma geri alırsam yine işler b...ka saracak ve benim eşim bu konularda sakin bir adam değil, aramasam içim kötü bilemiyorum ben ne yapayım kızlar bana bir akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…