- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.521
insallah abla
allahtan kizim tatli ,icecek,paketli gidalari cok yemez.binde bir yer ben aldigimda.ama artik eve sokmuycam bile
bizde yememis oluruz.zaten abur cuburdan kilo aliyom bende.
sagol canim
kizim epilepsi hastasi
ilaclar pek fayda etmiyo
simdide ketojenik diyete basladik
amin insallah abla
artik son umudumuz
amin insallah canim
evet artik listeye girebiliyomuyum bilmiyorum 3 ay doldu galiba
amin insalalhhh canim
ketojenik diyete basladik canim
4gun hastanedz kaldik dr kontrolunde
harikasın maşallahh gülüm sana da bu gün hangi bildirime baksam harika rabbim nazardan korusunEveet kahvaltim hazır tartıldım paylaşayim artık
Geçen hafta: 94
Bu hafta: 91.8
Fark: -2.2
Benim için süper rakam esnek diyet yaptığım halde güzel gitmiş menü vermiyorm alisamadm şimdilik tatlı kacamaklarim oldu bu hafta bı kaç gün ama genel olarak diyet modundaydm
amin insallahRabbim mübarek Cuma günü, Şafi ismiyle şifa nasip etsin, olumlu düşünmeyi bırakmayın enerjiniz ona yansısın, iyileşecek Allah'ın izniyle kuzunuz
pınarım sadece 200 gr artı demek ki eksiye geçmişsin bir hafta sonrasına kafadan 1-1.5 kilo eksi geliyor demek kiKızlar günaydın bildirimim:
Gecen hafta 72.1
Bugun 72.3
Fark +0.2
Yuzde icin tersten nasl hesaplaniyor ayni sistemmi bilemedm.
dunku agrilarn sebebi belli oldu sabah regl olmusm zaten biturlu artıları atamamistm 8de uyandm 2 saatir bekliyorm gidicegide yok, sadece regle bahane bulamam tabi haftasonu kotu beslendm o yuzden bu haftasonun o hatayi yapmiycam, herkezden cok ozur dilerm haftaya fazlasiyla telafi edicem insallah
tebrikler bir muhteşem kilo bildirimi daha görerek gözlerimi şenlendirdin gülüm
geçmiş olsun canım üst üste kendini yorunca normalKızlar bu saat oldu uyuyamadim ya hem kasık agrim hem bas agrim beni mahfetti dalamiyodm bi sersemlikte var salak gibiyim
Aman benimkide me bekliyorsa bak her konuda iyi ama kendini salmissinlar benimle ilgilenmiyor şunlar varKesinlikle değişmiyor olgunlasiyoruz birazcık sadece
Onunla ilgilenmiyorum kendimi salmisim diye yani erkek nankorlugu işte
waowwww super eksiGünaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Suriyeye cikacagim erken gidelim dediler hemen bildirim yapayim cikmam lazim evden
Gecen cuma 107.4
Bu cuma 105.4
Fark 2 kg
Yuzde 1.86
Tatil sonrasi programima uyarak gayet güzel bir sonuc aldim diye düşünüyorum
gözlerim yandı sabah sabah o nasıl yüzdeGünaydın arkadaşlar ben de kilo bildirimi yapayım
Geçen cuma 58.7
bugün 56.8
fark-1.9 kilo
yüzde 3.24
hiç bu kadar beklemiyordum oldu sonunda. Hedefime ulaştım. Mezun olabilirimHandandandan
gitmiyor demiştin gitmiş Niran
cok güzel vermişsin şimdi yanlışlık olmasın diye soruyorum gruptan ayrılıyor musun izne mi çıkıyorsun net olsunGünaydın
Kilo Bildirimi
Geçen hafta 71,4
Bugün 69,4
Fark 2,0
Yüzde 2,69
Bu son kilo bildirimim. Gerek gruptan gerek özelden mesaj atan iyi niyetli takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepiniz Allah'a emanet olun. Yolunuz kalbi, vicdanı, merhameti ve adaleti şaşmayan insanlardan geçsin
6 lar hoşgelmis sefa getirmişgünaydinnn..
gecen cuma 70.9
bugun 69.5
fark: 1.4
yuzde:1,974
evet listede sorumluluk oluyor liste dışı illa ki saliyorsun bı noktadaGünaydın kızlar. Hayırlı cumalar herekse
geçen cuma : 59,5
bu cuma : 60
listede değilim. iki haftada 1,2 kilo aldım. listede olmak hakkanten önemliymiş. en azından kilo alımını durduracağım.
vay vayy yüzdeye gelin tebrikler gülüm çok güzel bildirim 67 hemen kapının arkasın daGünaydın kızlar
Geçen cuma:69
Bugün:68.2
Fark:800g
Yüzde:1.16
benim de sen her suriyeye gidiyoruz diyince tedirgin oluyorum , sizi düşünemiyorum rabbim korusun hepinizi , daha çok iş var mı tahmini ne kadar sürer restorasyonun bitmesi , türkiye de de çok var , orası çabuk bitsin de gel anacım sen bizim topraklarda çalışCanim geldigimiz bolge Seyh Hadid diye bir bolge normalde diger yerlere gore daha guvenli ama gene tedirginlik var her kose basinda kalasnikoflu askerler var ÖSO nun. Taraf degistirebilirler her an iki gun once El Bab da kizilayin bir personeli vefat etti. Cok gelmek istemiyorum ama is icin bu surecte geliyorum canim.
Restorasyon isi cok keyifli ama Türkiye'de yapmayi tercih ederim ☺
Cancağzım harikasın yüzdeleri tek tek gözden geçiririm yine senin yüzden 1.27
çok değil canım telafi edersin insAllahKızlar günaydın bildirimim:
Gecen hafta 72.1
Bugun 72.3
Fark +0.2
Yuzde icin tersten nasl hesaplaniyor ayni sistemmi bilemedm.
dunku agrilarn sebebi belli oldu sabah regl olmusm zaten biturlu artıları atamamistm 8de uyandm 2 saatir bekliyorm gidicegide yok, sadece regle bahane bulamam tabi haftasonu kotu beslendm o yuzden bu haftasonun o hatayi yapmiycam, herkezden cok ozur dilerm haftaya fazlasiyla telafi edicem insallah
güzel eksi canım tebrik ederim
tebrik ederim canım güzel eksiGünaydın kızlar
Geçen cuma:69
Bugün:68.2
Fark:800g
Yüzde:1.16
sağol canımÇok iyi tebrik ederim
sağol ablacım insAllah hep beraber verelimharikasın maşallahh gülüm sana da bu gün hangi bildirime baksam harika rabbim nazardan korusunbu gidişle 2 aya kalmaz beni yakalar geçersin gülümmm
Listeye girmen iyi olacak gibi canım ne zmn ayrılmıştın izleHandandandan kaptanim listeye girebiliyomuyum artik
bugun tartildim cok kotu sonuc(
yinede bildirim yapayim.
65.9
58 le izne ayrilmistim(
İnsallah canim az kaldi ya 3-4 aya tamamlanirbenim de sen her suriyeye gidiyoruz diyince tedirgin oluyorum , sizi düşünemiyorum rabbim korusun hepinizi , daha çok iş var mı tahmini ne kadar sürer restorasyonun bitmesi , türkiye de de çok var , orası çabuk bitsin de gel anacım sen bizim topraklarda çalış
ben hiç yapmadım :)) miladdan önce 1-2 kere kornişon denemiştim olmamıştı bu sene aklına ne düşerse(youtube den ne izlerse) bunu da yap şunu da yap bak tarifi var diye alıyor adam:) canim ya herkez oyle diyor cnm demekki bidha olsa okadar sevilcek tabi oda kendi canindan dusununce
Istee bundan bahsediyorm belkide insanına gore degisir bubdurum :)
Cok gecmis olsun bubarada cnm biraz daha iyimi oglun.
Evet sascak ama bu sefer dikkat edicem cok abla. Zaten 3 gun kalicaz.
Aynen bu sene cocuk yokken bile yapmadigm kadar hazirlik yaptm :)
Ohh iyi tatiller baharr
Insallah cok getirmez abla yeter daa sende yoruldun :)
Cin biber bende aldm ama az bisey ilkdefa yaptm ondan :)
Mukemmel tbrkler cnm
Off super o kiloda birde tbrkler cnm
Cok guzel kaptanim tbrklerr
Tbrkler mervecim. Cok iyi bence devam etmelisin iyi gidiyorsn hedefe ulasmadan birakma. Burda olmaz diyorsan baska takım transfer olabillrsn.
Mukemmel herkez ne guzel kilolar vermis ya imrendimmm sana daa :) hosgelmis 6lar banada gelsin artik
Oyleymis cnm sabah belli oldu
Woww dilek costurdun resmen tbrklerr :) ama sen yinede 10tane ekler yeme
Tbrklwr cnm cok guzel sonuc
ohh o zaman hiç sorun olmaz , hala alerji için ilaç kullanıyor musun kışa bırakırsın ihtiyaç olmaz değil miBenim uykum standarttır, 7 saat net uyurum kaç olursa olsun uyanırım sonrasında. Son bir kaç gecedir kitaba sardım, yazın çok sıcakta okuma performansım düşüyor, mutsuz böcük gibi oluyorum:))) şimdi biraz serinledi ya kitaplar çekiyor beni, işe başlasam hiç sorun olmaz, akşam 8 de alerji ilacı içiyorum zaten sersemletmiyor ama kafamı koyunca uyuyuveriyorum:)))
inşallah kışın aşırı soğuğu yağmuru çamuruna kalmadan biterİnsallah canim az kaldi ya 3-4 aya tamamlanir
allahın izniyle işe yarayacak gülüm son umudumuz dediğini bile hatırlamayacaksıninsallah abla
allahtan kizim tatli ,icecek,paketli gidalari cok yemez.binde bir yer ben aldigimda.ama artik eve sokmuycam bile
bizde yememis oluruz.zaten abur cuburdan kilo aliyom bende.
sagol canim
kizim epilepsi hastasi
ilaclar pek fayda etmiyo
simdide ketojenik diyete basladik
amin insallah abla
artik son umudumuz
amin insallah canim
evet artik listeye girebiliyomuyum bilmiyorum 3 ay doldu galiba
amin insalalhhh canim
ketojenik diyete basladik canim
4gun hastanedz kaldik dr kontrolunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?