Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ohh o zaman hiç sorun olmaz , hala alerji için ilaç kullanıyor musun kışa bırakırsın ihtiyaç olmaz değil mi

Onu sürekli kullanıyorum, hergün yoksa yutağım şişiyor yediklerim boğazıma kaçıyor, yaz-kış fark etmiyor hergün

Yasemincigim nasılsın canım

kilo bildirimini yapıp kalkıyorum oğluş da uyandı :)

geçen cuma 81.9
bu cuma 81.7
fark -200 gr
herkes harika kilolar vermiş ben kendimi yüz karası gibi hissettim yavvff:)

Eksi eksidiiirrrr delirme şimdi :) önemli olan vermiş olmak bende öyle gram gram veriyorum ama olacak, devam edeceğiz:)

geçen cuma 81.9
bu cuma 81.7
fark -200 gr
Hele beni hele beni gordunmu hem makarna ye hem 2 kilo ver olucak ismi
Ablacığım senide tebrik ederim kilo almadigimuz eksiyi gördüğümüz her hafta başarıdır

eşinle konuş bence , bence bize göre kocalar bu konularda daha mantıklı ve hep dedikleri çıkıyor 21 senedir evliyim eşime tam güvenirim dediğim şeylerden biri aile eş dost ilişkilerindeki bakış açısı, kardeşin bile olsa ailenin senin huzurunu bile bile bozan birini kabul etmek zor be gülüm daha hafif versiyonu bizim de başımızdan geçti bizde de var yani öyle kardeş benden 5yaş büyük olan ablam hem de

Eksi eksidiiirrrr delirme şimdi :) önemli olan vermiş olmak bende öyle gram gram veriyorum ama olacak, devam edeceğiz:)
pilavdan dönenin kaşığııı kırılsınnnnnn
yav bu bizim ata sözleri deyimler de genel de yemek üstüne

hic hatirlamiyorum ama Handandandan beraber ayni hafta ayrilmistik hatirladigim kadariyla
kaptanim listedeyse bende girebiliyorum galiba
bende hayretler icinde okudum bi kardesin kardese yaptigina
bizde 6 kardesiz
4 kiz 2 oglan
hic birimizinde aramizda boyle sorun olmadi
sana karsi cocukluktan gelen kiskancligimi var acaba?niye sadece sana yapiyo bunlari
ne diycemi bilemedim bennde arada hastalik var
arayip durumunu sorup yinede mesafeni koruyabilirsin
bilemedim ben...

Canim cok zor bir durum Allah kolaylik versin
Tabi ki saglik herseyden onemli ama iletisimde olmak seni ve esini geriyor ve mutsuz ediyorsa telefon afip gecmis olsun dileyip kapatabilirsin cok uzatmadan.

güzel başlangıç canım hep eksilerin olsun insAllah

geçen cuma 81.9
bu cuma 81.7
fark -200 gr
eksi eksidir abla varsın yavaş olsun kalıcı olsun
hic hatirlamiyorum ama Handandandan Handandandan beraber ayni hafta ayrilmistik hatirladigim kadariyla
kaptanim listedeyse bende girebiliyorum galiba
Hım anladım canım girebilirsin o zmn

Dediğin gibi eşim bana bu olacakları önceden söylemişti
Benim ailem eşime çok kaba davrandı, iki çocuklu bir adam olduğu için olmadık saygısızlık ettiler ona, hep beni sevdiğinden tahammül etti, arada gırgıra alır kadınların arasına karıştırma beni diye :) ancak kardeşimin eşi işin içine girince durum değişti, muhatap erkek olunca eşimin tavrı serttir, tam laz bir adamdır. İlk gördüğü gün ben bu adamla geçinemem çok görüşmeyelim dedi ama bizden çıkarları vardı, aman enişte canım enişte düşmediler yakasından, yoksa bu olacakları söylemişti bana garibim. Eşim en son söylenecek lafı en önce söyler kurtulur, adama bir derdin varsa kadınları karıştırma, onlar kardeş bak aralarını bozuyorsun ben buradayım derdin neyse erkek ol benimle çöz diye posta koydu, ses yok tabi. Ayarsız insanı sevmez eşim, kardeşim bir iki kez şirinlik olsun diye baldız baldan tatlıdır enişte diye abuk bir laf etti, ilkinde duymamazlıktan geldi eşim, ikinci de o ne biçim laf çoluklu çocuklu kadınsın hiç yakışıyormu ağzına benimle mesafeni aşma dedi pat diye ondan sonra ipler gerildi zaten. Kardeşimin eşi de cıvık olabiliyor bazen lafını sözünü bilmiyor, bir gün yemekte içinizde en güzeliniz Attraente dedi, eşimin gözleri yuvalarından fırladı sinirinden, çimdire çimdire oturttum. Bunun gibi bir sürü patavatsızlık, hiç eşimin tarzı değil. Dün akşam konuştum eşimle, senin kardeşin tabi ki arayabilirsin ama beni bulaştırma dedi.

Canim cok zor bir durum Allah kolaylik versin
Tabi ki saglik herseyden onemli ama iletisimde olmak seni ve esini geriyor ve mutsuz ediyorsa telefon afip gecmis olsun dileyip kapatabilirsin cok uzatmadan.

Galiba öyle yapacağım Namaria
Aslında içim gidiyor
Kanserli bir anneyi 9 yıl baktık biz
Kardeşimsin demeyi, omzuma yaslayıp güç vermeyi çok istiyorum ama olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…