Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eşin gerçekten aklı başın da ve merhametli biri gülüm , gelip gitmeden sadece telefon da arama ile kurtarabileceksen sen bilirsin ama yok bir telefon ettin diye yine vıcık vıcık olacaklar yakın diye gelip gidip maddi manevi sömürürler diyorsan az daha bekle bence , şimdi hasta diye merhamet duygularını da sömürüp öncesinden beter olmasından korkuyorum gülüm ondan yani

Valla canım dediğin gibi kardeş ama seni daha sonra yine huzursuz edeceğini biliyorsun. Arkadaşların dediği gibi arayıp geçmiş olsun deyip arada yine mesafe bırakabilirsin
Heellöööö takım bol eksiler diyeceğim ama coşmuşsunuz haayyyy maaşalah gadasını aldıklarım

Geçen hafta : 65.3
Bu hafta : 64.6
Giden: 0.7
Yüzde: %1.07

Dün sabittim elhamdülillah
Tebrikler canım
eksi eksidir canım tebrikler
çok güzel cnm tebrikler az kalmış ikili rakamlara

Tebrikler cnm çok güzel
İnşallah canım
Bildirimim
Geçen hafta 81.9
Bugün 80.3
Fark -1.6
Zalim regl ne güzel 79u görecektim
Tebrikler canım

Canim gercekten Cok zor bisey kardesse bide.. Ama yalan iftira nifak Bunlar kardesdede olsa uzak Tutmak lazim.. Yuva bile bozar bu tip insanlar.. Kardes diye göz yumulmaz ve bence günah bile degil bu tarz insandan görüsmemek

Öyle çektim ki bu huylarından
Eskiden annemi şişirip şişirip üstümüze salardı, yıllarca terör esti evde onun yüzünden
En son ölmeden üç ay evvel annem helallik istedi benden, onun yüzünden size eziyet ettim diye ama ne fayda ki yaşandı, koskoca kadını ne hale düşürdü, kalbim affetmiyor, merhametim susmuyor, öyle pis bir durum ki

Ah canım kardeş atsan atılmaz satsan satılmaz. Neler yaşadım bu yüzden aklın hayalin almaz. Belli ki kardeşin de kocası da senin hayat görüşüne uygun insanlar değil. Ancak bir yandan kardeşin vicdanın sızlıyordur. Bence eşiyle hiç muhatap olmadan kardeşinle mesafeli bir ilişki kur. Hayatına yine çok dahil etme. Çünkü kardeş de olsa bi yerden sonra insan illallah ediyor. Yine de tam atılmıyor. Dediğim gibi sadece kardeşinle mesafeli bir ilişki en temizi

Heellöööö takım bol eksiler diyeceğim ama coşmuşsunuz haayyyy maaşalah gadasını aldıklarım

Geçen hafta : 65.3
Bu hafta : 64.6
Giden: 0.7
Yüzde: %1.07

Dün sabittim elhamdülillah
ben dünden beri biliyordum eksiyle geleceğini sonrada abloş niye inanmıyorsun bana de sen şaka bir yana helal olsun kız dün sabitken bu gün çok güzel eksiyle geldin tebriklerin alası sana

Kan aldircaktim abla Dr dan cikinca yetistiremedim, onu birgün yaptircam ins bugun brokkoli yiyim özledim
doktora gittin ama kan aldırmaya mı yetişemedin anlamadım gülüm
brokoliyi seviyorsan çok iyi limonla bol bol ye kan olsun yarasın şimdiden :)

Tebrik ederim canım istikrarla olacak inş
Günaydın arkadaşlar ben de kilo bildirimi yapayım
Geçen cuma 58.7
bugün 56.8
fark-1.9 kilo
yüzde 3.24
hiç bu kadar beklemiyordum oldu sonunda. Hedefime ulaştım. Mezun olabilirim Handandandan
Maşallah hafi gözün aydın
Günaydın Kızlar

Cuma 76.5
Bugün 75.5
Fark -1 (% 1.31)

Haftaya hedefim 74.5

Eki Görüntüle 2692374
Güzel başlangıç canım. Vira bismillah
Kız takım bitti diye yiyip yiyip şişko olma yine
günaydinnn..
gecen cuma 70.9
bugun 69.5
fark: 1.4
yuzde:1,974
Gayet istikrarlısın canım
Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar herekse

geçen cuma : 59,5
bu cuma : 60

listede değilim. iki haftada 1,2 kilo aldım. listede olmak hakkanten önemliymiş. en azından kilo alımını durduracağım.
Dikkat et yandan yandan geliyorlar
evet geçen hafta sonu kampa gittik. öyle olunca bi bozuluyor yemek düzenim. ama asıl sebebi iş yerimdeki mutsuzluğum. en azından kilo alımını durdurup en son listedeki kiloma geri döneceğim inşallah
Hepimiz mutsuzluğumuzu yiyerek çözeriz sanıp daha mutsuz ve şişko bireyler olduk baby
Günaydın.. Hayırlı Cumalar hatunlar

Geçen hafta 102,9
Bu hafta 101,9

Fark ; 1 kg
Yüzde ; 0,97
Tebrik ederim canım güzel başlangıç
çok iyi olmuş canım kg hep sizin yanınızda mi kalıyordu
Kilo ile kafayı nasıl bozduysak Kv yi bile kg olarak görüyoruz
Geçen hafta 79.3
Bu hafta 77.3
Yüzde 2.23
Kaptanım bugün kendime ziyafet çekmeyi hakettim dimi ama Handandandan

Eki Görüntüle 2692402
Vay maşallah
Şimdi ilk isim pastaneyi arayıp tereyağlı simit ve ekler söylemek olucak ekleri akşam dizimi izlerken çayla yiycem beş on tane kadsr
B.kunu da çıkarma da
Harika
Toparlarsın merak etme
Gecen hafta 78.8
Bu hafta 77.8
Fark 1kilo
%0.78
@zsaracoglu doğru hesaplamismiyim canım
Tebrikler canım
vay vayy yüzdeye gelin tebrikler gülüm çok güzel bildirim 67 hemen kapının arkasın da
İnş direkt 66 ya geçerim

mübarek cuma o zaman ben de inşallah 66 yı bile görmeden direk 65 e geçersin diye dua ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…