- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.581
Süper canım regl sonrası kesin görürsün insAllahBildirimim
Geçen hafta 81.9
Bugün 80.3
Fark -1.6
Zalim regl ne güzel 79u görecektim
aman dikkat et cnm ben korkarım neler oluyor hayattaEvime yakın park var canım gidip orda turladım
Saol cnmTebrikler canım çok güzel eksi❤
eşin gerçekten aklı başın da ve merhametli biri gülüm , gelip gitmeden sadece telefon da arama ile kurtarabileceksen sen bilirsin ama yok bir telefon ettin diye yine vıcık vıcık olacaklar yakın diye gelip gidip maddi manevi sömürürler diyorsan az daha bekle bence , şimdi hasta diye merhamet duygularını da sömürüp öncesinden beter olmasından korkuyorum gülüm ondan yaniDediğin gibi eşim bana bu olacakları önceden söylemişti
Benim ailem eşime çok kaba davrandı, iki çocuklu bir adam olduğu için olmadık saygısızlık ettiler ona, hep beni sevdiğinden tahammül etti, arada gırgıra alır kadınların arasına karıştırma beni diye :) ancak kardeşimin eşi işin içine girince durum değişti, muhatap erkek olunca eşimin tavrı serttir, tam laz bir adamdır. İlk gördüğü gün ben bu adamla geçinemem çok görüşmeyelim dedi ama bizden çıkarları vardı, aman enişte canım enişte düşmediler yakasından, yoksa bu olacakları söylemişti bana garibim. Eşim en son söylenecek lafı en önce söyler kurtulur, adama bir derdin varsa kadınları karıştırma, onlar kardeş bak aralarını bozuyorsun ben buradayım derdin neyse erkek ol benimle çöz diye posta koydu, ses yok tabi. Ayarsız insanı sevmez eşim, kardeşim bir iki kez şirinlik olsun diye baldız baldan tatlıdır enişte diye abuk bir laf etti, ilkinde duymamazlıktan geldi eşim, ikinci de o ne biçim laf çoluklu çocuklu kadınsın hiç yakışıyormu ağzına benimle mesafeni aşma dedi pat diye ondan sonra ipler gerildi zaten. Kardeşimin eşi de cıvık olabiliyor bazen lafını sözünü bilmiyor, bir gün yemekte içinizde en güzeliniz Attraente dedi, eşimin gözleri yuvalarından fırladı sinirinden, çimdire çimdire oturttum. Bunun gibi bir sürü patavatsızlık, hiç eşimin tarzı değil. Dün akşam konuştum eşimle, senin kardeşin tabi ki arayabilirsin ama beni bulaştırma dedi.
Valla canım dediğin gibi kardeş ama seni daha sonra yine huzursuz edeceğini biliyorsun. Arkadaşların dediği gibi arayıp geçmiş olsun deyip arada yine mesafe bırakabilirsinKızlar benim bir derdim var ama bdv de bunu tartışmak istemiyorum, sizin samimiyetinize inanarak akıl danışmak istedim; benim bir kızkardeşim var, 3 yaş küçüğüm, diğer iki kardeşimle sorun yaşamazken onunla ömür boyu geçinemedik. Yalan, iftira, nifak gibi huyları var ancak kardeş atsan atamıyorsun satsan satamıyosun. Daha önce çok büyük olaylar, küslükler yaşadık ama sonra bir şekilde bir araya geldik. En son kızını doğururken sezeryandan çıkamadı, beni o zaman aradılar kan lazım diye 25km ötedeki hastaneye çıplak ayak gitmişim öyle korktum ve bu şekilde barıştık. Sonrasında huyunu bildiğimden ilişkimi hep mesafeli tuttum. Bu arada o ikinci evliliğini yaptı, kocası evlat olsa eldivenle sevilmez öyle uyuz bir tip, ilk evliliğinden olan oğlunu yeni eşi istmedi diye babasına verdi. O dönem ablamla ben yalvardık bizde bırak diye çünkü çocuk zaten bizim evimizde büyüdü, boşandıktan sonra birlikte yaşadık, bize 2 yaşında geldi. İnat etti kaldırıp psikopat babasına yolladı evladı. Uzun yıllar hep sorun yaşadık ailece onun yüzünden, sonra artık 40 yaşını geçtik, biraz anlamıştır hatasını diye mesafeyi daralttım, çok ağladı zırladı o zaman abla beni affet diye, kalbim zaten yumuşak kardeşim yani. O arada bende evlendim, onların maddi durumu zayıf olduğu için eşimle birlikte epey destek verdik, kızları çok küçük ve astım hastası idi, eşime kendisi de kocası da bayılırdı enişte enişte ddiye, o aralar eski evlerimiz yıkıldı yeniden yapıldı ve taşındık, şu an aynı sitede oturuyoruz ama eşi eşime sardı, abi öyle dedi abi böyle dedi vss.... eşim ters adamdır lafa söze dedikoduya gelmez, kesti iletişimi. Kardeşime dedim ki bak eşlerimiz anlaşamıyor, fazla görüştürmeyelim ortam gerilmesin ama kardeşimin dedikoduları hiç bitmedi, üstelik yalan dedikodular bir küçük kardeşimi bir ablamı arayıp sürekli laf laf laf. Onlar hep idare ettiler yıllarca onun bu huylarını, hoş onlara pek sarmaz derdi benimle çocukluktan beri, inanın söylediği yalanı ya da attığı iftirayı takip bile edemiyorum o kadr çok, hal böyle olunca geçen yıl aldım karşıma seni hayatımda istemiyorum dedim, bir yıldır aynı site içinde konuşmuyoruz. Dün en küçük kardeşim aradı, abla x 12 kilo vermiş bir tuhaf hali doktora yolladım onu zorla göğsünde 13cm bir kitle bulmuşlar dedi, davanda sonuna kadar haklısın, biz seni biliyoruz onunda yüzüne bunları söyledikk ama şimdilik hastalık var hatırım için lütfen ara dedi. Kalbim zaten yumuşaktır, içim içimi yedi dünden beri ama elim telefona gitmedi, arasam biliyorum kendisi de o ş... siz kocası da bi tarafları kalkacak, yeniden uğraşmak istemiyorum. Ama bu dünyada 4 kardeşiz ne akrabamız ne başka kimsemiz var, yalnız bırakmak sana yakışmaz diyorum kendi kendime ama çok karışığım. Onu hayatıma geri alırsam yine işler b...ka saracak ve benim eşim bu konularda sakin bir adam değil, aramasam içim kötü bilemiyorum ben ne yapayım kızlar bana bir akıl verin
Tebrikler canımHeellöööö takım bol eksiler diyeceğim ama coşmuşsunuz haayyyy maaşalah gadasını aldıklarım
Geçen hafta : 65.3
Bu hafta : 64.6
Giden: 0.7
Yüzde: %1.07
Dün sabittim elhamdülillah
İnşallah canımeksi eksidir canım tebrikler
çok güzel cnm tebrikleraz kalmış ikili rakamlara
Tebrikler cnm çok güzel
Tebrikler canımBildirimim
Geçen hafta 81.9
Bugün 80.3
Fark -1.6
Canim gercekten Cok zor bisey kardesse bide.. Ama yalan iftira nifak Bunlar kardesdede olsa uzak Tutmak lazim.. Yuva bile bozar bu tip insanlar.. Kardes diye göz yumulmaz ve bence günah bile degil bu tarz insandan görüsmemek
Ah canım kardeş atsan atılmaz satsan satılmaz. Neler yaşadım bu yüzden aklın hayalin almaz. Belli ki kardeşin de kocası da senin hayat görüşüne uygun insanlar değil. Ancak bir yandan kardeşin vicdanın sızlıyordur. Bence eşiyle hiç muhatap olmadan kardeşinle mesafeli bir ilişki kur. Hayatına yine çok dahil etme. Çünkü kardeş de olsa bi yerden sonra insan illallah ediyor. Yine de tam atılmıyor. Dediğim gibi sadece kardeşinle mesafeli bir ilişki en temiziKızlar benim bir derdim var ama bdv de bunu tartışmak istemiyorum, sizin samimiyetinize inanarak akıl danışmak istedim; benim bir kızkardeşim var, 3 yaş küçüğüm, diğer iki kardeşimle sorun yaşamazken onunla ömür boyu geçinemedik. Yalan, iftira, nifak gibi huyları var ancak kardeş atsan atamıyorsun satsan satamıyosun. Daha önce çok büyük olaylar, küslükler yaşadık ama sonra bir şekilde bir araya geldik. En son kızını doğururken sezeryandan çıkamadı, beni o zaman aradılar kan lazım diye 25km ötedeki hastaneye çıplak ayak gitmişim öyle korktum ve bu şekilde barıştık. Sonrasında huyunu bildiğimden ilişkimi hep mesafeli tuttum. Bu arada o ikinci evliliğini yaptı, kocası evlat olsa eldivenle sevilmez öyle uyuz bir tip, ilk evliliğinden olan oğlunu yeni eşi istmedi diye babasına verdi. O dönem ablamla ben yalvardık bizde bırak diye çünkü çocuk zaten bizim evimizde büyüdü, boşandıktan sonra birlikte yaşadık, bize 2 yaşında geldi. İnat etti kaldırıp psikopat babasına yolladı evladı. Uzun yıllar hep sorun yaşadık ailece onun yüzünden, sonra artık 40 yaşını geçtik, biraz anlamıştır hatasını diye mesafeyi daralttım, çok ağladı zırladı o zaman abla beni affet diye, kalbim zaten yumuşak kardeşim yani. O arada bende evlendim, onların maddi durumu zayıf olduğu için eşimle birlikte epey destek verdik, kızları çok küçük ve astım hastası idi, eşime kendisi de kocası da bayılırdı enişte enişte ddiye, o aralar eski evlerimiz yıkıldı yeniden yapıldı ve taşındık, şu an aynı sitede oturuyoruz ama eşi eşime sardı, abi öyle dedi abi böyle dedi vss.... eşim ters adamdır lafa söze dedikoduya gelmez, kesti iletişimi. Kardeşime dedim ki bak eşlerimiz anlaşamıyor, fazla görüştürmeyelim ortam gerilmesin ama kardeşimin dedikoduları hiç bitmedi, üstelik yalan dedikodular bir küçük kardeşimi bir ablamı arayıp sürekli laf laf laf. Onlar hep idare ettiler yıllarca onun bu huylarını, hoş onlara pek sarmaz derdi benimle çocukluktan beri, inanın söylediği yalanı ya da attığı iftirayı takip bile edemiyorum o kadr çok, hal böyle olunca geçen yıl aldım karşıma seni hayatımda istemiyorum dedim, bir yıldır aynı site içinde konuşmuyoruz. Dün en küçük kardeşim aradı, abla x 12 kilo vermiş bir tuhaf hali doktora yolladım onu zorla göğsünde 13cm bir kitle bulmuşlar dedi, davanda sonuna kadar haklısın, biz seni biliyoruz onunda yüzüne bunları söyledikk ama şimdilik hastalık var hatırım için lütfen ara dedi. Kalbim zaten yumuşaktır, içim içimi yedi dünden beri ama elim telefona gitmedi, arasam biliyorum kendisi de o ş... siz kocası da bi tarafları kalkacak, yeniden uğraşmak istemiyorum. Ama bu dünyada 4 kardeşiz ne akrabamız ne başka kimsemiz var, yalnız bırakmak sana yakışmaz diyorum kendi kendime ama çok karışığım. Onu hayatıma geri alırsam yine işler b...ka saracak ve benim eşim bu konularda sakin bir adam değil, aramasam içim kötü bilemiyorum ben ne yapayım kızlar bana bir akıl verin
Ben de yalnız korkarım canım ben gidince annemle babamda geldiaman dikkat et cnm ben korkarım neler oluyor hayatta
Saol cnm
ben dünden beri biliyordum eksiyle geleceğini sonrada abloş niye inanmıyorsun bana de senHeellöööö takım bol eksiler diyeceğim ama coşmuşsunuz haayyyy maaşalah gadasını aldıklarım
Geçen hafta : 65.3
Bu hafta : 64.6
Giden: 0.7
Yüzde: %1.07
Dün sabittim elhamdülillah
doktora gittin ama kan aldırmaya mı yetişemedin anlamadım gülümKan aldircaktim abla Dr dan cikinca yetistiremedim, onu birgün yaptircam insbugun brokkoli yiyim özledim
oyy ponim maşallahhh regle rağmen muhteşemsiiinnnnnBildirimim
Geçen hafta 81.9
Bugün 80.3
Fark -1.6
Ortopedi ye gittim abla, ev Dr una yetisemedimdoktora gittin ama kan aldırmaya mı yetişemedin anlamadım gülüm
brokoliyi seviyorsan çok iyi limonla bol bol ye kan olsun yarasın şimdiden :)
Tebrik ederim canım istikrarla olacak inşGünaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Suriyeye cikacagim erken gidelim dediler hemen bildirim yapayim cikmam lazim evden
Gecen cuma 107.4
Bu cuma 105.4
Fark 2 kg
Yuzde 1.86
Tatil sonrasi programima uyarak gayet güzel bir sonuc aldim diye düşünüyorum
Maşallah hafi gözün aydınGünaydın arkadaşlar ben de kilo bildirimi yapayım
Geçen cuma 58.7
bugün 56.8
fark-1.9 kilo
yüzde 3.24
hiç bu kadar beklemiyordum oldu sonunda. Hedefime ulaştım. Mezun olabilirimHandandandan
Güzel başlangıç canım. Vira bismillah
Kız takım bitti diye yiyip yiyip şişko olma yineGünaydın
Kilo Bildirimi
Geçen hafta 71,4
Bugün 69,4
Fark 2,0
Yüzde 2,69
Bu son kilo bildirimim. Gerek gruptan gerek özelden mesaj atan iyi niyetli takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepiniz Allah'a emanet olun. Yolunuz kalbi, vicdanı, merhameti ve adaleti şaşmayan insanlardan geçsin
Gayet istikrarlısın canımgünaydinnn..
gecen cuma 70.9
bugun 69.5
fark: 1.4
yuzde:1,974
Dikkat et yandan yandan geliyorlarGünaydın kızlar. Hayırlı cumalar herekse
geçen cuma : 59,5
bu cuma : 60
listede değilim. iki haftada 1,2 kilo aldım. listede olmak hakkanten önemliymiş. en azından kilo alımını durduracağım.
Hepimiz mutsuzluğumuzu yiyerek çözeriz sanıp daha mutsuz ve şişko bireyler olduk babyevet geçen hafta sonu kampa gittik. öyle olunca bi bozuluyor yemek düzenim. ama asıl sebebi iş yerimdeki mutsuzluğum. en azından kilo alımını durdurup en son listedeki kiloma geri döneceğim inşallah
Tebrik ederim canım güzel başlangıçGünaydın.. Hayırlı Cumalar hatunlar
Geçen hafta 102,9
Bu hafta 101,9
Fark ; 1 kg
Yüzde ; 0,97
Kilo ile kafayı nasıl bozduysak Kv yi bile kg olarak görüyoruzçok iyi olmuş canım kg hep sizin yanınızda mi kalıyordu
Vay maşallahGeçen hafta 79.3
Bu hafta 77.3
Yüzde 2.23
Kaptanım bugün kendime ziyafet çekmeyi hakettim dimi amaHandandandan
Eki Görüntüle 2692402
B.kunu da çıkarma daŞimdi ilk isim pastaneyi arayıp tereyağlı simit ve ekler söylemek olucakekleri akşam dizimi izlerken çayla yiycem beş on tane kadsr
HarikaEveet kahvaltim hazır tartıldım paylaşayim artık
Geçen hafta: 94
Bu hafta: 91.8
Fark: -2.2
Benim için süper rakam esnek diyet yaptığım halde güzel gitmiş menü vermiyorm alisamadm şimdilik tatlı kacamaklarim oldu bu hafta bı kaç gün ama genel olarak diyet modundaydm
Toparlarsın merak etmeKızlar günaydın bildirimim:
Gecen hafta 72.1
Bugun 72.3
Fark +0.2
Yuzde icin tersten nasl hesaplaniyor ayni sistemmi bilemedm.
dunku agrilarn sebebi belli oldu sabah regl olmusm zaten biturlu artıları atamamistm 8de uyandm 2 saatir bekliyorm gidicegide yok, sadece regle bahane bulamam tabi haftasonu kotu beslendm o yuzden bu haftasonun o hatayi yapmiycam, herkezden cok ozur dilerm haftaya fazlasiyla telafi edicem insallah
Tebrikler canım
İnş direkt 66 ya geçerimvay vayy yüzdeye gelin tebrikler gülüm çok güzel bildirim 67 hemen kapının arkasın da
mübarek cuma o zaman ben de inşallah 66 yı bile görmeden direk 65 e geçersin diye dua ederim :)Tebrik ederim canım istikrarla olacak inş
Maşallah hafi gözün aydın
Güzel başlangıç canım. Vira bismillah
Kız takım bitti diye yiyip yiyip şişko olma yine
Gayet istikrarlısın canım
Dikkat et yandan yandan geliyorlar
Hepimiz mutsuzluğumuzu yiyerek çözeriz sanıp daha mutsuz ve şişko bireyler olduk baby
Tebrik ederim canım güzel başlangıç
Kilo ile kafayı nasıl bozduysak Kv yi bile kg olarak görüyoruz
Vay maşallah
B.kunu da çıkarma da
Harika
Toparlarsın merak etme
Tebrikler canım
İnş direkt 66 ya geçerim
Masallah canim cok güzel gidiyorsun yaGünaydın kızlar
Geçen cuma:69
Bugün:68.2
Fark:800g
Yüzde:1.16
Birlikte başarıcaz inş şampiyonMasallah canim cok güzel gidiyorsun ya
Aynen canim valla biz istersek herseyi basaririzBirlikte başarıcaz inş şampiyon
Gayet guzel canim tebriklerPazar: 85.2
Cuma: 84.1
Fark:-1.1
Yüzde :1.29
Ben en iyisi listeye gireyim yoksa yer kalmayacak kapağı attım attım . Düne göre çok birşey gitmemiz ama WC ye çıkamadım neyse haftaya kalsin oda
Gayet guzel canim tebriklerPazar: 85.2
Cuma: 84.1
Fark:-1.1
Yüzde :1.29
Ben en iyisi listeye gireyim yoksa yer kalmayacak kapağı attım attım . Düne göre çok birşey gitmemiz ama WC ye çıkamadım neyse haftaya kalsin oda
aman iyi bari cnm dikat etBen de yalnız korkarım canım ben gidince annemle babamda geldi
Kilo ile kafayı nasıl bozduysak Kv yi bile kg olarak görüyoruz
Teşekkürler cnmHarika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?