- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.621
Canım iki hafta deneme süresi var 3. Haftaya listeye girebiliyorsunBen bu hafta mı yoksa sonra ki hafta mı listeye girebileceğim?
Harikasın canım ne güzel ara verdikten sonra da adapte olabiliyorsunGünaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Suriyeye cikacagim erken gidelim dediler hemen bildirim yapayim cikmam lazim evden
Gecen cuma 107.4
Bu cuma 105.4
Fark 2 kg
Yuzde 1.86
Tatil sonrasi programima uyarak gayet güzel bir sonuc aldim diye düşünüyorum
Tebrikler canım ve teşekkürler gider ayak böyle güzel yüzde bıraktığın içinGünaydın arkadaşlar ben de kilo bildirimi yapayım
Geçen cuma 58.7
bugün 56.8
fark-1.9 kilo
yüzde 3.24
hiç bu kadar beklemiyordum oldu sonunda. Hedefime ulaştım. Mezun olabilirimHandandandan
Başlangıç için süper kaptanım
Yüzde. 2.80 canım Tebrik ederim Allah yolun açık eylesinGünaydın
Kilo Bildirimi
Geçen hafta 71,4
Bugün 69,4
Fark 2,0
Yüzde 2,69
Bu son kilo bildirimim. Gerek gruptan gerek özelden mesaj atan iyi niyetli takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepiniz Allah'a emanet olun. Yolunuz kalbi, vicdanı, merhameti ve adaleti şaşmayan insanlardan geçsin
Liste hazır kaptanım izindeki üyelerin durumunu sana bırakıyorumTüm canlı derslerimi bugüne yığmışlar,
Liste hazırlamayı U UcanSupurge vePembe Lotus ya bıraktım.
Kızlar eksi gelenleri motivasyon içeren emojiler ile övün lütfeeeeennnn...
Zayıflamak kolay bir iş değil, zoru başaranlari toplu tebrik cümlesi yazmak yerine tek tek bu emojileri kullanarak motivasyon artıralım
Bin maşallahgünaydinnn..
gecen cuma 70.9
bugun 69.5
fark: 1.4
yuzde:1,974
Artık izin kilona düş ve listeye git canım yoksa yeniden 6lar geliyorGünaydın kızlar. Hayırlı cumalar herekse
geçen cuma : 59,5
bu cuma : 60
listede değilim. iki haftada 1,2 kilo aldım. listede olmak hakkanten önemliymiş. en azından kilo alımını durduracağım.
Geliyor çift hanelerGünaydın.. Hayırlı Cumalar hatunlar
Geçen hafta 102,9
Bu hafta 101,9
Fark ; 1 kg
Yüzde ; 0,97
Ödem gitmiş eksiye düşülmüşGünaydın kızlar
Bende kilo bildirimimi yapayım
Geçn Cuma 79,5
Bu Cuma 79
Fark 0,5 kg
Daha fazla olabilirdi ama gece kitaba dalıp çok geç yattım, şu an o yüzden tuvalet sorunu yaşıyorum
Allah kolaylık versin canım bekliyoruzgelemedim abla kayıtlar başladı onun yoğunluğu ayrı, denetim gelecek onun hazırlıkları ayrı, yeni bütçe dönemi hazırlıkları derken pertim çıkıyor
bu arada yeme içme konusuna dikkat edemiyorum dolayısıyla
1-2 haftaya yoğunluğum bitecek kafam rahat olduğunda geleceğim yanınıza ablacım
@medine66 neyin var kuzum hayırdır neden hastanedesin
Yüzden 2.52 canım süpersinGeçen hafta 79.3
Bu hafta 77.3
Yüzde 2.23
Kaptanım bugün kendime ziyafet çekmeyi hakettim dimi amaHandandandan
Eki Görüntüle 2692402
Of of of yapmaaaaaŞimdi ilk isim pastaneyi arayıp tereyağlı simit ve ekler söylemek olucakekleri akşam dizimi izlerken çayla yiycem beş on tane kadsr
Çok güzel ilerliyorsun canımEveet kahvaltim hazır tartıldım paylaşayim artık
Geçen hafta: 94
Bu hafta: 91.8
Fark: -2.2
Benim için süper rakam esnek diyet yaptığım halde güzel gitmiş menü vermiyorm alisamadm şimdilik tatlı kacamaklarim oldu bu hafta bı kaç gün ama genel olarak diyet modundaydm
Yazdım haftaya %2.28 i sanaKızlar günaydın bildirimim:
Gecen hafta 72.1
Bugun 72.3
Fark +0.2
Yuzde icin tersten nasl hesaplaniyor ayni sistemmi bilemedm.
dunku agrilarn sebebi belli oldu sabah regl olmusm zaten biturlu artıları atamamistm 8de uyandm 2 saatir bekliyorm gidicegide yok, sadece regle bahane bulamam tabi haftasonu kotu beslendm o yuzden bu haftasonun o hatayi yapmiycam, herkezden cok ozur dilerm haftaya fazlasiyla telafi edicem insallah
Canım kuğum çok güzel valla
İstikrarın hiç bozulmuyor tebrik ediyorum canımGünaydın kızlar
Geçen cuma:69
Bugün:68.2
Fark:800g
Yüzde:1.16
Niran ilgilenecek canım mezun olana kadar bırakmayacaksan listeye alabiliriz seniamin insallah canim
evet artik listeye girebiliyomuyum bilmiyorum 3 ay doldu galiba
İki günde süperAranıza çarşmba katıldım
Geçen cumaki tartımı tam bilmiyorum ama çarşmba günü 68.4 idim.
Çarşmba 68.4
Cuma güncel 67.9
Fark 500 gr
Yüzdeyi hesaplamadım 1 haftalık kilo takibi olmadığı için haftaya hesaplayacağım
Reglim biteli 2 gün oldu ödem gitti muhtemelen
7lere az kaldı ha gayret ablacığımkilo bildirimini yapıp kalkıyorum oğluş da uyandı :)
geçen cuma 81.9
bu cuma 81.7
fark -200 gr
herkes harika kilolar vermiş ben kendimi yüz karası gibi hissettim yavvff:)
Biraz az mı olmuş ne ?gecen.cuma 65.8
bu cuma 65.5
-300
Harikasın canımBildirimim
Geçen hafta:105.2
Bu hafta:103.5
Fark:-1.7
Yüzde:%1.61
Senden daha çok Bebelerin adına sevindim CanımHeellöööö takım bol eksiler diyeceğim ama coşmuşsunuz haayyyy maaşalah gadasını aldıklarım
Geçen hafta : 65.3
Bu hafta : 64.6
Giden: 0.7
Yüzde: %1.07
Dün sabittim elhamdülillah
Haftaya inşallah canımBildirimim
Geçen hafta 81.9
Bugün 80.3
Fark -1.6
Zalim regl ne güzel 79u görecektim
Mezun üyesin canım ben izindesin sanmıştım listeye alırız seni inşallahPazar: 85.2
Cuma: 84.1
Fark:-1.1
Yüzde :1.29
Ben en iyisi listeye gireyim yoksa yer kalmayacak kapağı attım attım . Düne göre çok birşey gitmemiz ama WC ye çıkamadım neyse haftaya kalsin oda
Senden haber bekliyorum canım listeyi ona göre düzenleyeceğimselam kızlaarrr şöyle bır goz gezdırdım çılgın kılo verısler var
cuma 69.4
bugun 68.1
fark 1.1
yuzde 1.6
dun 67.8 dım ama bugun wc e gıtmeyı bekleyemedım haftaya 66 a gıderken bır daha 67.8 den gecerım artık napalım
Tamamdır canımU UcanSupurge
Nanekekik 628. Etapta 66.9 ile mezun oldu başlangıç kilosu:85.2 hedef kilosu: 68 (şimdilik )
ya işte durmayinca herşeyi yapıyoruz alışır insAllahkolik zamanı o kadar alıştıki kucağa anlatamam hele babası kucakta gezdirirken bide abi ile saklambaç oynuyor ,kovalamaca oynuyor nasıl yere alışacak bilmiyorum ben keyifliyken yerde bırakıyorum ki alışsın diye artık
insAllah canımguzel hitmis canım hadi sen 8 lere ben 7 lere yol alalım
yok ben mezun olmadım cnm hedefe ulasmadigim için izne ayrilmistmmSende mezun olmuştun dimi hamilelik öncesi ben gireceğim ya nasıl olsa bilirsiniz ben tatilde hep zayıflarımneden mi çünkü kalabalıkta yiyemem yalnızken gömdüğüm için ne varsa
güzel eksi cnm tebriklerselam kızlaarrr şöyle bır goz gezdırdım çılgın kılo verısler var
cuma 69.4
bugun 68.1
fark 1.1
yuzde 1.6
dun 67.8 dım ama bugun wc e gıtmeyı bekleyemedım haftaya 66 a gıderken bır daha 67.8 den gecerım artık napalım
Hiç hatırlamıyorum kaptanım yaNe zaman ayrıldin, kaç ile ayrıldın,, hatırlıyor musun
saol cnm du bklm daha yeni başladık ilk haftaÇok güzel ilerliyorsun canım
Allah Allah niye böyle oldu ki regl zamanın ne zmn ya da turşu çok tukettiysen ödem mi oldu kiGecen cuma 75.0
Bu cuma 75.5
Ben anlamadim bu isi yaaa salidan beri kacamagim yok, ekmek kahvaltida 1 dlm harici yok, porsiyonlar kucuk zaten ama artiyim
Kaçtın ki cnm
cokk guzel tebriklerGünaydın arkadaşlar ben de kilo bildirimi yapayım
Geçen cuma 58.7
bugün 56.8
fark-1.9 kilo
yüzde 3.24
hiç bu kadar beklemiyordum oldu sonunda. Hedefime ulaştım. Mezun olabilirimHandandandan
tebrik ederim canim
tebrik ederim canimm cok guzelGünaydın.. Hayırlı Cumalar hatunlar
Geçen hafta 102,9
Bu hafta 101,9
Fark ; 1 kg
Yüzde ; 0,97
tebrik ederim canim bide sorunu halletsen baya fark eder eminimGünaydın kızlar
Geçn Cuma 79,5
Bu Cuma 79
Fark 0,5 kg
Daha fazla olabilirdi ama gece kitaba dalıp çok geç yattım, şu an o yüzden tuvalet sorunu yaşıyorum
waaaooowwwGeçen hafta 79.3
Bu hafta 77.3
Yüzde 2.23
Eki Görüntüle 2692402
cok cok cok guzelll tebrik ederimmmEveet kahvaltim hazır tartıldım paylaşayim artık
Benim için süper rakam esnek diyet yaptığım halde güzel gitmiş menü vermiyorm alisamadm şimdilik tatlı kacamaklarim oldu bu hafta bı kaç gün ama genel olarak diyet modundaydm
tebrik ederim canim fark harika
tebrik ederimm canimGünaydın kızlar
onemli olan eksi gelebilmek canim tebrik ederimkilo bildirimini yapıp kalkıyorum oğluş da uyandı :)
geçen cuma 81.9
bu cuma 81.7
fark -200 gr
cok iyi tebrik ederimmmBildirimim
tebrik ederim canim cok guzel sonucHeellöööö takım bol eksiler diyeceğim ama coşmuşsunuz haayyyy maaşalah gadasını aldıklarım
vayyy 70lere ne kalmiş ha gayretBildirimim
Geçen hafta 81.9
Bugün 80.3
Fark -1.6
cok iyi vermissin tebriklerPazar: 85.2
Ben en iyisi listeye gireyim yoksa yer kalmayacak kapağı attım attım . Düne göre çok birşey gitmemiz ama WC ye çıkamadım neyse haftaya kalsin oda
benim bu haftaki kilom senin gecen haftakiselam kızlaarrr şöyle bır goz gezdırdım çılgın kılo verısler var
cuma 69.4
bugun 68.1
fark 1.1
yuzde 1.6
Sikandaaallll butonu
64.7 ile mezun oldum yanlış hatırlamıyorsamKaçtın ki cnm
saol cnmcok cok cok guzelll tebrik ederimmm
Çok dgeil bence o zmn 3 kg fark var dikkat edersen gider hemencik64.7 ile mezun oldum yanlış hatırlamıyorsam
Boyun kaçtı canım ?64.7 ile mezun oldum yanlış hatırlamıyorsam
20 kg sanirim 1 yıldan çok oldu ben mezun olalı ve hamilelikte eklenince miss gibi 20kg geliverdi :)20 kiloyu kaç ayda aldınhamilelik falan mi oldu canım
canikom koruma kralicesi bence onceden ne yapiyorsan onu bi dusun ve uygulamaya calis canim.Ya ben bugün baya artı çıktımdün bi tabak dolusu taze fasulye yedim ondan sonra geç saattte çok kötü şeyler yedim.. adette olmadım iyiki listede değilim
keske cikmasaydi hassasiyetin canim. Baya dikkat etmen gerek omur boyu olmasida cabasi.Ekşimayalı ekmek glutensiz undan mı yapılıyor nasıl olmaz gluten ?
oy bende sevindim sebebsizce abla.iyi dinlenmelerKizlar cok heyecanliyim
Yarin son iş günümsonra 2 hafta iznim var
temas muhtemelen vardi degilmi canim. Maske bile tam korucudu degil diyorlarValla He yerde var korona. Ben küçücük bi köyde çalışıyorum orda bile bi sürü. Bugün okuldan bi öğretmen de pozitif çıkmış
iyiyim ablam cok sagolUcmelekannesi sen nasilsin tatlim
@medine66 aysecim hic sesin cikmadi ne zamandir, hastanedemisiniz daha
@Jasminium84 yasim hani gelecektin caniminici
kotu hissetme abla bence herkes de olan bisey bence bu. Belli etmesede icten ice hep biri fazla sevilirBazen kendimi kötü hissediyorumsize itiraf edeyim
kizi böyle içime sokacak kadar cok seviyorum
Oglani normal seviyorum :))
Bilmiyorum ilk oldugu icinmi yoksa kiz diyemi
oy kuzum benim.kiyamam ya. Ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum.Kesinlikle hastaneye girmek istemiyorum. Daha önce hacettepe de genel alerji testi yaptirmak istedik. Kandan bakacaklardi delik deşik ettiler damar bulamadilar kan almak için en son bırakın istemiyorum test falan dedim. Çocuk katıldı aglamaktan. Damar sıkıntısı var. Kan için kafasini bile delmislikleri var o derece
ins iyi gelecek canim kizina bu durum. Rabbim safi ismiyle sifa versin insiyi aksamlar herkese❤
hastaneye yatmadan once kislik hazirliklari yaptik bol bol konserve yaptik
sonra hastaneye yattik 4 gunluk
bugun ciktik sukur
hersey iyi gecri cok sukur kizim hemen 1 gunde ketoya girmis
hastanede ne nasil ve ne kadar yenilecek hepsini ogrettiler
ornek menuler felan verdiler kolaylik olsun bana diye
3 ay sonraya randevu verdiler kontroller icin
bobreklerinden felan radyo cekilecek
yuzde 50 ise yariyomus nobetler duruyomus
diger yuzde 50 ise yamazsa bile nobetlerin araliklari uzuyomus
artik son sansimizda bu
insallah bundan sifa bulur kizim
harika eksi canim . tebriklerGünaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Suriyeye cikacagim erken gidelim dediler hemen bildirim yapayim cikmam lazim evden
Gecen cuma 107.4
Bu cuma 105.4
Fark 2 kg
Yuzde 1.86
Tatil sonrasi programima uyarak gayet güzel bir sonuc aldim diye düşünüyorum
masallah canim bu kiloda bu eksi bu yuzdeGünaydın arkadaşlar ben de kilo bildirimi yapayım
Geçen cuma 58.7
bugün 56.8
fark-1.9 kilo
yüzde 3.24
tebrikler kaptanim ibre asagi dogru inmeye alisti
gayet guzel eksi canim tebrikler.Günaydın
Kilo Bildirimi
Geçen hafta 71,4
Bugün 69,4
Fark 2,0
Yüzde 2,69
Bu son kilo bildirimim. Gerek gruptan gerek özelden mesaj atan iyi niyetli takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepiniz Allah'a emanet olun. Yolunuz kalbi, vicdanı, merhameti ve adaleti şaşmayan insanlardan geçsin
tebrikler canim guzel eksi masallahgünaydinnn..
gecen cuma 70.9
bugun 69.5
fark: 1.4
yuzde:1,974
canim hemen dur de bak tecrube konusuyor bi saldinmi toplanmiyorGünaydın kızlar. Hayırlı cumalar herekse
geçen cuma : 59,5
bu cuma : 60
listede değilim. iki haftada 1,2 kilo aldım. listede olmak hakkanten önemliymiş. en azından kilo alımını durduracağım.
hayirli cumalar canim.Günaydın.. Hayırlı Cumalar hatunlar
Geçen hafta 102,9
Bu hafta 101,9
Fark ; 1 kg
Yüzde ; 0,97
az gitmis ama gitmis canim.Günaydın kızlar
Geçn Cuma 79,5
Bu Cuma 79
Fark 0,5 kg
aradaki rakami gormeden diger rakama atlamak sahaneGeçen hafta 79.3
Bu hafta 77.3
Yüzde 2.23
Eki Görüntüle 2692402
tabiki yapmiyosrsun boyle bisey sevinmeninde bi siniri var kiz birak o telefonu elinden sakinceŞimdi ilk isim pastaneyi arayıp tereyağlı simit ve ekler söylemek olucakekleri akşam dizimi izlerken çayla yiycem beş on tane kadsr
masallah canim benim. SupperEveet kahvaltim hazır tartıldım paylaşayim artık
haftasonu arti.olunca toparlamakta zor oluyor canim. İns haftaya guzel eksi gelecektirKızlar günaydın bildirimim:
Gecen hafta 72.1
Bugun 72.3
Fark +0.2
Yuzde icin tersten nasl hesaplaniyor ayni sistemmi bilemedm.
dunku agrilarn sebebi belli oldu sabah regl olmusm zaten biturlu artıları atamamistm 8de uyandm 2 saatir bekliyorm gidicegide yok, sadece regle bahane bulamam tabi haftasonu kotu beslendm o yuzden bu haftasonun o hatayi yapmiycam, herkezden cok ozur dilerm haftaya fazlasiyla telafi edicem insallah
tebrikler canim
tebrikler canim hedefe emin adimlarla ilerliyorsunGünaydın kızlar
listeye giremesende girmis gibi basla bunhafta canimHandandandan kaptanim listeye girebiliyomuyum artik
bugun tartildim cok kotu sonuc(
yinede bildirim yapayim.
65.9
58 le izne ayrilmistim(
canim zor olaylar. Ama esinle konusup ortak karar en mantiklisi. Esininde dedigi gibi sadece kardesinle sen gorusebilirsin. Ama seni uzecekse ona gore bir tavir sergilemen daha mantiki. Rabbim icini ferahlatsin insKızlar benim bir derdim var ama bdv de bunu tartışmak istemiyorum, sizin samimiyetinize inanarak akıl danışmak istedim; benim bir kızkardeşim var, 3 yaş küçüğüm, diğer iki kardeşimle sorun yaşamazken onunla ömür boyu geçinemedik. Yalan, iftira, nifak gibi huyları var ancak kardeş atsan atamıyorsun satsan satamıyosun. Daha önce çok büyük olaylar, küslükler yaşadık ama sonra bir şekilde bir araya geldik. En son kızını doğururken sezeryandan çıkamadı, beni o zaman aradılar kan lazım diye 25km ötedeki hastaneye çıplak ayak gitmişim öyle korktum ve bu şekilde barıştık. Sonrasında huyunu bildiğimden ilişkimi hep mesafeli tuttum. Bu arada o ikinci evliliğini yaptı, kocası evlat olsa eldivenle sevilmez öyle uyuz bir tip, ilk evliliğinden olan oğlunu yeni eşi istmedi diye babasına verdi. O dönem ablamla ben yalvardık bizde bırak diye çünkü çocuk zaten bizim evimizde büyüdü, boşandıktan sonra birlikte yaşadık, bize 2 yaşında geldi. İnat etti kaldırıp psikopat babasına yolladı evladı. Uzun yıllar hep sorun yaşadık ailece onun yüzünden, sonra artık 40 yaşını geçtik, biraz anlamıştır hatasını diye mesafeyi daralttım, çok ağladı zırladı o zaman abla beni affet diye, kalbim zaten yumuşak kardeşim yani. O arada bende evlendim, onların maddi durumu zayıf olduğu için eşimle birlikte epey destek verdik, kızları çok küçük ve astım hastası idi, eşime kendisi de kocası da bayılırdı enişte enişte ddiye, o aralar eski evlerimiz yıkıldı yeniden yapıldı ve taşındık, şu an aynı sitede oturuyoruz ama eşi eşime sardı, abi öyle dedi abi böyle dedi vss.... eşim ters adamdır lafa söze dedikoduya gelmez, kesti iletişimi. Kardeşime dedim ki bak eşlerimiz anlaşamıyor, fazla görüştürmeyelim ortam gerilmesin ama kardeşimin dedikoduları hiç bitmedi, üstelik yalan dedikodular bir küçük kardeşimi bir ablamı arayıp sürekli laf laf laf. Onlar hep idare ettiler yıllarca onun bu huylarını, hoş onlara pek sarmaz derdi benimle çocukluktan beri, inanın söylediği yalanı ya da attığı iftirayı takip bile edemiyorum o kadr çok, hal böyle olunca geçen yıl aldım karşıma seni hayatımda istemiyorum dedim, bir yıldır aynı site içinde konuşmuyoruz. Dün en küçük kardeşim aradı, abla x 12 kilo vermiş bir tuhaf hali doktora yolladım onu zorla göğsünde 13cm bir kitle bulmuşlar dedi, davanda sonuna kadar haklısın, biz seni biliyoruz onunda yüzüne bunları söyledikk ama şimdilik hastalık var hatırım için lütfen ara dedi. Kalbim zaten yumuşaktır, içim içimi yedi dünden beri ama elim telefona gitmedi, arasam biliyorum kendisi de o ş... siz kocası da bi tarafları kalkacak, yeniden uğraşmak istemiyorum. Ama bu dünyada 4 kardeşiz ne akrabamız ne başka kimsemiz var, yalnız bırakmak sana yakışmaz diyorum kendi kendime ama çok karışığım. Onu hayatıma geri alırsam yine işler b...ka saracak ve benim eşim bu konularda sakin bir adam değil, aramasam içim kötü bilemiyorum ben ne yapayım kızlar bana bir akıl verin
az da olsa gidiyor abla.kilo bildirimini yapıp kalkıyorum oğluş da uyandı :)
geçen cuma 81.9
bu cuma 81.7
fark -200 gr
eline saglik canim.Spor listesi Sonuclar
1. M maygirl__ (1.755 puan)
2. @ATTRAENTE (832 puan)
3. Pembe Lotus (668 puan)
Tebrikler kizlar
eksi candir canimgecen.cuma 65.8
bu cuma 65.5
-300
tebrikler canim cok guzel eksiBildirimim
tebrikler canim. Yuzden 1 uzeri dun sabit olamna ragmen guzel eksiHeellöööö takım bol eksiler diyeceğim ama coşmuşsunuz haayyyy maaşalah gadasını aldıklarım
regle ragmen cok guzel eksi canimBildirimim
Geçen hafta 81.9
Bugün 80.3
Fark -1.6
gayet guzel eksi canim daha ne olsunPazar: 85.2
tebrikleer canim benim.selam kızlaarrr şöyle bır goz gezdırdım çılgın kılo verısler var
cuma 69.4
bugun 68.1
fark 1.1
yuzde 1.6
yinede eski olman sahne canim.Selam canlar cok yogunum yine
Gecen cuma 72.2
Bugun 71.7
Yarim yarim 10 senede hedefteyim insallah. Bu ne ya
tursu tuketiyorum evet ama cok degil canim.saol cnm du bklm daha yeni başladık ilk hafta
Allah Allah niye böyle oldu ki regl zamanın ne zmn ya da turşu çok tukettiysen ödem mi oldu ki
Ben de hamilelikle birlikte son 2 yılda tam 32 kilo aldım20 kg sanirim 1 yıldan çok oldu ben mezun olalı ve hamilelikte eklenince miss gibi 20kg geliverdi :)
sağol canımmasallah canim benim. Supper
Hım bilemedim hayırlısı bklmtursu tuketiyorum evet ama cok degil canim.
Bilmuyorum onumuzdeki haftalara bakacagiz artik
Hangi etapta kaç kg ile mezun olup izne ayrıldığımızi nerde buluyoruz canımU UcanSupurge canım benim yüzdemi bolmeyeceksinyeni üye gibi alacaksın direk ama mezun üye diye belirteceksin dur ben bı kurallara bakayım değişiklik var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?