Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Pazar: 85.2
Cuma: 84.1
Fark:-1.1
Yüzde :1.29

Ben en iyisi listeye gireyim yoksa yer kalmayacak kapağı attım attım . Düne göre çok birşey gitmemiz ama WC ye çıkamadım neyse haftaya kalsin oda
Tebrikler cnm ya bende girsem mi ki listeye sonra yer kalmaz mi diyosun

kolik zamanı o kadar alıştıki kucağa anlatamam hele babası kucakta gezdirirken bide abi ile saklambaç oynuyor ,kovalamaca oynuyor nasıl yere alışacak bilmiyorum ben keyifliyken yerde bırakıyorum ki alışsın diye artık
Günaydın kızlar
Bende kilo bildirimimi yapayım
Geçn Cuma 79,5
Bu Cuma 79
Fark 0,5 kg

Daha fazla olabilirdi ama gece kitaba dalıp çok geç yattım, şu an o yüzden tuvalet sorunu yaşıyorum
Haftaya kalmis fazlası artık :)
Geçen hafta 79.3
Bu hafta 77.3
Yüzde 2.23
Kaptanım bugün kendime ziyafet çekmeyi hakettim dimi ama Handandandan

Eki Görüntüle 2692402
North River Rakibeeeemm benim yuzdeyi gordunmu
tebrikler canım süper valla ne deyim sezarin hakkı sezara
Şimdi ilk isim pastaneyi arayıp tereyağlı simit ve ekler söylemek olucak ekleri akşam dizimi izlerken çayla yiycem beş on tane kadsr

günaydın hayırlı cumalar canlar

hayırlı cumalar abla
guzel hitmis canım hadi sen 8 lere ben 7 lere yol alalım
geçmiş olsun
Gecen hafta 78.8
Bu hafta 77.8
Fark 1kilo
%0.78
U UcanSupurge doğru hesaplamismiyim canım
yanlış hesaplamissin canım verdiğin kilo ×100 çıkan sonucuda geçen haftaki kilona bol
herkes superrrr
gecen.cuma 65.8
bu cuma 65.5
-300
kilo azaldikca zor veriliyor gayet iyi
Bildirimim
Geçen hafta:105.2
Bu hafta:103.5
Fark:-1.7
Yüzde:%1.61
guzel gitmiş tebrikler canım
Heellöööö takım bol eksiler diyeceğim ama coşmuşsunuz haayyyy maaşalah gadasını aldıklarım

Geçen hafta : 65.3
Bu hafta : 64.6
Giden: 0.7
Yüzde: %1.07

Dün sabittim elhamdülillah
bir günde süper eksi
Bildirimim
Geçen hafta 81.9
Bugün 80.3
Fark -1.6
Zalim regl ne güzel 79u görecektim
olsun ucundan az kalmış
kardeş, evlat, ana baba insanda önce Allah korkusu olacak huy filan değil başkasına iftira atmak eziyet etmek hastalıklı ruh hali bence ama hasta olması sıkıntı nede olsa kardeş işte arar uzatmaz geçmiş olsun der sonra yine görüşmezdim Allah korusun en kötüsünü düşünmek gerek aklında vicdanında kalmasın . Hele çocuğu piskopat babasına yeni bir koca uğruna vermesine o kadar üzüldüm ki koca olmasada ömür geçer aama insan kokusuna doyamadigi evladı nasıl verir içim almıyor

Tebrikler cnm ya bende girsem mi ki listeye sonra yer kalmaz mi diyosun
Sende mezun olmuştun dimi hamilelik öncesi ben gireceğim ya nasıl olsa bilirsiniz ben tatilde hep zayıflarım neden mi çünkü kalabalıkta yiyemem yalnızken gömdüğüm için ne varsa

Süper canım

Pazar: 85.2
Cuma: 84.1
Fark:-1.1
Yüzde :1.29

Ben en iyisi listeye gireyim yoksa yer kalmayacak kapağı attım attım . Düne göre çok birşey gitmemiz ama WC ye çıkamadım neyse haftaya kalsin oda
Tebrikler canım
Tebrikler canım

aman iyi bari cnm dikat et
yaaa ne güldüm ben kv yazıyorum telefon kg yapiyo

Teşekkürler cnm

beni geçmişsin zalımın kızı kız tuvalete ne bırakacan da 400 g fark edecek

Son düzenleme:
canım bildiriminde hata var farkın 1.3 değil mi 1.1 e göre yüzde hesaplamışsın emin olup ona göre paylaşım yapalım 1.3 e göre yüzden 1,87 strontium

Son düzenleme:
Handandandan kaptanim listeye girebiliyomuyum artik

bugun tartildim cok kotu sonuc(
yinede bildirim yapayim.

65.9

58 le izne ayrilmistim(
hic hatirlamiyorum ama Handandandan Handandandan beraber ayni hafta ayrilmistik hatirladigim kadariyla
kaptanim listedeyse bende girebiliyorum galiba
Hafta olarak muhtemelen girebiliyorsun canım
Takım derecesini olumsuz etkileyemeycekse alırız.
Ancak senden mezun olana kadar izin istemeyeceğine dair söz istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…