- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.601
Tebrikler cnm ya bende girsem mi ki listeyePazar: 85.2
Cuma: 84.1
Fark:-1.1
Yüzde :1.29
Ben en iyisi listeye gireyim yoksa yer kalmayacak kapağı attım attım . Düne göre çok birşey gitmemiz ama WC ye çıkamadım neyse haftaya kalsin oda
Eline emeğine sağlık canımSpor listesi Sonuclar
1. M maygirl__ (1.755 puan)
2. @ATTRAENTE (832 puan)
3. @Beyazkugu87 (668 puan)
Tebrikler kizlar
kolik zamanı o kadar alıştıki kucağa anlatamam hele babası kucakta gezdirirken bide abi ile saklambaç oynuyor ,kovalamaca oynuyor nasıl yere alışacak bilmiyorum ben keyifliyken yerde bırakıyorum ki alışsın diye artıkhaklısın ablacım öyle yapıyorum 3-4 günde mutfağı temizlycem zaten bu gidişle
aynen abla acayip iyi oldu temizlik yaparken yemek Faslı yorucu oluyor
ohh ne güzel olmuş kendiyle ilgilenmek de çok mutlu ediyor insanı
hadi hayırlısı canım hakkında bi yerde nasibin bekliyordur seni
çok iyi olmuş canım kg hep sizin yanınızda mi kalıyordu
hadi yeni başlangıcın hayırlı olsun diyim o zmn
insAllah
yaa ne güzel abla dinlenirsn 2 hafta çok yoruluyorsun
geçmiş olsun canım
süpersin ya vala her mesajın ayrı bı enerji afiyet olsun kuzulara annelik işte
yaa kucağımda hiç denemedim nasıl yapion kız MaşAllah
yürüyüşü nerde yaptın kız gece gece
yaa çok geçmiş canım regl ağrısı mi
süpersin canım MasAllah
kız o nasıl yüzde öyle MaşAllah o kiloda -1.9 süper ne yiyip ne iciyon
tebrikler kaptanım güzel eksi
tebrikler canım Süper eksi
tebrikler canım 6lara inmisin hızlıca 5lere geçersin insAllah
çok değil canım nerede hata yaptığını biliyorsan düzeltirsin
afiyet olsun canım kuzuya benim kız uyuyor oğlum tilki uykusunda her an uyanabilirtartı için heyecanlıyım ama vücuda kadar bekliycem
Allah kolaylık versin canım❤
Haftaya kalmis fazlası artık :)Günaydın kızlar
Bende kilo bildirimimi yapayım
Geçn Cuma 79,5
Bu Cuma 79
Fark 0,5 kg
Daha fazla olabilirdi ama gece kitaba dalıp çok geç yattım, şu an o yüzden tuvalet sorunu yaşıyorum
Geçen hafta 79.3
Bu hafta 77.3
Yüzde 2.23
Kaptanım bugün kendime ziyafet çekmeyi hakettim dimi amaHandandandan
Eki Görüntüle 2692402
tebrikler canım süper valla ne deyim sezarin hakkı sezara
Şimdi ilk isim pastaneyi arayıp tereyağlı simit ve ekler söylemek olucakekleri akşam dizimi izlerken çayla yiycem beş on tane kadsr
hayırlı cumalar ablagünaydın hayırlı cumalar canlar
guzel hitmis canım hadi sen 8 lere ben 7 lere yol alalımEveet kahvaltim hazır tartıldım paylaşayim artık
Geçen hafta: 94
Bu hafta: 91.8
Fark: -2.2
Benim için süper rakam esnek diyet yaptığım halde güzel gitmiş menü vermiyorm alisamadm şimdilik tatlı kacamaklarim oldu bu hafta bı kaç gün ama genel olarak diyet modundaydm
geçmiş olsunKızlar günaydın bildirimim:
Gecen hafta 72.1
Bugun 72.3
Fark +0.2
Yuzde icin tersten nasl hesaplaniyor ayni sistemmi bilemedm.
dunku agrilarn sebebi belli oldu sabah regl olmusm zaten biturlu artıları atamamistm 8de uyandm 2 saatir bekliyorm gidicegide yok, sadece regle bahane bulamam tabi haftasonu kotu beslendm o yuzden bu haftasonun o hatayi yapmiycam, herkezden cok ozur dilerm haftaya fazlasiyla telafi edicem insallah
yanlış hesaplamissin canım verdiğin kilo ×100 çıkan sonucuda geçen haftaki kilona bol
herkes superrrrhay maşallah bu kadar az kilon olmasına rağmen muhteşem ötesi bir rakam tebrikler gülüm
mezun olsan da buralardan ayrılma kilonu tam oturtup korumayı tam başarana kadar ki sonra uğraşmana gerek kalmasın gülüm
kilo azaldikca zor veriliyor gayet iyigecen.cuma 65.8
bu cuma 65.5
-300
guzel gitmiş tebrikler canımBildirimim
Geçen hafta:105.2
Bu hafta:103.5
Fark:-1.7
Yüzde:%1.61
bir günde süper eksiHeellöööö takım bol eksiler diyeceğim ama coşmuşsunuz haayyyy maaşalah gadasını aldıklarım
Geçen hafta : 65.3
Bu hafta : 64.6
Giden: 0.7
Yüzde: %1.07
Dün sabittim elhamdülillah
olsun ucundan az kalmışBildirimim
Geçen hafta 81.9
Bugün 80.3
Fark -1.6
Zalim regl ne güzel 79u görecektim
kardeş, evlat, ana baba insanda önce Allah korkusu olacak huy filan değil başkasına iftira atmak eziyet etmek hastalıklı ruh hali bence ama hasta olması sıkıntı nede olsa kardeş işte arar uzatmaz geçmiş olsun der sonra yine görüşmezdim Allah korusun en kötüsünü düşünmek gerek aklında vicdanında kalmasın . Hele çocuğu piskopat babasına yeni bir koca uğruna vermesine o kadar üzüldüm ki koca olmasada ömür geçer aama insan kokusuna doyamadigi evladı nasıl verir içim almıyorÖyle çektim ki bu huylarından
Eskiden annemi şişirip şişirip üstümüze salardı, yıllarca terör esti evde onun yüzünden
En son ölmeden üç ay evvel annem helallik istedi benden, onun yüzünden size eziyet ettim diye ama ne fayda ki yaşandı, koskoca kadını ne hale düşürdü, kalbim affetmiyor, merhametim susmuyor, öyle pis bir durum ki
Sende mezun olmuştun dimi hamilelik öncesi ben gireceğim ya nasıl olsa bilirsiniz ben tatilde hep zayıflarımTebrikler cnm ya bende girsem mi ki listeyesonra yer kalmaz mi diyosun
Süper canımselam kızlaarrr şöyle bır goz gezdırdım çılgın kılo verısler var
cuma 69.4
bugun 68.1
fark 1.1
yuzde 1.6
dun 67.8 dım ama bugun wc e gıtmeyı bekleyemedım haftaya 66 a gıderken bır daha 67.8 den gecerım artık napalım
Tebrikler canımPazar: 85.2
Cuma: 84.1
Fark:-1.1
Yüzde :1.29
Ben en iyisi listeye gireyim yoksa yer kalmayacak kapağı attım attım . Düne göre çok birşey gitmemiz ama WC ye çıkamadım neyse haftaya kalsin oda
Tebrikler canımselam kızlaarrr şöyle bır goz gezdırdım çılgın kılo verısler var
cuma 69.4
bugun 68.1
fark 1.1
yuzde 1.6
dun 67.8 dım ama bugun wc e gıtmeyı bekleyemedım haftaya 66 a gıderken bır daha 67.8 den gecerım artık napalım
aman iyi bari cnm dikat et
yaaa ne güldüm ben kv yazıyorum telefon kg yapiyo
Teşekkürler cnm
beni geçmişsin zalımın kızıselam kızlaarrr şöyle bır goz gezdırdım çılgın kılo verısler var
cuma 69.4
bugun 68.1
fark 1.1
yuzde 1.6
20 kiloyu kaç ayda aldınU UcanSupurge
Nanekekik 628. Etapta 66.9 ile mezun oldu başlangıç kilosu:85.2 hedef kilosu: 68 (şimdilik )
canım bildiriminde hata var farkın 1.3 değil mi 1.1 e göre yüzde hesaplamışsın emin olup ona göre paylaşım yapalım 1.3 e göre yüzden 1,87selam kızlaarrr şöyle bır goz gezdırdım çılgın kılo verısler var
cuma 69.4
bugun 68.1
fark 1.1
yuzde 1.6
Az hiçten iyidir canımSelam canlar cok yogunum yine
Gecen cuma 72.2
Bugun 71.7
Yarim yarim 10 senede hedefteyim insallah. Bu ne ya
Handandandan kaptanim listeye girebiliyomuyum artik
bugun tartildim cok kotu sonuc(
yinede bildirim yapayim.
65.9
58 le izne ayrilmistim(
Hafta olarak muhtemelen girebiliyorsun canımhic hatirlamiyorum amaHandandandan Handandandan beraber ayni hafta ayrilmistik hatirladigim kadariyla
kaptanim listedeyse bende girebiliyorum galiba
Ne zaman ayrıldin, kaç ile ayrıldın,, hatırlıyor musunTebrikler cnm ya bende girsem mi ki listeyesonra yer kalmaz mi diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?