- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.641
Allahim allahim sana geliyorum.
Hayirlisiyla karistirmadan cevaplarim ins
Okurken gozleriniz sasi olabikir dikkat
canikom koruma kralicesi bence onceden ne yapiyorsan onu bi dusun ve uygulamaya calis canim.
keske cikmasaydi hassasiyetin canim. Baya dikkat etmen gerek omur boyu olmasida cabasi.
oy bende sevindim sebebsizce abla.iyi dinlenmeler
temas muhtemelen vardi degilmi canim. Maske bile tam korucudu degil diyorlar
iyiyim ablam cok sagol
Bugun karantinamiz bitti sabah cikip ekmek aldim geldim 15 gundur disari cikamyinca o bile ne guzel geldi
kotu hissetme abla bence herkes de olan bisey bence bu. Belli etmesede icten ice hep biri fazla sevilir
oy kuzum benim.kiyamam ya. Ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum.
İns yoktur allerjisi oyle denkgelmistir hep ins
ins iyi gelecek canim kizina bu durum. Rabbim safi ismiyle sifa versin ins
harika eksi canim . tebrikler
Kolay gelsin bu arada
masallah canim bu kiloda bu eksi bu yuzde
tebrikler kaptanim ibre asagi dogru inmeye alisti
gayet guzel eksi canim tebrikler.
Baska takimda devam edersin ins canim emeklerin bosa gitmesin ins
tebrikler canim guzel eksi masallah
canim hemen dur de bak tecrube konusuyor bi saldinmi toplanmiyor
hayirli cumalar canim.
Tebrikler canim guzel eksi
az gitmis ama gitmis canim.
Haftaya bonus olsun ins fazlasi
aradaki rakami gormeden diger rakama atlamak sahane
tabiki yapmiyosrsun boyle bisey sevinmeninde bi siniri var kiz birak o telefonu elinden sakince
masallah canim benim. Supper
haftasonu arti.olunca toparlamakta zor oluyor canim. İns haftaya guzel eksi gelecektir
tebrikler canim
tebrikler canim hedefe emin adimlarla ilerliyorsun
listeye giremesende girmis gibi basla bunhafta canim
canim zor olaylar. Ama esinle konusup ortak karar en mantiklisi. Esininde dedigi gibi sadece kardesinle sen gorusebilirsin. Ama seni uzecekse ona gore bir tavir sergilemen daha mantiki. Rabbim icini ferahlatsin ins
az da olsa gidiyor abla.
Bu hafta az dikkatle bence guzel eksi gelir senden
eline saglik canim.
Kizlar tebrik ederim hepinizi
eksi candir canim
İns haftaya daha guzel eksi gelecek
tebrikler canim cok guzel eksi
tebrikler canim. Yuzden 1 uzeri dun sabit olamna ragmen guzel eksi
regle ragmen cok guzel eksi canim
gayet guzel eksi canim daha ne olsun
tebrikleer canim benim.
Sagligin nasil daha iyimisin
yinede eski olman sahne canim.
Haftaya guzel eksi gelecek bence oyle deme
tursu tuketiyorum evet ama cok degil canim.
Bilmuyorum onumuzdeki haftalara bakacagiz artik
Keşke biz hamile kalınca kocalar kilo.alsaBen de hamilelikle birlikte son 2 yılda tam 32 kilo aldım19 u gitti daha 13 ü var
1.68 canımBoyun kaçtı canım ?
Sonic listelerine gir arama kısmına nickini yaz ve sadece bu konuda ara de canımHangi etapta kaç kg ile mezun olup izne ayrıldığımızi nerde buluyoruz canım
Tamam canım ben sen de izindesin sanmışım teşekkür ederimU UcanSupurge canım benim yüzdemi bolmeyeceksinyeni üye gibi alacaksın direk ama mezun üye diye belirteceksin dur ben bı kurallara bakayım değişiklik var mı
Çoğu gitmiş canımBen de hamilelikle birlikte son 2 yılda tam 32 kilo aldım19 u gitti daha 13 ü var
Aynen 15 üye galiba maksimum değil mi yanlış hatırlamıyorum yer var hepimizeU UcanSupurge tamam kurallarda pek bı değişiklik olmamış. Bu hafta sonuc listesi sırasıda bizim takimdaymis . Üye üst sınırını açmışlarFit mutlu anne korkmaya panik yapmaya gerek yokmuş
Eskiden öyleydi ama değilmiş değişmiş üst sınır yok alt sınır 3Aynen 15 üye galiba maksimum değil mi yanlış hatırlamıyorum yer var hepimize
Gözlerim nayır nolamaz kör oldumAllahim allahim sana geliyorum.
Hayirlisiyla karistirmadan cevaplarim ins
Okurken gozleriniz sasi olabikir dikkat
Süpersin
Bir daha boyle birsey yapmayacagimGözlerim nayır nolamaz kör oldum
Kız bu sayfanın yarısı senin alıntıların
Şifa olsun çocukuma böyle çocukları severizKahve yapıp yanında çikolata gömeyim dedim kız uyandı kahve soğudu bitterimide oğlum bitirmiş bileyüzde 80 bitteri yiyor ya cocuk
TM cnm saolasinSonic listelerine gir arama kısmına nickini yaz ve sadece bu konuda ara de canım
U UcanSupurge tamam kurallarda pek bı değişiklik olmamış. Bu hafta sonuc listesi sırasıda bizim takimdaymis . Üye üst sınırını açmışlarFit mutlu anne korkmaya panik yapmaya gerek yokmuş
Vay vay 12 buçuk kg fark var
cok artin yik canim. Biraz dikkat etsen gider korumada normal bence64.7 ile mezun oldum yanlış hatırlamıyorsam
ya ben cahil bulamadim sonuc listeleri ne nereye yazacamSonic listelerine gir arama kısmına nickini yaz ve sadece bu konuda ara de canım
Su an oyle bir istek banada geldi minnosum uyurken hemen yapip iciyim bariKahve yapıp yanında çikolata gömeyim dedim kız uyandı kahve soğudu bitterimide oğlum bitirmiş bileyüzde 80 bitteri yiyor ya cocuk
Hamilelikle birlikte 12 buçuk canım bence çok da fena değil gibiVay vay 12 buçuk kg fark var
bı ara grubun bebeleri analarina birşey yedirmiyoKahve yapıp yanında çikolata gömeyim dedim kız uyandı kahve soğudu bitterimide oğlum bitirmiş bileyüzde 80 bitteri yiyor ya cocuk
Olur canım bı kaç hafta daha bekleyelim deneme süresi olsunSüpersinliste durumuna göre bakalım Fit mutlu anne biraz beklesek mi canım git gellerin beni korkutuyor açıkçası tamam ben eminim dediğin zaman alalım seni listeye olur mu ?
Sen hiç bakma senya ben cahil bulamadim sonuc listeleri ne nereye yazacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?