Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ohaa be ben kalan 5 kgyi veremezken bu computer bana ideal kilon 55 dokuz kilo vermen lazım diyo iyide ben 9 kilo verirsem çöp bebek gibi olurum yawww :44:

Anaaaaa kızlar benim tersim döndü. Ben dünü cuma sanıyordum ve kilo bildirimi yapamadığımı söylemiştim. Meğer bu gün cumaymış ama çok geç kaldım :) :)

Son düzenleme:
Yaaa civil civil oldu form. Ramazan ayında sıkılıyordum valla.. Yarın işe gelip çalışma ihtimalim var. Gelirsem girerim zaten.

Sabah standart kahvaltı
yeşil çay
Öğlen sebze yemeği vardı. Birde meyve yedim.
Akşamım belirsiz :44:

Yeşil çayımı içiyorummmmm

Gayet verımlı bı gundu benım acımdan ...Evdede az yaglı borulce yemegı var yanında sogusle onu yıyıp bıde betus sporu yaparsam 10 numara 5 yıldız bı gun olacak

Ben de şimdiye kadar yediklerimi yazayım...

Sabah çok geç uyandığım için kahvaltıyı atladım. Uyandığımda 1 tane muz yedim.

Öğle yemeğimde 200 gr türlü(etsiz ve 2-25 kg sebze için 3 yemek kaşığı yağ), 200 gr yoğurttan cacık, 150 gr püre (2 dilim ekmeğe eşdeğer), 25 gr ekmek...

Ben de bugünkü menümü yazıp evime kaçayım

SABAH
1 tabak ayran çorbası (Çok tok tutuyor)

Ara: 2 mürdüm eriği

ÖĞLE
1,5 kase domates çorbası
1 kaşık kadar tavuk döner
1 ayran

Ara: 4 incir

AKŞAM
Bol salata

Toplam: 3 bardak yeşil çay

SPOR: 75 DK yürüyüş+20 dk kendi kendime birşeyler sallıcam işte

Yeşil çayımı içiyorummmmm

Gayet verımlı bı gundu benım acımdan ...Evdede az yaglı borulce yemegı var yanında sogusle onu yıyıp bıde betus sporu yaparsam 10 numara 5 yıldız bı gun olacak
bende bugün çok iyi gidiyorum sadece kızımın getirdigi kornet dışında şimdiye kadar 3 yeşil çay bitti 3 lt su bitti 1 lt daha içerim zaten sporda çok terledigim için fazla içiyorum
hep böyle devam edersin inşallah bende sana bakar yemem

kız sabah nasıl içtin ayran çorbasını ben peynirsiz yumurtasız kahvaltı yapınca hiç gözüm doymuyor
90 artılarda spor yarışı yapıyoruz ben yine 1. olmuşum ama kilolar ekleniyor

Şimdi babam arıyoooo kızartma yaptık gelmıyonmu dıeee uuhhhhuuuu kahretsın yaaa Yemıycem ama cok kararlıyım;

Bugunku menum ;

Sabah;

2 bardak elmalı su
1 bardk nescafelı sut

Ara;

2 bardak elmalı su

Öğle;

2 dılım kepeklı ekmekten sand.
domates
salatalık

3 kupa yeşilçay

2 bardak elmalı su

Akşam;

2 kepce az yaglı borulce
domates
salatalık

yemeeee..... cısss... başının etini yerim bak :)))

Gözüm üstündeeee..... yarından itibaren sıkı yönetim ila edildi....

Merhaba bayanlarrr...
Öğleden sonta arada 110 gr armut yedim.
Sonra 45 dk yürüyüş yaptım.
Akşam yemeğinde de 200 gr türlü, 150 gr cacık, 70 gr fırında yağsız, salçalı patates( 1 dilim ekmeğe eşdeğer), 27 gr ekmek yedim...
Tekrar arada da armut yiyeceğim.

1.5 lt su içtim. Hadi bakalım....

Günaydın Kızlarrr ;

Herkese iyi hafta sonlarııı..Dun aksakı kızartma sınavım basarıyla sonuclandı bana tebrık cakabılırsınız...

Dun aksamkı menum ;

3 kepce borulce
domates
salatalık

1 bardak cayyyy

Hadı ben ıslerın basına gıdeyım gelırım gene

Günaydınnnn kızlarrrrrrrrr!!! Off yine bir cumartesi ve yine sürüne sürüne işe geldmmm, pazartesilerden değil cumartesilerden nefret ediyorumm..

Neyse vakit öldürmek için birşeyler yapıcazz artıkkk. Hiç iş miş yapasımmm yokk.

günaydın beybiler,

Bu günkü menüm

Sabah
2 domates
3 biber
3 yumurtadan oluşan menemen
tuz koymadım bir tatlı kaşığı sıvı yağ

yarısını yedim yarısını köpüş yedi.... sağolsun diyetime yardımcı oluyor o olmasa ben hepsini yerim valla :)))) her şeyime ortak

Ara 11:00 1 alpella çukulatalı süt almaz olaydım....
1 sütlü nescafe iki parmak sütle bu

Öğle 1 elma

Ara 1 şeftali

Akşam haşlanmış tavuk göğsü yanına marul salatası yanına yoğurt

niyet böyle bakalım neler olacak.....

dün ne yürüyüş ne spor yapabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…