Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam arkadaşlar,
Bizim evin interneti kesik sık sık giremiyorum. Bugün itibari ile 108.7 kilom.. Beni de yazın mutlu oldum

tebriklleeer ekledim bile ...

Eklentiler

• $kilolaar2.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
şimdi ballarım canlarım malum benim bugün son gün ayın 17 sine kadar izinli yazın emi
birde benim fikrim hem paylaşımı az,hemde 2 hafta üst üste sebepsiz kilo bildirimi yapmamış olanı guruptan çıkaralım acımasızlık değil ama başka türlüde topik amacını aşıyo bide betüşün son sıraladığı spor listesininde yapıldı şeklinde bildirimini şart koşalım bir ileri 2 geri olmuyo böyle

Kızlarr genel paylaşım alanından bir bilgi bence gayet faydalı okuyup uygulanmalı !

Forumun yüz karasıyımm yaa Acilen toparlanmam lazımmm, şu aşk meşk işleri bana hiç yaramıyor yaa...

sen şu işi bir anlatsana kuzum tecrübeli ablaların sana fikir versin şimdi ben anlamadım üzüntüden mi sevinçten mi yedin eşimle tanıştığım ilk zamanlarda,flört döneminde,onunla buluşacağım zamanlar yemeden içmeden kesiliyodum kavga edincede ne bulsam yiyodum

izinlisin diye herşeye izin veremeyiz..... kilo vererek geel.... sakın almaaa.... yarışma devam ediyor....

betüş benimde temennim bu yönde emin ol tatilde ultra herşey dahilde kilo almazsam sana söz evde olduğum hafta hiç almam

iyi işte envai çeşit salata yiyebilcen hemde hazırlamakla uğraşmadan.... bıcırığın peşinden koşarkende kilo verirsin elbet...

*** 9. Takım 279. Etap Sonuçları ***

Fadime0292,9/95,5/-2,6/%-2,80)
Mursh: (84/85,4/ -1,4/%-1,67)
Nagieymen(63,5/64,1/-0,6/%-0,94)
Nora (67,5/70,5/-3,0/%-4,44)
antsibel (65) kilo bildirimi yapmadı
taçsızprenses (78,6/78,6/0,0/%0,00)
buk@ (108,2/108,7/-0,5/%-0,46)
rdlpstck (54,8) kilo bildirimi yapmadı
btlbetul (67,8/67,8/0,0/%0,00) 258. etapta geri dönmek üzere ayrılan üye

9.Takım Toplam % -1,23

BETULCUM SENIN VERDIGIN KILOYU ONUMUZDEKI HAFTA YAZICAM SENIN GIDIP GELMEN KARISTIRDI ORTALIGI BIRAZ....bU DA BIZE KAPAK OLSUN IYIMI HEPIMIZ DOKULMUSUZ

işleer çoook yoğun.... çooook bunaldım.....daha öğle yemeğimi yiyemedim.... en son 3 kayısı yedim öğle yemeği niyetine bir de sütle nescafe içtim..... şimdi hala çok işim var... gene sütle nescafe yapıcam ve elma yicem... benim menü yalan oldu.....

acı yok rakiii... önümüzdeki hafat fire vermek yok.... sıkçaz dişimizi ben inanıyorum yapıcaz....

Alıntıyı yanlış yapmışım bi daha geri dönemedim nagiş cnmm benim durum biraz tuhaf geçen yıl yine aynı kişiden dolayı 12 kilo verniştim (üzüntüden) bu kez de üzüntüden yemeye veriyorum kendimi ne de olsa kendimi beğendireceğim kimse yok diye düşünüyorum sanırım. ama aynı durumu ilk cicim aylarında ben de yaşıyordum hiç bir şey yiyesi gelmiyor insanın hele görüşmeye gidince karnım dümdüz oluyordu ama şu sıralar kendimi ruhen çökmüş gibi hissediyorum. işteni herşeyden sıkıldım açıkcası.
Şükürler olsun yine de büyük derdim yok, o yüzden hemen toparlamam lazım kendimi ben depresyona girince de cıkmak bilmiyorum çünkü.

Neyse toparlıcam kendimi bu hafta batırdım herşeyi zaten. Yeşil çay içmiyordum uzun süredir, bankaya gittim 15 dk tempolu yürüyüş yaptım ve kayısılı yeşil çay aldım kendime tadı müthiş ya ben çaykoliğimdir artık normal çay içmem sürekli bunu içerim

ögle menüm şöyle yarım saat önce yeşil çay
sonra yemegimi yedim
patlıcan biber közledim evdeki malzemelerle salata yaptım
4 k yogurt
4 kaşık lor peynirini yumurtanın içinde omlet gibi yaptım bol baharatlı yedim
şimdi çay içiyorum
akşam 4 ızgara köfte salata çorba yogurt yemeyi planlıyorum
suyum 3 lt kesin bittiyor

ahh cnm ya bu erkekler hayatın her döneminde dert bak ben dönene kadar müsade toparla kendini
ben kaçar kızlar fırsat bulursam gelirim arada bakmaya bolca kilo verin ben gelene kadar

ahh cnm ya bu erkekler hayatın her döneminde dert bak ben dönene kadar müsade toparla kendini
ben kaçar kızlar fırsat bulursam gelirim arada bakmaya bolca kilo verin ben gelene kadar

nagişimm sağol, toparlıcam inşallah. Herşey daha güzel olacak diye kendimi teselli ediyorum inşallah öyle olur.

Bu arada iyi tatilller şimdiden sana, bizim yerimize de eğlen, dinlen

akşam yemeğim
1 kase marul
1 domates
1 salatalık
1 çerliston
1 parça peynir
1 yk. makarna
1 yk yoğurt

hepsini çırptım ilginç bir karışım oldu :)))

Allah ım ne kadar sağlıklı besleniyorum tıpkı filmlerdeki gibi salata tabağı falan hazırlıyorum kendime.... ölceğim falan mı yaklaştı acep...

Şimdide elma kromlu çayımı hüpletiyorum.......

nagişimm sağol, toparlıcam inşallah. Herşey daha güzel olacak diye kendimi teselli ediyorum inşallah öyle olur.

Bu arada iyi tatilller şimdiden sana, bizim yerimize de eğlen, dinlen

tşk ederim cnm

nagiş tatile gidiyormuşsun güle güle git gel kilo alma sakın hatta çok yüz kilo ver

heheheh yüzme bilmiyorum ki paşayla kenarlarda gezinirim işte

elma krom ne yawww amma asorti oldun sen bak beni bekle çok kilo verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…