- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.861
Sen de iyi ki varsın canım iyi ki tanıdık seniHerkese merhabalar
Bu haftanın birincisi oldum ve hedef kiloma ulaşarak mezun da oldum. O yüzden çifte bir mutluluk yaşıyorum
Hergün bir kutu peynir 3 zeytin ekmek tükettim.Akşamları da 8 tane kuru fasulye buharda haşlayıp diyet yapıp ancak verdim. Şaka şaka
Emziren bir anne olarak 5 aylık bir oğlum 4 yaşında bir kızımla aktif bir hayatım var. Hafif beslenerek ve herşeyden yedim. Ama doğum yaptığım bu zamana kadar tatlı börek vb şeyler tüketmedim.
Kilolu olarak diyete başlamadım. O yüzden emzirmeyi de destekleyerek hızlı kilo verdim. Tabi ben verdikçe oğlum alınca daha mutlu oldum.
Tiroid hastası olan biri olarak her şekilde kilo verilir.
Benim hızlı vermeme en büyük etmen sevgili kaptanımızHandandandan ve görmeden ayrı bir bağla sevdiğim diyet arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepsi benim için birer hediye gibi
Sadece kilo verirken bir amacım vardı eski kıyafetlerime sığmak için haftada 1 giyerdim. Şimdi en küçük bedene olan elbiseme 36 bedene girebiliyorum
Mefkurem U UcanSupurge @Poni Bon Fitt_anne @Beyazkugu87 Namaria @Ucmelekannesi Fit mutlu anne @MmerVveeEee @Pnrrr-20 @Elisa01 @zumazuma @strontium @maygirl59_ etiketleyemediğim diğer arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler iyiki varsınız
Moms ne canım öğlen makarna çok az ama tarhana ile beraber olmamış sanki bazlama da var sezo nedir afiyet olsunMenü 18 Eylül
Sabah(8:00)
2 dilim tam buğdaydan tost
Çay
Ara(11:00)
Moms organik granula şeker ilavesiz 4 YK 1 bardak sütle
Öğlen (14:00)
1 kase tarhana çorbası
3 çatal makarna
Akşam(18:00)
1 el kadar ( benim ellerim Küçük :) ) bazlamaya et sote yanında sezo bir bardak ( valla çok canım istiyordu cuma diye araya karıştırdım 3 aydır aklımdaydı :) )
Su: 3 lt spor: 1 mile Leslie express + 15*3 = 45 point @Pnrrr-20
çok güzel cuma için süper18 Eylul 2020
Kahvaltı 9.00
-1 haşlanmış yumurta
-1 ortaboy domates
-1 salatalık
-1 dilim peynir
Ara Öğün 14.00
-2 yk yulaf ezmesi
-1 bardaktan az süt
Akşam Yemeği 18.20
-yarin tabak ciğer sote
-yarım tabak tam buğday makarna
-yarım kase yoğurt
su 2lt
spor》 120 dk normal tempo yuruyuş 120 puan
30 dk leslie 90 puan
50 ip atlama 10 puan TOPLAM:220 puan @Pnrrr-20
kızartmalar cuma ödülü olmus18 Eylül 2020
1 sahanda yumurta+1 dilim peynir+2 ceviz+2 tk süt kaymağı+2 dilim ekmek ve çay
Öğlen 14:00
2 galeta+1/2 dilim peynir+çay
Ara 16:00 yeşil çay
Akşam 18:00
5 tane kızarmış kıl biber+2dilim kızarmış patlıcan+yoğurt+3 kaşık makarna
Su 2lt
Spor yok
aslında akşam dışında iyiymiş ben ev yapımı hamburgeri doğru buluyorum içeriği temiz hamburger diye geçer hatta18 Eylül menüm
Bugün kötü oldu menüm ama yarın dengelemeye çalışacağım. Baştan diyeyim dedim
09.00
1 elma
15.00
1 ev yapımı hamburger (en küçük ekmeği yedim)
6-7 patates kızartması
Turşu
1 bardak ayran
17.00
yarım dilim yaş pasta
1 baklava
Kardeşimin doğum günüydü
Su:3 lt
Spor:30 dk yürüyüş=90 puan @Pnrrr-20
ogleden önceki meyvelerin birini azaltıp süt yada türevi olsa daha iyiymiş ama cumaya göre güzel18 Eylül Cuma
7.40
2 yk otlu cokelek
1 dilim tam buğday ekmeği
2 ceviz
Salatalik
10.30
1 kucuk muz
5 tane uzum
1 kucuk armut
15.00
3 yk menemenlik sos 2 yumurtadan menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim beyaz peynir
17.30
7 fındık
2 kuru kaysi
1 bardak sut
Su 1.5 lt
Spor 30 dk bolgesel 30 dk yoga (yatmadan yapacagim) 150 puan @Pnrrr-20
güzel cuma içinMENUM:
9:30 kahve yanına 1 pogaca
12:00 2 dilim cavdar ekmek, 1 dilim peynir, 1 tk labne, 1ck salca, 5 zeytin, közlenmis kapya biber ile domates
16:00 kahve yanina 2 kare bitter
16:30 1 kase mercimek corbasi, 2 tane kurdan kebabı, 2yk pilav, Salata
1.5lt su anca ama yatana 2 olur
Spor yok
bence az yiyorsun18 Eylül Cuma
09:30=== 2 adet biberli ekmek (1 pide gibi düşünün)
1 kk helva
Domates, salatalık, acı süs biberi
16:00=== 2 adet köz kırmızı biber
El kadar ekmek
2 yk lor peyniri
Domates, salatalık
Acı süs biberi
3 kepçe yoğurt
Su=== 2 lt
cuma için güzel böreklerin sabah olması iyi olmuş18 eylül 2020 menüm
12.00
2 adet patetesli gül böreği
14.00
1 kase üzüm
16.30
8 adet badem
19.00
4 kaşık şehriye pilavı
1 adet kabak dolması
Yoğurt
Su 2 litre
Spor leslie 30 dk
vayyy super menu kaçamak sıfır18 Eylül menüm
Kahvaltı 10:00
6 adet zeytin
1 parça peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Maydanoz
1 adet ceviz
2 dilim tam buğday ekmeği
Çay
Öğlen 13:00
1 kase bamya çorbası
Bi küçük kase salata
1 küçük dilim kavun
Ara 16:30
1 orta boy incir
10 tane küçük çiğ fındık
Akşam 19:00
1 kepçe etli nohut yemeği (susuz)
5 kaşık bulgur pilavı
1 kase salata
Ara 21:00
1 küçük şeftali
1 ceviz
Su 3ltyi geçer
Spor yok
Geçmişi okumuyor musun kızCanını yidiğimin nanesi kekiği hiç farketmemişim dur hele acele karar verme
Ben de diyorum ne eksik birincilik halayıbir cuma klasiği
Moms markası canım granulanin içeri temiz bir ürün şeker yok tatlandırıcı yok sadece yulaf ve hurmadanMoms ne canım öğlen makarna çok az ama tarhana ile beraber olmamış sanki bazlama da var sezo nedir afiyet olsun
10:30dski yediğin meyveler Heidi bı anda bana çok geldi onun dışında güzel canım afiyet olsun
haklısınız arkadaşlar 3 meyve yemem normalde zaten çok aram yoktur ama Suriyede geç döneceğimiz için başka seçeneğim yoktu.ogleden önceki meyvelerin birini azaltıp süt yada türevi olsa daha iyiymiş ama cumaya göre güzel
Aslında onu dusununce masum çözümhaklısınız arkadaşlar 3 meyve yemem normalde zaten çok aram yoktur ama Suriyede geç döneceğimiz için başka seçeneğim yoktu.
Bu menülerin biraz fazlasıyla 3 ayda 7 kg aldım.bence az yiyorsun
Benimkine kötü diyordum senin ki benden kötü ama azalttikcada zayıflıyor metoBu menülerin biraz fazlasıyla 3 ayda 7 kg aldım.
Bu hafta verdiğim 1 kg ise sabah akşam 1 saatlik yürüyüş ile oldu canım.
Benim metabolizma kötü maalesef
saol canımvayyy super menu kaçamak sıfır
ha tamam canım kız kola da mı içtin listeye girişi mi kutladinMoms markası canım granulanin içeri temiz bir ürün şeker yok tatlandırıcı yok sadece yulaf ve hurmadan
Sezo mu yazmisimzero cola canım
İstisnalar olabilir canım telafi edersin insAllahhaklısınız arkadaşlar 3 meyve yemem normalde zaten çok aram yoktur ama Suriyede geç döneceğimiz için başka seçeneğim yoktu.
yaa o kadar az yiyip nasıl alıyorsn kız hayret valaBu menülerin biraz fazlasıyla 3 ayda 7 kg aldım.
Bu hafta verdiğim 1 kg ise sabah akşam 1 saatlik yürüyüş ile oldu canım.
Benim metabolizma kötü maalesef
İyi geceler canımHerkese iyi geceler yarindan itibaren daha temiz menulerle aranizdayim liste sorumluluğu başladı
Takma cnm öyle ha deyince gitmiyor ki kilolar ama gidecek insAllahKocama sinir oldum onu bugün odadan atıp kızımla yayila yayıla yatacağım haberi yokne zaman kilo verecksin diyor sanki hopp deyince 10 10 gidiyor bu kilolar
Hak etmiş ona mı kalmış tasasıKocama sinir oldum onu bugün odadan atıp kızımla yayila yayıla yatacağım haberi yokne zaman kilo verecksin diyor sanki hopp deyince 10 10 gidiyor bu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?