Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen de iyi ki varsın canım iyi ki tanıdık seni

Moms ne canım öğlen makarna çok az ama tarhana ile beraber olmamış sanki bazlama da var sezo nedir afiyet olsun

çok güzel cuma için süper
kızartmalar cuma ödülü olmus
aslında akşam dışında iyiymiş ben ev yapımı hamburgeri doğru buluyorum içeriği temiz hamburger diye geçer hatta
ogleden önceki meyvelerin birini azaltıp süt yada türevi olsa daha iyiymiş ama cumaya göre güzel
güzel cuma için
bence az yiyorsun
18 eylül 2020 menüm
12.00
2 adet patetesli gül böreği

14.00
1 kase üzüm

16.30
8 adet badem

19.00
4 kaşık şehriye pilavı
1 adet kabak dolması
Yoğurt

Su 2 litre
Spor leslie 30 dk
cuma için güzel böreklerin sabah olması iyi olmuş
vayyy super menu kaçamak sıfır
Canını yidiğimin nanesi kekiği hiç farketmemişim dur hele acele karar verme
Geçmişi okumuyor musun kız

Moms ne canım öğlen makarna çok az ama tarhana ile beraber olmamış sanki bazlama da var sezo nedir afiyet olsun
Moms markası canım granulanin içeri temiz bir ürün şeker yok tatlandırıcı yok sadece yulaf ve hurmadan
Sezo mu yazmisim zero cola canım

Bu menülerin biraz fazlasıyla 3 ayda 7 kg aldım.
Bu hafta verdiğim 1 kg ise sabah akşam 1 saatlik yürüyüş ile oldu canım.
Benim metabolizma kötü maalesef
Benimkine kötü diyordum senin ki benden kötü ama azalttikcada zayıflıyor meto

vayyy super menu kaçamak sıfır
saol canım
Moms markası canım granulanin içeri temiz bir ürün şeker yok tatlandırıcı yok sadece yulaf ve hurmadan
Sezo mu yazmisim zero cola canım
ha tamam canım kız kola da mı içtin listeye girişi mi kutladin Afiyet olsun
haklısınız arkadaşlar 3 meyve yemem normalde zaten çok aram yoktur ama Suriyede geç döneceğimiz için başka seçeneğim yoktu.
İstisnalar olabilir canım telafi edersin insAllah

Bu menülerin biraz fazlasıyla 3 ayda 7 kg aldım.
Bu hafta verdiğim 1 kg ise sabah akşam 1 saatlik yürüyüş ile oldu canım.
Benim metabolizma kötü maalesef
yaa o kadar az yiyip nasıl alıyorsn kız hayret vala
Herkese iyi geceler yarindan itibaren daha temiz menulerle aranizdayim liste sorumluluğu başladı
İyi geceler canım

Kocama sinir oldum onu bugün odadan atıp kızımla yayila yayıla yatacağım haberi yok ne zaman kilo verecksin diyor sanki hopp deyince 10 10 gidiyor bu kilolar
Takma cnm öyle ha deyince gitmiyor ki kilolar ama gidecek insAllah

Selam kizlar kilo veren, cabalayip veremeyen herkesi tebrik ediyorum. Reklama girermi bilmiyorum isim vermeyeyim. Su gida takviyeleri ile kilo verdiren kulupler varya onlarin en bilindik olani acildi bulundugum yerde. Siskolari ceviriyolardi yoldan benide aldilar. Tanidik bi arkadas zaten. Epeyce bi maliyetle bi kac urun sattilar. Yagimi suyumuda olctuler. Evdeki baskulle ayni cikti kilom. Sabah aksam yemek yerine verdikleri icecekten icecekmisim. Gunduz ve aksam 2 litre olacak sekilde bide cay icecekmisim. Sadece ogle ogununde yemek yiyebilecekmisim. Ayda 8 kilo garanti dediler. Cokta saglikliymis. Bi kus sutu yok icinde anlattiklarina gore. Cokta inanmamakla birlikte bide bunu deneyelim dedim aldim. Whatsuptan heran canli destek veriyorlar. Yemeden once soruyosun filan nekadar yiyeyim ne yiyeyim vs. Kotu yorumlar olur diye cok arastirma yapmak istemedim. Satan arkadas 90 kilodan 50 ye dusmus. Resimlerini filan gosterdi. Bakalim ben napicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…