Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ahanda Pembe Lotus geçmişim maşallah sübhanallah bana Ucmelekannesi sıra sende bebek

Bu menülerin biraz fazlasıyla 3 ayda 7 kg aldım.
Bu hafta verdiğim 1 kg ise sabah akşam 1 saatlik yürüyüş ile oldu canım.
Benim metabolizma kötü maalesef
Sana yürüyüş gerçekten yarıyor inşallah daim olur yürüyüşlerin bol bol eksilerin olur

Kocama sinir oldum onu bugün odadan atıp kızımla yayila yayıla yatacağım haberi yok ne zaman kilo verecksin diyor sanki hopp deyince 10 10 gidiyor bu kilolar
hırslandırmaya çalışıyordur canım
A.selam canım ne oldugunu tam anlamadım ama bu tarz şeylere hiç sıcak bakmıyorum. Bence insan kendi iradesiyle zayıflamalı kalıcı olması için

İyi geceler kızlar gider ayak sinirlerim zıpladı bugun burada hava birden sogudu sevgili kv ben ıcerde TV izlerken esimle buyuk kızımın yatagının carsafının altına usumesinler diye yorgan koymus ne guzel dusunmus bizi dedim ki bir baktım benim ve ufaklıgın yattıgı yerde bir sey yok acayip sinir oldum lafa gelince kızlarimdan ayırmam bla bla yaptıgı cok agırıma gitti ben mi abartıyorum sınır olma konusunda

Aleyküm selam canım enerjini düşürmek gibi olmasın ama o tarz ürünler bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası bu bu kiloları bı kaç ayda almadık ki bı kaç ayda verelim bı anda hızlı kilo kaybı vücudu baya yorar bence sen bilirsin tabi hayırlısı sağlık olsun da verirsin insAllah

Acaba dokunmakmı istemedi canım sizin yatağınız diye?

Senin yatağın altına koymamış ama küçügunkinfe de yok diyorsun kasıtlı mi ki bilemedim

canım motivasyonunu bozmak istemem ama aklına gelebilecek her türlü markanın pahalı takviyelerini denedim. Sağlıklı yaşam mottosunu hayatına entegre edemedikten sonra aldığın sonuçların bir anlamı kalmıyor çünkü geri alıyorsun bıraktığın zaman. Yine de dene canım ama belli bir kiloya indiğin zaman yeme alışkanlıklarını değiştirmen şart yoksa benim gibi fazlasıyla geri alırsın.

Esimin yattıgı yere niye dokundu o zaman canım onu bırak odaya gırmıs carsafı yorganı kaldırmış o kadar dusuncslı olsa odaya hıc girmezdi gider ayak beni yine sınır etmeyi becerdi
Hmm Bu kv anlasam ben iyi olacaktı Sen yinede sakin olmaya çalış bence zaten kalıcı değilsin

oww baya baya olmamış canım telafi edersin insAllah cuma ödül günü olmuş baya
Öyle oldu bugünlük telafi ederim ama inşallah
aslında akşam dışında iyiymiş ben ev yapımı hamburgeri doğru buluyorum içeriği temiz hamburger diye geçer hatta
Bence de hamburger sorun değildi. Patates ve akşamkiler olmasaydı. Ama hem annem çok ısrar etti hem cuma olduğundan tolere ederim diye düşündüm
Tahmin ettim ne olduğunu . Kullanıp baya kilo veren arkadaşlarım oldu fakat kas erimesi , böbrek sorunları falan yaşadılar. Çok pişman oldular. Teyzem kullandı bıraktığı gibi fazlasıyla aldı. Zaten o kadar kıssan verdiklerini kullanmasan da ayda 8 kilo verirsin

Oğlunu daha fazla düşünüyor demeksenin üşümediğini falan zannetmiştir yadavalla kuzum kv bu ne de olsa pek masum gelmiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…