- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.881
İlk 3 girmisimCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 692. ETAP
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
1. @Yasamakguzel123 === % 3.24 ===
2. @MmerVveeEee === % 2.80 ===
3.Fitt_anne === % 2.52 ===
4. @strontium === % 1.87 ===
5.Namaria === % 1.86 ===
6.Handandandan === % 1.31 ===
7.Pembe Lotus === % 1.27 ===
8. @hadikonusalim === % 1.16 ===
9. @Lusi === % 1.07 ===
ETAP SONUCUSU
@Pnrrr-20 === % -0.28 ===
Ahanda18 EYLÜL 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- ) @Yasamakguzel123 (56.8)
- ) @zumazuma (60)
- ) @Lusi (65.3)
- ) @Furha63 (65.5)
- @aslan26 (67.9)
- ) @strontium (68.1)
- ) @hadikonusalim (68.2)
- ) M maygirl__ (69.5)
- ) @chnnmkiz (71.8)
- )@Pnrrr-20 (72.3)
- )
Handandandan (75.5) - )
Ucmelekannesi (75.5) - )
Fitt_anne (77.3) - )
Pembe Lotus (77.8) - ) @ATTRAENTE (79.0)
- ) @Poni Bon (80.3)
- )@ekim2009 (81.7)
- )
Fit mutlu anne (91.8) - ) @mefkurem (101)
- ) @tacsizprenses (101.9)
- )
88prenses22 (103.5) - )
Namaria (105.4)
Liste hergün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
Sana yürüyüş gerçekten yarıyor inşallah daim olur yürüyüşlerin bol bol eksilerin olurBu menülerin biraz fazlasıyla 3 ayda 7 kg aldım.
Bu hafta verdiğim 1 kg ise sabah akşam 1 saatlik yürüyüş ile oldu canım.
Benim metabolizma kötü maalesef
hırslandırmaya çalışıyordur canımKocama sinir oldum onu bugün odadan atıp kızımla yayila yayıla yatacağım haberi yokne zaman kilo verecksin diyor sanki hopp deyince 10 10 gidiyor bu kilolar
A.selam canım ne oldugunu tam anlamadım ama bu tarz şeylere hiç sıcak bakmıyorum. Bence insan kendi iradesiyle zayıflamalı kalıcı olması içinSelam kizlar kilo veren, cabalayip veremeyen herkesi tebrik ediyorum. Reklama girermi bilmiyorum isim vermeyeyim. Su gida takviyeleri ile kilo verdiren kulupler varya onlarin en bilindik olani acildi bulundugum yerde. Siskolari ceviriyolardi yoldanbenide aldilar. Tanidik bi arkadas zaten. Epeyce bi maliyetle bi kac urun sattilar. Yagimi suyumuda olctuler. Evdeki baskulle ayni cikti kilom. Sabah aksam yemek yerine verdikleri icecekten icecekmisim. Gunduz ve aksam 2 litre olacak sekilde bide cay icecekmisim. Sadece ogle ogununde yemek yiyebilecekmisim. Ayda 8 kilo garanti dediler. Cokta saglikliymis. Bi kus sutu yok icinde anlattiklarina gore. Cokta inanmamakla birlikte bide bunu deneyelim dedim aldim. Whatsuptan heran canli destek veriyorlar. Yemeden once soruyosun filan nekadar yiyeyim ne yiyeyim vs. Kotu yorumlar olur diye cok arastirma yapmak istemedim. Satan arkadas 90 kilodan 50 ye dusmus. Resimlerini filan gosterdi. Bakalim ben napicam.
Aleyküm selam canım enerjini düşürmek gibi olmasın ama o tarz ürünler bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası bu bu kiloları bı kaç ayda almadık ki bı kaç ayda verelim bı anda hızlı kilo kaybı vücudu baya yorar bence sen bilirsin tabi hayırlısı sağlık olsun da verirsin insAllahSelam kizlar kilo veren, cabalayip veremeyen herkesi tebrik ediyorum. Reklama girermi bilmiyorum isim vermeyeyim. Su gida takviyeleri ile kilo verdiren kulupler varya onlarin en bilindik olani acildi bulundugum yerde. Siskolari ceviriyolardi yoldanbenide aldilar. Tanidik bi arkadas zaten. Epeyce bi maliyetle bi kac urun sattilar. Yagimi suyumuda olctuler. Evdeki baskulle ayni cikti kilom. Sabah aksam yemek yerine verdikleri icecekten icecekmisim. Gunduz ve aksam 2 litre olacak sekilde bide cay icecekmisim. Sadece ogle ogununde yemek yiyebilecekmisim. Ayda 8 kilo garanti dediler. Cokta saglikliymis. Bi kus sutu yok icinde anlattiklarina gore. Cokta inanmamakla birlikte bide bunu deneyelim dedim aldim. Whatsuptan heran canli destek veriyorlar. Yemeden once soruyosun filan nekadar yiyeyim ne yiyeyim vs. Kotu yorumlar olur diye cok arastirma yapmak istemedim. Satan arkadas 90 kilodan 50 ye dusmus. Resimlerini filan gosterdi. Bakalim ben napicam.
Hercai de başladı Bugun, ama sarmıyorEsim ilk is gunu erkenden yatti
Ve ben kirmizi odayi izliyorum.
Alintilara sabah donerim ins gozlerinizi sasi etmeye gelirim.
Bende ona bakıyordum cok guzelmişEsim ilk is gunu erkenden yatti
Ve ben kirmizi odayi izliyorum.
Alintilara sabah donerim ins gozlerinizi sasi etmeye gelirim.
Acaba dokunmakmı istemedi canım sizin yatağınız diye?İyi geceler kızlar gider ayak sinirlerim zıpladı bugun burada hava birden sogudu sevgili kv ben ıcerde TV izlerken esimle buyuk kızımın yatagının carsafının altına usumesinler diye yorgan koymus ne guzel dusunmus bizi dedim ki bir baktım benim ve ufaklıgın yattıgı yerde bir sey yok acayip sinir oldumlafa gelince kızlarimdan ayırmam bla bla yaptıgı cok agırıma gitti ben mi abartıyorum sınır olma konusunda
Senin yatağın altına koymamış ama küçügunkinfe de yok diyorsun kasıtlı mi ki bilemedimİyi geceler kızlar gider ayak sinirlerim zıpladı bugun burada hava birden sogudu sevgili kv ben ıcerde TV izlerken esimle buyuk kızımın yatagının carsafının altına usumesinler diye yorgan koymus ne guzel dusunmus bizi dedim ki bir baktım benim ve ufaklıgın yattıgı yerde bir sey yok acayip sinir oldumlafa gelince kızlarimdan ayırmam bla bla yaptıgı cok agırıma gitti ben mi abartıyorum sınır olma konusunda
Karsılıklı iki cekyatta yatıyoruz ikimizde birer cocukSenin yatağın altına koymamış ama küçügunkinfe de yok diyorsun kasıtlı mi ki bilemedim
Esimin yattıgı yere niye dokundu o zaman canım onu bırak odaya gırmıs carsafı yorganı kaldırmış o kadar dusuncslı olsa odaya hıc girmezdi gider ayak beni yine sınır etmeyi becerdiAcaba dokunmakmı istemedi canım sizin yatağınız diye?
HımKarsılıklı iki cekyatta yatıyoruz ikimizde birer cocuk
canım motivasyonunu bozmak istemem ama aklına gelebilecek her türlü markanın pahalı takviyelerini denedim. Sağlıklı yaşam mottosunu hayatına entegre edemedikten sonra aldığın sonuçların bir anlamı kalmıyor çünkü geri alıyorsun bıraktığın zaman. Yine de dene canım ama belli bir kiloya indiğin zaman yeme alışkanlıklarını değiştirmen şart yoksa benim gibi fazlasıyla geri alırsın.Selam kizlar kilo veren, cabalayip veremeyen herkesi tebrik ediyorum. Reklama girermi bilmiyorum isim vermeyeyim. Su gida takviyeleri ile kilo verdiren kulupler varya onlarin en bilindik olani acildi bulundugum yerde. Siskolari ceviriyolardi yoldanbenide aldilar. Tanidik bi arkadas zaten. Epeyce bi maliyetle bi kac urun sattilar. Yagimi suyumuda olctuler. Evdeki baskulle ayni cikti kilom. Sabah aksam yemek yerine verdikleri icecekten icecekmisim. Gunduz ve aksam 2 litre olacak sekilde bide cay icecekmisim. Sadece ogle ogununde yemek yiyebilecekmisim. Ayda 8 kilo garanti dediler. Cokta saglikliymis. Bi kus sutu yok icinde anlattiklarina gore. Cokta inanmamakla birlikte bide bunu deneyelim dedim aldim. Whatsuptan heran canli destek veriyorlar. Yemeden once soruyosun filan nekadar yiyeyim ne yiyeyim vs. Kotu yorumlar olur diye cok arastirma yapmak istemedim. Satan arkadas 90 kilodan 50 ye dusmus. Resimlerini filan gosterdi. Bakalim ben napicam.
Dikkat et ensendeyim
HmmEsimin yattıgı yere niye dokundu o zaman canım onu bırak odaya gırmıs carsafı yorganı kaldırmış o kadar dusuncslı olsa odaya hıc girmezdi gider ayak beni yine sınır etmeyi becerdi
Yok sakınımde gider ayak yaptı yine yapacağınıHmmBu kv anlasam ben iyi olacaktı Sen yinede sakin olmaya çalış bence zaten kalıcı değilsin
Öyle oldu bugünlük telafi ederim ama inşallahoww baya baya olmamış canım telafi edersin insAllah cuma ödül günü olmuş baya
Bence de hamburger sorun değildi. Patates ve akşamkiler olmasaydı. Ama hem annem çok ısrar etti hem cuma olduğundan tolere ederim diye düşündümaslında akşam dışında iyiymiş ben ev yapımı hamburgeri doğru buluyorum içeriği temiz hamburger diye geçer hatta
Tahmin ettim ne olduğunu . Kullanıp baya kilo veren arkadaşlarım oldu fakat kas erimesi , böbrek sorunları falan yaşadılar. Çok pişman oldular. Teyzem kullandı bıraktığı gibi fazlasıyla aldı. Zaten o kadar kıssan verdiklerini kullanmasan da ayda 8 kilo verirsinSelam kizlar kilo veren, cabalayip veremeyen herkesi tebrik ediyorum. Reklama girermi bilmiyorum isim vermeyeyim. Su gida takviyeleri ile kilo verdiren kulupler varya onlarin en bilindik olani acildi bulundugum yerde. Siskolari ceviriyolardi yoldanbenide aldilar. Tanidik bi arkadas zaten. Epeyce bi maliyetle bi kac urun sattilar. Yagimi suyumuda olctuler. Evdeki baskulle ayni cikti kilom. Sabah aksam yemek yerine verdikleri icecekten icecekmisim. Gunduz ve aksam 2 litre olacak sekilde bide cay icecekmisim. Sadece ogle ogununde yemek yiyebilecekmisim. Ayda 8 kilo garanti dediler. Cokta saglikliymis. Bi kus sutu yok icinde anlattiklarina gore. Cokta inanmamakla birlikte bide bunu deneyelim dedim aldim. Whatsuptan heran canli destek veriyorlar. Yemeden once soruyosun filan nekadar yiyeyim ne yiyeyim vs. Kotu yorumlar olur diye cok arastirma yapmak istemedim. Satan arkadas 90 kilodan 50 ye dusmus. Resimlerini filan gosterdi. Bakalim ben napicam.
Oğlunu daha fazla düşünüyor demekİyi geceler kızlar gider ayak sinirlerim zıpladı bugun burada hava birden sogudu sevgili kv ben ıcerde TV izlerken esimle buyuk kızımın yatagının carsafının altına usumesinler diye yorgan koymus ne guzel dusunmus bizi dedim ki bir baktım benim ve ufaklıgın yattıgı yerde bir sey yok acayip sinir oldumlafa gelince kızlarimdan ayırmam bla bla yaptıgı cok agırıma gitti ben mi abartıyorum sınır olma konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?